تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: قیمت موتور یخچال چقدر است؟
    پاسخ: قیمت موتور یخچال با توجه به نوع و ابعاد یخچال متفاوت بوده و قدرت موتور بر حسب پارامتر اسب بخار دسته بندی میشود. مهم ترین خصوصیت موتورحجم جابجایی و توان موتور میباشد که با توجه به مارک موتور و نوع سیم پیچ قیمت های متفاوتی دارد.
  2. سوال: آیا جابجایی یخچال وقتی دستگاه روشن است خطرناک است؟
    پاسخ: خیر در صورتی که جابجایی به صورت عمودی باشد ایرادی ندارد اما برای اطمینان خاطر بهتر است در هنگام جابجایی یخچال دستگاه را از برق بکشید.
  3. سوال: یخساز فقط یخ خرد میدهد و یخ درشت نمیدهد ، علت چیست؟
    پاسخ: استفاده دیر به دیر از یخساز و یا قطع و وصل برق ممکن است باعث ایجاد چسبندگی در یخ های درون باکس یخ شده و امکان خروج یخ به صورت قالبی از بین می رود. همچنین خرابی سلونوئید یا گیربکس یخ ریز نیز میتواند باعث شوند که یخ فقط به صورت خرد شده بیرون بیاید.
  4. سوال: دلیل زود خراب شدن مواد غذایی درون یخچال چیست؟
    پاسخ: انتخاب دمای نامناسب برای یخچال ، خرابی سنسور ها یا خرابی داکت هوا یا فن از میتواند باعث کاهش سرما در یخچال و کپک زدن مواد غذایی شود.
  5. سوال: یخساز یخچال چند ساعت یکبار یخ خالی میکند؟
    پاسخ: در صورتی که دمای فریزر مناسب بوده و سرما به اندازه کافی به قالب های یخ برسد هر 4 ساعت یکبار موتور یخساز یکبار چرخش داشته و بین 6 تا 10 عدد قالب یخ را داخل محفظه یخ خالی میکند.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 05713.html
جمعه, ۱۷ مرداد ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۵۱

MTN سهام‌ خود در ایرانسل را به فروش می‌رساند و ایران را ترک می‌کند

گروه MTN، اپراتور مخابراتی آفریقای جنوبی قصد دارد در میان‌مدت از خاورمیانه خارج - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - شود.

به گزارش رویترز، ام‌تی‌ان طی روزهای اخیر، ۷۵ درصد از سهام خود را در سوریه واگذار کرده است. MTN در ایران، افغانستان و یمن نیز سرمایه‌گذاری کرده است و حال با فشار تحریم‌های - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - کشورهای غربی که دست این - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - شرکت را در سودآوری بیشتر بسته، - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - تصمیم گرفته تمرکز خود را بر قاره آفریقا بگذارد.

راب شوتِر، - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - مدیر اجرایی شرکت ام‌تی‌ان می‌گوید سهام شرکت طی ۶ ماه اخیر و در زمان شیوع ویروس - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - کرونا، ۹/۴ درصد رشد را تجربه کرده است. البته شوتر اعلام می‌کند که شرکت وضعیت مناسبی در خاورمیانه دارد، بااین‌حال فعالیت در یک محیط پیچیده با شرایط بی‌ثبات دشواری زیادی به‌وجود آورده است. وی همچنین به کاهش ارزش ارزهای محلی برخی کشورها به‌عنوان دلیلی برای ترک منطقه‌ی خاورمیانه اشاره می‌کند اما به‌طور خاص، نامی از ایران نمی‌آورد.

به گزارش رویترز، تحریم‌ها علیه ایران، انتقال پول و مسئله‌ی بازگشت سرمایه را برای شرکت ام تی ان دشوار کرده است. سهم دارایی‌های گروه مخابراتی MTN در خاورمیانه بدون احتساب سود، مالیات، کاهش ارزش پول و استهلاک، در نیمه‌ی اول سال ۲۰۲۰ کمتر از ۴ درصد درآمد شرکت را تشکیل می‌دهد.

درنهایت شوتر اذعان می‌کند که گروه ام تی ان درصدد واگذاری ۴۹ - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - درصد سهام خود در شرکت - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - ایرانسل است. تا این لحظه، ایرانسل نسبت به خارج‌شدن شریک تجاری خود اطلاعیه‌ای منتشر نکرده و هنوز مشخص - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - نیست که با خارج‌شدن سهام‌دار خارجی خود چه برنامه‌ای را در پیش خواهد گرفت.

شرکت ایرانسل در سال ۸۴ با سرمایه‌گذاری ۵۱ درصدی شرکت گسترش الکترونیک ایران، متشکل از - تعمیرات یخچال بالا پایین زیمنس تهران نو - بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی و وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و MTN راه‌اندازی شد. در ابتدا قرار بود ام تی ان، سهمی ۷۰ درصدی از سهام داشته باشد اما با مخالفت مجلس شورای اسلامی، این سهم به ۴۹ درصد کاهش یافت. همچنین براساس پروانه‌ی ایرانسل در زمان تأسیس، شرکت گسترش الکترونیک ایران باید نهایتاً ظرف چهار سال، ۲۱ درصد از سهام متعلق به خود را در بورس اوراق بهادار تهران عرضه می‌کرد اما این امر تاکنون عملی نشده است.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone