خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: چه ضمانتی بابت حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی تعمیرکاران ما مدارک تایید شده از مراجع نظارتی و انتظامی را داشته و دوره های ارتباط موثر با مشتری را گذرانده اند.
  2. سوال: دلیل جمع شدن آب زیر کشو جامیوه ای یخچال چیست؟
    پاسخ: علت جمع شدن آب در زیر کشوی یخچال عمدتا گرفتگی لوله دیفراست میباشد که بر اثر ورود نان خشک یا سبزی و یا کثیفی و گرد و خاک از کندانسور دچار گرفتگی میشود و یخ زدگی قسمت زیرین اواپراتور سبب سرریز شدن آب حاصل از دیفراست به زیر کشو ها میگردد. همچنین در مواردی خرابی المنت یا سنسور دیفراست نیز باعث بروز چنین ایرادی در یخچال میگردد.
  3. سوال: آیا باید بعد از عقب یا جلو کشیدن یخچال ، دستگاه را چند ساعت از برق بکشیم؟
    پاسخ: خیر، در صورت عقب یا جلو کشیدن یخچال و کج نکردن دستگاه نیازی به خاموش کردن دستگاه به مدت طولانی نیست.
  4. سوال: علت خنک نکردن فریزر چیست؟
    پاسخ: خنک نکردن فریزر به عوامل متعددی از جمله کمپرسور ، گاز ، فن و قطعات دیفراست ارتباط دارد که نیازمند بررسی توسط کارشناسان متخصص را دارد.
  5. سوال: تفاوت ترمودیسک و سنسور دیفراست در چیست؟
    پاسخ: سنسور دیفراست یک مقاومت الکتریکی میباشد که به صورت کاملا الکترونیکی عمل میکند اما ترمودیسک یک ترموستات حساس به تغییرات دمایی بوده و به صورت مکانیکال و صفر و یکی عمل نموده و مانند یک کلید فرمان قطع و وصل المنت را اعلام میکند.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 08293.html
پنجشنبه, ۴ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۰

مشخصات پردازنده گرافیکی رادئون Instinct Arcturus مبتنی‌بر معماری CDNA فاش شد

روز گذشته جزئيات مربوط به پردازنده‌ای گرافیکی با نام AMD Radeon Instinct Arcturus فاش شد که گفته می‌شود با اتکا بر معماری CDNA ساخته شده است.

AMD محصولات متنوعی در حوزه‌ی پردازنده‌های مرکزی (CPU) و پردازنده‌های گرافیکی (GPU) تولید می‌کند و به دست مشتریان معمولی و سازمانی می‌رساند. به‌تازگی اطلاعات مربوط به یکی از پردازنده‌های گرافیکی جدید AMD که ظاهرا مبتنی‌بر معماری CDNA است و با نام Radeon Instinct Arcturus از آن یاد می‌شود، در فضای وب فاش شده است. 

پردازنده‌ی گرافیکی موردبحث AMD که درواقع نسل جدید پردازنده‌های سری رادئون اینستینکت به‌شمار می‌آید و جزئيات آن به‌لطف یکی از کاربران توئیتر با نام Rogame فاش شده است، با بهره‌گیری از معماری CDNA از لحاظ عملکرد پردازشی بهبودهایی متنوع به‌خود خواهد دید. بر این اساس گفته می‌شود AMD Radeon Instinct Arcturus می‌تواند با برخی بهینه‌سازی‌های ویژه، بیشترین قدرت پردازشی را برای دیتاسنترها ارائه دهد.

پردازنده‌ی AMD Arcturus نخستین بار در سال ۲۰۱۸ فاش شد؛ - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - در آن زمان AMD هنوز هیچ یک از پردازنده‌های گرافیکی مبتنی‌بر لیتوگرافی ۷ نانومتری را معرفی نکرده بود. کارت‌های گرافیک رادئون VII و همچنین سری نوی (Navi) در سال ۲۰۱۹ در مراسمی ویژه معرفی شدند و از لیتوگرافی بهینه‌ی ۷ نانومتری بهره می‌گیرند. درضمن کارت‌های گرافیک - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - سری نوی نسبت‌به رادئون VII بیشتر برای مشتریان معمولی که بخش عمده‌ای از بازار را تشکیل می‌دهند، در دسترس قرار گرفتند. 

بعدا در گزارشی مشخص شد که پردازنده‌های دسته‌ی HPC & AI (مخصوص شتاب‌دهنده‌های مبتنی‌بر هوش مصنوعی یا رایانه‌های بالارده) قرار است به‌صورت جداگانه از کارت‌های - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - گرافیک مخصوص کاربران معمولی، تولید شوند. به‌عبارتی دیگر به‌نظر می‌رسد که کارت گرافیک آرکتروس به‌صورت انحصاری تنها برای بازار دیتاسنترها در دسترس قرار گیرد. AMD مدتی - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - پیش با انتشار نقشه‌ی راه خود برای معماری Radeon CDNA به‌صورت رسمی اعلام کرد که تمامی کارت‌های گرافیک مبتنی‌بر - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - این معماری قرار است به‌صورت انحصاری رایانه‌های بالارده (HPC) و دیتاسنترها در دسترس قرار گیرند، درحالی که کارت‌های مبتنی‌بر معماری Radeon RDNA مخصوص کاربران معمولی خواهند بود.

خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل

در زمینه‌ی مشخصات فنی، مدتی پیش - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - اعلام شد که پردازنده‌های گرافیکی آرکتروس AMD نسبت‌به پردازنده‌های گرافیکی فعلی سرور، دارای حافظه‌ی کش (Cache) بیشتری خواهند بود. درضمن گفته می‌شود این کارت‌های گرافیک نسبت‌به کارت‌های سری وگا دو برابر واحد رایانشی بیشتری خواهند داشت. این موارد به‌همراه چندین قابلیت دیگری که مخصوص پردازنده‌های سرور هستند (نظیر XDLOP ،Rapid Packed Math ،New Vector ALU و BFloat16) بدون شک در کارت‌های گرافیک - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - جدید سری رادئون اینستینکت که مبتنی‌بر - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - معماری CDNA هستند حضور خواهند داشت.

ناگفته نماند نمونه‌ی اولیه‌ی کارت گرافیک Radeon Instinct MI100 که از آن با نام کدنام D34303 یاد می‌شد، از دای (Die) خاصی با نام Arcturus-XL بهره می‌گرفت. درضمن در آن زمان گفته شده بود که کارت گرافیک موردبحث دارای توان طراحی حرارتی (TDP) معادل ۲۰۰ وات است و ۳۲ گیگابایت حافظه‌ی گرافیکی HBM2 با سرعت کلاک حدودا ۱٬۰۰۰ تا ۱٬۲۰۰ مگاهرتز دارد. 

خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل

اطلاعات مربوط به کارت گرافیک جدید - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - AMD ظاهرا مربوط به نمونه‌ی پیش‌تولید آن هستند؛ بنابراین امکان دارد گرافیک Radeon Instinct Arcturus به‌‌هنگام عرضه‌ی رسمی،‌ مشخصات دیگری داشته باشد - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - و شاهد برخی بهبودها در آن باشیم. اما در هر صورت نکات کلیدی مربوط به Radeon Instinct Arcturus شامل موارد زیر است:

مشخصات کلیدی فاش‌شده‌ی منتسب‌به پردازنده‌ی گرافیکی سرور Radeon Instinct Arcturus 
مبتنی‌بر دای Arcturus XL
دارای توان طراحی حرارتی ۲۰۰ وات
مجهز به حداکثر ۳۲ گیگابایت - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - حافظه‌ی HBM2 با سرعت کلاک بین ۱٬۰۰۰ تا ۱٬۲۰۰ مگاهرتز

باری دیگر تأکید می‌کنیم اطلاعاتی که از سوی Rogame فاش شده‌اند به نمونه‌ی پیش‌تولید مربوط هستند و لزوما قرار نیست جزئيات بالا در محصول نهایی وجود داشته باشند. مدتی پیش همچنین شاهد انتشار جزئیات مربوط به مدلی خاص از پردازنده‌‌های مبتنی‌بر معماری Arcturus CDNA بودیم که احتمالا دارای ۱۲۰ واحد رایانشی - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - و مجموعا ۷٬۶۸۰ پردازنده‌ی جریانی است. به‌علاوه گفته می‌شود مدلی که اخیرا جزئیات آن فاش شده، دارای سرعت کلاک GPU معادل ۸۷۸ مگاهرتز است.

افزون بر موارد یادشده، فعلا ظرفیت دقیق حافظه‌ی گرافیکی HBM2 آن اعلام نشده است. بااین‌حال گفته می‌شود این حافظه سرعت کلاک ۱٬۲۰۰ مگاهرتز دارد؛ اگر در مدل نهایی شاهد باس ۴٬۰۹۶ بیت باشیم احتمالا این پردازنده پهنای باندی در حدود ۱/۲ ترابایت‌بر‌ثانیه ارائه خواهد داد. حافظه‌های گرافیکی HBM2 سری Aquabolt دقیقا توانایی ارائه‌ی چنین پهنای باندی را دارند. بااین‌حال احتمال می‌دهیم انویدیا و AMD بخواهند در نهایت سراغ استفاده از حافظه‌های HMB2 سری Flashbolt بروند. زیرا این خانواده از حافظه‌های HBM2 قرار است طی سال جاری میلادی وارد مرحله‌ی تولید - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - شوند و حتی توانایی ارائه‌ی پهنای باند ۱/۸ ترابایت‌بر‌ثانیه را هم دارند. 

خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل

در زمینه‌ی سرعت کلاک باید بگوییم عدد یادشده - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - پردازنده‌ی گرافیکی فاش‌شده‌ی مبتنی‌بر معماری Arcturus CDNA (یعنی ۸۷۸ مگاهرتز) کمتر از آن‌چیزی - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - است که انتظار داشتیم؛ زیرا پیش‌تر پردازنده‌هایی دیده‌ایم که توانایی دستیابی به سرعت ۱٬۳۳۴ مگاهرتز - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - را هم داشته‌اند. در سرعت کلاک ۸۷۸ مگاهرتز، تراشه‌ی موردبحث خواهد توانست قدرت پردازشی حدودا - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - ۱۳/۵ ترافلاپس FP32 را ارائه دهد که پایین‌تر از قدرت پردازشی کارت Radeon Instinct MI60 است.

فراموش نکنید مدتی قبل نمونه‌ی پیش‌تولید دیگری نیز فاش شد که توانایی دستیابی به قدرت ۲۱ ترافلاپس را داشت. به‌نظر می‌رسد که نخستین نسل از پردازنده‌های گرافیکی مبتنی‌بر معماری CDNA در نهایت بتوانند قدرت پردازشی حدودا ۲۵ ترافلاپس FP32 ارائه دهند.

براساس اطلاعات فاش‌شده از پردازنده‌های گرافیکی مبتنی‌بر معماری Ampere که گفته می‌شود احتمال رونمایی آن‌ها - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - در سال ۲۰۲۰ وجود دارد، به‌نظر می‌رسد که انویدیا دست بالاتر - خدمات پس از فروش ساید بای ساید مابه در محل - را در زمینه‌ی قدرت رایانشی داشته باشد. براساس آنچه از گوشه و کنار شنیده‌ایم، پردازنده‌های گرافیکی ۷ نانومتری سری Tesla انویدیا توانایی دستیابی به قدرت پردازشی ۳۶ ترافلاپس FP32 و ۱۸ ترافلاپس FP64 را دارند. 

دیدگاه شما کاربران زومیت در این زمینه چیست؟

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone