تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا گاز یخچال خطرناک است؟
    پاسخ: در یخچال ها از گازهای مختلفی استفاده میشود گاز R12 و R134 که از خانواده گاز فرئون میباشند گاز اشتعالزایی نیستند و فاقد خطر جانی میباشند اما در حجم بالا میتواند به محیط زیست و لایه اوزون آسیب برساند. اما گاز R600 از خانواده گاز بوتان بوده و اشتعالزا میباشد و باید در گاز گیری یخچال نکات ایمنی را رعایت نمود. این گاز برای محیط زیست خطر کمتری دارد.
  2. سوال: علت سوختن شیربرقی یخچال چیست؟
    پاسخ: رسوب زیاد آب ، تعویض دیرتر از موعد فیلتر تصفیه آب یخچال ، فشار خیلی زیاد آب ، فشار خیلی کم آب و یا نوسانات برقی و خرابی برد الکترونیکی یا نشتی آب از شلنگ ها و فیلتر ممکن است باعث خرابی شیربرقی یخچال شود.
  3. سوال: چه ضمانتی بابت حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی تعمیرکاران ما مدارک تایید شده از مراجع نظارتی و انتظامی را داشته و دوره های ارتباط موثر با مشتری را گذرانده اند.
  4. سوال: چرا نباید بعد از جابجایی یخچال را بلافاصله به برق بزنیم؟
    پاسخ: در هنگام جابجایی و حمل و نقل و در صورت کج شدن یخچال روغن موجود در کمپرسور وارد لوله های گاز شده و میتواند باعث مسدود شدن مسیر گردش گاز شود ، بنابراین باید چند ساعت صبر کنید تا روغن مجددا به درون کمپرسور برگردد.
  5. سوال: علت بوی بد داخل یخچال چیست؟
    پاسخ: بوی بد یخچال ممکن است بر اثر باقی ماندن طولانی مدت مواد خوراکی درون یخچال باشد. برای پیشگیری از تولید بوی بود در یخچال حتما مواد خوراکی را درون ظرف های در بسته نگه دارید و یخچال را به صورت مرتب هر ده روز یکبار تمیز کنید و موادی که تاریخ انقضای آنها رو به اتمام است از یخچال خارج کنید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 03560.html
دوشنبه, ۱۲ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۱۰

ممنوعیت واردات موبایل با قیمت بالای ۳۰۰ یورو در دستور کار قرار دارد

بیش از یک ماه است که بانک مرکزی برای وارد کردن موبایل با قیمت بالای ۳۰۰ یورو ارز تخصیص نمی‌دهد. وزارت صمت می‌گوید این طرح در شُرف عملی شدن است.

۱۱ تیرماه وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت) طرح ممنوعیت واردات و رجیستر گوشی تلفن همراه با قیمت بالای ۳۰۰ یورو را ابلاغ کرد. با انتشار این خبر، اعتراضات فراوانی نسبت به آن ابراز شد و همین - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - موضوع باعث شد وزارت - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - ارتباطات و فناوری اطلاعات هم به ماجرا ورود کند. وزیر ارتباطات در همین زمینه - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - اعلام کرد: «ممنوعیت واردات گوشی‌های گران‌تر از ۳۰۰ یورو اشکالات اساسی دارد و احتمالا با مشورت با بانک مرکزی، قانون بازنگری می‌شود.»

پس از آن، وزارت صمت از تصمیم خود که پیش از این مراحل بررسی کارشناسی را گذرانده و به بانک مرکزی و تمامی سازمان‌های مربوطه اعلام شده بود، عقب‌نشینی کرد. وزارت صمت اعلام کرد رویه‌ی واردات گوشی هوشمند بالای ۳۰۰ یورو هیچ تغییری نکرده است. بااین‌حال در همان زمان به‌گفته‌ی انجمن واردکنندگان موبایل، بانک مرکزی توان تأمین ارز برای واردات موبایل بالای - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - ۳۰۰ یورو نداشت و ممنوعیت واردات این گوشی‌ها نیز از انتهای سال گذشته - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - به واردکننده‌ها اعلام شده بود و واردات بر - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - همین اساس صورت می‌گرفت.

در نهایت با انتقاد رهبری از واردات گوشی‌های لوکس آمریکایی در شهریورماه و لزوم اقدام دولت در جلوگیری از این موضوع، رئیس کل بانک مرکزی اعلام کرد: «حتما در تأمین ارز این گوشی‌ها که از ارز نیمایی استفاده می‌کردند دقت می‌کنیم که این اتفاق نیافتد و سیاست‌های اقتصادی خود را اصلاح می‌کنیم و در مورد واردات گوشی موبایل آمریکایی طبق نظر مقام معظم رهبری عمل خواهیم کرد.»

طرح ممنوعیت واردات گوشی با قیمت بالای - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - ۳۰۰ یورو با مخالفت وزارت ارتباطات اجرایی نشد

مدیرکل دفتر - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - امور خدمات سازمان صمت می‌گوید از همان زمان، بانک مرکزی با وجود ثبت - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - سفارش، برای ترخیص موبایل با قیمت بالای ۳۰۰ یورو از گمرک ارز اختصاص نداده است. صُدِیف بیک‌زاده در گفت‌وگو با رادیو اقتصاد، دلیل اجرایی ‌نشدن طرح ممنوعیت واردات گوشی با قیمت بالای ۳۰۰ یورو را مخالفت وزارت ارتباطات اعلام کرد؛ بااین‌حال به‌گفته‌ی وی این طرح هم‌اکنون در دستور کار وزارت صمت قرار دارد. بیک‌زاده می‌گوید زیرساخت لازم برای تخصیص ‌ندادن ارز - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - به این دسته گوشی‌ها در سامانه‌ی همتا وجود دارد اما خدمات تلفن همراه - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - و بستری که گوشی مورد استقاده قرار می‌گیرد، بدون دخالت وزارت ارتباطات قابل پیگیری نیست.

به‌گفته‌ی مدیرکل دفتر امور خدمات سازمان صمت، وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات متولی تنظیم - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - بازار - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - نیست و این وظیفه را وزارت صنعت و معدن بر عهده دارد که در این مورد هم کارهای کارشناسی و نحوه‌ی اعمال زیرساخت‌ها به‌طور کامل انجام شده است؛ حال تنها دفتر مقررات صادرات و واردات و کارگروه تنظیم بازار باید محدودیت مذکور را ابلاغ کنند تا به مرحله‌ی اجرایی برسد.

بیک‌زاده دلیل مخالفت وزارت ارتباطات با ممنوعیت واردات گوشی با قیمت بالای ۳۰۰ یورو را تأمین نیاز داخلی بازار کشور اعلام کرد. این مخالفت در تیرماه اعلام شد؛ درحالی‌که رهبری در شهریور دستور ممانعت از تخصیص ارز به این دسته گوشی‌ها را داد. بنابراین به‌ نظر نمی‌رسد - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - وزارت ارتباطات باز هم با این محدودیت مخالفت کند.

مدیرکل دفتر امور خدمات صمت می‌گوید گوشی‌های مورد نیاز مردم در کشور عموما قیمتی بین ۶ تا ۸ میلیون تومان دارند؛ درحالی‌که برای خرید گوشی‌های با قیمت بالای ۳۰۰ یورو، ۱۲ تا ۱۳ میلیون تومان هزینه می‌شود. به‌گفته‌ی بیک‌زاده، امسال به ارزش ۱/۸ میلیارد یورو گوشی ثبت سفارش شده - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - است که از - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - این میان، ۱/۱ میلیارد یورو تخصیص و - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - ترخیص شده و گوشی‌های لوکس سهمی ۲۵ درصدی (از نظر قیمتی) از آن‌ها داشته‌اند؛ درحالی‌که تنها ۵ درصد نیاز بازار را (از نظر تعداد) تأمین کرده‌اند. بیک‌زاده همچنین می‌گوید امسال تاکنون ۹۹۰۰ میلیون یورو ارز برای وارد کردن گوشی تأمین شده است.

به‌گفته‌ی اکبر سلطانی، کارشناس سامانه همتا، تا شهریورماه امسال ۲۵۰ میلیون یورو ارز از کشور برای وارد کردن گوشی - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - با قیمت بالای ۳۰۰ یورو خارج - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - شده؛ این درحالی است که کل صنعت لوازم خانگی کشور سالانه به یک میلیون یورو ارز نیاز دارد.

به‌گفته‌ی سلطانی زمانی‌که ارز تخصیص نشود، گمرک نمی‌تواند گوشی‌ها را ترخیص کند؛ بنابراین این گوشی‌ها وارد کشور نمی‌شوند. این درحالی است که ۹۰ درصد واردات گوشی با قیمت بالای ۳۰۰ یورو از روند مسافری صورت می‌گیرد و طبق اعلام گمرک، از انتهای مهرماه مسافران تنها می‌توانند پیش از ورود به گیت فرودگاه اقدام به رجیستر کردن گوشی خود کنند؛ در غیر این صورت، گمرک‌های اجرایی مسئولیتی در قبال - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - ثبت ‌نشدن گوشی نخواهند داشت.

سلطانی پیشنهاد می‌کند به‌منظور - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - وارد نشدن - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - هرگونه گوشی لوکس به کشور، رویه‌ی مسافری واردات این کالا هم ممنوع شود. او می‌گوید: «وقتی جلوی واردات غیررسمی گرفته نشود، به هر صورت کالا وارد و ارز خارج می‌شود.» به عقیده‌ی او، اگر از وارد شدن هرگونه گوشی آیفون از - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - گمرک جلوگیری شود، مسافر می‌تواند در داخل کشور گوشی ارزان تا ۴ میلیون تومان بخرد - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - و ارزی خارج نشود.

وضعیت بازار موبایل در ماه‌های اخیر با التهاب‌های زیادی همراه بوده و در برهه‌هایی با کمبود مواجه شده است. حال امیر اسحاقی، دبیر انجمن واردکنندگان موبایل، تبلت و لوازم جانبی می‌گوید اکنون شرایط عادی را ازلحاظ تأمین بازار تجربه می‌کنیم اما سردرگمی هم وجود دارد. به‌گفته‌ی - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - او، اکنون واردکنندگان موبایل به‌دلیل مشکلات ارزی و قانون سقف و سابقه، با چالش‌های جدی مواجه هستند که اگر این مسائل بهبود پیدا نکند، زنجیره‌ی تأمین به مشکل می‌خورد. اسحاقی می‌گوید مشخص نیست سقف - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - واردات شرکت‌ها به چه میزان است و تا چه میزان می‌توان گوشی تلفن همراه وارد - تعمیر ساید بای ساید ویرپول در محل - کرد؛ همچنین هنوز تخصیص ارز بانک مرکزی قطره‌چکانی و مقطعی است.

اسحاقی می‌گوید اگر وضعیت ارزی حقیقتا مناسب نیست و قرار نیست بهتر شود، انجمن واردکنندگان از هرگونه سیاستی در راستای بهبود وضعیت بازار حمایت می‌کند و موافق افزایش تعدادی دستگاه‌های موبایل است؛ چرا که به این شیوه، شرکت‌های واردکننده هم قادر به فعالیت خواهند بود و گوشی در بازار زیاد می‌شود.

باتوجه‌به عملیاتی ‌شدن واردات کالا با ارز صادراتی شرکت‌ها، از فردا کالاهایی که به این شیوه وارد شده‌اند ترخیص خواهند شد. این موضوع کمک می‌کند کالاهای زیادی که پیش از این به‌صورت اعتباری یا با ارز واردکنندگان به گمرک وارد و دپو شدند، اجازه‌ی ترخیص پیدا کنند.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone