شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علل سوختن کمپرسور یخچال چیست؟
    پاسخ: عوامل متعددی میتواند باعث سوختن موتور یا همان کمپرسور یخچال شود. نوسانات برقی ، خرابی برد الکترونیکی ، خرابی ترموستات ، کثیف بودن کندانسور ، خرابی فن کندانسور ، فاصله کم یخچال از اطراف و پشت ، کیپی لوله موئی ، نشتی در سیکل گاز و ... جزو عواملی هستند که میتوانند باعث شوند کمپرسور یخچال دچار آسیب گردد.
  2. سوال: علت کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال چیست؟
    پاسخ: تنظیم نبودن دمای یخچال، خرابی سنسور ها یا خرابی دمپر یا فن از عواملی هستند که میتواند باعث بروز این ایراد شود.
  3. سوال: هزینه تعمیر یخچال من چقدر می شود؟
    پاسخ: هزینه تعمیر دستگاه نیاز به بررسی اولیه توسط کارشناس را دارا بوده و کارشناس بعد از بررسی اولیه هزینه تعمیر دستگاه را به شما اعلام خواهد کرد.
  4. سوال: وظیفه سنسور دیفراست در یخچال چیست؟
    پاسخ: سنسور دیفراست مانند یک خبرچین عمل نموده و برد دستگاه را از وضعیت المنت با خبر میکند. در واقع سنسور دیفراست یک مقاومت NTC بوده که در قبال تغییرات دمایی عملکرد منفی دارد و با افزایش دما مقاومت آن کاهش میابد. به تبع این تغییرات مقاومت ولتاژ عبوری و بازگشتی از سنسور دیفراست به برد یخچال تغییر نموده و برد دستگاه متوجه میشود که دمای اواپراتور در چه وضعیتی میباشد و دستور قطع یا ادامه کار المنت را صادر میکند.
  5. سوال: یخچال هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: یخچال فریزر باید به صورت مرتب و سالیانه سرویس دوره ای شده و کندانسور آن تمیز شود و عملکرد فن کندانسور بررسی شود. همچنین فیلتر تصفیه آب یخچال را باید هر 6 ماه یکبار تعویض کنید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 06924.html
یکشنبه, ۲۵ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۱:۰۰

گوگل امکان ذخیره‌سازی فایل‌ها به‌صورت رمزنگاری را به اپلیکیشن مدیریت فایل می‌افزاید

گوگل قابلیتی به‌نام پوشه امن به اپلیکیشن Files اندروید اضافه می‌کند که فایل‌ها را به‌صورت رمزنگاری شده و تحت حفاظ امنیتی نگه‌داری خواهد کرد.

رسانه‌های فناوری چندی پیش یکی از اپلیکیشن‌های محبوب گوگل را کالبدشکافی کردند که قابلیت‌هایی مبتنی بر حفاظت امن از فایل‌ها تحت پروتکل‌های امنیتی در آن دیده شد. اپلیکیشن مدیریت فایل گوگل (Files by Google) قابلیت جدیدی به‌نام Safe Folder - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - دریافت می‌کند که پوشه‌‌ها را در محلی - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - مخفی و رمزنگاری شده نگه‌داری خواهد کرد. برای دسترسی به فایل‌های موجود در - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - پوشه‌ی مذکور باید از رمز عبور پین استفاده کنید و - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - اپلیکیشن‌های دیگر نیز به فایل‌ها دسترسی نخواهند داشت.

همان‌طور که گفته شد، در کالبدشکافی‌های انجام شده روی اپلیکیشن مدیریت فایل - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - گوگل، عبارت Safe Folder به‌وضوح برای قابلیت جدید دیده می‌شود. - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - توضیحاتی که درکنار قابلیت - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - دیده می‌شوند، به‌طور خلاصه توضیح می‌دهند: «کاربر می‌تواند هر - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - فایل مدنظر را به این پوشه منتقل کرده و با رمز عبور مدل PIN حفاظت کند. به‌علاوه می‌توانید فایل‌های حفاظت‌شده‌ی خود را نیز داخل این پوشه - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - جست‌وجو و پیدا - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - کنید». اخباری که - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - پیرامون قابلیت جدید اپلیکیشن مدیریت فایل گوگل منتشر شدند، به‌عنوان رمز ورود به برنامه، هر دو - شماره تعمیرکار ساید بای ساید کنمور ارزان - عبارت پین و رمز عبور معمولی را استفاده می‌کنند. به‌هرحال نقطه‌ی مشترک همه‌ی اخبار این است که اگر رمز عبور ورود به پوشه را فراموش کنید، فایل‌ها قابل بازیابی نخواهند بود. بررسی‌های اولیه‌ی XDA Developers هم رمزنگاری کامل فایل‌های موجود در پوشه‌ی امن را تأیید می‌کند. به‌علاوه، ظاهرا کاربر برای جابه‌جایی فایل‌ها نیز باید مجددا رمز عبور را وارد کند.

کارشناسان XDA Developers با استخراج کد قابلیت جدید،‌ امکان استفاده از آن را پیدا کردند و تعدادی اسکرین‌شات هم از محیط برنامه منتشر شد. البته درنهایت مانند تمامی قابلیت‌های قبلی که با کالبدشکافی اپلیکیشن‌ها پیدا شد، باید چند نکته را در نظر داشته باشیم. اگر قابلیتی در فاز توسعه دیده شود، به‌معنای استفاده‌ی حتمی از آن در نسخه‌ی نهایی یک نرم‌افزار نخواهد بود. به همین ترتیب نمی‌توان پیش‌بینی کرد که قابلیت احتمالی نهایی، دقیقا مشابه آن چیزی باشد که در افشاسازی‌های رسانه‌ای می‌بینیم.

قابلیت پوشه‌ی امن در اپلیکیشن مدیریت فایل گوگل، دستاورد آن‌چنان جدیدی نیست. سامسونگ قابلیتی مشابه به‌نام Secure Folder دارد و وان‌پلاس هم در اپلیکیشن مدیریت فایل، قابلیت Lockbox را ارائه می‌کند. بسیاری از تولیدکننده‌های گوشی هوشمند، قابلیت‌های مخفی کردن یا رمزنگاری کردن فایل‌ها، خصوصا عکس‌ها را در اپلیکیشن‌های پیش‌فرض مدیریت فایل یا گالری عکس، ارائه می‌کنند. درنهایت کاربری‌های متنوعی برای استفاده از قابلیت مخفی و رمزنگاری کردن فایل‌ها پیش‌بینی می‌شود که بسته به کاربرد و نیاز کاربر از اپلیکیشن‌ها، متنوع و متفاوت خواهد بود.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone