تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا تعمیرات در محل انجام میشود یا دستگاه به کارگاه حمل می شود؟
    پاسخ: تمامی تعمیرات در منزل مشتری انجام میگردد و در صورتی که قطعه ای خراب بوده و امکان تعمیر آن در منزل نباشد ، فقط قطعه معیوب جهت تعمیر به کارگاه حمل میگردد.
  2. سوال: آیا اتصال یخچال ساید بای ساید به دستگاه تصفیه آب ایراد دارد؟
    پاسخ: در صورتی که فشار دستگاه تصفیه آب کم نباشد اتصال یخچال به تصفیه آب ایرادی ندارد اما اگر فشار آب کم باشد میتواند باعث ایجاد خرابی در شیربرقی یخچال شود.
  3. سوال: یخچال هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: بله یخچال باید به طور مرتب سالیانه سرویس شده و کندانسور و فن آن تمیز گردد و فیلتر های تصفیه آب ساید بای ساید باید 6 ماه یکبار تعویض شود.
  4. سوال: علت کپک زدن مواد غذایی داخل یخچال چیست؟
    پاسخ: تنظیم نبودن دمای یخچال، خرابی سنسور ها یا خرابی دمپر یا فن از عواملی هستند که میتواند باعث بروز این ایراد شود.
  5. سوال: علل سوختن کمپرسور یخچال چیست؟
    پاسخ: عوامل متعددی میتواند باعث سوختن موتور یا همان کمپرسور یخچال شود. نوسانات برقی ، خرابی برد الکترونیکی ، خرابی ترموستات ، کثیف بودن کندانسور ، خرابی فن کندانسور ، فاصله کم یخچال از اطراف و پشت ، کیپی لوله موئی ، نشتی در سیکل گاز و ... جزو عواملی هستند که میتوانند باعث شوند کمپرسور یخچال دچار آسیب گردد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 07956.html
چهار شنبه, ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۰

اپل و گوگل اولین تصاویر و اطلاعات را از سرویس مشترک ردگیری ویروس کرونا منتشر کردند

اپل و گوگل به توسعه‌ی نسخه‌ی نهایی اپلیکیشن مشترک برای ردگیری ابتلا به ویروس کرونا نزدیک می‌شوند و اولین تصاویر نمونه از آن را نیز منتشر کردند.

اپل و گوگل، منابع جدیدی را در اختیار توسعه‌‌دهندگانی قرار - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - می‌دهند که قصد استفاده از Exposure Notification API را دارند. ابزار توسعه‌ای مذکور، توسط دو غول دنیای سیستم‌عامل موبایل توسعه می‌یابد و به‌عنوان ابزاری کاربردی - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - در دوران شیوع ویروس کرونا شناخته می‌شود. ابزار نهایی، راهکاری چندپلتفرمی خواهد بود که به آژانس‌های - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - سلامت عمومی در اطلاع‌رسانی به افراد پیرامون قرار گرفتن احتمالی در معرض مبتلایان به - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - کووید ۱۹ کمک - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - می‌کند.

ابزار مشترک اپل و گوگا ابتدا به‌نام Contact Tracing API شناخته - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - می‌شد، اما شرکت‌ها بعدا نام Expsosure Notification - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - API را برای آن انتخاب کردند. تغییر نام، با هدف تمرکز بر کارایی و استفاده‌ی اصلی از اپلیکیشن انجام شد. نسخه‌ی اولیه‌ی ابزار برنامه‌نویسی مذکور، هفته‌ی گذشته - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - با به‌روزرسانی نسخه‌های بتا iOS - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - و Xcode برای توسعه‌دهنده‌ها در دسترس قرار گرفت. در جدیدترین - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - اقدام، - تعمیرکار یخچال بالا پایین آ ا گ امام خمینی - گوگل و اپل نمونه‌های اولیه و منابع جدیدی را برای توسعه‌دهنده‌ها منتشر کرده‌اند که شامل المان‌های نمونه‌ی رابط کاربری و کد نمونه برای iOS و اندروید می‌شود. این نمونه‌ها با هدف ارائه‌ی المان‌های طراحی و کدنویسی به توسعه‌دهنده‌های عامل منتشر شد تا توسعه‌ی اپلیکیشن‌های مرتبط خود را با سرعت بیشتری شروع کنند. توسعه‌دهنده‌های هدف، اپلیکیشن‌های ردگیری سلامت را برای سازمان‌های عمومی توسعه می‌دهند.

دو شرکت علاوه بر ارائه‌ی کدهای اولیه و نمونه‌های طراحی، قوانین و سیاست‌های توسعه‌ی اپلیکیشن را نیز منتشر کردند. توسعه‌دهنده‌ها برای دریافت تأییدیه‌ی نهایی انتشار اپلیکیشن‌های خود، باید این سیاست‌ها و قوانین را رعایت کنند:

    • اپلیکیشن‌ها باید توسط آژانس‌های دولتی سلامت عمومی یا با هدف استفاده توسط آن‌ها توسعه پیدا کند. همچنین اپلیکیشن تنها باید با هدف واکنش به همه‌گیری کووید ۱۹ توسعه یابد.
    • پیش از استفاده از API ردگیری، باید به‌صورت شفاف از کاربر مجوز دریافت شود.
    • پیش از انتشار نتیجه‌ی مثبت ابتلای کاربر به بیماری با آژانس عمومی مالک اپلیکیشن، باید مجوز انتشار از کاربر دریافت شود.
اطلاعات کاربر به‌هیچ‌وجه نباید در کاربردهایی به‌جز مقابله با شیوع ویروس کرونا استفاده شود
  • برای اطلاع‌رسانی پیرامون قرار گرفتن در معرض بیمار مبتلا به کووید ۱۹، باید حداقل اطلاعات ممکن از کاربر دریافت شده و همچنین تنها برای کاربردهای مرتبط با کووید ۱۹ استفاده شود. به بیان دیگر، این اپلیکیشن‌ها از هرگونه استفاده از اطلاعات برای کاربردهایی همچون تبلیغات، منع شده‌اند.
  • اپلیکیشن‌ها هیچ‌گونه دسترسی و حتی امکان درخواست دسترسی به بخش امکانات موقعیت‌یابی گوشی‌ها را ندارند. اپل و گوگل می‌گویند اپلیکیشن‌های حاضر آژانس‌های سلامت عمومی که از قابلیت موقعیت‌یابی مکانی گوشی‌ها استفاده می‌کنند، هنوز هم در دسترس خواهند بود، اما قطعا به رابط Exposure Notification دسترسی نخواهند داشت.
  • هر کشور تنها حق توسعه‌ی یک اپلیکیشن را دارد تا بازدهی طرح جدید به حداکثر برسد و از هرگونه بخش‌بندی شدن کاربرها جلوگیری شود. البته اپل و گوگل می‌گویند اگر کشوری ساختار ایالتی یا منطقه‌ای مستقل داشته باشد، همکاری لازم برای پشتیبانی حداکثری از آن‌ها را انجام خواهند داد. به بیان دیگر اگر یک کشوری به اپل اعلام کند که قصد پیاده‌سازی سیستم ردگیری به‌صورت ایالت به ایالت یا استان به استان دارد، شرکت امکان لازم برای انتشار اپلیکیشن‌های گوناگون را در اپ‌استور آن کشور فراهم می‌کند. به‌علاوه، همکاری‌های لازم نیز انجام می‌شود تا انتشار اطلاعات بین ایالات‌ها و استان‌ها درصورت درخواست دولت مرکزی، ممکن باشد.

اپل و گوگل اعلام کردند که با سرعت لازم، به‌روزرسانی‌های موردنیاز را برای نرم‌افزاها و کیت‌های توسعه‌ی نرم‌افزاری خود ارائه می‌کنند تا درنهایت، نسخه‌ی عمومی API تا پایان ماه جاری میلادی برای مصرف‌کننده‌ها عرضه شود. هر دو شرکت، میانه‌ی ماه مه را برای انتشار API سمت کاربر در نظر گرفته‌اند. برنامه‌ی نهایی یعنی اطلاع‌رسانی اعلانی به‌صورت قابلیتی در سطح سیستم، احتمالا تا پایان سال جاری اجرایی خواهد شد.

تصاویری که توسط گوگل و اپل منتشر شد، نمونه‌های اولیه‌ی طراحی رابط کاربری برای هر دو پلتفرم هستند. با نگاهی به این نمونه‌ها می‌توان ساختار اعلان‌ها، تنظیمات، طراحی صفحه و دیگر المان‌های رابط کاربری را متوجه شد. البته اپلیکیشن‌هایی که توسط آژانس‌های سلامتی در کشورهای گوناگون ساخته می‌شوند، احتمالا طراحی متفاوتی با هم خواهند داشت.

آژانس‌های عمومی سلامت در کشورهای گوناگون، از مدت‌ها پیش تصمیم گرفتند تا اپلیکیشن‌های ردگیری ابتلا به ویروس کرونا را به‌صورت اختصاصی توسعه دهند. آن‌ها برای پیاده‌سازی برنامه‌های خود نیاز به دسترسی در سیستم‌‌های عامل اندروید و iOS داشتند که شرکت‌ها تمایلی برای ارائه‌ی آن دسترسی‌ها نشان ندادند. آن‌ها درنهایت تصمیم گرفتند تا با همکاری مشترک، نیاز آژانس‌های سلامتی را به‌صورت API برطرف کنند. اپل و گوگل ساختار اطلاع‌رسانی ازطریق بلوتوث را به‌جای استفاده از اطلاعات مکانی کاربران انتخاب کردند. تصمیم‌گیری آن‌ها برای حفظ هرچه بیشتر حریم خصوصی کاربران انجام شد. همچنین ساختار جدید در محیط‌های گوناگون قابلیت پیاده‌سازی و استفاده دارد. به‌عنوان مثال ردگیری با این روش نسبت به امکانات موقعیت‌یابی، در محیط‌های بسته کارایی بیشتری دارد.

آژانس‌های سلامتی می‌توانند از کاربران درخواست کنند تا کدی منحصربه‌فرد را برای وارد کردن نتایج آزمایش کووید ۱۹ خود در اپلیکیشن، استفاده کنند. با چنین روشی اطمینان حاصل می‌شود که نتایج آزمایش، از منابع معتبر در اپلیکیشن وارد شده‌اند و یک گزارش شخصی نیستند. درنهایت نتایجی که به‌عنوان تأیید یا رد ابتلای فرد به بیماری کووید ۱۹ در اپلیکیشن وارد می‌شوند، ازطریق مراکز آزمایشی معتبر کسب شده‌اند.

درنهایت فراموش نکنید که نمونه‌های اولیه‌ی منتشرشده توسط اپل و گوگل، هیچ‌گاه در دسترس کاربران عادی قرار نخواهند گرفت و تنها با هدف کمک به توسعه‌دهنده‌ها منتشر شده‌اند. هر دو شرکت، تمامی کدهای لازم را با نمونه‌های اولیه‌ی توسعه‌ی اپلیکیشن در اختیار توسعه‌دهنده‌ها قرار می‌دهند تا ساختن اپلیکیشن‌های اختصاصی برای ردگیری بهتر بیماران مبتلا به کووید ۱۹، در سرعت و روالی قابل‌توجه صورت بگیرد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone