سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: چه ضمانتی بابت حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی کارشناسان ما دارای مدارک تایید شده از تمامی مراجع نظارتی و انتظامی بوده و دوره های ارتباطی برخورد با مشتری را گذرانده اند.
  2. سوال: آیا باید بعد از جابجایی عمودی یخچال باید یخچال را چند ساعت خاموش کنیم؟
    پاسخ: خیر، در صورت عقب یا جلو کشیدن یخچال و کج نکردن دستگاه نیازی به خاموش کردن دستگاه به مدت طولانی نیست.
  3. سوال: آیا میشود یخچال ساید بای ساید را به دستگاه تصفیه آب وصل نمود؟
    پاسخ: اتصال یخچال ساید بای ساید در صورتی که فشار دستگاه تصفیه آب مناسب باشد بلامانع است ، اما در صورتی که فشار آب کم باشد ممکن است باعث آسیب رسیدن به شیربرقی یخچال گردد.
  4. سوال: در صورتی که بعد از جابجایی بلافاصله یخچال را برق بزنیم چه آسیبی به یخچال وارد میشود؟
    پاسخ: در هنگام جابجایی و حمل و نقل و در صورت کج شدن یخچال روغن موجود در کمپرسور وارد لوله های گاز شده و میتواند باعث مسدود شدن مسیر گردش گاز شود ، بنابراین باید چند ساعت صبر کنید تا روغن مجددا به درون کمپرسور برگردد.
  5. سوال: آیا استفاده از محافظ برق برای یخچال ضروری است؟
    پاسخ: به دلیل اینکه برد الکترونیکی یخچال و کمپرسور و سایر قطعات برقی یخچال در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند استفاده از محافظ برق با 5 دقیقه تاخیر برای یخچال الزامی میباشد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 03257.html
یکشنبه, ۲۵ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۱۶:۰۰

بررسی بنچمارک‌ پردازنده های Ryzen 9 5900X، Ryzen 9 5950X و Ryzen 7 5800X

پردازنده‌های نسل - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - جدید AMD با ورود به بازار - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - جهانی، به سال‌ها تقلای دائمی Intel و AMD برای تصاحب بازار پردازنده‌های برتر در پردازش‌های تک‌رشته‌ای یا چند‌رشته‌ای پایان دادند. برای مدتی طولانی یک قانون - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - کلی وجود داشت که برای خرید پردازنده توصیه می‌شد: اگر به راندمان چند‌رشته‌ای (multi-threaded) قوی برای - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - نرم‌افزارهای تولید محتوا و حرفه‌ای نیاز دارید، - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - باید به سراغ پلتفرم AMD بروید و اگر بهترین بازی‌ها را با بالاترین راندمان ممکن اجرا می‌کنید، باید به سراغ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ساخت یک پی‌سیِ اینتلی بروید. اما این داستان اکنون به پایان رسیده و AMD هر دو انتخاب را در گزینه‌های جدید خود ادغام کرده است.

این بار یکی از کارکردهای اصلی مدنظرِ AMD، پی‌سی گیمینگ است و حتی مراسم معرفی پردازنده‌های رایزن سری ۵۰۰۰ تقریبا به‌صورت کامل روی راندمان در بازی‌ها متمرکز بود که در آن اشاراتی به راندمان در نرم‌افزارهای تولید محتوا هم شد. پس از بررسی - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - صحت ادعای AMD و تحلیلِ راندمان پردازنده‌های قدرتمندی مانند Ryzen 9 5900X درکنار دیگر مدل‌های این سری مثل Ryzen 7 5800X، دیگر دلیلی برای خرید پردازنده‌های اینتل برای پی‌سی مخصوص بازی نمی‌ماند. AMD نه‌تنها راندمان بهتری در تمام رده‌ها و زمینه‌های کاربردی دارد، بلکه به خاطر اینکه اینتل هنوز - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از PCIe 4.0 پشتیبانی نمی‌کند، از نظر برخورداری از امکانات مدرن برتری دارد و درواقع  ازلحاظ راندمان و امکانات پیشتاز است.

معماری  Zen3

پردازنده‌های سری - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ۵۰۰۰ AMD بر اساس معماری Zen - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - 3 ساخته شده‌اند که شاید در ظاهر شبیه به معماریِ قبلی Zen 2 به‌نظر برسند، چرا که هر دو ۷ نانومتری هستند. بااین‌حال AMD معماری Zen 3 را از پایه بازطراحی کرده - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - است تا راندمان IPC (معیار پردازش به ازای هر سیکل ساعت) و بهره‌وری را تا جایی افزایش دهد که در این میان هیچ یک فدای دیگری نشود. اما بزرگ‌ترین تفاوت - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ایجادشده در مهاجرت از معماری Zen 2 به Zen 3 این است که به‌جای داشتن دو CCXا(Core CompleX) به ازای هر CCDاCore Compute Die)، اکنون هر CCD فقط یک CCX را در خود جای می‌دهد.

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

هر CCX حالا تا ۸ هسته‌ی پردازشی را در خود جای می‌دهد؛ درحالی‌که این تعداد در Zen 2 برابر با ۴ هسته به ازای هر CCX است. این تغییر نه‌تنها هنگامی که هسته‌ها - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - با هم اطلاعات ردوبدل می‌کنند زمانِ تأخیر را کاهش می‌دهد، بلکه به این معنی است که هر CCX به تمامِ ۳۲ مگابایت حافظه‌ی کش سطح سوم یا L3 دسترسی دارد؛ درحالی‌که این میزان به ۱۶ مگابایت در Zen 2 محدود است. به بیان دیگر، Ryzen 9 5900X به اندازه‌ی Ryzen 9 3900X یعنی ۶۴ مگابایت حافظه‌ی کش L3 دارد؛ اما درعین‌حال هر هسته به ۳۲ مگابایت کش دسترسیِ مستقیم دارد که این میزان در Ryzen 9 3900X برابر با ۱۶ مگابایت برای دسترسی مستقیمِ هر هسته است.

ازآنجاکه حافظه‌ی کش در راندمانِ بازی‌ها تأثیر زیادی دارد، این تغییر درکنار افزایشِ فرکانس کاری، به‌طور گسترده به افزایش عملکرد در بازی‌ها منجر می‌شود. البته بهبود عملکرد در زمینه‌های دیگر هم رخ داده - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - که در بنچمارک‌های - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - غیر گیمینگ قابل مشاهده است.

مدل پردازندهتعداد هسته‌ها/رشته‌هافرکانس توربو

حافظه‌ی کش (مجموع)

قیمت
Ryzen 9 5950X۳۲/۱۶۴٫۹ گیگاهرتز۷۲ مگابایت۷۹۹ دلار
Ryzen 9 5900X۲۴/۱۲۴٫۸ گیگاهرتز۷۰ مگابایت۵۴۹ دلار
Ryzen 7 5800X۱۶/۸۴٫۷ گیگاهرتز۳۶ مگابایت۴۴۹ دلار
Ryzen 5 5600X۱۲/۶۴٫۵ گیگاهرتز۳۵ مگابایت۲۹۹ دلار
Ryzen 9 3950X۳۲/۱۶۴٫۷ گیگاهرتز۷۲ مگابایت۷۴۹ دلار
Ryzen 9 3900XT۲۴/۱۲۴٫۷ گیگاهرتز۷۰ مگابایت۴۹۹ دلار
Ryzen 9 3900X۲۴/۱۲۴٫۶ گیگاهرتز۷۰ مگابایت۴۹۹ دلار
Ryzen 7 3800XT۱۶/۸۴٫۷ گیگاهرتز۳۶ مگابایت۳۹۹ دلار
Ryzen 7 3800X۱۶/۸۴٫۵ گیگاهرتز۳۶ مگابایت۳۹۹ دلار
Ryzen 7 3700X۱۶/۸۴٫۴ گیگاهرتز۳۶ مگابایت۳۲۹ دلار
Ryzen 5 3600XT۱۲/۶۴٫۷ گیگاهرتز۳۵ مگابایت۲۴۹ دلار
Ryzen 5 3600X۱۲/۶۴٫۴ گیگاهرتز۳۵ مگابایت۲۴۹ دلار
Ryzen 5 3600۱۲/۶۴٫۲ گیگاهرتز۳۵ مگابایت۱۹۹ دلار
Ryzen 3 3300X۸/۴۴٫۳ گیگاهرتز۱۸ مگابایت۱۲۹ دلار
Ryzen 3 3100۸/۴۳٫۹ گیگاهرتز۱۸ مگابایت۹۹ دلار

مشخصات مدل‌های معرفی شده از نسل Ryzen 5000 AMD مبتنی بر معماری Zen 3

احتمالا در جریان باشید که پردازنده‌های رایزن - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از چند Chiplet با بسترهای مجزا استفاده می‌کنندِ درحالی‌که پردازنده‌های اینتل هنوز از یک بستر بزرگِ واحد برای تمامِ هسته‌ها و واحد I/O بهره می‌گیرند. با این توصیف، پردازنده‌ی 5950X از دو CCD کامل ۸ هسته‌ای با تمام هسته‌های فعال - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - در ترکیب ۸+۸ استفاده می‌کند. اما 5900X نیاز به CCD-های کاملا سالم ندارد و می‌تواند از دو CCD با سیلیکون‌های معیوب در ترکیب ۶+۶ استفاده کند که مجموعا ۱۲ هسته را تشکیل می‌دهد. برعکس دو مدل پرچم‌دارِ این سری، مدل‌های Ryzen 7 5800X و Ryzen 5 5600X تنها به یک سیلیکون ۸ یا ۶ هسته‌ای درکنار تراشه‌ی I/O نیاز دارند و بنابراین فقط از یک CCD در پردازنده‌های خود استفاده می‌کنند که درنتیجه‌ی آنُ زمان‌های تأخیر برای ارتباط بین CCD-ها ازطریق تراشه‌ی I/O وجود نخواهد داشت.

راندمان تولید محتوا

Cinebench R20 Multi Core

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

پردازنده‌ی 5800X در تست چند‌هسته‌ایِ آزمون Cinebench R20  امتیاز ۵۹۸۲ به دست آورده که ۲۲ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - درصد سریع‌تر از 3700X است و ارتقای راندمان اساسی نسبت به رقیبِ نسل قبلی حساب می‌شود و انتظارات ما را از عملکردِ Zen 3 بالا می‌برد. همچنین 5900X نسبت به Core i9-10900K با قیمتی تقریبا برابر، حدود ۳۲ درصد سریع‌تر عمل می‌کند. اما در مقامِ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - مقایسه‌ی 5800X با رقیب دیگر ۸ هسته‌ای از اینتل یعنی Core i7 10700K، پردازنده‌ی AMD به میزان ۲۰ درصد سریع‌تر از آن و - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - تنها ۷ درصد کندتر از Core i9 10900K ظاهر شده - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - است.

Cinebench R20 Single Core

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

اجرای آزمون تک‌هسته‌ای مشخص می‌کند چرا 5900X تا این حد سریع‌تر از 10900K ظاهر شده است. در اینجا - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از ۱۶ درصد افزایش راندمان در پردازش تک‌رشته‌ای (single-threaded) صحبت می‌کنیم که درعین‌حال - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ۲۳ درصد نسبت به مدل قبلیِ R9 3900X قوی‌تر ظاهر شده است. نتایج تک‌رشته‌ای 5900X و 5950X برابر هستند و بر این - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - اساس انتظار راندمان بالایی در بازی‌ها - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - خواهیم داشت.

همچنین در این تست 5900X عموما در فرکانس ۴.۹ گیگاهرتز کار کرده که ۱۰۰ مگاهرتز بالاتر از فرکانس بوست - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - رسمی اعلام‌شده برای این مدل است. درواقع AMD در این سری نه‌تنها سعی کرده  از رسیدن به حداکثر فرکانس بوستِ پردازنده مطمئن شود، بلکه توانسته است از آن پیشی بگیرد تا از تکرار داستانی مشابه با حواشی ایجادشده پیرامون فرکانس بوست پردازنده‌های Zen 2 در نسل قبلی هم اجتناب کند.

Adobe premiere Pro 2020

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

پردازنده‌ی 5800X در این آزمون قادر بوده است پردازنده‌های 3700X و 10700K را با فاصله‌ی ۱۴ درصدی پشت سر بگذارد و تنها ۲ درصد - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - کندتر از Core i9 10900K ظاهر شده است. 5900X هم ۵ درصد سریع‌تر از 3900X و ۹ درصد سریع‌تر از 10900K عمل کرده است. برتری ۹ درصدی نسبت به پردازنده‌ای که قیمتی برابر دارد جای انتقادی باقی نمی‌گذارد، مخصوصا اینکه تفاوت - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - راندمان در آزمونِ قبلی بیش از این بود و این آزمون را باید بدترین سناریوی ممکن برای اختلاف راندمان، آن هم در نرم‌افزاری که همیشه برتری با پردازنده‌های اینتل بوده است .

Adobe Photoshop 2020

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

بهبود راندمان تک‌هسته‌ای - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - در تست فتوشاپ نمودِ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - بیشتری پیدا می‌کند، چرا که هر دو پردازنده‌ی 5900X و 5950X با راندمانی تقریبا برابر توانسته‌اند ۱۰ درصد سریع‌تر از 10900K عمل ‌کنند و به میزان چشمگیرِ ۲۰ درصد بالاتر - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از Ryzen 9 3900X عملکرد داشته باشند. همچنین 5800X توانسته است ۲۷ درصد بهتر از Ryzen 7 3700X عمل کند.

راندمان - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - در بازی‌ها

Far Cry - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - New Dawn

سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی

در این بازی راندمان 5950X با 5900X با متوسط ۱۲۸ فریم در ثانیه برابر شده که ۶ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - درصد از راندمان 10900K کندتر است؛ اما درعین‌حال یک بهبود راندمان دو رقمی نسبت - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - به 3900X به نمایش می‌گذارد. پردازنده‌ی 5800X ۱۸ درصد افزایش راندمان نسبت به 3700X نشان داده است.

Tom Clancy's Rainbow Six Siege

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Rainbow Six Siege

در اینجا هم Ryzen 9 5900X توانسته  استبا فاصله‌ی اندکِ ۵ درصدی، پردازنده‌ی Core i9 10900K را تعقیب کند. این‌بار شاهد ۸ درصد افزایش راندمان نسبت به 3900X هستیم. این راندمان برای از میدان به در کردنِ پردازنده‌های ۸ و ۶ هسته‌ای اینتل کفایت می‌کند. حتی Ryzen 7 5800X هم توانسته است همرده‌ی پردازنده‌های گران‌قیمت‌تر Zen 3 ظاهر - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - شود و ۵۰۸ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - فریم در ثانیه را به‌طور میانگین کسب کند. این نتیجه ۲ درصد بهتر از 10700K و ۱۹ درصد بهتر از 3700X است و تفاوتِ بین نسلیِ قوی محسوب می‌شود.

Watch Dogs: Legion

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Watch Dogs: Legion

در بازی جدید Watch Dogs: Legion، راندمانی قوی از 5900X شاهد هستیم که همرده‌ی 10700K و تنها دو فریم پایین‌تر از 10900K قرار گرفته است. این نتیجه ۱۵ درصد نسبت به 3900X بالاتر است که در این رزولوشنِ پایین، رقیب Core i5-10400 بوده است. پردازنده‌ی 5800X توانسته به مقدار ۱۶ درصد راندمان را نسبت - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - به 3700X در این بازی بهبود ببخشد. راندمان پردازنده‌های Zen 3 با پردازنده‌های پرچم‌دار اینتلی در این - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - بازی برابری می‌کند و تنها ۲ فریم کمتر است.

Horizon Zero Dawn

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Horizon Zero Dawn

افزایش عملکرد در Horizon Zero Dawn بسیار عالی است. در اینجا 5900X به میزان ۱۵ درصد سریع‌تر از 3900X ظاهر شده و درواقع از 10900K چندین فریم بیشتر تولید کرده است. Ryzen 7 5800X  تنها چند فریم کمتر تولید کرده و توانسته است ۳ درصد برتر از 10700K و ۱۸ درصد بهتر از 3700X انجام وظیفه کند.

Death Stranding

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Death Stranding

پردازنده‌های Zen 3 در Death Stranding مهارنشدنی هستند و راندمان مدل‌های ۱۲ و ۱۶ هسته‌ای در این بازی برابری می‌کند. درعین‌حال هر دو توانسته‌اند با - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - فاصله‌ی ۱۲ درصد پردازنده‌ی پرچم‌دارِ 10900K را پشت سر بگذارند. حتی 5800X توانسته است بهتر از Core i9 10900K عمل کند و درعین‌حال ۱۲ درصد سریع‌تر از 10700K و به میزان شگفت‌انگیزِ ۳۳درصد، بهتر از 3700X پردازش کند.

Shadow of the Tomb Raider

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Shadow of The Tomb Raider

راندمان Ryzen 7 5800X در Shadow of the Tomb Raider با پردازنده‌ی 10900K برابری می‌کند، درحالی‌که دو - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - هسته کمتر دارد. این نتیجه ۹ درصد بهتر از ۸ هسته‌ایِ اینتل و ۲۸ درصد بهتر از پردازنده‌ی همرده‌ی نسل قبلی یعنی 3700X است. پردازنده‌های 5950X و 5900X جایگاهی بالاتر - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از 10900K را با ۴ درصد راندمان بهتر از آنِ خود - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - کرده‌اند.

Star Wars: Squadrons

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Star Wars: Squadrons

در این عنوان جدید هم راندمان قوی است و پردازنده‌های Zen 3 در میانگینِ فریم با 10900K برابر یا بهتر عمل کرده‌اند. در اینجا 5800X حدودا ۸ درصد قویتر از 10700K و - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ۲۷ درصد بهتر از 3700X نتیجه داده که تحسین برانگیز است. - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - همچنین 5900X توانسته ۲۷ درصد سریع‌تر از 3900X خروجی تولید کند.

Serious Sam 4

نمودار گرافیکی راندمان پردازنده‌های مختلف در بازی Serious Sam 4

نتایج حاصل در Serious Sam 4 هم بر وفق مرادِ سری رایزن است. مدل 5900X ۱۱ درصد سریع‌تر از 10900K و میزان خارق‌العاده‌ی ۴۷ درصد قوی‌تر از 3900X ظاهر شده است. از این نتیجه بهتر ، امتیاز 5900X است که به میزان ۵۱ درصد بهبود عملکرد  نسبت به 3700X نشان می‌دهد.

میانگین راندمان در بازی‌ها

نمودار گرافیکی میانگین راندمان پردازنده‌های مختلف در 11 بازی

اگر از تمام بنچمارک‌های اجراشده با بازی‌های نمونه میانگین بگیریم، درخواهیم یافت که 5800X تقریبا با 10900K برابر عمل کرده است و در بیشترِ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - تست‌ها از همتایانِ 5900X و 5950X آنچنان کندتر نیست. درعین‌حال توانسته است ۶ - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - درصد بالاتر از Core i7 10700K و ۲۳ درصد بالاتر از 3700X عمل کند. پردازنده‌ی 5900X هم ۲۰ درصد افزایش راندمان نسبت به 3900X تجربه کرده است. می‌دانیم  AMD ادعای ۱۹ درصد - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - بهبود IPC نسبت به نسل قبلی را عنوان کرده؛ اما اینکه این بهبود را به‌صورت واقعی در بازی‌ها تجربه کنیم، مسئله‌ی دیگری است.

جمع‌بندی

همان‌گونه که دیدید، تمام پردازنده‌‌های معرفی‌شده‌ی جدید، بهبود کاملا محسوسی در برابر رقبای اینتلیِ خود به نمایش گذاشتند و در بیشتر نمودار‌ها با فاصله‌ی اندکی با آن‌ها برابری کردند یا در رده‌ی بالاتری از آن‌ها قرار گرفتند. این برتری در برخی عناوین به‌حدی بود که قبلا - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - تصور - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - می‌شد - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - دسترسی به این راندمان در این سطح میسر نباشد؛ اما اجرای بازی‌ها در رزولوشن 1080p که بیش از رزولوشن‌های دیگر به سرعت CPU وابسته است، تضمین کرد که افزایش راندمان در رایزن‌های جدید با ادعای AMD مطابقت دارد و توانسته است تنها علت موجود برای انتخاب پردازنده‌های اینتل به‌جای AMD را هم به‌طور جدی به چالش بگیرد.

اکنون به جز - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - عاملِ قیمت، هیچ دلیل عمده‌ی دیگری وجود - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - ندارد - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - که بخواهیم یک پردازنده‌ی اینتلی را به پردازنده‌های Ryzen 5000 ترجیح دهیم

اکنون به‌جز عاملِ قیمت، هیچ دلیل عمده‌ی دیگری وجود ندارد که بخواهیم یک پردازنده‌ی اینتل را به‌صورت مطلق چه برای - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - پی‌سی گیمینگ و چه برای محاسبات و تولید - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - محتوا، نسبت به پردازنده‌های Ryzen 5000 ترجیح دهیم، هر چند هنوز این برتری در تمام عناوین قاطع نیست و برخی بنچمارک‌ها به - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - نفع پردازنده‌ی - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - Core i9 10900K مختومه شده است. هنوز هم 10900K و 10700K پردازنده‌های بسیار مناسبی برای پی‌سی‌های رده بالای گیمینگ هستند، اما در صورتی که ارزان‌تر - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - از پردازنده‌های جدید - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - AMD باشند و حتی در این شرایط هم اولویت بارزِ فنی نسبت به آن‌ها نخواهند داشت.

البته این صف‌آرایی احتمالا دوباره با معرفی و عرضه‌ی پردازنده‌های نسل یازدهمیِ Rocket Lake تغییر خواهد کرد و اینتل مجددا خواهد توانست در راندمان تک‌هسته‌ای، گوی سبقت را از AMD برباید یا دست کم به آن نزدیک شود. پردازنده‌های نسل یازدهم اینتل در بهار سال آینده معرفی و عرضه خواهند شد و برای اولین‌بار - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - پس از سال ۲۰۱۶ و معرفی معماری اسکای لیک، با معماری جدید و IPC بالاتر کار خواهند - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - کرد و البته همچنان با همان فناوری ۱۴ نانومتری اینتل تولید خواهند شد که امید به کاهش مصرف و بهره‌وری در توان را کاهش می‌دهد.

باید منتظر بود و رقابت پردازنده‌های - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - Zen 3 و سطح موجودی‌ آن‌ها در بازار را رصد کرد و درعین‌حال انتظار داشت که در عینِ ناباوری، سهم اینتل از بازار پردازنده‌های رومیزی به تدریج کاسته و در نهایت به برتری AMD منجر شود. حداقل تا زمان عرضه‌ی پردازنده‌های نسل یازدهمی اینتل شرایطِ بازار این گونه رقم خواهد خورد.

نظر شما در رابطه با پردازنده‌های جدید رایزن چیست؟ آیا ترجیح می‌دهید در ارتقای بعدی یک پی‌سی بر اساس پلتفرم - سرویسکار ساید بای ساید کرال قدیمی - AMD داشته باشید یا پلتفرم اینتل؟

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone