تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا نصب مایکروویو در کنار اجاق گاز ایراد دارد؟
    پاسخ: بهتر است مایکروفر به دور از منابع حرارتی نصب گردد و در صورتی که محل استقرار اجاق گاز دقیقا کنار مایکروفر میباشد بهتر است به صورت همزمان از دو دستگاه استفاده نشود.
  2. سوال: علل سوختن موتور گردون مایکروفر چیست؟
    پاسخ: علت خرابی موتور کف مایکروویو قرار دادن اجسام سنگین روی سینی و استفاده نامناسب از مایکروفر میباشد.
  3. سوال: آیا اشعه ای که از مایکروویو ساطع میشود خطرناک است؟
    پاسخ: اشعه مایکروفر در هنگامی که کاور دستگاه بسته باشد خطرناک نیست ولی بهتر است فاصله یک متر در هنگام کارکرد با مایکروفر رعایت شود.
  4. سوال: خرابی مگنترون مایکروفر به چه علت ایجاد میشود؟
    پاسخ: خرابی مگنترون میتواند در اثر استفاده از ظروف فلزی و یا استفاده طولانی مدت از برنامه مایکرو بوجود آید.
  5. سوال: خرابی میکروسوییچ مایکروفر به چه دلیل میباشد؟
    پاسخ: محکم بستن درب، چربی گرفتن دستگاه و ... میتواند باعث خرابی میکروسوییچ درب مایکروفر شود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 15855.html
دوشنبه, ۲۰ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۰۰

خریدهای سخت‌افزاری گوگل چه سرنوشتی داشتند؟

گوگل برای فعالیت بهتر در بازار سخت‌افزار، فرایندهای خرید و ادغام متعددی انجام داد که برخی از آن‌ها موفق و برخی با شکست همراه بودند.

گوگل در جدیدترین فعالیت خرید و ادغام، شرکت فیت‌بیت را تصاحب کرد. خرید فیت‌بیت، سازنده‌ی سخت‌افزارهای مشهور ردگیری - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - سلامت و ساعت‌های هوشمندی همچون Versa، خبر مهمی بود که در هفته‌های اخیر بار دیگر نام غول موتور جست‌وجو را در صدر تیترها قرار داد. - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - این حرکت، قدمی مهم از سوی گوگل محسوب می‌شود تا ورودی جدی به حوزه‌ی گجت‌های پوشیدنی داشته باشد. البته باتوجه به تاریخچه‌ی آن‌ها در فعالیت‌های سخت‌افزاری، بدبین بودن نسبت به آینده‌ی فیت‌بیت دور از انتظار نیست.

تاریخچه‌ی گوگل در خرید شرکت‌های سخت‌افزاری، با موفقیت‌های آن چندان همراه نیست. اکثر شرکت‌های خریداری‌شده یا شکست خوردند یا با دیگر برندهای گوگل ادغام شده‌اند. - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - درنهایت فهرست خریدهای گوگل که از مراحل اولیه‌ی آزمایشی به - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - سلامت عبور کرده‌اند، آن‌چنان بلند نیست.

در وضعیت کنونی نمی‌توان هیچ اظهارنظر قطعی درباره‌ی موفقیت یا شکست فیت‌بیت داشت. البته با نگاهی به تاریخچه‌ی گوگل می‌توان ایده‌ای پیرامون آینده‌ی خرید جدید سخت‌افزاری به‌دست آورد. در ادامه‌ی این مطللب زومیت - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - نگاهی به بزرگ‌ترین خریدهای گذشته‌ی اهالی مانتین ویو در بازار سخت‌افزار داریم و سرنوشت آن‌ها را بررسی می‌کنیم.

Motorola Mobility

گوگل در سال ۲۰۱۱ کسب‌وکار موتورولا را در بخش موبایل خریداری کرد. خریدی که لقب یکی از مشهورترین فعالیت‌های خرید و ادغام را در تاریخ غول موتور جست‌وجو به خود - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - اختصاص داد. هزینه‌‌ی ۱۲/۵ - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - میلیارد - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - دلاری خرید بخش موبایل موتورولا، آن را با فاصله‌ای زیاد در صدر فهرست خریدهای سخت‌‌افزاری گوگل قرار می‌دهد.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

تصمیم گوگل برای خرید موتورولا، از جنبه‌های گوناگون توجیه می‌شد. اهالی مانتین ویو تصمیم داشتند تا کنترل کاملی - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - روی هزاران پتنت موتورولا در صنعت - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - موبایل به‌دست بیاورند تا از آن‌ها برای نبردهای قانونی متعدد مرتبط با اندروید از سوی رقبا (خصوصا اپل)، استفاده کنند. گوگل همچنین تصمیم داشت تا با معرفی محصولات پایین‌رده با کیفیت بالا، ورودی قدرتمندانه با بازار سخت‌افزار گوشی‌های هوشمند در بازارهای روبه‌رشد داشته باشد.

با وجود تمامی دلایل و توجیه‌های بالا، برنامه‌های گوگل - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - طبق طرح‌های اولیه پیش نرفتند. غول موتور جست‌وجو در سال ۲۰۱۴ خبر از فروش بخش موبایل موتورولا به تولیدکننده‌ی چینی، لنوو داد. فروش موتورولا تنها درآمدی ۲/۹ - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - میلیارد دلاری برای گوگل به‌همراه داشت که نسبت به قیمت - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - خرید، درصد بسیار پایینی محسوب می‌شد. البته آن‌ها سهم عمده‌ای از پتنت‌های موبایلی را حفظ کردند.

بخش تحقیق و توسعه‌ی HTC

خرید HTC منجر به توسعه‌ی آسان‌تر گوشی‌های هوشمند پیکسل شد

خرید کل بخش گوشی‌های موتورولا، آخرین تلاش گوگل برای ورود جدی به کسب‌وکار تولید سخت‌افزاری نبود. آن‌ها در سال ۲۰۱۷ خبر خرید بخش عمده‌ای از زیرمجموعه‌ی تحقیق و توسعه‌ی HTC را به رسانه‌ها اعلام کردند. به‌علاوه حقوق غیراجرایی بخشی از مالکیت‌های معنوی شرکت تایوانی نیز در قرارداد مذکور در اختیار گوگل قرار گرفت. هزینه‌ی این قرارداد برای گوگل، ۱/۱ میلیارد دلار عنوان شد.

گوگل و HTC در توسعه‌ی اولین گوشی هوشمند پیکسل، همکاری نزدیکی با یکدیگر انجام دادند و اولین محصول همکاری در سال ۲۰۱۶ به بازار عرضه شد. پیکسل به‌صورت کامل توسط گوگل طراحی شده بود و عبارت Made by Google در تبلیغات بازاریابی آن دیده می‌شد. البته HTC نقش بسیار مهمی در فرایندهای توسعه و ساخت آن گوشی هوشمند داشت.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

خرید بخش تحقیق و - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - توسعه‌ی HTC، رویکردی استراتژیک از سوی گوگل بود تا در توسعه‌ی گوشی‌های بعدی برند پیکسل، نیازی به عقد قرارداد با شرکت‌های ثانویه نباشد. درنتیجه حداقل بخشی از فرایند طراحی و توسعه‌ی گوگل پیکسل - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - 3 و هر گوشی هوشمند پیکسل پس از آن، توسط تیمی انجام می‌شود که گوگل از HTC به زیرمجموعه‌ی خود افزود. به‌هرحال قرارداد اخیر ضربه‌ی بزرگی را - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - به HTC وارد کرد که با از دست دادن حدود نیمی از طراحان بااستعداد خود، شرایط نابسامانی را تجربه می‌کند.

Nest Labs

دو مهندس سابق اپل، در سال ۲۰۱۰ شرکت Nest Labs را راه‌اندازی کردند. اولین محصول آن‌ها با برند Nest در سال ۲۰۱۱ به بازار عرضه شد که ترموستانی با قابلیت یادگیری هوشمند بود. محصول بعدی،‌ دستگاه تشخیص خانگی مونوکسید کربن، چند سال بعد عرضه شد.

گوگل در سال ۲۰۱۴ پیشنهاد خرید نقدی ۳/۲ میلیارد دلاری - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - را به نست ارائه کرد که در کمتر از ۲۴ ساعت اجرا شد. گوگل در آن زمان متعهد شده بود که نست با برند مستقل به فعالیت خود ادامه خواهد داد و به‌نوعی یک دارایی مجزا با برند منحصربه‌فرد محسوب می‌شود. البته ساختار - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - جدید قابلیت هماهنگی بالایی با فرهنگ سازمانی نست پیدا نکرد؛ فرهنگی که به‌خاطر ساختارهای - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - مدیریتی متعدد در معرض انتقاد قرار داشت.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

اهالی مانتین ویو در سال ۲۰۱۸ برنامه‌ی خود مبنی بر حفظ نست به‌عنوان برند مستقل را تغییر دادند و فرایند - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - ادغام آن با برند گوگل - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - را شروع کردند. رویکرد جدید، چالش‌های مدیریتی بیشتری را - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - در نست به‌همراه داشت و منجر به - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - ترک شرکت از سوی مدیرعامل و مدیر ارشد محصول شد. به‌هرحال گوگل در ادامه رویکرد خود را پیش برد و حتی - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - اعلام کرد که از برند Google Nest برای همه‌ی محصولات خود در بازار خانه‌ی هوشمند استفاده خواهد کرد. حتی محصولاتی - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - که مستقل از زیرمجموعه‌ی نست ساخته شدند نیز همین برند را خواهند داشت. تصمیم گوگل به‌قدری جدی - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - بود که حتی برند تثبیت‌شده‌ی Google Home Hub هم به Google Nest Hub تغییر یافت.

Dropcam

گوگل در فاصله‌ی کمی پس از خرید نست، شرکت دراپ‌کم را خریداری کرد. خرید سخت‌افزاری جدید با قیمت ۵۵۵ میلیون دلار، به - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - نست امکان داد تا یکی از مهم‌ترین محصولات خود یعنی Nest Cam را توسعه دهد. دراپ‌کم در زمان فروش به گوگل تنها دو - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - محصول به‌نام‌های Dropcam و Dropcam Pro داشت. نست با استفاده از این محصولات و بهینه‌سازی کلی آن‌ها، نست‌کم را طراحی و تولید کرد که به‌عنوان نسل جدید دراپ‌کم پرو به بازار عرضه شد.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

هم‌بنیان‌گذار دراپ‌کم از فروش شرکتش به گوگل ابراز پشیمانی می‌کند

گوگل و نست پس از عرضه‌ی محصول جدید با بهره‌گیری از طراحی دراپ‌کم، تصمیم به انتقال کاربران - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - آن به اپلیکیشن جدید گرفتند. آن‌ها کاربران قدیمی دراپ‌کم را به استفاده از اپلیکیشن جدید نست تشویق کردند که به‌نوعی یک نسخه‌ی بهینه‌سازی شده از اپلیکیشن اصلی دراپ‌‌کم - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - بود. پس از پیاده‌سازی این تغییرات، برند دراپ‌کم به‌صورت کامل در گوگل ادغام شد. - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - گرگ دافی، هم‌بنیان‌گذار دراپ‌کم امروز به‌شدت - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - از فروش شرکتش به گوگل ابراز پشیمانی می‌کند.

Cronologics

فیت‌بیت اولین شرکت فعال در حوزه‌ی پوشیدنی‌ها نیست که توسط گوگل خریداری می‌شود. غول موتور جست‌وجو در سال ۲۰۱۶ شرکت Cronologics را خریداری کرد که البته هزینه‌ی خرید آن اعلام نشد. این شرکت پیش از فروش به گوگل تنها یک محصول به‌نام CoWatch توسعه داده بود که آن را در - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - تصویر پایین مشاهده می‌کنید.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

کوواچ قابلیت‌هایی همچون هماهنگی با آمازون الکسا دارد و امکان ارسال دستورهای - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - صوتی مستقیم از ساعت را به کاربر می‌دهد. برچسب قیمتی این ساعت هوشمند در زمان عرضه ۲۷۹ دلار بود. کرونولاجیکس در توسعه‌ی ساعت هوشمند خود - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - رویکردهای مثبتی را در پیش گرفته بود، اما دلیل گوگل برای خرید شرکت، تنها طراحی‌ها و توسعه‌های مذکور نبود. آن‌ها می‌خواستند تیم کرونولاجیکس روی توسعه‌ی سیستم‌عامل - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - Android Wear متمرکز شود که بعدا به Wear OS تغییر نام داد.

گروه کورونولاجیکس پیش از پیوستن - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - به گوگل مشغول توسعه‌ی سیستم‌عامل اختصاصی خود برای گجت‌های پوشیدنی بود. آن‌ها از اندروید لالیپاپ به‌عنوان پایه‌ی سیستم‌عامل استفاده کرده بودند. درنهایت برند کرونولاجیکس هم در گوگل ادغام شد.

Titan Aerospace

شرکت هوافضای تایتان یکی از جذاب‌ترین خریدهای سخت‌افزاری تاریخ گوگل محسوب می‌شود. این شرکت در سال ۲۰۱۱ و با هدف طراحی و تولید هواپیمای بدون سرنشین تأسیس شد که با انرژی خورشیدی، توانای پرواز تا پنج ساعت را داشته باشد. فیسبوک ابتدا برای خرید تایتان ابراز علاقه کرده بود. غول شبکه‌های اجتماعی می‌خواست از محصول آن‌ها برای ارائه‌ی اینترنت پرسرعت در نقاطی از جهان استفاده کند که از لحاظ لجستیکی دشواری‌های زیادی داشتند. به‌هرحال گوگل سریع‌تر عمل کرد و تایتان را در سال ۲۰۱۴ خرید.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

گوگل پس از خرید شرکت هوایی تایتان، آن را به زیرمجموعه‌ی پروژه‌ی آزمایشی خود موسوم به - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - Google X افزود و نام آن را به Project Titan تغییر داد. اهالی مانتین ویو امیدوار بودند که تایتان در توسعه‌ی هواپیمای خود موفق شود تا (مانند طرح - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - فیسبوک) از آن برای ارائه‌ی اینترنت به مناطق محروم استفاده کند. متأسفانه - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - پروژه در سال ۲۰۱۷ متوقف شد و باقی‌مانده‌ی شرکت و اعضای تایتان در گوگل ادغام شدند. پروژه‌ی مذکور سپس به‌نام Loon ادامه یافت که همان طرح قبلی را با پرواز بالن پیگیری می‌کند.

شرکت‌های متعدد رباتیک

هیچ‌یک از خریدهای گوگل در حوزه‌ی رباتیک منجر به عرضه‌ی ربات با برند گوگل نشد

هنوز هیچ محصولی در صنعت رباتیک با برند گوگل عرضه نشده است. البته غول موتور - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - جست‌وجو سابقه‌‌ای طولانی در توسعه‌های رباتیکی دارد. آن‌ها - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - در سال ۲۰۱۳ سه شرکت رباتیکی را به‌نا‌م‌های Meka Robotics و Redwood Robotics و Boston - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - Dynamics خریداری کردند.

مکا روباتیکس روی پروژه‌های ارتباط انسان - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - با ربات متمرکز بود و اعضای رباتیک بدن و ماشین‌های انسان‌نما تولید - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - می‌کرد. ردوود رباتیکس شرکتی متشکل از مکا و - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - دیگر سازمان‌های مشابه بود که توسعه‌ی بازوهای رباتیک برای استفاده توسط انسان‌ها را به‌عنوان تمرکز فعالیت انتخاب - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - کرده بود. هر دو شرکت در پروژ‌ه‌ی Google X ادغام شدند و از آن زمان هیچ خبر خاصی درباره‌ی آن‌ها منتشر نشده است.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

بوستون داینامیکس را می‌توان مشهورترین شرکت رباتیکی جهان دانست که با توسعه‌ی ربات‌هایی همچون BigDog اعتبار خوبی کسب کرده است. این شرکت هم مانند همتایان خود به پروژه‌ی Google X افزوده، اما در سال ۲۰۱۷ - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - با قیمتی نامشخص به سافت‌بانک فروخته شد. 

Fitbit

درنهایت به جدیدترین خرید سخت‌افزاری گوگل یعنی فیت‌بیت می‌رسیم. از - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - آن‌جایی که زمان زیادی از قرارداد خرید نگذشته است، نمی‌توان اظهارنظر مشخصی پیرامون آینده‌ی آن داشت. احتمال اتخاذ رویکرد مشابه با کرونولاجیکس و استفاده از تیم فیت‌بیت برای توسعه‌ی Wear OS دور از ذهن به‌نظر می‌رسد. ازطرفی تکرار اشتباه موتورولا و فروش مجدد نیز گزینه‌ی محتملی نخواهد بود.

تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان

برخی کارشناسان، رویکردی ترکیبی شبیه اقدام‌های گذشته‌ی گوگل با HTC و Nest Labs را برای فیت‌بیت پیش‌بینی می‌کنند. گوگل احتمالا گجت‌های پوشیدنی جدیدی با برند فیت‌بیت تولید می‌کند؛ شاید عبارت‌هایی همچون Fitbit by Google یا موارد مشابه - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - به‌عنوان برند محصولات جدید انتخاب شود. در ادامه می‌توان پیش‌بینی کرد که پوشیدنی هوشمندی - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - با برند اختصاصی گوگل عرضه شود. همچنین پوشیدنی‌های جدید احتمالا از پتنت‌های برند Fossil هم بهره خواهند برد که ابتدای سال جاری توسط - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - گوگل خریداری شد.

اگر همکاری فیت‌بیت با گوگل به‌خوبی پیش برود، می‌توان آینده‌ی به‌صورت ادغام تیم آن شرکت در غول موتور جست‌وجو را پیش‌بینی کرد که روی توسعه‌ی گجت‌های پوشیدنی با برند گوگل فعالیت خواهند کرد. درنهایت باتوجه به سابقه‌ی گوگل، یک پیش‌بینی بیش از همه محتمل به‌نظر می‌رسد: برند - تعمیرات مایکروویو بکو قلعه حسن خان - مستقل فیت‌بیت عمر زیادی نخواهد داشت.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone