تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا نصب مایکروویو در کنار اجاق گاز ایراد دارد؟
    پاسخ: بهتر است مایکروفر به دور از منابع حرارتی نصب گردد و در صورتی که محل استقرار اجاق گاز دقیقا کنار مایکروفر میباشد بهتر است به صورت همزمان از دو دستگاه استفاده نشود.
  2. سوال: نقش ترانس در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترانس مایکروفر یک مبدل الکترونیکی میباشد که ولتاژ 220 ورودی را به 2100 ولت تبدیل نموده و آن را به خازن دستگاه میرساند.
  3. سوال: چه تضمینی برای حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی تعمیرکاران مایکروویو ما مدارک تایید شده از مراجع نظارتی و انتظامی را داشته و دوره های ارتباط موثر با مشتری را گذرانده اند.
  4. سوال: آیا تعمیراتی که روی مایکروویو انجام میشود گارانتی دارد؟
    پاسخ: بله، تمام خدمات ارائه شده از سوی همکاران ما دارای 90 روز گارانتی میباشند.
  5. سوال: علت داغ نکردن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: داغ نکردن مایکروفر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که خرابی برد فرمان، خرابی قطعات مربوط به قسمت های ولتاژ و اشعه و یا خرابی المنت ها از مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد که باید توسط تکنسین تعمیرات مایکروفر بررسی شود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 17108.html
پنجشنبه, ۴ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۳۰

چرا تسلا در فناوری خودران از لیدار استفاده نمی‌کند؟

تسلا به‌جای استفاده از حسگر لیدار از هوش مصنوعی و شبکه عصبی مصنوعی بهره می‌برد که به‌زودی در خودروهای این شرکت استفاده می‌شود.

آیا خودروهای خودران روزی کاربرد وسیع پیدا می‌کنند؟ احتمالاً این سوالی است که اکنون در ذهن اکثر افراد وجود دارد. اما خودروهای کاملاً خودران به اختراع دستگاهی نیاز دارند که توانایی‌های شناختی انسان را داشته - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - باشد.

تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا

واحد سازنده سیستم عصبی انسان سلول عصبی است و میلیون‌ها عدد از آن‌ها، یک شبکه عصبی را در سیستم عصبی مرکزی بدن تشکیل می‌دهند. برای تحقق بخشیدن به خودرو خودران، دانشمندان نیاز به ایجاد شبکه‌های عصبی مصنوعی (ANN) دارند که می‌توانند همان کار شبکه عصبی بیولوژیکی انسان را انجام دهند.

تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا

بنابراین با فرض اینکه واقعاً چنین چیزی قابل دستیابی است، مورد دیگری که خودرو خودران به آن احتیاج دارد، توانایی دیدن است و در اینجا است که نظرات در صنعت یادشده متفاوت می‌شود. تا همین اواخر، دانش متداول حکم می‌کرد که مانند دوربین‌ها، رادارها و - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - حسگرهای مافوق صوت که قبلاً برای کنترل کروز و سیستم‌های پیشرفته - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - کمک‌راننده استفاده می‌شدند، - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - وجود لیدار (تشخیص و سنجش نور) هم ضروری است. لیدار مانند رادار با کیفیت بالا است که برای اسکن صحنه و ایجاد یک تصویر باکیفیت و دقیق از آن، به‌جای امواج رادیویی از نور لیزر بهره می‌برد.

تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا

یکی از بزرگ‌ترین مشکلات حسگرهای - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - لیدر، قیمت بالای آن‌ها است؛ تا جایی که دقیقاً دو سال قبل قیمت تنها یکی از آن‌ها بیش از ۶۰،۰۰۰ پوند (حدود ۷۵ هزار دلار) بود. نسخه‌های ارزان‌تر با قیمتی حدود ۴۰۰۰ پوند - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - (حدود ۵ هزار دلار) به‌زودی عرضه می‌شود، اما هنوز هم این قیمت زیاد است. با این حال همه اعتقاد ندارند که حتی استفاده از لیدار لازم یا مطلوب باشد؛ زیرا تسلا و دانشمندان تحقیقاتی در دانشگاه کُرنل به این نتیجه رسیده‌اند.

تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا

محققان دانشگاه کُرنل دریافتند که پردازش توسط کامپیوترهای هوش مصنوعی (AI) می‌تواند تصاویر دوربین را که از جلو مشاهده می‌شود، تحریف کند. اما با تغییر دورنما در نرم‌افزار به - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - نمای دید پرنده (bird’s-eye view)، دانشمندان توانستند با استفاده از دوربین‌های استریو با قیمت چند دلار که در هر دو طرف شیشه جلوی خودرو قرار می‌گیرند، دقیقاً موقعیت‌یابی مشابهی را ارائه دهند.

تسلا استدلال می‌کند که هیچ انسانی مجهز به پروژکتورهای لیزری برای چشم نیست و - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - کلید اصلی در - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - درک بهتر نحوه شناسایی اشیاء توسط شبکه‌های عصبی و نحوه‌ی آموزش آن‌ها نهفته است. انسان می‌تواند با نگاهی اجمالی، شیء واقعی را از یک تصویر واحد تشخیص دهد. با این حال آنچه رایانه می‌بیند ماتریسی از اعداد است که مکان و روشنایی هر پیکسل را در یک تصویر مشخص می‌کند.

تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا

تسلا می‌گوید هیچ تراشه‌ای به‌طور خاص با تمرکز بر شبکه‌های عصبی و رانندگی خودران ساخته نشده، بنابراین این خودروساز سه سال گذشته را صرف طراحی چنین دستگاهی کرده است. رایانه‌ی جدید قابلیت یکپارچه‌سازی دارد و از ابتدای مارس ۲۰۱۹ می‌تواند در خودروهای الکتریکی جدید تسلا گنجانده شود. خودروهای برقی - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - تسلا هم‌اکنون صدها هزار تصویر موردنیاز برای آموزش شبکه‌های عصبی مغز را در حالت سایه (shadow mode) جمع می‌کند، اما بدون اینکه عملکردهای خودران در این - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - مرحله فعال باشد. ایلان ماسک انتظار دارد که تسلا امسال مجموعه‌ی کاملی از ویژگی‌های نرم‌افزارهای رانندگی خود را در خودروهای جدید نصب کند و تا سال ۲۰۲۰ در روبوتاکسی‌ها آزمایش شوند.

متخصصان تسلا می‌گویند که خودروی خودران به - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - رایانه شبکه عصبی نیاز دارد تا بتواند - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - حداقل - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - ۵۰ تریلیون عملیات در ثانیه را انجام دهد. برای مقایسه بد نیست بدانید که مغز انسان می‌تواند حدود ۱۰ تریلیون عملیات را در ثانیه مدیریت کند. کامپیوتر جدید تسلا کمتر از ۱۰۰ وات برق مصرف می‌کند، بنابراین می‌تواند ارتقا - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - یابد. بوش و - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - انویدیا (NVIDIA) در حال ساخت مغز مشابهی برای خودروهای خودران هستند - تعمیرات سولاردام سانی بلوارامام رضا - که تا سال ۲۰۲۰ برای عرضه آماده خواهد شد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone