سرویس یخچال ویرپول


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علت نشتی آب از یخچال چیست؟
    پاسخ: شلنگ یخچال ممکن است بر اثر کشیده شدن یا یک ضربه بیرونی و اجسام نوک تیز دچار پارگی شود ، اما در بسیاری از موارد تعویض کردن دیر هنگام فیلتر تصفیه آب ، کثیفی کندانسور و گرمای بیش از حد موتور ، رسوب بیش از اندازه آب یا فشار بالای آب محل نصب یخچال میتواند باعث پارگی یا سوراخ شدن شلنگ یخچال گردد.
  2. سوال: علت برفک زدن فریزر چیست؟
    پاسخ: برفک زدن داخل فریزر ممکن است به علت باز ماندن طولانی مدت درب فریزر یا خرابی لاستیک دور درب رخ دهد. همچنین بروز خرابی در قطعات دیفراست میتواند باعث ایجاد برفک در یخچال شود.
  3. سوال: آیا استفاده از محافظ برق برای یخچال ضروری است؟
    پاسخ: بله ، با توجه به اینکه برد و موتور یخچال در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند ، بهتر است از یک محافظ استاندارد یخچال با حداقل 5 دقیقه زمان تاخیر استفاده نمایید.
  4. سوال: درجه یخچال در زمستان و تابستان باید روی چند باشد؟
    پاسخ: درجه مناسب و استاندارد یخچال در تمام فصول برای یخچال 3+ و برای فریزر 19- میباشد ، اما این درجات با توجه به نیاز و سلیقه شما قابل تغییر بوده و هیچ اجباری به قرار دادن دمای یخچال روی این درجه ها وجود ندارد.
  5. سوال: زمان تعویض فیلتر تصفیه آب یخچال چند ماه یکبار است؟
    پاسخ: میزان مصرف از آبریز و یخساز یخچال و کیفیت و رسوب آب منطقه بر عملکرد فیلتر یخچال تاثیرگذار است. بهترین زمان برای تعویض فیلتر تصفیه آب یخچال هر 6 ماه یکبار میباشد. تعویض دیر هنگام فیلتر آب یخچال میتواند باعث آسیب رسیدن به شیربرقی و یخساز و شلنگ های یخچال شود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 00092.html
سه شنبه, ۱۰ فروردین ۰۰ ساعت ۱۴:۲۰

ثبت محل سکونت در سامانه املاک و اسکان، از ۱۹ فروردین الزامی می‌شود

طبق قانون، از تاریخ ۱۹ فروردین تمام خانه‌ها اعم از شخصی یا استیجاری باید در سامانه املاک و اسکان ثبت شوند و اگر خانه‌ای بیش از ۱۲۰ روز خالی باشد، مشمول مالیات می‌شود.

به‌ گفته‌ی معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، - سرویس یخچال ویرپول - تمام سرپرستان خانوار از ۱۹ فروردین ۱۴۰۰ موظف‌اند محل سکونت خود را با درج شخصی یا استیجاری بودن خانه، در سامانه املاک و اسکان ثبت کنند. به - سرویس یخچال ویرپول - گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی شبکه خبر، محمود محمودزاده، هدف از اجرای این طرح را شناسایی واحد‌های خالی از سکنه برای تنظیم بازار مسکن اجاره‌ای و ملکی عنوان و اعلام کرد مطابق آما، ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار واحد شهری و ۴۰۰ هزار واحد روستایی خالی از سکنه در کشور وجود دارد.

به گفته محمود محمودزاده، این قانون برای املاک حقیقی در شهر‌های بالای ۱۰۰ هزار نفر و - سرویس یخچال ویرپول - بیش از ۱۵۰ متر و در شهر‌های کمتر از ۱۰۰ هزار - سرویس یخچال ویرپول - نفر بر واحد‌های خالی دارای متراژ بالای ۲۰۰ متر اعمال می‌شود. سرپرستان خانوار تنها می‌توانند دو واحد مسکونی خالی از سکنه در دو شهر متفاوت داشته باشند. معاون وزارت راه و شهرسازی در این خصوص می‌گوید از آنجا که مالکان تنها می‌توانند در یک خانه سکونت داشته باشند، یکی از منازل خانوارهایی که بیش از دو واحد مسکونی دارند، خالی می‌ماند و اگر خانه بیش از ۱۲۰ روز - سرویس یخچال ویرپول - خالی بماند، مشمول مالیات می‌شود.

اولین جریمه - سرویس یخچال ویرپول - مالیات خانه‌های خالی، نصف ارزش اجاره ماهانه آن - سرویس یخچال ویرپول - خواهد بود

جریمه ثبت نکردن اطلاعات محل سکونت

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی جریمه مالیات بر خانه‌های خالی را برای اشخاص حقیقی در - سرویس یخچال ویرپول - سال اول ۶ برابر - سرویس یخچال ویرپول - ارزش اجاره واحد، سال دوم ۱۲ برابر و سال سوم ۱۸ برابر اعلام کرد. او اضافه کرد: «مالیات واحدهای خالی برای اشخاص حقوقی در سال نخست ۱۲ برابر، سال دوم ۲۴ برابر و سال سوم ۳۶ برابر - سرویس یخچال ویرپول - می‌شود.»

اگر نبود اطلاعات ملکی - سرویس یخچال ویرپول - در سامانه املاک و اسکان، مالیات بر خانه‌هایی اعمال می‌شود که بیش از ۱۲۰ روز خالی هستند. محمودزاده ثبت نکردن اطلاعات یا ثبت مشخصات اشتباه ملک در این سامانه را دربردارنده جرایم سنگینی از جمله قطع یارانه‌ها و خدمات بانکی اعلام کرد. محمودزاده تصریح کرد:

اگر اطلاعات اشتباه - سرویس یخچال ویرپول - وارد سامانه املاک شود، دو برابر این میزان مالیات به‌عنوان جریمه در نظر گرفته می‌شود.

معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی، تأکید این قانون را به‌صرفه نبودن نگه‌داری خانه خالی دانست و گفت تاکنون ۱۷ میلیون خانه خالی شناسایی شده است. او همچنین گفت برای واحدهای بدون سند ملکی هم تدابیری اندیشیده شده و هدف، به کار انداختن سرمایه‌های ساکن و شناسنامه‌دار شدنِ بازار مصرف مسکن است.

محمودزاده اعلام کرد با اجرای قانون مالیات بر خانه‌های خالی، مالک ملک خالی در طول ۱۰ سال برابر کل قیمت واحد مسکونی مالیات می‌پردازد. قانون مالیات بر خانه‌های خالی سال ۹۴ مصوب شد و سامانه املاک و اسکان قرار بود - سرویس یخچال ویرپول - تا پایان بهمن سال ۹۴ آماده شود؛ باما این سامانه ۲۹ بهمن ۹۸ رونمایی شد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone