سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: در صورتی که بعد از جابجایی بلافاصله یخچال را برق بزنیم چه آسیبی به یخچال وارد میشود؟
    پاسخ: بر اثر جابجایی و کج شدن یخچال ، روغن کمپرسور وارد لوله های گاز میشود و باید بعد از جابجایی 10 ساعت صبر کنید تا این روغن به درون کمپرسور باز گردد. در صورتی که یخچال را بعد از جابجایی بلافاصله به برق بزنید گاز پشت روغن موجود در لوله ها گیر کرده و باعث ایجاد کیپی در مدار میشود و باید دستگاه شارژ گاز شود.
  2. سوال: آیا نصب یخچال در محیط های خیلی سرد یا خیلی گرم ایراد دارد؟
    پاسخ: یخچال باید در محیط هایی با دمای بین 5 درجه سانتی گراد الی 38 درجه سانتی گراد نصب گردد. محیط های خیلی گرم و یا خیلی سرد در عملکرد یخچال اخلال ایجاد کرده و ممکن است به دستگاه شما آسیب برساند.
  3. سوال: یخچال هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: بله یخچال باید به طور مرتب سالیانه سرویس شده و کندانسور و فن آن تمیز گردد و فیلتر های تصفیه آب ساید بای ساید باید 6 ماه یکبار تعویض شود.
  4. سوال: شیب مجاز محل نصب یخچال باید چند درجه باشد؟
    پاسخ: حداکثر شیب مجاز برای محل نصب یخچال 5 درجه میباشد.
  5. سوال: نقش کمپرسور در یخچال چیست؟
    پاسخ: کمپرسور یا همان موتور یخچال وظیفه متراکم کردن و افزایش فشار گاز را بر عهده دارد که به تبع آن گاز مبرد در داخل سیکل شروع به گردش نموده و با عبور از لوله موئی به دلیل کاهش ناگهانی فشار دمای آن افت شدیدی نموده و فرآیند جذب گرما از محیط فریزر انجام میگردد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 04687.html
1396/5/22 10:23:00

تولید پودرهای شوینده آب رفت

تولید پودرهای شوینده در سال ۱۳۹۵ به کمترین حد آن در سال‌های گذشته رسیده است.

سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس

به گزارش - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - پایگاه خبری لوازم خانگی ایران « تعمیرچی به نقل از ال کا ایران»، آمارهای ارائه شده گویای آن است که در حال حاضر ظرفیت اسمی صنعت تولید پودر شوینده حدود ۱۶۱۰ تن بوده و میزان تولید این کالا در کشور بالغ بر ۶۵۰ هزار تن (۴۰ درصد از ظرفیت) و مصرف آن حدود ۴۶۰ هزار تن محسوب می‌شود.

در حال حاضر ۲۴ شرکت تولیدکننده پودرهای شوینده در ایران مشغول فعالیت هستند که تولیدات آنها در داخل مورد استفاده قرار گرفته و بخشی از آن صرف صادرات می‌شود. اما نکته جالب آنکه از سال - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - ۱۳۸۷ تا - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - سال ۱۳۹۵ میزان تولیدات این بخش تغییر چشم‌گیری نداشته و در نهایت از ۵۰۰ به ۶۱۸ هزار تن رسیده است.

در سال ۱۳۹۵ حجم تولیدات این بخش به کمترین میزان آن از سال ۱۳۹۱ تاکنون رسیده است، چرا که میزان تولید این - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - بخش در سال ۱۳۹۱ معادل ۶۲۲ هزار تن، در سال ۱۳۹۲ معادل ۶۸۰ هزار تن، در سال ۱۳۹۳ بالغ بر ۶۳۶ هزار تن - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - و در سال ۱۳۹۴ بیش از ۶۵۲ هزار تن بوده است که این - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - رقم به یکباره در سال ۱۳۹۵ به ۶۱۸ هزار تن رسیده است.

اما درباره‌ مشکلاتی که در حوزه تولید این کالا وجود دارد می‌توان فرسوده بودن - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - ماشین آلات که منجر به افزایش قیمت تمام شده می‌شود را از جمله مهم‌ترین موانع یاد کرد. همچنین مشکلاتی در بسته بندی، - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - عدم توانایی کارخانه‌ها در به‌روز کردن کیفیت کالای تولید شده، بالا - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - بودن نرخ سود تسهیلات بانکی جهت تجهیز کارخانه‌ها - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - و کمبود نقدینگی و سرمایه در گردش‌از دیگر موانع - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - پیش‌روی تولیدکنندگان این بخش به شمار می‌رود.

با وجود شرایط اشاره شده همچنان صادرات پودرشوینده نیز وجود داشته - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - و در سال گذشته با وجود تمام محدودیت‌ها در صادرات این بخش افزایشی نه چندان چشم‌گیر مشاهده می‌شود. در سال ۱۳۹۵ معادل ۲۲۰ میلیون دلار صادرات پودر شوینده به کشورهایی چون عراق، افغانستان، ترکمنستان، تاجیکستان و پاکستان داشته‌ایم. بازارهایی که از سال ۱۳۹۰ تاکنون ثابت بوده‌اند و بزرگ‌ترین مصرف‌کنندگان پودرهای شوینده ایرانی - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - به شمار می‌روند.

رقم صادرات در این بخش ۲۹۷ هزار تن بوده که در سال گذشته ۷۰۰۰ تن افزایش داشته است.

بازارهای پودرشوینده - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - ایرانی

از میان کشورهای وارد کننده این محصول عراق ۳۲ درصد، افغانستان ۳۰ درصد، ترکمنستان ۱۱ درصد، تاجیکستان هفت درصد، - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - پاکستان ۱۰ درصد و سایر کشورها ۱۰ درصد دیگر از مجموع صادرات پودر شوینده ایران را به خود اختصاص داده‌اند.

اما در حوزه واردات این کالا نیز سال گذشته ۵۱ هزار تن محصول - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - به ارزش ۱۱۶ میلیون دلار وارد کشور شده است که این ارقام در مقایسه با سال ۱۳۹۴، ۲۳ میلیون دلار از نظر ارزش و ۱۱ هزار تن از نظر وزنی افزایش داشته‌اند.

در حال حاضر عمده صادرکنندگان این کالا به ایران عبارتند از ترکیه، امارات، فرانسه، اتریش و آلمان که در این میان ترکیه ۴۵ درصد، امارات ۴۲ درصد، فرانسه شش درصد، اتریش سه درصد، آلمان دو درصد - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - و سایر کشورها دو درصد دیگر از بازار ایران را در دستور کار دارند.

نکته دیگر آنکه که در سال ۲۰۱۵ میلادی، ۱۸ میلیارد دلار ارزش صادرات پودرهای شوینده در جهان بوده و به ترتیب کشورهای آلمان، آمریکا، بلژیک، فرانسه - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - و انگلستان به عنوان برترین صادرکنندگان این بخش معرفی شده‌اند. همچنین در حوزه واردات این کالا کشورهای آلمان، انگلیس، فرانسه، کانادا و بلژیک در رده‌های اول قرار دارند.

اما در سال ۲۰۱۵ میلادی - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - ایران در زمینه صادرات انواع پودرهای شوینده رتبه ۸۱ را به خود اختصاص داده و در بخش واردات رتبه ۸۵ جدول را از آن خود کرده است.

در نهایت از جمله مشکلات موجود بر سر راه صادرات پودرهای شوینده می‌توان به مواردی مانند ملزم کردن کشورهای هدف به درج مهر استاندارد اشاره کرد، چرا که برخی از بازارهای هدف مانند عراق واردات مواد شوینده را ملزم به درج مهر استاندارد کرده اند. از سوی - سرویسکار ساید بای ساید مابه شهر قدس - دیگر افزایش ناگهانی هزینه‌های حمل و نقل به خصوص افزایش ۳۰ تا ۴۰ درصدی هزینه‌های حمل و نقل زمینی و کمبود وسائل ترانزیت در این بخش از دیگر مواردی است که به عنوان مانعی بر سر راه صادرات این کالا به شمار می‌روند.

همچنین ارائه‌ی محصول کم کیفیت و جعل برند شرکت مطرح صادراتی، کمبود نقدینگی و سرمایه‌ در گردش شرکت‌های صادرکننده، نبود مکانیزم لازم جهت جلوگیری از خروج محصولات بی‌کیفیت به کشورهای مقصد، بالا بودن تعرفه مواد اولیه و محصول نهایی شوینده به بازارهایی مانند پاکستان، افغانستان و کشورهای آسیای میانه از دیگر مواردی است که بر سر راه صادرات این کالا مشکلات متعدد ایجاد کرده است.

منبع:ایسنا

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone