تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا استفاده از ظروف فویلی آلومینیومی درون مایکروویو مجاز است؟
    پاسخ: استفاده از ظروف فویلی ممکن است باعث ایجاد جرقه و آسیب دیدن مگنترون و یا آتش سوزی مایکروفر شود. حتما از گذاشتن ظروف آلومینیومی و فلزی داخل مایکروفر خودداری نمایید.
  2. سوال: سولاردام گرم نمیکند اشکال از چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروویو به پارامترهای مختلفی ارتباط دارد که میتوان به خرابی مگنترون، خازن، دیود، فیوز و برد اشاره نمود که نیازمند بررسی توسط تعمیرکاران متخصص میباشد.
  3. سوال: فیوز در مایکروویو چه وظیفه ای را بر عهده دارد؟
    پاسخ: فیوز مایکروفر وظیفه محافظتی را برعهده دارد و از خرابی ترانس و مگنترون جلوگیری میکند.
  4. سوال: چه تضمینی برای حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی تعمیرکاران مایکروویو ما مدارک تایید شده از مراجع نظارتی و انتظامی را داشته و دوره های ارتباط موثر با مشتری را گذرانده اند.
  5. سوال: تفاوت برد اینورتر با برد مین مایکروفر چیست؟
    پاسخ: برد اینورتر مایکروفر وظیفه تامین و افزایش ولتاژ ورودی به مگنترون را دارد ولی برد مین وظیفه ارسال فرمان ها به قسمت های مختلف دستگاه را برعهده دارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 07694.html
جمعه, ۴ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۳۰

کشف دفترچه راهنمای قدیمی ترین کامپیوتر جهان

با استفاده از دفترچه راهنمای تازه‌یافت‌شده، محققان خواهند فهمید که رایانه Z4 چگونه کار می‌کرد و دقیقا برای چه کاربردی طراحی شده بود.

کامپیوتر زد ۴ در سال ۱۹۴۵ ساخته شد و هم‌اکنون به‌عنوان قدیمی‌ترین کامپیوتر دیجیتالی محسوب می‌شود که همچنان قادر به فعالیت و اجرای دستورهای کاربر است. بااین‌حال، آنچه زد ۴ را بار دیگر در فضای مجازی به سر زبان‌ها انداخت، پیدا‌شدن دفترچه راهنمای آن محسوب می‌شود.

از نظر ساختاری، زد ۴ برای فعالیت از نوارها کمک می‌گیرد و ابعاد آن می‌تواند بخش بزرگی از یک اتاق را اشغال کند. برخلاف کامپیوترهای مدرن و امروزی که بیشتر کارهای روزمره بدون آن‌ها تقریبا غیرممکن می‌شود، کامپیوتر زد ۴ برای فعالیت نیاز به چندین تکنسین دارد. درحال‌حاضر زد ۴ در موزه آلمان واقع در شهر مونیخ نگه داشته می‌شود.

دفترچه راهنما را ایولین بوش، یکی از کارمندان بخش بایگانی مؤسسه فناوری فدرال زوریخ، در میان اسناد متعلق به پدرش یافته است. رنی بوش، پدر ایولین، در انجمن مهندسی فضانوردی سوئیس کار می‌کرد و طبق گفته‌ها در اوایل دهه پنجاه میلادی، کامپیوتر زد ۴ دراختیار این انجمن دانشگاهی قرار داشت.

درصورتی‌که می‌خواهید در مورد کاربردهای زد ۴ بیشتر بدانید، اسناد موجود دراختیار ایولین بوش توضیحات جالبی به‌همراه دارد. پدر ایولین و همکاران وی از زد ۴ برای حل سؤال‌های پیچیده ریاضی استفاده می‌کردند تا مراحل توسعه هواپیمای جنگنده پی ۱۶ را پیش ببرند. FFA P-16 - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - نام - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - نمونه آزمایشی از جنگنده‌ای سوئیسی بود که برای انهدام اهداف زمینی طراحی و توسعه داده شد.

تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد

محاسبات صورت‌گرفته به مسائل مختلفی می‌پرداختند که می‌توان به مواردی از جمله تأثیر باد روی بال‌ها، نوک دماغه جنگنده، مسیر موشک‌ها، تأثیر ارتعاشات روی بال‌ها و موارد دیگر اشاره کرد. طراحی زد ۴ نیز داستان جالبی دارد. کامپیوتر زد ۴ به دستور رژیم آلمان نازی با رهبری آدولف هیتلر توسط مهندسی آلمانی به‌نام کونراد تسوزه - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - طراحی و ساخته شد.

در مقطعی رژیم آلمان نازی از تسوزه می‌خواهد رایانه زد ۴ را به کمپی منتقل کند که از - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - اسیران جنگی برای - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - ساخت موشک و بمب استفاده می‌شده است. تسوزه از - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - دستور مقام‌های آلمانی سرپیچی می‌کند و کامپیوتر را به روستایی دور افتاده منتقل می‌کند. هدف تسوزه از انجام چنین کاری، انتظار تا پایان جنگ جهانی دوم و عدم استفاده مقام‌های آلمان نازی از کامپیوتر زد ۴ بوده - تعمیرات مایکروویو مدیا دارآباد - است.

پس از گذر سال‌ها، ریاضی‌دانی به‌نام ادوارد اشتیفل، رایانه زد ۴ را به مؤسسه فناوری فدرال زوریخ منتقل می‌کند تا از آن برای انجام آزمایش‌های مختلف استفاده شود. زد ۴ برای چند سالی به بزرگ‌ترین و مهم‌ترین ابزار تحقیقاتی مؤسسه سنت لوئیس تبدیل شد و سرانجام در سال ۱۹۶۰ بازنشسته و به موزه آلمان منتقل شد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone