تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علت داغ نکردن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروفر میتواند مربوط به خرابی قطعات قسمت های ولتاژ و اشعه و یا خرابی المنت ها و یا مشکل در قسمت برد فرمان دستگاه باشد و باید توسط کارشناس تعمیرات مایکروویو بررسی گردد.
  2. سوال: چقدر طول میکشد مایکروویو من تعمیر شود؟
    پاسخ: پس از مراجعه و بررسی اولیه دستگاه شما توسط تکنسین متخصص سولاردام، زمان مورد نیاز برای تعمیر دستگاه به شما اعلام میگردد.
  3. سوال: ماکروفر هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: مایکروویو باید به طور سالیانه سرویس و فن آن تمیز شود و فیلتر اشعه نیز باید سالیانه یک بار تعویض گردد.
  4. سوال: علت گرم نکردن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروفر به عوامل متعددی از جمله مگنترون، خازن، دیود، فیوز و برد الکترونیکی ارتباط دارد که نیازمند بررسی توسط کارشناسان متخصص را دارد.
  5. سوال: تفاوت برد اینورتر با برد مین مایکروفر چیست؟
    پاسخ: برد اینورتر مایکروفر وظیفه تامین و افزایش ولتاژ ورودی به مگنترون را دارد ولی برد مین وظیفه ارسال فرمان ها به قسمت های مختلف دستگاه را برعهده دارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 11849.html
شنبه, ۲۳ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۴:۲۶

۲۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در ایران با تزریق پلاسما بهبود یافتند

عضو اتاق بازرگانی تهران می‌گوید نتیجه‌ی تزریق پلاسمای بهبودیافتگان به ۲۰۰ بیمار مبتلا به کرونا در ایران موفقیت‌آمیز بوده است.

ناصر ریاحی، عضو اتاق بازرگانی تهران در گفت‌وگویی با ایسنا می‌گوید درمان کرونا به وسیله‌ی تزریق پلاسمای بهبودیافتگان در ایران از روزهای ابتدایی اسفند آغاز شده و تمام مراحل آن با - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - موفقیت طی شد. - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - به گفته‌ی او ایران جزو پنج کشور نخست دنیا در حوزه‌ی استفاده از فناوری‌های پلاسما درمانی به شمار می‌رود؛ پلاسما درمانی از سال ۱۳۸۴ در ایران با حضور اساتید باتجربه آغاز شده است و اکنون ۱۰ مرکز دریافت پلاسما با حضور بیش از ۱۰ هزار نیرو، در کشور فعال هستند. او گفت:

ما از روز پنجم اسفند و چند روز پس از ورود این ویروس به کشور، طرح استفاده از پلاسما برای درمان این بیماری را در دستور کار قرار دادیم. پس از برگزاری جلسات گسترده با اساتید، کار وارد - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - فاز بالینی شد و متخصصان اصرار داشتند پس از طی کردن چند مرحله‌ی موفق، در این رابطه اطلاع‌رسانی شود.

در گام نخست پس از دریافت پلاسما از تعدادی از بهبودیافتگان کرونا، این پلاسما - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - به تعدادی از بیماران تزریق شد که نتایج موفقیت‌آمیزی داشت و پس از آن این تزریق روی ۲۰۰ - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - بیمار دیگر انجام شد که نتایج آن هم بسیار موفقیت آمیز بود، حال تمامی این بیماران بهتر شده و تعدادی از آن‌ها به شکلی معجزه‌آسا بهبود یافته‌اند.

ریاحی در ادامه افزود تجربه‌ی ایرانیان در - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - زمینه‌ی پلاسما درمانی بیماران مبتلا به کرونا به‌زودی از طریق مقالات علمی در اختیار محققان جهان قرار خواهد گرفت. به گفته‌ی او با اینکه این اتفاق بسیار مهم است و می‌تواند تأثیر جدی در روند درمان بیماری بگذارد؛ اما توجه چندانی به آن نشده است.

پس از شیوع ویروس کرونا در جهان محققان سراسر دنیا تلاش برای پیدا کردن دارو و - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - واکسن این بیماری را آغاز کرده‌اند؛ یکی از این طرح‌ها استفاده از پلاسما در درمان مبتلایان است. زمانی که - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - شخصی به بیماری ویروسی مبتلا شده و - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - بهبود پیدا می‌کند، بدنش در برابر عامل بیماری، آنتی بادی تولید می‌کند و درنتیجه فرد در برابر بیماری مصون می‌شود. مهرداد - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - پاینده، دبیر انجمن علمی سلول‌های - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - بنیادی ایران در - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - گفت‌وگویی با - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - ایرانا در مورد روش انجام پلاسما درمانی گفت:

پلاسمای افراد بهبودیافته از کووید ۱۹ در هفته‌ی سوم تا چهارم بعد از ابتلا، عاری از ویروس می‌شود و سرشار از آنتی بادی است که این آنتی بادی با دستگاه پلاسما فرزیس از بدن آن‌ها خارج می‌شود. آنتی بادی خارج شده از بیمار بهبود یافته با پلاسمای افرادی که در بخش آی‌سی‌یو قرار دارند و وضعیت مناسبی ندارند - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - جایگزین می‌شود و سیستم ایمنی بدن با کمک - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - این آنتی بادی به جنگ ویروس می‌رود و وضعیت ریوی را از مرحله بحرانی خارج می‌کند. این آزمایش در استان کرمانشاه روی هفت بیمار تاکنون انجام شده و خوشبختانه شرایط ریوی در حال حاضر طبق نظر گروه درمان رضایت بخش است.

تزریق آنتی بادی به بیمار بدحال با نظر و انتخاب متخصص بیهوشی و ریه انجام می‌شود و در ادامه تیم درمانی پروسه‌ی تزریق را برای بیمار انجام می‌دهند.

در همین راستا  کیانوش جهانپور، رییس مرکز روابط عمومی و اطلاع‌رسانی وزارت بهداشت - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - اعلام کرد که اقدامات تحقیقاتی مقابله با بیماری کووید ۱۹ همزمان با سایر کشورها در ایران نیز در حال انجام است. به گفته‌ی او یکی از این اقدامات تزریق پلاسمای بهبود یافتگان یا سلول درمانی است، روش دیگر استفاده از - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - برخی داروهای قدیمی و همچنین استفاده از داروهای «های - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - تک» است که قبلا در حوزه‌های دیگری استفاده می‌شد. پلاسمادرمانی درحال حاضر در سایر کشورها از جمله آمریکا، چین، آلمان و فرانسه نیز انجام می‌شود. آلمانی‌ها معتقدند پلاسمادرمانی جریان بیماری را خفیف می‌کند، اما - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - تعداد بیمارانی که در چین در این روش مورد بررسی قرار گرفته‌اند نسبتا کم است و باید تحقیقات بیشتری در این زمینه انجام شود. 

پلاسمادرمانی در ایران نیز در مرحله‌ی کارآزمایی بالینی است و اگرچه در درمان بیماری‌هایی مانند سارس، مرس و ابولا نیز موثر بوده اما درحال‌حاضر نمی‌توان آن را به‌عنوان درمان قطعی - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - و اختصاصی برای مبتلایان به ویروس کرونا جدید دانست. تمامی روش‌هایی که در سراسر جهان به‌عنوان روش درمانی بیماری کویید ۱۹ معرفی شده‌اند - تعمیرات مایکروویو ناسیونال فکوری - در مرحله‌ی تحقیق و کارآزمایی بالینی قرار دارند و هنوز هیچ درمان قطعی و اختصاصی برای آن معرفی نشده است.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone