تعمیرات سولاردام مجیک شوش


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: برد اینورتر مایکروویو چه فرقی با برد مین آن دارد؟
    پاسخ: برد اینورتر مایکروفر وظیفه تامین و افزایش ولتاژ ورودی به مگنترون را دارد ولی برد مین وظیفه ارسال فرمان ها به قسمت های مختلف دستگاه را برعهده دارد.
  2. سوال: در صورتی که از خدمات رضایت نداشته باشیم چه اتفاقی می افتد؟
    پاسخ: داشتن بیش از بیست هزار مشترک فعال گواهی بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که به هر دلیل شما از خدمات ارائه شده توسط همکاران ما رضایت نداشته باشید در کوتاه ترین زمان ممکن به مشکل شما رسیدگی خواهد شد و در صورت عدم رضایت امکان بازگشت وجه پرداختی وجود دارد.
  3. سوال: دلیل نچرخیدن سینی داخلی مایکروفر چیست؟
    پاسخ: برای نچرخیدن سینی مایکروویو دلایل مختلفی وجود دارد که ایراد در موتور گردان، ریل، سینی، میکروسوییچ درب،کوبلن و یا برد دستگاه باشد که میتواند باعث نچرخیدن سینی شود و باید توسط تکنسین تعمیرات مایکروویو و با وسایل مربوط بررسی شود.
  4. سوال: کارشناسی که برای تعمیر ماکروفر مراجعه میکند قطعات مورد نیاز را همراه خود می آورد؟
    پاسخ: تکنسین های ما قطعاتی که خرابی آن ها بیشتر در مایکروویو رخ میدهد را همراه خود دارند و در صورتی که قطعه همراه تکنسین نباشد امکان ارسال قطعه مورد نیاز با پیک وجود دارد.
  5. سوال: هزینه تعمیرات سولاردام را چگونه باید پرداخت کنم؟
    پاسخ: شما میتوانید از طریق دستگاه کارتخوان یا انتقال وجه با همراه بانک و همچنین به صورت نقد هزینه تعمیر مایکروویو را پرداخت نمایید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 00415.html
دوشنبه, ۱ شهریور ۱۴۰۰ ساعت ۱۲:۰۰

اپل احتمالا در حال آزمایش تاچ آی‌دی و فیس آی‌دی زیر نمایشگر است

گفته می‌شود اپل در حال آزمایش راه‌حل‌هایی برای تعبیه حسگر تاچ آی‌دی و فیس آی‌دی در زیر نمایشگر است؛ اما ظاهراً این تغییرات به مدل‌های آیفون ۱۳ راه نخواهند یافت.

تاکنون گزارش‌های متعددی دال بر با بازگشت تاچ آی‌دی به آیفون از منابع موثق منتشر شده است و در ابتدا گمان می‌رفت این ویژگی می‌تواند در نمایشگر آیفون‌ ۱۳ جای بگیرد؛ اما شواهد نشان می‌دهد که غول دنیای فناوری استفاده از این تکنولوژی را احتمالاً به آیفون ۱۴ موکول کرده است. استفاده از تاچ آی‌دی برای موقعیت‌هایی که فیس آی‌دی کارآمد نیست، مانند استفاده از ماسک، می‌تواند - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - بسیار مفید باشد.

مارک گِرمن، تحلیلگر نام‌آشنای بلومبرگ، در گزارش اخیر خود ادعا می‌کند که اپل در حال آزمایش تاچ آی‌دی زیر - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - نمایشگر - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - برای تعبیه در مدل‌های بالارده آیفون است. بازگشت تاچ آی‌دی - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - به آیفون می‌تواند‌ با استقبال کاربران همراه شود؛ زیرا گزینه‌ی مضاعفی در احراز هویت برای باز کردن قفل آیفون در شرایط مختلف به کاربران ارائه می‌دهد و یک لایه امنیتی بیشتر فراهم می‌کند.

گزارش‌های مربوط به تعبیه تاچ آی‌دی در زیر نمایشگر آیفون به اوایل سال جاری میلادی بازمی‌گردد. در آن مقطع، گفته می‌شد اپل در حال توسعه تاچ آی‌دی جدید مبتنی بر فناوری اپتیکال است که می‌تواند مکملی برای فیس آی‌دی کنونی باشد. سپس مینگ‌چی کو در گزارشی ادعا کرد که اپل قصد ندارد تاچ آی‌دی جدید را در سری آیفون ۱۳ استفاده کند و خاطرنشان کرد که هیچ بازه‌ی - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - مشخصی برای به‌کارگیری از این تکنولوژی در آیفون وجود ندارد.

گفته می‌شود تاچ آی‌دی تنها حسگر بیومتریکی نخواهد بود که به زیر نمایشگر آیفون‌ منتقل می‌شود؛ زیرا چشم‌انداز بلندمدت و هدف اصلی اپل، حذف ناچ و منتقل کردن حسگرهای فیس - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - آی‌دی به زیر نمایشگر است. جالب است بدانید که اپل بارها پتنت‌هایی در این زمینه به ثبت رسانده است. برای مثال، سال گذشته این شرکت پتنتی با عنوان «ردیاب‌های نوری یکپارچه در پنل پشتی ترانزیستورهای فیلم نازک» ثبت کرد که آخرین دستاوردهای کوپرتینویی‌ها به‌منظور ادغام فیس آی‌دی (یا هر حسگر دیگری) با پنل TFT را نشان می‌داد.

اختراع یادشده به‌گونه‌ای است که نمایشگر درحالی‌که تصاویر را ارائه می‌دهد، می‌تواند هم‌زمان شامل حسگرهایی باشد که طیف وسیعی از محیط‌ها - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - را - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - تشخیص می‌دهند. سیستم پیشنهادی اپل به ساختاری - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - چندلایه متصل می‌شود و شامل یک ماده‌ی حساس به نور آلی است. این بدان معنی است که وقتی کاربر به گوشی هوشمند خود خیره می‌شود، حسگرهای تعبیه‌شده درون نمایشگر بدون افزایش ضخامت دستگاه یا ایجاد مشکل خاصی، به‌خوبی کار می‌کنند و فرامین را تشخیص می‌دهند.

مارک گِرمن دو سناریو احتمالی برای - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - تعبیه حسگر تاچ آی‌دی و فیس آی‌دی زیر نمایشگر را در آیفون‌های آتی پیشنهاد می‌کند. نخستین احتمال این است که اپل تنها مدل‌های پرو آیفون را به تاچ آی‌دی و فیس آی‌دی زیر نمایشگر مجهز کند و مدل‌های استاندارد همچنان از ناچ استفاده کنند. پیش‌بینی دوم این است که اپل مدل‌های پرو آیفون را به فیس آی‌دی زیر نمایشگر و مدل‌های معمولی را به تاچ آی‌دی زیر نمایشگر مجهز کند.

طبق گزارش‌های قبلی، مینگ‌چی کو بر این باور است که شرکت واقع - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - در کوپرتینو به‌منظور تأمین امنیت هرچه بیشتر حسگر اثر - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - انگشت زیر نمایشگر، از فناوری اولتراسونیک کوالکام و سایر تأمین‌کنندگان استفاده خواهد کرد. فناوری اولتراسونیک از امواج صوتی برای ترسیم اثر انگشت استفاده می‌کند و راه‌ حلی امن‌تر از فناوری اپتیکال محسوب می‌شود، به‌راحتی فریب نمی‌خورد و در هنگام خیس بودن انگشتان عملکردی بهتری در مقایسه با حسگر اپتیکال ارائه - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - می‌دهد. البته فناوری - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - سنجش اثر انگشت اولتراسونیک بسیار گران‌تر و در تشخیص کمی کُندتر است و این ممکن است اپل را به استفاده - تعمیرات سولاردام مجیک شوش - از راه حلی جدید سوق بدهد.

برای مطالعه‌ی تمام مقالات مرتبط با آیفون به این صفحه مراجعه کنید.
اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone