تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: وظیفه سنسور ترمیستور در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترمیستور یک مقاومت حساس به دما میباشد که وظیفه سنجیدن دمای کابین مایکروفر را برعهده دارد.
  2. سوال: در صورتی که از تعمیرات ارائه شده راضی نباشیم چه اتفاقی رخ میدهد؟
    پاسخ: دارا بودن بیش از بیست هزار مشترک فعال گواه بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که شما از خدمات ارائه شده توسط تعمیرکاران ما راضی نباشید در اسرع فرصت به مشکل شما رسیدگی میگردد و در صورت عدم رضایت امکان استرداد وجه پرداختی به شما وجود دارد.
  3. سوال: چه دلایلی برای روشن نشدن مایکروویو وجود دارد؟
    پاسخ: علت روشن نشدن مایکروفر خرابی برد، ترموستات و فیوز دستگاه میتواند باشد و باید توسط تعمیرکار متخصص بررسی گردد.
  4. سوال: با چه موادی میتوان فضای داخلی مایکروفر را تمیز کرد؟
    پاسخ: برای تمیز کردن فضای داخلی مایکروفر میتوان از محلول آب و آبلیمو استفاده نمود. به این صورت که این محلول را داخل یک لیوان ریخته و در دستگاه قرار میدهیم به مدت 15 دقیقه دستگاه کار کند. سپس فضای داخلی دستگاه را به کمک یک دستمال تمیز کنید.
  5. سوال: دلیل نچرخیدن سینی داخلی مایکروفر چیست؟
    پاسخ: نچرخیدن سینی مایکروفر میتواند مربوط به خرابی موتور گردان، سینی، ریل، کوبلن، میکروسوییچ درب یا برد دستگاه باشد و باید توسط متخصص تعمیرات مایکروفر بررسی شود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 14955.html
پنجشنبه, ۲۸ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۶:۵۷

بنچمارک مربوط به تراشه‌های تایگرلیک اینتل در Geekbench رویت شد

دو پردازنده با پیکربندی مشابه از سری تایگرلیک، در بنچمارک Geekbench در قیاس با سری U پردازنده‌های آیس‌لیک و کامت‌لیک امتیاز قابل قبولی به‌دست آوردند.

پردازنده‌های سری تایگرلِیک (Tiger Lake) اینتل، بار دیگر در بنچمارک Geekbench ظاهر شده و عملکرد تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای آن‌ها در قیاس با پردازنده‌های موجود مورد توجه قرار گرفت. انتظار می‌رود پردازنده‌های خانواده‌ی تایگرلیک طی سال آینده - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - به بازار عرضه شده و معماری جدیدی داشته باشد. معماری پردازنده‌ی گرافیکی مجتمع در تراشه‌های - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - مذکور نیز، جدیدترین معماری Xe به کار رفته در پردازنده‌های اینتل خواهد بود.

پیش‌تر نیز سری Y از پردازنده‌های تایگرلیک در بنچمارک Geekbench ظاهر شده بود. داده‌های مربوط به این سری از پردازنده‌ها باتوجه به امتیاز - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - پایینشان، چندان جالب توجه نبود. با این حال اطلاعات مذکور نشان می‌دادند که حافظه‌ی کش در پردازنده‌های - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - سری تایگرلیک از نو بازطراحی خواهد شد. داده‌های - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - جدیدی که توسط حساب کاربری TUM_APISAK در توییتر مشاهده شده، نشان می‌دهد توان طراحی حرارتی در تراشه‌های جدید - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - اینتل بهینه شده و مابین ۱۵ تا ۲۵ وات خواهد بود.

اطلاعات جدید منتشرشده از - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - سری U نشان می‌دهد، پیکربندی هر دو پردازنده از سری تایگرلیک اینتل مشابه بوده و هر دوی آن‌ها ۴ هسته و ۸ رشته‌ خواهند داشت. فرکانس پردازشی پایه در این تراشه‌ها ۱٫۲ گیگاهرتز است. پردازنده‌های سری تایگرلیک به ازای هر هسته، ۳ مگابایت حافظه‌ی کش سطح ۳ (L3) و ۱٫۲۵ مگابایت حافظه‌ی کش سطح ۲ (L2) دارند. این - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - بدان معنی است که تراشه‌های - تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا - یادشده در کل ۱۲ مگابایت حافظه‌ی کش L3 و ۵ مگابایت حافظه‌ی کش L2 دارند.

از نظر عملکرد، امتیاز پردازنده‌های سری U تایگرلیک تقریبا مشابه است. یکی از تراشه‌های مذکور ۱۶ گیگابایت حافظه‌ی رم LPDDR4 داشته و دیگری ۸ گیگابایت حافظه‌ی رم از نوع DDR4 SODIMM دارد. پیکربندی ۱۶ گیگابایتی در عملکرد تک‌هسته‌ای امتیاز ۱۱۶۲ و در عملکرد چندهسته‌ای، امتیاز ۴۰۴۷ را در بنچمارک Geekbench کسب کرده است. نوع ۸ گیگابایتی نیز عملکرد بهتری داشته و در پردازش تک‌هسته‌ای امتیاز ۱۱۸۹ و در چندهسته‌ای امتیاز ۴۲۷۴ را به‌دست آورده است. امتیاز هر دو پردازنده بالاتر از سری Y تایگرلیک است. امتیاز مربوط به سری Y یک ماه پیش در Geekbench رویت شد. این تراشه‌ها هنوز در مراحل توسعه و آزمایش قرار دارند.

پردازندهپردازنده‌ی سری U آیس‌لیک  Core i7-1065G7پیکربندی اول از سری U پردازنده‌های تایگرلیک اینتلپیکربندی دوم از سری U پردازنده‌های تایگرلیک اینتلاینتل کامت‌لیک Core i7-10710U سری Y پردازنده‌های آیس‌لیک اینتل
لیتوگرافی+10nm++10nm++10nm+++14nm++10nm
تعداد هسته‌ها/رشته‌ها۴/۸۴/۸۴/۸۶/۱۲۴/۸
فرکانس پردازشی پایه۱٫۵۰ گیگاهرتز۱٫۲ گیگاهرتز۱٫۲ گیگاهرتز۱٫۶۰ گیگاهرتز۱٫۲ گیگاهرتز
امتیاز هنگام پردازش تک‌هسته‌ای۱۲۳۳۱۱۸۹۱۱۶۲۱۱۱۰۱۴۶
امتیاز هنگام پردازش چندهسته‌ای۴۷۵۷۴۲۷۴۴۰۴۷۴۲۴۹۵۲۹

در قیاس با برخی از پردازنده‌های موجود از جمله سری U تراشه‌های ۱۴ نانومتری کامت‌لیک (Comet Lake) و سری U پردازنده‌های ۱۰ نانومتری پلاس (+10nm) آیس‌لیک (Ice Lake)، پردازنده‌های جدید تایگرلیک از سری U عملکرد امیدوارکننده‌ای را نشان می‌دهند. سریع‌ترین عضو از خانواده‌ی کامت‌لیک یو تحت مدل Core i7-10710U با ۶ هسته و ۱۲ رشته و فرکانس پردازشی بیشترِ ۱٫۶۱ گیگاهرتزی، در پردازش تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای بالاتر از سری U تایگرلیک ایستاده است. پردازنده‌ی سری U آیس‌لیک با مدل Core i7-1065G7 نیز عملکرد تک‌هسته‌ای و چندهسته‌ای بهتری دارد، اما سرعت کلاک آن بالاتر بوده و ۱٫۵ گیگاهرتز است. علاوه بر این، امتیاز بالاتر تک‌هسته‌ای برای پردازنده‌های سری U تایگرلیک قابل دسترس بوده و این پردازنده‌ها با لیتوگرافی ++10nm در فرکانس پردازشی ۱٫۵ گیگاهرتزی به‌راحتی عملکرد بهتری از تراشه‌های آیس‌لیک خواهند داشت.

پیش‌بینی می‌شود پردازنده‌های سری تایگرلیک در سال ۲۰۲۰ روانه‌ی بازار شده و معماری آن‌ها متحمل تغییرات چشم‌گیری باشد. اول اینکه معماری هسته‌های پردازشی در این سری از تراشه‌ها به‌جای Sunny Cove، معماری جدیدتر Willow Cove خواهد بود که هم‌اکنون نیز در پردازنده‌های سری آیس‌لیک مورد استفاده است. حافظه‌ی کش در سری تایگرلیک همان‌گونه که پیش‌تر گفته شد، بازطراحی شده و همچنین بهینه‌سازی‌های جدیدی در سطح ترانزیستورها اعمال و ویژگی‌های امنیتی جدیدی به این سری از پردازنده‌ها اضافه خواهد شد. تغییرات مذکور به‌علاوه‌ی معماری گرافیکی Xe و لیتوگرافی ++10nm، سرعت کلاک بالاتری را نسبت به پردازنده‌های نسل پیشین با لیتوگرافی +10nm فراهم خواهد کرد.تعمیرات مایکروویو تکنوکیت شهرزیبا

اخیرا شایعات و بحث‌ها پیرامون استفاده از لیتوگرافی به کار رفته در محصولات تایگرلیک، یعنی ++10nm، در سری راکت‌لیک (Rocket Lake) که پیش‌تر با لیتوگرافی نسل سوم ۱۴ نانومتری (+++14nm) بودند شدت گرفته است. شواهد غیرقابل‌انکاری دراین‌زمینه وجود دارد، اما باتوجه به اینکه عرضه‌ی محصول مذکور در نقشه‌ی راه اینتل، برای سال ۲۰۲۱ هدف‌گذاری شده است، هیچ بیانیه‌ی رسمی از طرف اینتل در این مورد منتشر نشده است. با این حال چون نقشه‌ی راهی که اینتل پیش‌تر منتشر کرده، مربوط به پشتیبانی از ویژگی‌های جدید در محصولات قدیمی است، ممکن است پردازنده‌های آینده‌ی راکت‌لیک از معماری هسته‌ی Willow Cove استفاده کنند که با لیتوگرافی ++10nm برای پلتفرم‌های قابل‌حمل طراحی شده‌ است.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone