تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: تفاوت مایکروویو سولاردام با معمولی چیست؟
    پاسخ: مایکروفر توسط اشعه مواد غذایی را گرم میکند اما سولاردام علاوه بر اشعه توسط المنت های هالوژنی وظیفه گرم کردن را انجام میدهد.
  2. سوال: هزینه تعویض موتور گردان مایکروویو چقدر است؟
    پاسخ: موتور گردان های مایکروفر دارای ولتاژ و جنس های فیزیکی متفاوتی میباشد که دارای قیمت های متفاوتی میباشد.
  3. سوال: فضای قرارگیری مایکروویو باید دارای چه شرایطی باشد؟
    پاسخ: فضای قرار گیری مایکروفر باید به گونه ای باشد که گردش هوا در اطراف و به خصوص در پشت آن مناسب باشد تا از گرم شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری شود.
  4. سوال: چه دلایلی برای روشن نشدن مایکروویو وجود دارد؟
    پاسخ: علت روشن نشدن مایکروفر خرابی برد، ترموستات و فیوز دستگاه میتواند باشد و باید توسط تعمیرکار متخصص بررسی گردد.
  5. سوال: آیا نوسان برق باعث خرابی مگنترون مایکروویو میشود؟
    پاسخ: خیر، نوسانات برقی نمیتواند آسیبی به مگنترون برساند زیرا مگنترون مستقیما با برق ورودی ارتباطی ندارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 13570.html
چهار شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۱۶

برگزیدگان رقابت دانشجویی طراحی و ساخت ماهواره مکعب ایرانی معرفی شدند

ماهواره‌ی مکعبی یا تاسواره‌ نوعی ماهواره‌ی کوچک برای تحقیقات فضایی است که به دانشجویان در کسب تجربه در زمینه‌ی انجام مأموریت‌های فضایی کمک می‌کند.

ماهواره‌ی مکعبی یا تاسواره نوعی - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ماهواره‌ی کوچک برای تحقیقات فضایی است که از واحدهای مکعبی به ابعاد ۱۰ در ۱۰ در ۱۰ سانتی‌متر (شبیه به مکعب روبیک) ساخته شده است. جرم این ماهواره‌ها معمولا حدود ۱/۳ کیلوگرم برای هر واحد است. یک ماهواره‌ی مکعبی به تنهایی (۱ واحد) یا در گروه‌های چند واحدی (حداکثر ۲۴ واحد) قابل استفاده است.

اولین مفهوم تاسواره توسط اساتید دانشگاه پلی تکنیک کالیفرنیا و دانشگاه استنفورد در سال ۱۹۹۹ مطرح شد تا به دانشجویان تجربه‌ای ملموس‌تر در زمینه‌ی کاوش در فضا ارائه دهد. سال ۲۰۰۳ اولین تاسواره به فضا پرتاب شد.

تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو

مأموریت تاسواره‌ها

مأموریت تاسواره‌ها را می‌توان در چهار بخش دسته‌بندی کرد:

نمایش تکنولوژی: از یک تاسواره می‌توان برای ارزیابی عملکرد یک دوربین تصویربرداری حرارتی جدید، مثلا برای ارزیابی - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - کیفیت تصاویر گرفته شده و قابلیت - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - اطمینان کلی دوربین، استفاده - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - کرد. تاسواره‌ها می‌توانند به - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - تست ابزارها یا مواد جدید کمک کنند و آمادگی آن‌ها را برای استفاده در یک مأموریت فضایی پیچیده‌تر تأیید کنند.

علم: تاسواره می‌تواند اطلاعات مربوط به میدان مغناطیسی را برای درک بهتر و پیش‌بینی نوسانات آن به منظور بهبود شناسایی زلزله جمع‌آوری کند. - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - تاسواره می‌تواند ابزار علمی کوچکی را برای انجام آزمایش یا انجام اندازه‌گیری از فضا حمل کند.

آموزش: دانشجویان با جمع‌آوری سیگنال‌های رادیویی ساطع شده از گردنبندهای متصل به حیوانات می‌توانند ردیابی حرکت حیوانات وحشی مانند گله‌های گوزن شمالی یا خرس‌های قطبی را انجام دهند. تاسواره‌ها قادر هستند تجربه‌ی منحصر - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - به فردی را در زمینه‌ی مأموریت‌های فضایی از مرحله‌ی طراحی، راه‌اندازی و بهره‌برداری به دانشجویان - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ارائه دهند.

تجاری: از تاسواره‌ها می‌توان برای برنامه‌های تجاری مانند - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ارائه‌ی خدمات ارتباط از راه دور یا گرفتن تصاویر مشاهده‌ی زمین استفاده کرد. شرکتی که دارای یک تاسواره‌ی مجهز به دوربین است می‌تواند تصاویر با وضوح بالا از زمین را به مشتریانی در مقوله‌ی کشاورزی، برنامه‌ریزی شهری یا هوش تجاری بفروشد.

اجزای یک تاسواره

تاسواره‌ها، مانند سایر ماهواره‌ها بر اساس نوع مأموریتی که دارند، ساخته می‌شوند و حداقل دارای سه مورد مشترک هستند:

  • سیستم ارتباط رادیویی و آنتن - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - که از طریق آن می‌تواند اطلاعات را از زمین دریافت یا به زمین ارسال کند
  • منبع تغذیه، مانند صفحه‌ی خورشیدی یا باتری
  • رایانه‌ای که برای اطمینان از عملکرد صحیح ماهواره دستورالعمل‌ها را اجرا می‌کند

سازه‌ی اصلی مکعب آن‌ها از آلومینیوم ساخته می‌شود و جهت نگه داشتن اجزای فوق در کنار یکدیگر به کار می‌رود. علاوه بر این، آنتن ها و پنل‌های خورشیدی را می‌توان در قسمت بیرونی سازه نصب کرد.

تاسواره چگونه به فضا پرتاب می‌شود

تاسواره‌ها با استفاده از فضای اضافی - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - موجود در راکت‌ها، به فضا فرستاده می‌شوند. آن‌ها در محفظه‌ای بسته‌بندی می‌شوند که با فشار دادن یک دکمه، تاسواره را به فضا وارد می‌کند. تاسواره‌ها همچنین می‌توانند با استفاده از همان تکنیک از ایستگاه فضایی بین‌المللی، مورد بهره‌برداری - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - قرار گیرند؛ مانند سایر ماهواره‌ها، آن‌ها می‌توانند به تنهایی یا در یک منظومه‌ی - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ماهواره‌ای، در فضا قرار بگیرند.

مزایای تاسواره:

  • ساخته شدن ظرف دو سال
  • ارزان‌تر بودن از ماهواره های بزرگ
  • داشتن قطعات ساده و استاندارد
  • طراحی ساده برای مأموریت‌های کوتاه
  • نداشتن ضایعات فضایی (هنگام ورود مجدد در جو می‌سوزند)

معایب تاسواره:

  • محدودیت در حمل ابزارهای علمی  به دلیل کمبود ظرفیت
  • مدت زمان ماموریت محدود (بیشتر آن‌ها برای مدت سه تا ۱۲ ماه عملیاتی هستند.)

تاسواره‌ها چه کاربردی دارند؟

استفاده از تاسواره‌ها فراتر از اهداف آموزشی، به سرعت گسترش یافت - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - و موقعیت و جایگاه ویژه‌ی خود را در دولت‌ها، صنعت و دانشگاه‌ها ایجاد کرد. تاسواره‌ها می‌توانند به دانشجویان در کسب تجربه در زمینه‌ی انجام مأموریت‌های فضایی، همچنین به اساتید و دانشکده‌ها در پرورش نیروی کار ماهر در زمینه‌ی فضا، کمک کنند. دولت‌ها نیز می‌توانند از این ابزار جهت فراهم کردن بستری کم‌هزینه برای توسعه‌ی فناوری و تحقیقات علمی استفاده کنند. توسعه‌دهندگان و کاربران مشتاقانه از این بستر جدید برای افزایش فعالیت‌های تحقیق و توسعه در فضا استفاده می‌کنند. تاسواره‌ها حتی برای مأموریت‌های بین سیاره‌ای نیز مورد استفاده قرار می‌گیرند. به عنوان مثال زوج تاسواره‌های مریخ (MarCO-A و MarCO-B) که در ۵ می ۲۰۱۸ توسط ایالات متحده‌ی آمریکا برای مطالعات بین سیاره‌ای به فضا پرتاب شدند و تصاویری را از مریخ به زمین مخابره کردند.

مسابقه‌ی مکعب - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ایرانی

در سال ۱۳۹۶ مسابقه‌ی ملی مکعب ایرانی در راستای تشویق دانشجویان و محققان کشور برای حضور در این عرصه‌ی جدید فناوری فضایی برگزار شد و برگزیدگان رقابت دانشجویی طراحی و ساخت ماهواره مکعب ایرانی ۱۴ بهمن، - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - در همایش روز فناوری فضایی معرفی شدند.

تیم پلوتون از دانشگاه صنعتی مالک اشتر، رتبه‌ی نخست مسابقه طراحی و - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - ساخت ماهواره مکعب ایرانی را به‌دست آورد. تیم - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - دانشگاه امیرکبیر و - تعمیرات سولاردام کرال ایران خودرو - دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی نیز رتبه‌های دوم و سوم را به‌دست آوردند. 

اطلاعات بیشتر در این زمینه را می توانید در سایت سازمان فضایی ایران، جستجو کنید.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone