تعمیرات سولاردام بکو استاد معین


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا تعمیر مایکروویو در منزل من انجام میشود یا باید دستگاه به کارگاه منتقل شود؟
    پاسخ: در اکثر موارد تعمیرات مایکروویو در منزل مشتری انجام میگردد اما در صورت خرابی قطعاتی همچون برد الکترونیکی، فقط قطعه دارای ایراد جهت تعمیر به کارگاه حمل میگردد.
  2. سوال: وظیفه فیوز در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: وظیفه فیوز در مایکروویو این است که از ورود ولتاژ اضافی و خرابی ترانس و مگنترون جلوگیری کند.
  3. سوال: آیا نصب مایکروویو در کنار اجاق گاز ایراد دارد؟
    پاسخ: بهتر است مایکروفر به دور از منابع حرارتی نصب گردد و در صورتی که محل استقرار اجاق گاز دقیقا کنار مایکروفر میباشد بهتر است به صورت همزمان از دو دستگاه استفاده نشود.
  4. سوال: تعمیرکار مایکروویو چقدر بعد از ثبت سفارش مراجعه میکند؟
    پاسخ: نهایتا پس از 60 دقیقه بعد از ثبت درخواست کارشناسان سولاردام ما با شما تماس گرفته و جهت زمان مراجعه، با شما هماهنگ میکنند.
  5. سوال: خرابی میکروسوییچ مایکروفر به چه دلیل میباشد؟
    پاسخ: برای خرابی میکروسوییچ درب به دلایل مختلفی مانند محکم بستن درب، چربی گرفتن دستگاه، نوسانات برقی اشاره کرد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 09748.html
پنجشنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۹ ساعت ۲۰:۲۰

انحصار مخابرات در حوزه فیبر نوری و VDSL پایان یافته است؟

آیا سرویس‌دهی در حوزه‌ی اینترنت خانگی برپایه‌ی فیبر نوری و VDSL از انحصار مخابرات خارج‌ شده ‌است؟ چه موانعی پیش ‌روی شرکت‌ها در راه‌اندازی اینترنت پرسرعت قرار دارد؟

از سال ۱۳۸۵، روند خصوصی‌سازی شرکت مخابرات ایران با مصوبه‌ی هیئت‌وزیران آغاز و در سال ۱۳۸۷، عملا نهایی شد؛ اما در سال‌های قبل - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - از نهایی‌شدن خصوصی‌سازی، شرکت مخابرات ایران به‌عنوان سازمان دولتی وظیفه‌ی توسعه‌ی زیرساخت مبتنی‌بر فیبر نوری را برعهده داشت. پس از خصوصی‌سازی و ارائه‌ی اینترنت پرسرعت ADSL در ایران و ورود شرکت‌های خصوصی به این بازار، مشخص شد شرکت مخابرات ایران که به شرکتی خصوصی تبدیل شده بود، انحصار زیرساخت مهمی را دراختیار دارد: - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - فیبر نوری.

در سال‌های پس از خصوصی‌سازی، انحصار - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - مخابرات در بستر فیبر نوری و VDSL محل مناقشه بود؛ به‌همین‌دلیل، از سال ۱۳۹۴ رگولاتوری مجوز - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - FCP را برای شرکت‌هایی صادر کرد که در پی ورود به این - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - حوزه و ارائه‌ی سرویس اینترنت مبتنی‌بر فناوری‌های جدید - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - بودند. به‌گزارش رگولاتوری، پروانه‌ی FCP از سال ۱۳۹۴ به شرکت‌های دارنده‌ی این پروانه - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - اجازه می‌داد برای مقابله با انحصار شرکت مخابرات درزمینه‌ی زیرساخت‏‌های شبکه، براساس - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - تکنولوژی فیبر نوری شبکه ایجاد کنند. باوجوداین، اخذ مجوز FCP نیز نتوانست - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - کلیدی برای حل این مشکل باشد؛ هرچند شرکت‌ها در ازای دریافت این مجوز سرمایه‌گذاری هنگفتی کرده - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - بودند. شرکت مخابرات همچنان بر انحصار خود اصرار می‌ورزید و اجازه‌ی شبکه‌سازی به دیگر شرکت‌های حوزه‌ی ارتباطی نمی‌داد. البته تعداد شرکت‌های دارای مجوز درکنار پراکندگی سرمایه‌های بخش خصوصی را - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - نیز باید مانعی برای فعالیت شرکت‌های خصوصی خواند. 

حال شاتل با عقد قراردادی با شرکت مخابرات در ۲۸ فروردین، توانست اینترنت پرسرعت خود را راه‌اندازی کند. ۲۶ خرداد، حسین فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، در توییتی، از پایان انحصار شرکت مخابرات ایران در ارائه‌ی خدمات اینترنت خانگی فیبر نوری و VDSL خبر داد. این امر با عقد قرارداد شرکت مخابرات و آسیاتک براساس مصوبه‌ی شماره‌ی ۲۶۰ کمیسیون تنظیم مقررات تحقق یافت.

انحصار مخابرات؛ دلیل افت کیفیت و سرعت اینترنت

موضوعی که در سخنان وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در صحن علنی مجلس مطرح‌ شد، کاهش‌ کیفیت و سرعت اینترنت در زمان شیوع ویروس کرونا و خانه‌نشینی مردم بود. به‌گفته‌ی سیدمحمدجواد آذری‌جهرمی، دلیل افت کیفیت اینترنت روند نادرست خصوصی‌سازی مخابرات و تداوم انحصار آن - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - بوده که موجب ارتقا و توسعه - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - ‌نیافتن خدمات حوزه‌ی اینترنت ثابت شده‌ است.

وزیر ارتباطات گفت بحث واگذاری کانال‌های زیرزمینی و سیم مسی همچنان باید اصلاح شود تا راه برای فعالیت بخش خصوصی باز شود. همچنین در مبحث توسعه‌ی شبکه‌ی ارتباطی درون‌استانی، یا - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - باید مجوز داده شود که - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - دولت ورود - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - کند یا راه برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی بازشود.

به‌گفته‌ی وزیر ارتباطات، تکیه‌ی صرف بر شرکت مخابرات ایران اشتباه است و باید این بار مسئولیت را تقسیم کنیم. او از شرکت مخابرات می‌خواهد برای ارائه‌ی خدمت بهتر به مردم وارد گود رقابت شود. آذری‌جهرمی پایان واقعی انحصار مخابرات را با دخالت مجلس شورای اسلامی عملی دانست و گفت تلاش‌ها در این زمینه در دولت قبلی موفق نبوده‌اند. وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات معتقد است:

با حل این مشکل، دیگر بخش خصوصی هم به پول دولت نیاز ندارد و نمی‌توان بر سر راه آن‌ها - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - مانع ایجاد کرد - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - و گفت پیش بروید. یکی از موانع مخابرات این است که انحصار ذاتی دارد و اجازه نمی‌دهد شبکه پیش برود. کانال زیرزمینی را واگذار کرده‌ایم؛ - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - در‌صورتی‌که این کانال جزو انفال عمومی محسوب می‌شود. ذیل خیابان مربوط به کسی نیست که دولت واگذار می‌کند؛ اما در خصوصی‌سازی واگذار شده - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - است؛ بنابراین، ابتدا باید این را برگردانند تا مسئله حل شود.

به‌گفته‌ی حمید فتاحی، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، شرکت‌های بخش‌ خصوصی و شرکت زیرساخت آمادگی دارند موانع توسعه‌ی شبکه‌ی ملی اطلاعات و افزایش کیفیت دسترسی به - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - اینترنت،‌ یعنی انحصار در ارتباطات درون‌شهری مخابرات را به‌سرعت حل کنند. درادامه‌ی مقاله، نگاهی بر تغییرات اعمال‌شده بر روند شکسته‌شدن انحصار مخابرات در حوزه‌ی اینترنت خانگی با استفاده از فیبر نوری و VDSL و روند اعطای VDSL در کشور خواهیم انداخت.

آیا شرکت‌های خصوصی می‌توانند به بازار شبکه‌سازی وارد شوند؟

فلاح جوشقانی، رئیس سازمان تنظیم مقررات، در گفت‌وگو با پیوست می‌گوید شبکه‌سازی سرمایه‌گذاری بسیار کلانی نیاز دارد و تاکنون، تنها شرکت‌های شاتل - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - و آسیاتک و های‌وب موفق‌ شده‌اند امکانات ایجاد شبکه و سرمایه‌گذاری در این - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - زمینه را فراهم کنند. به‌گفته‌ی وی، به‌دلیل گران‌بودن شبکه‌سازی، به‌طورکلی شرکت دیگری نیز نمی‌تواند وارد این بازار شود. سؤالی که برخی درباره‌ی راه‌اندازی اینترنت پرسرعت در ایران مطرح می‌کنند، این است: با وجود قدیمی‌بودن تجهیزات مخابرات که شرکت را عملا از ارائه‌ی اینترنت سریع‌تر از دو مگابیت‌برثانیه منع می‌کند، چرا شبکه‌ی مخابرات بر توسعه‌ی زیرساخت - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - فیبر - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - نوری یا FTTH تمرکز نمی‌کند؟

رئیس رگولاتوری اعتقاد دارد واگذاری همین ۵ میلیون پورت VDSL که در برنامه‌ی امسال مخابرات است، اقدامات زیاد و پیچیده‌ای می‌طلبد و جدا از آن، مخابرات باید شبکه را بازسازی کند؛ به‌همین‌دلیل، - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - به بیش از ۴۰۰۰ میلیارد تومان سرمایه نیاز دارد. درزمینه‌ی تأمین تجهیزات بازسازی شبکه نیز شرکت‌های شاتل و آسیاتک و های‌وب مجوز همکاری دریافت کردند تا ظرفیت لازم به‌وجود آید و درنهایت، به‌صورت بیت‌استریم دراختیار دیگر بازیگران حوزه‌ی مرتبط قرار بگیرد.

مخابرات متوجه شده برای سوددهی بیشتر باید با سایر شرکت‌ها همکاری کند

عاملی که درنهایت شرکت مخابرات را به برخی همکاری‌ها با دیگر شرکت‌های اینترنتی مجبور کرده، کمبود منابع مالی است و در - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - همین زمینه، این شرکت نمی‌تواند تعداد ۳۶۰ هزار پورت VDSL خود را به تمام مشترکانش بدهد که آماده‌ی ارائه در سطح کشور دارد. مخابرات اکنون به این نتیجه رسیده که برای سوددهی بیشتر و به‌کارگیری ظرفیت‌های خود، باید با دیگر - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - شرکت‌های حوزه‌ی خدمات اینترنت همکاری کند.

به‌گفته‌ی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، تا پایان امسال ۱۱ کلان‌شهر کشور زیر پوشش اینترنت VDSL قرار می‌گیرد. مجید صدری به خبرگزاری فارس می‌گوید VDSL به‌طور میانگین سرعت - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - ۴۰ مگابیت‌برثانیه‌ای برای کاربران به‌ارمغان می‌آورد.

مصوبه‌ی بیت‌استریم چرا تصویب شد؟

به‌گزارش سایت تنظیم مقررات و ارتباطات، مصوبه‌ی ۲۶۰ یا مصوبه‌ی بیت‌استریم، به‌منظور رقابتی‌شدن بیشتر بازار، تسهیل در ارائه‌ی خدمات در حوزه‌ی ارتباطات ثابت سیمی/کابلی، ایجاد فرصت برای استفاده‌ی حداکثری از منابع و امکانات موجود دراختیار دارندگان پروانه‌ی شبکه ازطریق اشتراک در بخش دسترسی، جلوگیری از - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - هدررفتن منافع و امکان توزیع و گسترش شبکه با سرعت بیشتر در تمام نقاط کشور تصویب شده است.

به‌گفته‌ی رئیس رگولاتوری، با اجرای این مصوبه، زیرساخت‌های فیبر نوری در بخش دسترسی شرکت مخابرات ایران با شرکت‌های ارائه‌دهنده‌ی خدمات اینترنت ثابت (FCP و Servco) به‌اشتراک گذاشته می‌شود و با رفع انحصار مخابرات در این بخش، کیفیت خدمات افزایش می‌یابد و امکان انتخاب برای مشترکان فراهم می‌شود. بااین‌حال، مصوبه‌ی ۲۶۰ از زمان تصویب در سال ۱۳۹۶ تاکنون، به‌تازگی ‌اجرا شده است. فلاح جوشقانی دلیل این تأخیر در اجرا را نیز مقاومت سخت مخابرات می‌داند.

رئیس سازمان تنظیم مقررات به پیوست می‌گوید با فشارهای رگولاتوری و وزیر ارتباطات، این مصوبه بالاخره در حال اجراشدن بین مخابرات و شاتل و آسیاتک است. محمدعلی یوسفی‌زاده، مدیرعامل آسیاتک، دراین‌باره به خبرنگار زومیت توضیح می‌دهد قرارداد بیت‌استریم نوع ۲ با شرکت مخابرات براساس مصوبه‌ی ۲۶۰ رگولاتوری، به‌نحوی منعقد شده که آسیاتک در سراسر کشور و هرجا که شرکت مخابرات امکانات راه‌اندازی اینترنت پرسرعت را دارد، آسیاتک نیز بتواند سرویس‌دهی کند. به‌موجب این قرارداد، آسیاتک به‌عنوان شرکت FCP اگر قبلا امکانات ارائه‌ی سرویس در این محل‌ها را نداشته، اکنون بتواند با مدل مشارکتی درج‌شده در قرارداد، از امکانات شرکت مخابرات استفاده و برای مشترکان خود و درخواست‌کنندگان سرویس، سرویس VDSL ایجاد کند.

یوسفی‌زاده می‌گوید مدل این قرارداد با افزایش بهره‌وری امکانات منسوبه‌ی شرکت‌ها و به‌اشتراک‌گذاشتن آن‌ها بین یکدیگر، قابلیت توسعه و سرویس‌دهی بیشتر را برای - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - همه مهیا می‌کند. بااین‌حال، قرارداد امضاشده بین - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - شرکت مخابرات و آسیاتک برای FTTH (اینترنت بر بستر فیبر نوری) نیست.

مدیرعامل آسیاتک: شرکت آسیاتک هم براساس مصوبه‌ی ۲۶۰ می‌تواند شبکه‌سازی کند

مدیرعامل آسیاتک در پاسخ به این پرسش زومیت که «آیا شرکت خود می‌تواند این زیرساخت را توسعه دهد یا تنها با استفاده ‌از زیرساخت فیبر نوری مخابرات اقدام می‌کند؟»، می‌گوید شرکت آسیاتک هم براساس مصوبه‌ی ۲۶۰ می‌تواند شبکه‌سازی کند. این قرارداد مجزا از نوع ۲ و با عنوان قرارداد - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - بیم‌استریم - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - نوع یک نامیده می‌شود.

یوسفی‌زاده می‌گوید تأیید این امر برای آغاز فعالیت آسیاتک نیز از سازمان تنظیم مقررات - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - برای شهرهای بوشهر، سنندج، کرمانشاه، اصفهان و کرج - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - گرفته شده و مراحل راه‌اندازی آن باید طی شود. همچنین، استفاده‌ی آسیاتک از امکانات مخابرات برای سرتاسر کشور است؛ اما برای شهرهای مذکور قرارداد مجزایی وجود دارد.

یوسفی‌زاده خبر می‌دهد خدمات بیت‌استریم آسیاتک از ماه آینده راه‌اندازی می‌شود. مشترکان می‌توانند مودم را از شرکت تهیه کنند؛ اما خرید از خود شرکت اجباری نیست. همچنین، درباره‌ی ارائه‌ی قسطی مودم هنوز تصمیم‌ نهایی گرفته نشده است.

هزینه‌ی VDSL چقدر خواهد بود؟

اول تیر، رئیس رگولاتوری در نشستی با اصحاب رسانه یادآور شد نرخ تعرفه‌ی خدمات VDSL بیشتر از نرخ تعریف‌شده‌ی مصوبه‌ی ۲۶۶ سازمان نخواهد بود. درحقیقت، جوشقانی پیش‌بینی می‌کند شرکت‌های FCP به‌منظور جذب مخاطب هزینه‌ها را از تعرفه‌ی - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - مصوب دولت نیز کمتر حساب کنند تا سرویس VDSL بین مشترکان - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - اینترنت ثابت جا بیفتد. بااین‌حال، تعرفه‌ی اینترنت VDSL بیش از دوبرابر هزینه‌ی ADSL خواهد بود.

در - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - جدول - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - زیر، تعرفه‌ی ارائه‌ی خدمات دسترسی به اینترنت پرسرعت ثابت را مشاهده می‌کنید که دولت در سال ۱۳۹۶ تصویب کرد:

تعرفه‌ی ارائه‌ی خدمت دسترسی پرسرعت ثابت مبتنی‌بر سیم مسی
(ADSL)
نرخ بیت دانلود (بیت‌‌برثانیه)سقف* تعرفه‌ی ماهانه‌ی ارائه‌ی خدمت (هزار ریال)
۵۱۲ کیلو‌بیت‌‌برثانیه۱۲۵
۱ مگابیت‌‌برثانیه۲۰۰
۲ مگابیت‌‌برثانیه۲۵۰
۳ مگابیت‌‌برثانیه۳۵۰
۴ مگابیت‌‌برثانیه۴۰۰
۸ مگابیت‌‌برثانیه۵۰۰
۱۶ مگابیت‌‌برثانیه۸۰۰
تعرفه‌ی ارائه‌ی خدمت دسترسی پرسرعت ثابت مبتنی بر VDSL و فیبر نوری
۲۰ مگابیت‌‌برثانیه۲۰۰۰
۳۰ مگابیت‌‌برثانیه۲۵۰۰
۵۰ مگابیت‌‌برثانیه۳۰۰۰

رئیس مجلس شورای - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - اسلامی در افتتاحیه‌ی مرکز داده‌ی همراه اول، پس از سخنان وزیر ارتباطات درباره‌ی لزوم همکاری بیشتر مجلس - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - برای توسعه‌ی زیرساخت‌های ارتباطی در کشور، گفت اکنون دو هزار کیلومتر فیبر نوری کشیده - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - شده؛ اما درزمینه‌ی شبکه‌ی ثابت فیبر نوری بسیار ضعیف عمل می‌کنیم و شبکه‌ی ارتباطی‌مان متکی به حوزه‌ی موبایل است.

محمدباقر قالیباف اضافه ‌کرد وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات وظیفه ‌دارد بخش خصوصی را در حوزه‌ی اینترنت بر بستر فیبر نوری وارد خدمات‌دهی کند تا از انحصار مخابرات دربیاید و دراین‌زمینه اپراتورها هم داوطلب هستند. - تعمیرات سولاردام بکو استاد معین - به‌گفته‌ی وی‌، اگر دراین‌میان به کمک مجلس شورای اسلامی نیاز باشد، مجلس آماده است شرایط این بخش را سامان دهد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone