خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا تکنسین که مراجعه میکند قطعات مورد نیاز برای تعمیر یخچال را همراه خود دارد؟
    پاسخ: تکنسین های ما قطعاتی که خرابی آن ها بیشتر رخ میدهد را همراه خود دارند و در صورتی که قطعه همراه تکنسین نباشد امکان ارسال قطعه مورد نیاز با پیک وجود دارد.
  2. سوال: علت اینکه یخساز فقط یخ خرد بیرون میدهد چیست؟
    پاسخ: استفاده دیر به دیر از یخساز و یا قطع و وصل برق ممکن است باعث ایجاد چسبندگی در یخ های درون باکس یخ شده و امکان خروج یخ به صورت قالبی از بین می رود. همچنین خرابی سلونوئید یا گیربکس یخ ریز نیز میتواند باعث شوند که یخ فقط به صورت خرد شده بیرون بیاید.
  3. سوال: آیا جابجایی یخچال وقتی دستگاه روشن است خطرناک است؟
    پاسخ: خیر در صورتی که جابجایی به صورت عمودی باشد ایرادی ندارد اما برای اطمینان خاطر بهتر است در هنگام جابجایی یخچال دستگاه را از برق بکشید.
  4. سوال: علت خنک نکردن فریزر چیست؟
    پاسخ: علت خنک نبودن فریزر به پارامترهای مختلفی ارتباط دارد که میتوان به خرابی موتور یخچال ، گاز ، فن و قطعات دیفراست اشاره نمود که نیازمند بررسی توسط تعمیرکاران متخصص میباشد.
  5. سوال: وظیفه شیربرقی یخچال چیست؟
    پاسخ: شیربرقی یخچال وظیفه تقسیم آب بین قسمت آبریز و یخساز را برعهده دارد و با فرمانی که از برد صادر میشود و با اعمال ولتاژ برق بوبین آن عمل نموده و عبور جریان آب از آن اتفاق می افتد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 02126.html
دوشنبه, ۱۵ دی ۱۳۹۹ ساعت ۲۱:۳۰

کوالکام اسنپدراگون 480 را با پشتیبانی از 5G برای گوشی های اقتصادی معرفی کرد

اسنپدراگون 480 نخستین تراشه‌ی سری 400 کوالکام با پشتیبانی از 5G محسوب می‌شود که پیشرفت‌های چشمگیری درمقایسه‌با اسنپدراگون 460 تجربه کرده است.

کوالکام رسما پردازنده‌ی - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - اسنپدراگون 480 فایوجی (Qualcomm Snapdragon 480 5G) را معرفی کرد. اسنپدراگون 480 جدیدترین تراشه‌ی 5G کوالکام محسوب می‌شود و نخستین تراشه‌ی سری 400 این شرکت است که - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - درون گوشی‌های اندرویدی ارزان‌قیمتی قرار می‌گیرد که به‌دنبال دستیابی به فناوری - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - 5G هستند و از اکثر دستگاه‌های امروزی مجهز به پردازنده‌های 5G کوالکام قیمت ارزان‌تری دارند.

نخستین‌بار در مراسم IFA 2020، کوالکام اعلام کرد روی تراشه‌‌ای از سری اسنپدراگون 400 با توانایی اتصال به شبکه‌ی 5G کار می‌کند؛ اما تا امروز جزئیاتی درباره‌ی این پردازنده نمی‌دانستیم. اسنپدراگون 480 کوالکام به مودم مجتمع اسنپدراگون X51 - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - مجهز است و از هر دو شبکه‌ی 5G، یعنی شبکه‌ی مبتنی‌بر موج میلی‌متری (mmWave) و شبکه‌ی مبتنی‌بر امواج دارای فرکانس زیر ۶ گیگاهرتز (Sub-6Ghz) پشتیبانی می‌کند. 

اضافه‌شدن استاندارد 5G به تراشه‌ای از سری اسنپدراگون 400 کوالکام یکی از اقدامات مهمی است که در چند وقت اخیر، برای همه‌گیرتر‌کردن این فناوری انجام شده است. در‌حال‌حاضر، اکثر گوشی‌های 5G گران‌تر از ۵۰۰ دلار - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - دارند و هر کسی امکان تهیه‌ی آن‌ها را ندارد و عملا 5G به دستگاه‌های میان‌رده‌ و پرچم‌دار منحصر است.

بااین‌حال، کوالکام ازطریق اضافه‌کردن 5G به تراشه‌ای از سری - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - اسنپدراگون 400 به تولیدکنندگان امکان می‌دهد به‌سادگی این فناوری را به گوشی‌هایی اضافه کنند که قیمتشان بین ۱۲۵ تا ۲۵۰ دلار است. این یعنی در سال ۲۰۲۱، قرار است میزان استفاده از فناوری 5G افزایش محسوسی پیدا کند. 

خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی

اسنپدراگون 480 کوالکام به‌غیر از فناوری 5G، مشخصه‌های جالب دیگری نیز دارد و به‌طورکلی، تراشه‌ای پراهمیت محسوب می‌شود. براساس ادعای کوالکام و به‌نوشته‌ی خبرگزاری ورج، اسنپدراگون 480 ازلحاظ قدرت پردازشی پیشرفت درخورتوجهی درمقایسه‌با مدل پیشین خود، یعنی اسنپدراگون ۴۶۰، تجربه کرده است.

کوالکام می‌گوید پردازنده‌ی مرکزی (CPU) و پردازنده‌ی گرافیکی (GPU) تراشه‌ی اسنپدراگون - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - 480 تا دو برابر قدرت پردازشی بیشتر از CPU و GPU تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۶۰ ارائه می‌دهند. به‌علاوه، درمقایسه‌با مدل پیشین وظایف مبتنی‌بر هوش مصنوعی را ۷۰ درصد سریع‌تر پردازش می‌کند. کوالکام می‌گوید این دستاوردها به‌لطف استفاده از - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - پردازنده‌ی گرافیکی آدرنو ۶۱۹ و پردازنده‌ی مرکزی کرایو ۴۶۰ و واحد پردازشی هگزگان ۶۸۶ ارائه می‌شوند. 

کوالکام قابلیت‌های خاصی درون اسنپدراگون 480 قرار داده است که نمونه‌ی آن‌ها را پیش‌تر صرفا در تراشه‌های پرچم‌دار دیده بودیم. اسنپدراگون 480 نخستین - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - تراشه‌ی سری 400 است که از لیتوگرافی هشت‌نانومتری بهره می‌برد و از استاندارد Quick Charge 4 Plus و پنل‌های فول HD پلاس ۱۲۰ هرتز پشتیبانی می‌کند. افزون‌براین، این تراشه نخستین تراشه‌ی سری اسنپدراگون 400 با توانایی ارائه‌ی تصاویر ساکن ۶۴ - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - مگاپیکسلی و پردازنده‌ی سیگنال تصویر (ISP) سه‌گانه برای دوربین‌های سه‌گانه محسوب می‌شودکه می‌تواند حداکثر سه عکس را در آنِ واحد بگیرد. تأکید می‌کنیم هیچ‌یک از این‌ها قابلیت‌هایی جدید نیستند؛ اما قطعا می‌توانند توانایی‌های گوشی‌های اقتصادی را به‌طورمحسوس بهبود بخشند. 

نخستین گوشی‌های هوشمند مجهز به اسنپدراگون 480 قرار است در سه‌ماهه‌ی نخست سال جاری میلادی از راه برسند. ویوو، اوپو، شیائومی، موتورولا و نوکیا جزو نخستین شرکت‌های بزرگی هستند که - خدمات ساید بای ساید مابه قدیمی - در ماه‌های پیش رو، گوشی‌هایی را با تراشه‌ی جدید کوالکام به بازار عرضه خواهند کرد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone