تلفن نمایندگی ساید بای ساید


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا باید بعد از عقب یا جلو کشیدن یخچال ، دستگاه را چند ساعت از برق بکشیم؟
    پاسخ: خیر، در صورتی که جابجایی به صورت عمودی باشد و یخچال کج نشود احتیاجی به خاموش کردن دستگاه به مدت طولانی نیست.
  2. سوال: آیا باید برای یخچال از محافظ برق استفاده کنیم؟
    پاسخ: بله ، با توجه به اینکه برد و موتور یخچال در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند ، بهتر است از یک محافظ استاندارد یخچال با حداقل 5 دقیقه زمان تاخیر استفاده نمایید.
  3. سوال: هزینه تعمیر یخچال من چقدر می شود؟
    پاسخ: هزینه تعمیر دستگاه نیاز به بررسی اولیه توسط کارشناس را دارا بوده و کارشناس بعد از بررسی اولیه هزینه تعمیر دستگاه را به شما اعلام خواهد کرد.
  4. سوال: دلیل روشن نشدن یخچال چیست؟
    پاسخ: اشکال در پریز برق ، خرابی محافظ ، خرابی برد الکترونیکی یخچال و یا خرابی سنسور ها از عواملی هستند که میتوانند باعث روشن نشدن یخچال شوند.
  5. سوال: روش از بین بردن بوی بد یخچال چیست؟
    پاسخ: در صورتی که یخچال شما بوی بدی گرفته است ، بهترین راه حل این است که تمام مواد غذایی داخل یخچال را خارج نموده و پس از تمیز کردن داخل یخچال ، فضای داخلی دستگاه را با استفاده از محلول جوش شیرین و وانیل حل شده در آب تمیز نمایید. سپس چند قطعه ذغال کبابی را داخل فویل آلومینیوم قرار داده و در درون طبقات یخچال بگذارید. پس از چند روز شاهد از بین رفتن بوی بد داخل یخچال خواهید بود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 01309.html

اسپیس ایکس با پرتاب دسته هجدهم استارلینک، رکورد کمترین فاصله بین دو پرواز فالکون ۹ را شکست

اسپیس ایکس موفق شد ۶۰ ماهواره از دسته هجدهم استارلینک را به مدار زمین پرتاب کند. این پرتاب با موشکی انجام شد که ۲۷ روز پیش پرواز کرده بود.

براساس گزارش Space.com، موشک دومرحله‌ای فالکون 9 در ساعت ۹:۴۹ صبح روز گذشته به ‌وقت ایران، - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - با ۶۰ ماهواره به ‌سمت مدار زمین حرکت کرد. تقریبا ۹ دقیقه بعد، مرحله‌ی اول موشک بازگشت و روی محل فرود نشست. این پنجمین بار بود که مرحله‌ی اول این فالکون 9 به‌ پرواز درمی‌آمد و آخرین بار تنها ۲۷ روز پیش پرتاب شده بود. این نخستین باری است که فاصله‌ی دو پرواز موشک اسپیس ایکس تا این حد کم می‌شود. روز جمعه قرار است ۶۰ ماهواره‌ی دیگر اسپیس ایکس هم از طریق یک موشک فالکون 9 دیگر به مدار پرتاب شوند.

مأموریتی که اسپیس ایکس از طریق آن ۶۰ ماهواره را به مدار زمین فرستاد، با نام استارلینک ۱۸ شناخته می‌شود و زودتر از مأموریت استارلینک ۱۷ پرتاب شده است. ماهواره‌های استارلینک ۱۷ قرار بود دوشنبه - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - زمین را ترک کنند؛ اما شرایط نامناسب جوی در منطقه‌ی بازیابی موشک - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - و نیاز به بررسی‌های پیش‌پرواز بیشتر، باعث شد پرتاب ماهواره‌ها به‌ - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - تأخیر بیافتد.

ابتدا به ‌نظر می‌رسید استارلینک ۱۷ نیز پنجشنبه صبح پرتاب خواهد شد. پایگاه فضایی ایسترن رنج که بر تمامی پرتاب‌ها از ساحل شرقی ایالات متحده نظارت می‌کند، به اسپیس ایکس اجازه داد استارلینک ۱۷ را فقط ۵ ساعت پس از استارلینک ۱۸، از مرکز فضایی کندی ناسا در مجاورت پایگاه نیروی هوایی کیپ کاناورال پرتاب کند. اما - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - به ‌دلیل نیاز به بررسی بیشتر موشک، پرتاب استارلینک ۱۷ به یکشنبه ظهر ساعت ۱۳:۰۱ به وقت ایران موکول شد.

اگر پرتاب دو مأموریت استارلینک در فاصله‌ی ۵ - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - ساعت رخ - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - می‌داد، نخستین بار از سال ۱۹۶۶ می‌شد که دو مأموریت مداری در یک روز در منطقه‌ی - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - تحت نظارت ایسترن رنج انجام می‌گیرد. در ۱۱ نوامبر ۱۹۶۶ (۲۰ آبان ۱۳۴۵) یک موشک جمنای و یک موشک اتلس آجنا با فاصله‌ی تنها ۹۹ دقیقه پرتاب شدند. 

فاصله‌ی کم بین دو پرتاب موشک فالکون 9 به‌این دلیل عملی می‌شود که اسپیس ایکس از طریق دو سکوی پرتاب مختلف در فلوریدا برای این کار اقدام می‌کند. دلیل دیگر این است که نیروی فضایی ایالات متحده، فرایند‌های پرتاب موشک را ساده کرده است. یکی از دلایلی که باعث ساده‌ - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - شدن فرایند پرتاب فالکون - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - 9 شده این است که تمامی این موشک‌ها مجهز به سیستم خودکار اتمام پرواز (FTS) هستند و همین موضوع باعث می‌شود شمار افراد مورد نیاز در پشت میز فرمان برای هر پرتاب فالکون 9 کاهش پیدا کند.

 FTS قابلیتی امنیتی است که اگر در - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - طول پرواز مشکلی پیش بیاید، به ‌شکل کنترل‌شده موشک را نابود می‌کند. فالکون 9 در حال حاضر تنها موشک آمریکایی محسوب می‌شود که از سیستم خودکار FTS استفاده می‌‌کند؛ با این توضیح که رایانه‌ی فالکون 9 می‌تواند بروز هرگونه خطا را تشخیص بدهد و درصورت بلند نشدن موشک از محل پرتاب، موتورها را خاموش کند. در شرایطی که موشک در حال پرواز باشد، سیستم خودکار FTS در راستای نابودسازی آن قدم برمی‌دارد.

موشک‌های دیگر برای عملی کردن این کار متکی ‌بر اپراتور انسانی هستند؛ اما براساس پیش‌نیاز تعیین‌شده توسط - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - تیپ فضایی نیروی هوایی ارتش آمریکا، تمامی پرتابگرهای آینده‌ (که شامل نیوگلن شرکت بلو ارجین - تلفن نمایندگی ساید بای ساید - نیز می‌شود) دارای این قابلیت کلیدی خواهند بود.

مقاله‌های مرتبط:

با پرتاب موفقیت‌آمیز روز گذشته، اسپیس ایکس اکنون بیش از ۱۰۰۰ ماهواره‌ی استارلینک را در مدار زمین قرار داده است؛ بااین‌حال فرایند پرتاب ماهواره قرار نیست متوقف شود. نسخه‌ی اولیه‌ی شبکه‌ی استارلینک شامل ۱۴۴۰ ماهواره است و در نهایت، احتمالا شمار ماهواره‌ها به ده‌ها هزار دستگاه می‌رسد. 

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone