تعمیرات سولاردام دوو پرند


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علت روشن نشدن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: روشن نشدن مایکروفر به عواملی متعددی از جمله برد، ترموستات، فیوز و ... بستگی دارد و باید توسط تعمیرکار بررسی شود.
  2. سوال: فضای داخلی مایکروویو را هر چند وقت یکبار باید تمیز کنیم؟
    پاسخ: بهتر است فضای داخلی مایکروفر بعد از هربار استفاده تمیز شده و فیلتر اشعه مایکروفر هر یکسال یکبار تعویض گردد.
  3. سوال: آیا اشعه ای که از مایکروویو ساطع میشود خطرناک است؟
    پاسخ: در صورت بسته بودن کاور مایکروفر اشعه آن خطرناک نیست ولی بهتر است فاصله یک متری حفظ شود.
  4. سوال: علت خرابی میکروسوییچ مایکروویو چیست؟
    پاسخ: محکم بستن درب، چربی گرفتن دستگاه و ... میتواند باعث خرابی میکروسوییچ درب مایکروفر شود.
  5. سوال: شرایط مناسب برای نگهداری از مایکروفر چیست؟
    پاسخ: بهتر است محلی که ماکروفر در آن قرار میگیرد، فضایی برای برای گردش هوا خصوصا در پشت دستگاه وجود داشته باشد که از گرم شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری کند.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 00594.html
پنجشنبه, ۲۱ مرداد ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۰

مدیاتک از تراشه‌های دایمنسیتی 810 و 920 با لیتوگرافی ۶ نانومتری رونمایی کرد

مدیاتک دو تراشه

مدیاتک جدیدترین تراشههای خود را معرفی کرده است تا شرکتهای سازنده با استفاده از آنها، رونق تازهای به بازار گوشیهوشمند میانرده بدهند. محصولات جدید مدیاتک که دایمنسیتی ۸۱۰ و ۹۲۰ نام دارند، مدلهای جانشینی برای دایمنسیتی ۸۰۰ و ۹۰۰ - تعمیرات سولاردام دوو پرند - هستند که البته با توان پردازشی و ویژگیهای بیشتری در اختیار کاربران قرار خواهند - تعمیرات سولاردام دوو پرند - گرفت.

مدیاتک در مورد تراشههای جدید خود توضیح داده است که تولید انبوه آنها توسط TSMC و با استفاده از لیتوگرافی ۶ نانومتری شرکت تایوانی صورت خواهد گرفت. طبق گزارش PhoneArena، هر دو تراشه دارای پردازندهی مرکزی هشت هستهای خواهند بود که توان پردازشی بیشتری در مقایسه با - تعمیرات سولاردام دوو پرند - تراشههای مدل پیشین ارائه میدهند.

مدل توانمندتر، دایمنسیتی ۹۲۰ نام دارد که پردازندهی اصلی آن از دو خوشه با هستههای کورتکس A78 (با فرکانس ۲٫۵ گیگاهرتز) و کورتکس A55 (با - تعمیرات سولاردام دوو پرند - فرکانس ۲ گیگاهرتز) تشکیل - تعمیرات سولاردام دوو پرند - مییابد. - تعمیرات سولاردام دوو پرند - برای پردازش دادههای گرافیکی، پردازندهی گرافیکی Mali G68 MC4 استفاده‌ شده که در مقایسه با مدل استفاده‌شده در دایمنسیتی ۹۰۰، با بهبود عملکرد ۹ درصدی همراه است.

دایمنسیتی ۹۰۰ میتواند از رم LPDDR4X و حافظهی ذخیرهسازی UFS - تعمیرات سولاردام دوو پرند - 2.2 پشتیبانی کند؛ - تعمیرات سولاردام دوو پرند - اما مدیاتک ویژگیهای تراشهی نسل جدید دایمنسیتی ۹۲۰ را ارتقا داده است تا امکان پشتیبانی از رم LPDDR5 و حافظهی ذخیرهسازی UFS 3.1 داشته باشد. چنین امکاناتی به شرکتهای سازندهی گوشیهوشمند اجازه میدهد دست بازتری در - تعمیرات سولاردام دوو پرند - انتخاب مشخصات - تعمیرات سولاردام دوو پرند - سختافزاری برای محصولات جدیدشان داشته باشند.

دایمنسیتی ۹۲۰ مانند مدل پیشین - تعمیرات سولاردام دوو پرند - مجهز به مودمی با ویژگی پشتیبانی از نسل نوین ارتباطات 5G است و می‌تواند از دو سیم‌کارت 5G به‌صورت هم‌زمان پشتیبانی کند. امکان پشتیبانی از خدمات VoNR نیز برای تراشه‌ی جدید مدیاتک در نظر گرفته شده است تا تراشه‌ای ایده‌آل برای محصولات میان‌رده باشد.

در طرف دیگر، - تعمیرات سولاردام دوو پرند - تراشهی دایمنسیتی ۸۱۰ قرار دارد که جانشین دایمنسیتی ۸۰۰ است. پردازندهی هشت هستهای دایمنسیتی ۸۱۰ متشکل شده است از هستههای کورتکس A76 با فرکانس ۲٫۴ گیگاهرتز و هستههای کورتکس A55 با فرکانس نامشخص. مصرف انرژی هر دو تراشهی - تعمیرات سولاردام دوو پرند - جدید مدیاتک در مقایسه با مدلهای پیشین کاهش یافته؛ اما شرکت سازنده در خلال رونمایی تراشههای جدید اشارهای به تفاوت آن‌ها در مصرف انرژی مکرده است.

دایمنسیتی ۸۱۰ مجهز - تعمیرات سولاردام دوو پرند - به پردازندهی گرافیکی Mali-G57 MC2 و میتواند از رم LPDDR4X و حافظهی ذخیرهسازی UFS 2.2 پشتیبانی کند. مانند تراشهی دایمنسیتی ۹۲۰، دایمنسیتی - تعمیرات سولاردام دوو پرند - ۸۱۰ با - تعمیرات سولاردام دوو پرند - فناوری لیتوگرافی ۶ نانومتری TSMC به تولید انبوه میرسد. انتظار میرود تراشههای جدید مدیاتک در سهماهه سوم سال ۲۰۲۱ آمادهی عرضه به شرکتهای سازندهی گوشی هوشمند باشند؛ اما - تعمیرات سولاردام دوو پرند - در گزارش اشاره نشده است که کدام یک از تلفنهای هوشمند در دست ساخت مجهز به تراشهی دایمنسیتی ۸۱۰ یا دایمنسیتی ۹۲۰ خواهد شد.

تراشههای کوالکام از توان پردازشی بیشتری برخوردار هستند؛ اما ارزانتر بودن تراشههای - تعمیرات سولاردام دوو پرند - مدیاتک سبب شده است شرکتهای بسیاری به سمت استفاده از تراشههای سری دایمنسیتی یا هلیو بروند. البته کار برای تراشههای دایمنسیتی ۸۱۰ و ۹۲۰ ساده نخواهد بود؛ زیرا کوالکام در نظر دارد حضور پررنگتری در بازار تراشههای پایینرده و میانرده داشته باشد.

نظر شما کاربران زومیت چیست؟ آیا دایمنسیتی ۸۱۰ و ۹۲۰ تراشه‌های موفقی در بازار خواهند بود و اگر گوشی هوشمندی مجهز به تراشه‌های ذکرشده به بازار ایران عرضه شود، حاضر به خرید آن - تعمیرات سولاردام دوو پرند - خواهید بود؟ نظر خود را با اعضای دیگر زومیت در بخش نظرات به اشتراک بگذارید.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone