تعمیرات سولاردام گالانز شوش


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علت روشن نشدن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: روشن نشدن مایکروفر به عواملی متعددی از جمله برد، ترموستات، فیوز و ... بستگی دارد و باید توسط تعمیرکار بررسی شود.
  2. سوال: آیا میتوان از مایکروفر به مدت طولانی استفاده مداوم کرد؟
    پاسخ: بهتر است در استفاده از برنامه مایکرو بیشتر از 10 دقیقه دستگاه را روشن نگذاشته وبین هربار استفاده حداقل 5 دقیقه به دستگاه استراحت دهید تا از آسیب به لیزر دستگاه جلوگیری شود.
  3. سوال: علت گرم نکردن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروفر به عوامل متعددی از جمله مگنترون، خازن، دیود، فیوز و برد الکترونیکی ارتباط دارد که نیازمند بررسی توسط کارشناسان متخصص را دارد.
  4. سوال: علت خرابی مگنترون مایکروفر چیست؟
    پاسخ: استفاده طولانی مدت از برنامه مایکرو، یا استفاده از ظروف فلزی میتواند از عواملی باشد که باعث خرابی مگنترون مایکروفر میگردد.
  5. سوال: آیا تعمیراتی که روی مایکروویو انجام میشود گارانتی دارد؟
    پاسخ: بله، تمام خدمات ارائه شده از سوی همکاران ما دارای 90 روز گارانتی میباشند.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 01643.html
چهار شنبه, ۲ تیر ۱۴۰۰ ساعت ۱۵:۵۵

AMD ویژگی FSR را با پشتیبانی از هفت بازی منتشر کرد

AMD با تأیید خبر انتشار نرم‌افزار FSR اعلام کرد که به‌زودی تعداد بازی‌های ویدئویی سازگار با این ویژگی افزایش خواهد یافت.

درنهایت ویژگی FSR در اختیار علاقه‌مندان قرار گرفت. FidelityFX Super Resolution یا به‌اختصار FSR، به سخت‌افزار کاربر اجازه‌ی اجرای هرچه بهتر بازی‌های ویدئویی را می‌دهد. به گزارش VideoCartz، در حال حاضر تنها ۷ بازی از ویژگی FSR پشتیبانی می‌کنند؛ اما به‌زودی شمار این عناوین به ۱۹ عدد خواهد رسید.

در توضیح خلاصه‌شده از نرم‌افزار جدید AMD باید گفت با فعال‌ شدن FSR، عملکرد کارت گرافیک در حالت نیتیو تا دو برابر افزایش می‌یابد و در نتیجه، منابع بیشتری برای اجرای هرچه بهتر بازی‌ ویدئویی آزاد می‌شود. FSR می‌تواند تقریبا به اکثر پردازنده‌های گرافیکی - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - جدید کمک کند تا بازی‌های ویدئویی را با فریم ریت بیشتری اجرا کنند. قابلیت جدید AMD تنها برای - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - کارت‌های گرافیک رادئون توسعه داده نشده است - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - و می‌توان از آن برای بهبود عملکرد پردازنده‌های گرافیکی - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - انویدیا نیز استفاده کرد.

فهرست عناوینی که از FSR پشتیبانی خواهند کرد.

تعمیرات سولاردام گالانز شوش


فهرست استودیوهایی که از FSR در بازی‌هایشان استفاده خواهند کرد.

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

در FSR پردازنده ابتدا فریمی در رزولوشن پایین می‌سازد و سپس روی صفحه با رزولوشن به‌مراتب بیشتر رندر می‌کند. در این‌ پروسه، از تکنیک‌هایی برای پر کردن پیکسل‌های خالی یا بی‌رنگ استفاده می‌شود. چنین اقدامی به بهبود عملکرد پردازنده گرافیکی و درنتیجه، افزایش فریم ریت کمک می‌کند.

اما تمامی مراحل ذکرشده به‌تنهایی توسط فناوری FSR صورت نمی‌گیرد؛ بلکه توسعه‌دهندگان بازی باید عناوین خود را با نرم‌افزار FSR همگام‌سازی کنند؛ در غیر - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - این صورت، FSR تأثیر مثبتی روی بهتر شدن کیفیت بازی نخواهد - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - گذاشت. گفته می‌شود بیش از ۴۰ استودیوی مطرح در حال همکاری با AMD هستند تا درک درستی از فناوری FSR - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - پیدا و آن را روی عناوین خود پیاده‌سازی کنند.

چنین کاری زمان‌بر است و شاید همین امر سبب شده باشد که در زمان انتشار تنها - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - ۷ بازی از نرم‌افزار FSR پشتیبانی کنند. البته کمک به بهبود کیفیت اجرای بازی می‌تواند گیمرهای بیشتری را به خرید عناوین مختلف ترغیب کند و درنتیجه، برای استودیوهای سازنده‌ی - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - بازی‌های ویدئویی اولویتی خواهد بود تا بازی‌های خود را با ویژگی FSR همگام‌سازی کنند.

AMD جدولی منتشر کرده است که نتایج به‌دست‌آمده بعد از زمان فعال شدن FSR در حالات مختلف را نشان - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - می‌دهد. FSR از چهار حالت برخوردار است که هریک را می‌توان روی رزولوشن‌های مختلف از FHD تا 4K فعال کرد و با توجه به پردازشی که روی هر سطح از حالات مختلف تعریف‌شده صورت می‌گیرد، کیفیت اجرای بازی بهبود می‌یابد. طبیعتا بهترین کیفیت در حالت Ultra Quality و نرم و روان‌ترین حالت اجرا روی حالت Performance خواهد بود. انویدیا نیز حالات مختلف برای فناوری DLSS 2.0 تعریف کرده است که در ادامه می‌توانید نتایج به‌دست‌آمده در اجرای بازی Control را مقایسه کنید.

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

FSR را می‌توان در چند کیفیت خروجی مختلف استفاده کرد که عبارت‌اند از:

  • Ultra Quality
  • Quality
  • Balanced
  • Performance

در ترتیب ذکرشده، گزینه اول بهترین کیفیت ممکن را ارائه می‌دهد؛ اما هرچه انتخاب به سمت Performance پیش برود، از کیفیت تصویر کاسته و به تجربه نرم و روان‌تر بازی اهمیت داده می‌شود. انتخاب Performance بیشترین نرخ فریم و Ultra Quality بیشترین کیفیت ممکن را به کاربر ارائه می‌دهد. Ultra Quality تقریبا نزدیک به نیتیو رندرینگ - تعمیرات سولاردام گالانز شوش - است و حالت Performance می‌تواند نرخ فریمی تا دو برابر حالت نیتیو رندرینگ در رزولوشن 4K به کاربر ارائه بدهد.

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

AMD برای مقایسه‌ی حالات مختلف FSR سه بازی Godfall ،The RIft Breaker و Terminator Resistance را آزمایش کرده است که در ادامه می‌توانید نتایج به‌دست‌آمده  را مشاهده کنید؛ برای مثال بازی گادفال در حالت نیتیو روی ۵۹ فریم بر ثانیه اجرا می‌شود؛ اما فریم ریت آن در حالت Ultra Quality به ۸۷ فریم بر ثانیه و در حالت Performance به ۱۴۵ فریم بر ثانیه می‌رسد.

مقایسه حالت FSR با سخت‌افزار AMD NAVI 21 (RX 6900XT و RX 6800 XT)

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

تعمیرات سولاردام گالانز شوش


مقایسه حالت FSR با سخت‌افزار AMD NAVI 22 (RX 6700XT و RX 6800M)

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

تعمیرات سولاردام گالانز شوش


مقایسه حالت FSR با سخت‌افزار AMD Polaris (RX 580) و NVIDIA Pascal (GTX 1060)

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

تعمیرات سولاردام گالانز شوش

AMD در نظر دارد ویژگی FSR را به محصولات مختلف بیاورد. در برخی گزارش‌ها ذکر شده است که FSR به کارت‌های گرافیک سری RX 6000 رادئون افزوده می‌شود و حتی شایعاتی وجود دارد که این ویژگی به ایکس باکس سری ایکس، سری اس و پلی استیشن ۵ خواهد آمد؛ اما تمامی این موارد را زمان تأیید می‌کند و باید صبر کرد و دید AMD چه غافل‌گیری‌هایی برای آینده در نظر گرفته است.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone