تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا استفاده از مایکروفر در مدت طولانی به دستگاه آسیب میزند؟
    پاسخ: بهتر است که مدت زمان طولانی ماکروفر را روشن نگه نداریم و بعد از هر بار استفاده طولانی مدت حداقل 5 دقیقه به دیتگاه زمان استراحت بدهیم تا به لیزر دستگاه آسیب نرسد.
  2. سوال: دلیل نچرخیدن سینی داخلی مایکروفر چیست؟
    پاسخ: نچرخیدن سینی مایکروفر میتواند مربوط به خرابی موتور گردان، سینی، ریل، کوبلن، میکروسوییچ درب یا برد دستگاه باشد و باید توسط متخصص تعمیرات مایکروفر بررسی شود.
  3. سوال: آیا استفاده از محافظ برق برای مایکروویو ضروری است؟
    پاسخ: بله، با توجه به اینکه برد مایکروفر در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند، بهتر است از یک محافظ استاندارد استفاده نمایید.
  4. سوال: خرابی میکروسوییچ مایکروفر به چه دلیل میباشد؟
    پاسخ: برای خرابی میکروسوییچ درب به دلایل مختلفی مانند محکم بستن درب، چربی گرفتن دستگاه، نوسانات برقی اشاره کرد.
  5. سوال: علت خرابی مگنترون مایکروفر چیست؟
    پاسخ: خرابی مگنترون میتواند در اثر استفاده از ظروف فلزی و یا استفاده طولانی مدت از برنامه مایکرو بوجود آید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 19961.html
یکشنبه, ۱۲ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۵:۳۰

بررسی ماده نا‌پایدار در اتمسفر خورشید

دانشمندان یافته‌ها‌ی جدیدی مبنی‌بر رفتار ماده در شرایط نامتعادل جوّ خورشید منتشر‌ کرده‌اند که نکاتی درباره‌ی موضوع بسیار شگفت‌انگیز پلاسما، حالت چهارم ماده - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - را برای ما روشن می‌کند: پلاسما می‌تواند کلید پیشرفت ژنراتور‌ها‌ی ایمن و پاک - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - انرژی هسته‌ای روی زمین باشد. دانشمندان از رادیوتلسکوپ‌های بزرگ و دوربین‌ها‌ی فرا‌بنفش تعبیه‌شده در یکی از فضا‌پیما‌های - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - ناسا برای فهم بهتر حالت چهارم ماده به‌نام پلاسما استفاده‌ کردند. پلاسما - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - اهمیت بسیار زیادی دارد؛ اما به‌خوبی شناخته‌ نشده‌ است. دانشمندان یافته‌ها‌ی خود را در مجله‌ی بین‌المللی Nature - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - Communications منتشر‌ کردند.

بیشتر ماده‌ای که در زندگی روزمره با آن سر‌و‌کار داریم، از جامد یا مایع یا گاز تشکیل‌ شده‌ است؛ اما بیشتر ماده‌ی تشکیل‌دهنده‌ی جهان ما پلاسما (مایعی به‌شدت نا‌پایدار و دارای بار الکتریکی) است که خورشید منظومه‌ی ما نیز از آن ساخته‌ شده‌ است.

تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی

با اینکه پلاسما فراوان‌ترین ماده در جهان محسوب می‌شود، همچنان برای ما به‌خوبی شناخته‌شده نیست و اطلاعات بسیار کمی از آن داریم. دلیل اصلی این مسئله این است که پلاسما در شرایط معمول و طبیعی زمین بسیار کمیاب است؛ درنتیجه، مطالعه و بررسی آن برای ما بسیار دشوار است. - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - آزمایشگاه‌ها‌ی خاصی وجود‌ دارند که می‌توان در آن‌ها شرایط نا‌متعادل تشکیل پلاسما را به‌وجود‌ آورد؛ اما خورشید یکی از آزمایشگاه‌های بزرگ طبیعی برای مطالعه و بررسی پلاسما است. اتمسفر خورشید شرایط بسیار نا‌متعادلی دارد؛ به‌نحوی که نمی‌توان مانند آن را در آزمایشگاه‌ها‌ی زمین ایجاد‌ کرد.

دکتر ایان کارلی، پژوهشگر پسا‌دکتری در مؤسسه‌ی مطالعات پیشرفته‌ی دوبلین (DIAS) است که هدایت همکاری بین‌المللی اخیر را برعهده - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - داشته است. وی دراین‌باره می‌گوید:

اتمسفر خورشید بستری بسیار پرتلاطم و مملو از کنش‌و‌واکنش‌ها است. در این شرایط، دما‌ی پلاسما به بیش از یک‌میلیون درجه‌ی سلسیوس می‌رسد و سرعت ذرات به سرعت نور نزدیک می‌شود. ذرات پر‌سرعت تابش رادیویی از خود گسیل می‌کنند؛ بنابراین، می‌توانیم با استفاده - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - از رادیو‌تلسکوپ‌ها، این تابش را دریافت‌ کنیم.

کارلی در ادامه افزود:

ما - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - با دانشمندان رصد‌خانه‌ی پاریس همکاری نزدیکی کرده‌ایم و با استفاده از رادیو‌تلسکوپ بزرگ نانسی در مرکز فرانسه، خورشید را مشاهده کرده‌ایم. ما مشاهده‌های رادیویی خود را با مشاهد‌ه‌های دوربین‌ها‌ی فرا‌بنفش دینامیکی خورشیدی فضا‌یی ناسا مطابقت‌ و نشان‌ دادیم پلاسما‌ی خورشید معمولا امواجی رادیویی منتشر‌ می‌کند که همچون نور - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - فانوس دریایی به‌نظر می‌رسند. ما دهه‌ها از این موضوع باخبر بودیم؛ اما اکنون اولین‌بار به‌صورت هم‌زمان از ابزار و تلسکوپ‌ها‌ی فضا‌یی و زمینی برای به‌تصویر‌کشیدن پالس‌ها‌ی رادیویی پلاسما‌ی خورشید استفاده‌ کردیم. بدین‌ترتیب، می‌توانیم ببینیم چگونه - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - پلاسما‌ی اتمسفر خورشید ناپایدار می‌شود.

با - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - مطالعه و بررسی پلاسما‌ی خورشید، می‌توان به‌ مقایسه‌ای از رفتار پلاسما روی زمین و در سطح خورشید رسید. تلاش‌ها برای ساخت رآکتور‌ها‌ی هم‌جوشی محبوس‌شده‌ی مغناطیسی روی زمین ادامه‌ دارد. - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - این ژنراتور‌ها‌ی انرژی هسته‌ای بسیار ایمن‌تر و پاک‌تر و به‌صرفه‌تر از رآکتور‌ها‌ی شکافتی هستند که امروزه برای تولید انرژی از آن‌ها استفاده می‌شود.

پیتر گالاگر، پروفسور DIAS و همکار این پروژه معتقد است:

هم‌جوشی هسته‌ای نوع دیگری از روش‌ها‌ی تولید انرژی است که در آن، اتم‌ها‌ی پلاسما به یکدیگر جوش می‌خورند و ادغام می‌شوند؛ در‌حالی‌که در روش‌ها‌ی شکافت هسته‌ای، برای تولید انرژی، اتم‌ها را از یکدیگر جدا می‌کنند. هم‌جوشی بسیار ایمن‌تر و پایدار‌تر است و به سوخت به‌شدت رادیو‌اکتیو نیازی ندارد. بیشتر پسماند باقی‌مانده از هم‌جوشی هلیوم خنثی است.

تنها مشکل این است که پلاسما‌ها‌ی هم‌جوشی هسته‌ای بسیار نا‌پایدار هستند و به‌محض اینکه پلاسما تولید انرژی را آغاز می‌کند، فرایندی طبیعی آن را متوقف می‌کند. با اینکه این رفتار بیشتر شبیه ایجاد امنیت طبیعی و خود‌به‌خودی است، این فرایند نشان می‌دهد پلاسما نمی‌تواند به‌راحتی در حالت - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - تولید انرژی باقی بماند. با فهم اینکه پلاسما چگونه در خورشید به نا‌پایداری می‌رسد، می‌توانیم به راه کنترل - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - آن روی زمین دست پیدا‌کنیم.

تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی

با رابطه‌ی نزدیک پژوهشگران DIAS در ترینیتی و همکاران فرانسوی آن‌ها، موفقیت در این پژوهش امکان‌پذیر شده‌ است. دکتر نیکول ویلمر، همکار اصلی این پروژه در پاریس، دراین‌زمینه می‌گوید:

رصد‌خانه‌ی پاریس سابقه‌ی طولانی در مشاهد‌ه‌های رادیویی خورشید دارد و این کار از دهه‌ی ۱۹۵۰ در آنجا آغاز‌ شده‌ است. با همکاری دیگر گروه‌های نجوم رادیویی در سراسر اروپا می‌توانیم به کشف‌ها‌ی بسیار مهمی مانند این مورد اخیر دست پیدا‌ کنیم و به موفقیت‌ها‌ی - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - خود در نجوم رادیویی فرانسه تداوم ببخشیم. همچنین با این اتفاق، همکاری میان فرانسه و ایرلند محکم‌تر و پایدار‌تر می‌شود و امیدوارم در آینده - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - نیز ادامه پیدا‌ کند.

دکتر کارلی پیش‌تر در رصد‌خانه‌ی پاریس کار می‌کرد و بودجه‌ی این همکاری را شورا‌ی پژوهشی ایرلند و کمیسیون اروپا تأمین‌ کرده‌ است. او امروزه همکاری بسیار نزدیکی با همکاران فرانسوی خود دارد و امیدوار است به‌زودی بتواند همین پدیده را با استفاده از ابزار و وسایل فرانسوی و امکانات تازه‌ساز ایرلندی به‌صورت هم‌زمان بررسی‌ کند.

دکتر کارلی گفت:

همکاری با دانشمندان فرانسوی همچنان در‌حال‌پیشرفت است و مشغول کار با رادیو‌تلسکوپ جدید ساخته‌شده در ایرلند نیز هستیم. از این تجهیزات جدید می‌توان آرایه‌ی فرکانس پایین را نام‌ برد که با آن فیزیک جدید پلاسما‌ی خورشید را با جزئیات بیشتری درمقایسه‌با قبل می‌توان بررسی‌ کرد. این بررسی‌ها به‌ ما نشان می‌دهند رفتار پلاسما در سطح خورشید یا زمین و به‌طورکلی در سراسر جهان چگونه است. - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی -

شایان ذکر است بودجه‌ی این پژوهش را شورا‌ی - تعمیرات سولاردام جنرال الکتریک میدان طالقانی - پژوهشی ایرلند تأمین‌ کرده‌ است.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone