تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا گاز یخچال خطرناک است؟
    پاسخ: در یخچال ها از گازهای متفاوتی استفاده میشود گاز R12 و R134 که گازهای زیر مجموعه فرئون بوده و اشتعالزا نمیباشد و خطر جانی ندارند اما برای محیط زیست در حجم بالا زیان بار هستند. اما گاز R600 زیرمجموعه گاز بوتان بوده و اشتعال زا میباشد و باید در هنگام تخلیه گاز یخچال نکات ایمنی را رعایت نمود. این گاز برای محیط زیست خطر کمتری دارد.
  2. سوال: یخساز یخچال هر چند ساعت یکبار یخ میریزد؟
    پاسخ: در صورتی که دمای فریزر مناسب بوده و سرما به اندازه کافی به قالب های یخ برسد هر 4 ساعت یکبار موتور یخساز یکبار چرخش داشته و بین 6 تا 10 عدد قالب یخ را داخل محفظه یخ خالی میکند.
  3. سوال: علت اینکه یخساز فقط یخ خرد بیرون میدهد چیست؟
    پاسخ: استفاده دیر به دیر از یخساز و یا قطع و وصل برق ممکن است باعث ایجاد چسبندگی در یخ های درون باکس یخ شده و امکان خروج یخ به صورت قالبی از بین می رود. همچنین خرابی سلونوئید یا گیربکس یخ ریز نیز میتواند باعث شوند که یخ فقط به صورت خرد شده بیرون بیاید.
  4. سوال: آیا تعمیر در منزل من انجام میشود یا باید دستگاه به کارگاه حمل شود؟
    پاسخ: تمامی تعمیرات در منزل مشتری انجام میگردد و در صورتی که قطعه ای خراب بوده و امکان تعمیر آن در منزل نباشد ، فقط قطعه معیوب جهت تعمیر به کارگاه حمل میگردد.
  5. سوال: تفاوت یخچال نوفراست با یخچال های قدیمی چیست؟
    پاسخ: در یخچال های قدیمی بعد از مدتی کارکرد در اواپراتور یخچال شاهد انباشته شدن حجم زیادی برفک بودیم و به تبع آن سرمای یخچال کاهش پیدا میکرد و برای حل این مشکل باید یخچال را برای مدتی از برق کشیده و اقدام به برفک زدایی مینمودیم. در یخچال های نوفراست عمل برفک زدایی به صورت مداوم و چندین بار در طول شبانه روز انجام شده و از انباشته شدن برفک جلوگیری مینماید. در این سیستم از المنت ، ترموفیوز و سنسور دیفراست اضافه شده که یک مجموعه هماهنگ با برد دستگاه هستند و برفک زدایی را به صورت اتوماتیک انجام میدهند.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 03128.html
جمعه, ۳۰ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰

نوستالژی: تاریخچه واکمن سونی؛ ۴۱ سال بعد

واکمن سونی به اعتقاد بسیاری از صاحب‌نظران حوزه‌ی فناوری، دنیا را تغییر داد. در این مقاله نگاهی خواهیم داشت به تولد واکمن و میراثی که این محصول سونی  برای دنیای موسیقی به جا گذاشت. 

پایان دنیا، توقف پیشرفت تکنولوژی و از دست رفتن - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - همه‌ی چیزهایی که دوست داریم، در تلاش برای زنده ماندن - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - در شرایطی که همه چیز علیه ماست. بازی «The Last of Us Part 2» تجسم دلهره‌آوری از این دنیاست: بدون اینترنت، بدون صنعت سینما و سرگرمی، بدون تکنولوژی؛ در این - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - فضا است که هدیه‌ی تولدی که اِلی، دختر بچه‌ی عاشق موسیقی، از جوئل که دوران پیش از زامبی را هنوز - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - به خاطر دارد، می‌گیرد، به طرز غافلگیرانه‌ای دل بسیاری از ما را می‌لرزاند و خاطرات نوستالژیک و بسیار عزیزی را برایمان زنده می‌کند: واکمن - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - سونی.

ذوق اِلی هنگام دیدن واکمن برای خیلی‌ها به طرز عجیبی قابل لمس بود. در دنیای پسارستاخیزی که نه از اینترنت خبری است و نه از آهنگ‌های دیجیتالی، واکمن بهترین و تنها گزینه برای همراه داشتن موسیقی در همه‌ی شرایط است. دنیای ما به اصطلاح دهه‌ی شصتی‌ها هم تا قبل از همه‌گیری اینترنت و پخش‌کننده‌های دیجیتالی موسیقی، با آخرالزمان اِلی در یک چیز مشترک بود: ذوق بی حد و اندازه‌ی داشتن واکمن و توانایی - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - گوش دادن به موسیقی در هر کجا که هستیم.

تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل

الی در حال گوش دادن به صدای پرتاب شاتل فضایی ازطریق واکمن سونی مدل WM-1

برای خیلی از ما که در آن سال‌ها سن کمی داشتیم، واکمن (درکنار گیم‌بوی) بهترین - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و باارزش‌ترین دارایی شخصی‌مان بود که می‌توانستیم آن را با خودمان به هرجایی که دوست داشتیم ببریم و از فضای کسالت‌بار و - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - گیج‌کننده‌ی مهمانی آدم - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - بزرگ‌ها، به دنیای کوچک و هیجان‌انگیز خودمان پناه ببریم.

واکمن تحول بزرگی - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - در روش و مکان گوش دادن به موسیقی ایجاد کرد. بدون واکمن، احتمالا امروز خبری - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - از آیپاد یا هر وسیله‌ای که با آن بتوانیم از سرگرمی‌های این چنینی در هرجایی که هستیم لذت ببریم، نبود.

این داستان زندگی واکمن است؛ وسیله‌ای که نه‌تنها سهم بزرگی در دوران کودکی و نوجوانی خیلی از ما داشت، بلکه بسیاری از تکنولوژی‌های امروز که تصور زندگی بدون آن‌ها برایمان غیرممکن است، به آن مدیون است.

تولد واکمن

از روزی که واکمن - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - سونی، موسیقی را به‌معنی واقعی کلمه قابل حمل کرد، ۴۱ سال می‌گذرد. واکمن، اول - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - جولای ۱۹۷۹ متولد شد و راه را برای ظهور سی‌دی، دانلود و سرویس‌های استریم موسیقی روی گوشی‌های هوشمند باز کرد. تولد این دستگاهِ - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - نسلِ دومِ ۱۵۰ دلاری، مثل خیلی - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - از اختراعات دیگر، درواقع راه حلی بود برای یک مشکل:

ماسارو ایبوکا، بنیان گذار و مدیر ارشد و نام آشنای سونی، اوایل سال ۱۹۷۹ یک درخواست ویژه داشت؛ ایبوکا - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - عاشق موسیقی بود و مرتب در حال سفر و همیشه یکی از ضبط‌صوت‌های استریوی «قابل حمل» شرکت را با خودش در پروازهای - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - بین‌المللی به‌همراه داشت. این ضبط صوت استریو که مدل TC-D5 بود یک مشکل بزرگ داشت؛ اینکه به‌شدت سنگین بود و با استانداردهای - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - امروز، به هیچ وجه «قابل حمل» محسوب نمی‌شد.

این شد که ایبوکا از معاونش در آن زمان، نوریو اوگا، پرسید که آیا می‌تواند چیزی - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - بهتر از TC-D5 برایش سرهم کند. اوگا برای این درخواست به سراغ محصول - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - قبلی شرکت، پرسمن Pressman رفت؛ یک ضبط صوت مونوی قابل حمل - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - که بین - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - خبرنگاران بسیار پرطرفدار بود. اینطور شد که اوگا توانست به موقع برای پرواز بعدی ایبوکا یک دستگاه پخش موسیقی استریو دست - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و پا کند.

ایده‌ی طراحی واکمن از پرسمن گرفته شده که ضبط صوت - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - مونوی قابل حمل - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و مخصوص خبرنگاران بود

جالب است بدانید زمانی‌که ایبوکا برای تولید نسخه‌ی قابل عرضه به بازار این دستگاه پافشاری کرد، با مخالفت‌های داخلی زیادی رو‌به‌رو شد. بزرگ‌ترین مخالفت هم سر این موضوع بود: آیا کسی واقعا سراغ خرید دستگاه کاستی خواهد رفت که صدا ضبط نمی‌کرد و فقط به درد پخش می خورد؟

جواب ایبوکا به این سؤال ساده بود: «به نظرتان داشتن یک - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - پخش کاست استریو - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - که بتوانید - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - موقع قدم زدن به آن گوش - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - کنید، ایده‌ی خوبی نیست؟» و - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - همین جواب ساده بزرگ‌ترین شکسته‌نفسی در تاریخ کسب‌و‌کار بود.

تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل

پرسمن (سمت چپ) و نسل اول واکمن ازلحاظ ظاهری بسیار به هم شبیه بودند. 

واکمن یک اختراع اتفاقی بود و سونی مطمئن نبود فروش خوبی داشته باشد، برای همین هم تولید اولیه این دستگاه تنها ۳۰هزارتا بود و کل دوره‌ی توسعه‌ی آن فقط چهار ماه طول کشید. سرپرست تیم توسعه‌ی واکمن، کوروکی یاسوآ Kuroki Yasuo بود که بعدها به آقای واکمن معروف شد. یاسوآ در کتاب «برنامه‌ریزی به سبک واکمن» (Walkman-Style Planning) در توضیح می‌نویسد:

واقعیت این است که هیچ برنامه‌ی واضح و مشخصی برای تولید و فروش واکمن وجود نداشت. مهندسان جوان آن را ساختند فقط برای اینکه ببینند - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - چنین ایده‌ای امکان‌پذیر است یا نه، و اصلا در لیست توسعه‌ی محصول برای بخش ضبط صوت نبود. همین - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - نبودِ برنامه‌ریزی است که داستان پیدایش واکمن را اینقدر شگفت‌انگیز کرده است.

شگفت انگیزتر آن که تمام این ۳۰هزار دستگاه - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - در کمتر از سه ماه به‌طور کامل فروش رفت - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و محبوبیت واکمن تا سال‌های بعد هم ادامه پیدا - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - کرد.

پیش از واکمن

واکمن گام بزرگی در مهندسی محسوب نمی‌شود چرا که از مدت‌ها قبل، حول - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و حوش سال ۱۹۶۳، تکنولوژی نوار مغناطیسی ایجاد شده بود و مخترع آن شرکت الکترونیکی هلندی فیلیپس بود که - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - آن را برای استفاده‌ی منشی‌ها - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - و خبرنگاران تولید کرده بود. شرکت سونی که در آن زمان در عرضه‌ی دستگاه‌های الکترونیکی - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - خوش‌ساخت و کوچک به بازار خبره شده بود (اولین رادیوی ترانزیستوری سونی در سال ۱۹۵۵ عرضه شد)، با کمک گرفتن - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - از تکنولوژی نوار مغناطیسی شروع به ساخت یک سری دستگاه‌های ضبط صوت قابل حمل و نسبتا موفق کرد.

اما این معرفی نوارهای موسیقی از پیش ضبط شده در اواخر دهه‌ی ۱۹۶۰ بود که بازار جدیدی برای خودش دست و پا کرد. در این زمان مردم هنوز ترجیح می‌دادند در خانه به‌جای نوار کاست به صفحات گرامافون گوش دهند، اما اندازه‌ی کوچک نوار کاست آن را برای استفاده در استریوهای خودرو و در هنگام حرکت به گزینه‌ی منطقی‌تری - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - نسبت به صفحه‌ی گرامافون یا - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - نوارهای - تعمیرات یخچال دوقلو کنوود در محل - ۸ تراک تبدیل کرد.

آلبوم تصاویر سیر تکاملی واکمن سونی از ۱۹۷۹ تا ۲۰۱۳

درست است که سونی اولین شرکتی نبود که دست به تولید سیستم صوتی قابل حمل زد (اولین رادیوی ترانزیستوری قابل حمل مدلRegency TR-1 بود که در سال ۱۹۵۴ در آمریکا معرفی شد)، اما نسبت به همه‌ی مدل‌های پیشین سه برتری اساسی داشت: قابلیت پخش نوار کاست و به عبارتی موسیقی دلخواه، حمل و نگه‌داری بسیار آسان (تنها به دو باتری AA احتیاج داشت)، و البته حریم شخصی (به‌جای پخش‌کننده‌ی خارجی، جک هدفون داشت). این سه مورد پکیج بسیار جذاب و ایده‌آلی برای هزاران مصرف‎کننده‌ای بود که دنبال یک استریوی قابل‌حمل و کوچک بودند تا آن را با خود به هرجایی که می‌خواستند، ببرند.

داستان نام‌گذاری واکمن

واکمن سونی مدل TPS-L2 که یک پخش‌کننده موسیقی ۴۰۰ گرمی آبی-نقره ای با دکمه‌های بزرگ و زمخت، یک هدفون و جای چرمی بود، برای اولین‌بار در آمریکا در جون ۱۹۸۰ معرفی شد. 

نام واکمن وامدار نام دستگاهی است که از روی آن ساخته شده بود: پرسمن؛ اما واکمن تا مدت‌ها فقط در ژاپن به این نام عرضه می‌شد چون این تصور وجود داشت که این نام برای خریداران خارجی بی‌معنی است و نمی‌توانند با آن ارتباط برقرار کنند. 

شرکت سونی آمریکا ابتدا نام «Sony Disco Jogger» را پیشنهاد داد، چون در آن زمان، هم دویدن (jogging) و هم دیسکو رفتن به‌شدت در آمریکا محبوب بود. این فکر هم پشتش بود که بازار هدف واکمن افراد جوانی هستند که به احتمال زیاد اهل دیسکو هستند.

اما آکیو موریتا Akio Morita که همراه‌با ایبوکا بنیان‌گذار شرکت سونی بود و برای تجاری کردن نام واکمن تلاش زیادی کرده بود، با این ایده مخالفت کرد و می‌گفت درست است که بازار اصلی واکمن افراد جوانی هستند که به دویدن و دیسکو رفتن علاقه دارند، اما افراد مسن هم باید به‌عنوان خریداران بالقوه در نظر گرفته شوند، چرا که قیمت فروش این محصول در آن زمان ۱۹۹ دلار آمریکا (معادل بیش از ۶۰۰ دلار امروزی با احتساب نرخ تورم) بود.

موریتا پیشنهاد «Sony Disco Jogger» را رد کرد، چون احتمال می‌داد افراد مسن به خاطر وجود اسم دیسکو در نام تجاری محصول، علاقه‌ی کمتری به خرید آن نشان دهند. درنهایت اسمی که برای عرضه‌ی این محصول در بازار آمریکا انتخاب شد «Soundabout» بود که از عبارت «walk about» به‌معنی قدم زدن الهام گرفته شده بود. اما شرکت‌های فروش در کشورهای مختلف، واکمن را با نام‌های متفاوتی به فروش می‌رسانند. مثلا در انگلیس، واکمن با نام «Stowaway» به‌معنی «مسافر قاچاق» و در استرالیا و سوئد با نام «Freestyle» عرضه شد.

واکمن در آمریکا به اسم Soundabout و در انگلیس با نام Stowaway عرضه شد

با تمام این اوصاف، خود اسم واکمن به سرعت در ژاپن محبوب شد و مسافران خارجی به ژاپن، واکمن سوغاتی می‌گرفتند و به این ترتیب اسم واکمن را در کشور خود سر زبان‌ها انداختند؛ بعد از مدتی معلوم شد خریداران این محصول در کشورهای خارجی به‌راحتی مفهوم کلمه‌ی واکمن را متوجه می‌شوند و نیازی نیست برای هر کشوری یک اسم متفاوت و معنی‌دار پیدا کرد. اینگونه شد که موریتا بالاخره تصمیمش را گرفت و در یکی از جلسات فروش در آمریکا که در آوریل ۱۹۸۰ برگزار شد، اعلام کرد که از این پس این محصول جدید سونی تنها با نام واکمن در سراسر دنیا عرضه خواهد شد.

نام واکمن سرانجام در سال ۱۹۸۶ جای خودش را در فرهنگ لغت آکسفورد نیز باز کرد و در سال ۱۹۹۱ وارد فرهنگ لغت معتبر ژاپنی «کوجین» (Kojien) شد.

و به این ترتیب بود که واکمن توانست هم در نام تجاری و هم در فروش (بیش از ۴۰۰ میلیون نسخه تا سال ۲۰۱۴) به موقعیت محکم و تزلزل ناپذیری دست پیدا کند. درواقع می‌توان گفت موفقیت واکمن نه‌تنها در جذابیت و نوآوارانه بودن ویژگی‌های این محصول، بلکه در فهم آسان نام تجاری آن نیز بود که در ذهن مردم سراسر دنیا نقش بست.

میراث واکمن

دهه‌ی ۱۹۸۰ را باید دهه‌ی واکمن نام‌گذاری کرد. محبوبیت محصول سونی، و به‌دنبال آن برندهایی مانند آیوا، پاناسونیک و توشیبا که جا پای سونی گذاشتند، باعث شد سرانجام در سال ۱۹۸۳، فروش نوار کاست برای اولین‌بار از فروش صفحه‌ی گرامافون پیشی بگیرد. تا سال ۱۹۸۶، کلمه‌ی واکمن آنقدر بر سر زبان‌ها افتاده بود تا بالاخره به‌عنوان یک کلمه‌ی معنی‌دار وارد فرهنگ لغت آکسفورد شد. عرضه‌ی واکمن با اشتیاق بی‌حد و اندازه برای ورزش‌های هوازی هم‌زمان شد و میلیون‌ها نفر شروع به استفاده از واکمن سر تمرینات خود کردند. بین سال‌های ۱۹۸۷ و ۱۹۹۷، یعنی زمان اوج محبوبیت واکمن، تعداد افرادی که می‌گفتند برای ورزش به پیاده‌روی می‌روند تا ۳۰ درصد افزایش پیدا کرده بود.

در این بین، سونی به ایجاد تغییرات مختلفی به پخش‌کننده‌ی جدیدش ادامه داد و به مدل‌های بعدی، نوآوری‌هایی مانند گیرنده AM/FM، تقویت‌کننده‌ی باس و معکوسگر خودکار (برای برگرداندن به طرف دیگر کاست) اضافه کرد. سونی حتی واکمن خورشیدی، ضدآب و دستگاه‌هایی با دو جای پخش کاست تولید کرد. اما نوارکاست هم مثل هر تکنولوژی دیگری قرار نبود تا ابد دوام بیاورد. با معرفی لوح‌های فشرده یا همان سی‌دی در سال ۱۹۸۲، استفاده از نوارکاست هم به سرنوشت نوار ۸ تراک دچار شد.

البته سونی هم بیکار ننشست و یک سال بعد از اولین فروش سی‌دی، پخش‌کننده سی‌دی قابل‌حمل مدل D-50 را عرضه کرد، و بعد از آن هم تحت نام تجاری واکمن، شروع به عرضه‌ی MiniDisc و MP3 پلیرها کرد. سونی حتی زمانی سراغ تولید ضبط‌کننده‌ی صدا با نام «Scoopman» رفت که بازار هدفش را بیشتر خبرنگاران تشکیل می‌دادند.

دهه‌ی 1980 را باید دهه‌ی واکمن نام‌گذاری کرد.

تأثیر و نفوذ واکمن را نمی‌شود به هیچ عنوان دست‌کم گرفت. اگر برای توصیف حال و هوای دهه‌ی ۱۹۸۰ تنها یک کلمه لازم باشد، آن کلمه واکمن است. در آن زمان هر کسی را که در مترو یا خیابان می‌دیدی (حتی پرنسس دایانا!) یک مدل واکمن در دست داشت. واکمن ترکیب بی‌نقصی از قابل‌حمل بودن و حفظ حریم شخصی بود. تنها به دو باتری AA احتیاج داست و اگر زیاد نوار را عقب جلو نمی‌کردی، می توانستی ساعت‌ها با آن بدوی.

خط تولید واکمن کاستی در ژاپن در ۲۳ اکتبر ۲۰۱۰ متوقف شد و امروزه، صاحبان مدل اولیه‌ی واکمن این دستگاه را به کلکسیونرها تا هزاردلار می‌فروشند. این نام تجاری دیگر به اندازه‌ی گذشته وزن ندارد، اما ۴۱ سال بعد از تولدش، تغییراتی که در زندگی ما و نوع رابطه‌ی ما با موسیقی و فناوری ایجاد کرد، انکار نشدنی است.

به گفته‌ی بسیاری از صاحب‌نظران حوزه‌ی تکنولوژی از جمله The Verge، تولد واکمن، دنیا را تغییر داد.

آلبوم تصاویر واکمن در تاریخ: از پرنسس دایانا تا جنیفر انیستون و جورج مایکل

سیر تحول واکمن تا آیپاد

نام محصولسال عرضهتوضیحات

پیدایش واکمن

۱ آگوست ۱۹۷۸

مهندس نوبوتوشی کی‌هارا در شرکت سونی ایده‌ی ساخت پخش‌کننده‌ی موزیک قابل‌حمل شامل یک دستگاه پخش با هدفون را مطرح و به این ترتیب نمونه‌ی اولیه‌ی واکمن را تولید کرد.

معرفی واکمن سونی مدل TPS-L2

۱ جولای ۱۹۷۹

این واکمن موسیقی را از روی نوار کاست و ازطریق هدفون پخش می‌کرد. اولین‌بار در ژاپن عرضه شد و به سرعت به موفقیت شگفت‌انگیزی در فروش دست پیدا کرد به‌طوری‌که در سه ماه اول، تمام واکمن‌های تولیدی در انبار فروش رفت.  

۱ آگوست ۱۹۸۴

بعد از ظهور سی‌دی، سونی دیسکمن را عرضه کرد که شبیه واکمن بود اما به‌جای نوارکاست، سی‌دی پخش می‌کرد. در سال ۱۹۹۹، نامش به سی‌دی واکمن CD-Walkman تغییر یافت.  

واکمن سونی مدل WM-101

این مدل جدید و بهبودیافته، کمی باریک‌تر از واکمن اولیه بود و باتری قابل شارژ داشت.

۱ آگوست ۱۹۸۷

سونی نوارصوتی دیجیتالی یا همان DAT را معرفی کرد و به این ترتیب به جهش بزرگی از زمان عرضه‌ی پخش‌کننده‌های نوارکاست دست یافت.  

۱ آگوست ۱۹۹۰

در این سال پخش‌کننده‌ی موسیقی DAT سونی با ویژگی‌های جدیدی مانند ضبط و پخش موزیک عرضه شد.

۱ آگوست ۱۹۹۲

در این سال سونی پخش‌کننده‌ی فرمت جدیدی از آهنگ به اسم Mini Disc یا MD را تولید کرد که جای نوار کاست را گرفت.

۱ آگوست ۱۹۹۹

دیسکمن از نو اختراع شد و این بار CD-Walkman نام گرفت.

۱ آگوست ۲۰۰۱

اولین آیپاد با فضای ذخیره‌سازی داخلی ۴٫۲ مگابایت و گنجایش ۱۰۰۰ آهنگ عرضه شد.

۱ آگوست ۲۰۰۳

اوایل سال ۲۰۰۰، سونی شروع به آزمایش روی کارت‌های حافظه به منظور استفاده برای ذخیره‌ی موسیقی می‌کند. در سال ۲۰۰۳، سونی واکمن مدل NW-MS700 را با حافظه‌ی ذخیره‌سازی و کارت حافظه برای ذخیره‌ی بیشتر آهنگ عرضه می‌کند.

آیتونز

۲۸ آوریل ۲۰۰۳

اپل فروشگاه آنلاین موسیقی به‌نام iTunes را معرفی می‌کند. در این زمان آیتونز شامل ۲۰۰هزار آهنگ بود که قیمت هر کدام ۹۹ سنت بود. همین وقت‌ها بود که نسل سوم آیپاد هم با فضای ذخیره‌ی بیشتر تا ۷۵۰۰ آهنگ عرضه شد.

۱ آگوست ۲۰۰۴

سونی، MP3 Player با گنجایش ۵۰ گیگابایت و ۳۰ ساعت پخش را عرضه می‌کند. با اینکه MP3 Player سونی ویژگی‌های زیادی داشت، از آیپادی که تازه معرفی شده بود، تقریبا یک سوم گران‌تر بود.

پخش جهانی موسیقی

۱ آگوست ۲۰۰۴

آیتونز بعد از موفقیت در آمریکا، در سطح جهانی عرضه می‌شود و بازار هدفش را کشورهایی مانند آلمان و فرانسه قرار می‌دهد.  

۱ آگوست ۲۰۰۷

اپل نسل اول آیفون را با قابلیت صفحه لمسی، آیتونز و چندین قابلیت دیگر مانند فضای ذخیره‌سازی موسیقی، معرفی می‌کند.

۱ آگوست ۲۰۰۷

گوشی سونی اریکسون با ویژگی‌های واکمن عرضه می‌شود و این امکان را به افراد می‌دهد تا با همان گوشی موبایلشان به موسیقی با فرمت mp3 گوش دهند.  

۱ آگوست ۲۰۰۸

 اپ‌استور در روز عرضه‌ی آیفون 3G شروع به کار می‎کند و به مصرف‌کننده امکان دسترسی به این فروشگاه را ازطریق گوشی همراه می‌دهد.

۱ آگوست ۲۰۱۰

آیپاد تاچ جدید با قابلیت‌های جذابی مانند صفحه‌ی نمایش رتینا، فیس تایم، ضبط ویدئو، گیم‌سنتر و سازگاری با اپ‌استور عرضه می‌شود.

شما چه خاطراتی با واکمن دارید؟ در آن سال‌ها که اوج محبوبیت واکمن بود، آیا جزو آن دسته از افراد خوش‌شانس بودید که پدر و مادرتان را به خرید واکمنی که چندان هم ارزان نبود، متقاعد کنید؟ واکمن را به چه خاطر دوست داشتید (یا نداشتید)؟ حالا که ۴۱ سال از تولد واکمن می گذرد، نظرتان را با ما به اشتراک بگذارید تا خاطرات آن روزها را در کنار هم زنده کنیم.
اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone