تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا محکم بستن درب مایکروفر به دستگاه آسیب میزند؟
    پاسخ: محکم بسته شدن در مایکروویو میتواند باعث خرابی میکرویوییچ درب و یا شکستن زبانه درب دستگاه بشود.
  2. سوال: وظیفه المنت ماکروفر چیست؟
    پاسخ: المنت مایکروفر وظیفه گریل کردن را برعهده دارد و برای برنامه های پخت و پز استفاده میشود.
  3. سوال: آیا در صورتی که مایکروفر خالی روشن شود دستگاه آسیب میبیند؟
    پاسخ: در صورتی که مایکروفر خالی روشن شود اشعه لیزر به آنتن مگنترون برگشته و دچار جرقه و آسیب میگردد. جدا از خالی روشن کردن مایکروفر خودداری کنید.
  4. سوال: وظیفه سنسور ترمیستور در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترمیستور یک مقاومت حساس به دما میباشد که وظیفه سنجیدن دمای کابین مایکروفر را برعهده دارد.
  5. سوال: هزینه تعویض موتور گردان مایکروویو چقدر است؟
    پاسخ: موتور گردان های مایکروفر دارای ولتاژ و جنس های فیزیکی متفاوتی میباشد که دارای قیمت های متفاوتی میباشد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 07620.html
یکشنبه, ۶ مهر ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰

بررسی شیائومی می ۱۰ 5G

شیائومی می ۱۰ پرچم‌دار اقتصادی چینی‌ها به‌لطف پردازنده‌ی قدرتمند، نمایشگر ۹۰ هرتزی و دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی‌اش، محصولی جذاب است. با زومیت در بررسی شیائومی Mi 10 همراه شوید.

در شرایطی که گوشی‌های هوشمند بالارده‌ در همسایگی ۱۰۰۰ تا ۱۵۰۰ دلار به‌فروش می‌رسند، محصولات مقرون‌به‌صرفه و کارآمد - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - شیائومی در کانون توجهات قرار دارند. شیائومی در دهمین سالگرد شکل‌گیری‌اش به بلوغی نسبی رسیده و به یکی از - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - بازیگران کلیدی بازار موبایل بدل شده؛ اما کماکان به سیاست ابتدایی خود پایبند است، چرا‌که می ۱۰ و می - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - ۱۰ پرو، پرچم‌داران چینی‌ها در سال ۲۰۲۰ با - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - برچسب قیمتی حدودی ۶۰۰ و ۸۰۰ دلاری تقریبا در تمامی زمینه‌ها بهترین‌های بازار به‌چالش می‌کشند.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

از بین دو عضو جهانی شیائومی می ۱۰ و می ۱۰ پرو، هم‌اکنون نسخه‌ی عادی در بازار ایران به‌فروش می‌رسد. درحالی‌که می ۱۰ و می ۱۰ پرو در اغلب زمینه‌ها با یکدیگر هم‌خوانی دارند، کلیدی‌ترین تفاوتشان به مجموعه‌ی دوربین محدودترِ نسخه‌ی عادی بازمی‌گردد. نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED، ترکیب - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - خوش‌ساخت شیشه و فلز در بدنه، پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵، دوربین اصلی ۱۰۸ مگاپیکسلی، اسپیکرهای استریو و حافظه‌ی پرسرعت از جمله‌ی کلیدی‌ترین ویژگی‌های شیائومی می ۱۰ به‌شمار می‌آیند.


باید دید که آیا می ۱۰ می‌تواند با مشخصات - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - فنی جالب‌توجهش از پسِ پرچم‌داران گران‌قیمت برآید. در ادامه با بررسی گوشی شیائومی می ۱۰ همراه زومیت باشید. این گوشی هوشمند از سوی فروشگاه اینترنتی شیائومی 360 برای بررسی دراختیار زومیت - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - قرار گرفته است.

طراحی

شیائومی می ۱۰ به‌معنای واقعی کلمه شکل و شمایل یک پرچم‌دار - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - عادی را دارد: دو صفحه‌ی شیشه‌ای با لبه‌های انحنادار که روی فریمی آلومینیومی سوار شده‌اند، نمایشگری که به‌استثناء حفره‌‌‌ای کوچک و دو حاشیه‌‌ی بسیار باریک، تمام نمای مقابل را دراختیار دارد و دوربین پشتی چندگانه‌ای که با ساختاری عمودی در گوشه‌ی سمت چپ نمای پشتی دستگاه جا خوش کرده است؛ ترکیبی که بارها و بارها با محصولات مختلف تجربه کرده و با آن خو گرفته‌ایم. بلوغ پرچم‌داران شیائومی و دقت ساخت آن‌ها را به‌وضوح می‌توان در دهمین نسلشان - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - دید.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

طراحان شیائومی برای - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - هر دو بخش جلو و پشت می ۱۰ دو صفحه‌ از جنس گوریلا گلس ۵ با لبه‌هایی انحنادار در نظر گرفته‌اند تا گوشی به‌خوبی در دست جای گیرد، حاشیه‌های کناری صفحه‌نمایش از نظر پنهان شوند و اجرای ژست‌های حرکتی از لبه‌های نمایشگر خوشایند باشد؛ البته خمیدگی محافظ شیشه‌ای نمایشگر به‌شدت محصولاتی همچون موتورولا اج پلاس یا گلکسی نوت ۲۰ اولترا نیست و به لمس تصادفی نمایشگر نمی‌انجامد. انحنای لبه‌های پنل پشتی کمی از پنل جلویی بیشتر است که ظاهر کلی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - دستگاه را از تقارن دور می‌کند.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

می ۱۰ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - از نمایشگری با ابعاد ۶٫۶۵ اینچ بهره می‌برد که با گوشه‌های گرد و لبه‌های انحنادارش ۸۹٫۸ درصد از نمای جلوی را دراختیار دارد. ابعاد ۹ × ۷۴٫۸ × ۱۶۲٫۵ میلی‌متری پرچم‌دار شیائومی مشابه محصولات حدود ۶٫۷ اینچی دیگر شامل گلکسی اس ۲۰ پلاس و وان‌پلاس ۸ است؛ اما وزن ۲۰۸ گرمی این محصول در مقایسه با دو پرچم‌دار دیگر ماهیت چگال‌تر و سنگین‌تری به آن می‌دهد. پنل پشتی دستگاه ماژول چهارگانه‌ی دوربین و فلش را - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - با - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - چینشی عمودی و قطور روی خود می‌بیند که تا میانه‌های می ۱۰ کشیده شده‌اند؛ به‌طوری که انگشت اشاره به‌صورت مداوم با سطح دوربین آخر (اولتراواید) تماس دارد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

خوش‌ساخت، ارگونومیک و مینیمالیستی

کناره‌های فریم آلومینیومی می ۱۰ ضخامت کمتری درمقایسه با - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - لبه‌های بالا و پایین دارد؛ اما کماکان از کلیدهای فیزیکی پاور و کنترل صدا در ارتفاع مناسبی از لبه‌ی سمت راستش میزبانی می‌کند، این کلیدها بازخورد بسیار - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - خوبی نیز دارند. می ۱۰ از اسپیکرهای استریویی بهره می‌برد که روی گوشه‌ی سمت چپ از لبه‌ی بالا و پایین فریم قرار گرفته‌اند، از همین رو گاهی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - در استفاده‌ی افقی با انگشتان اشاره یا کف دست - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - کاربر پوشانده می‌شوند. صرف‌نظر - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - از اسپیکر، در لبه‌ی بالا ماژول IR Blaster (استفاده از گوشی به‌عنوان ریموت‌کنترل) و روزنه‌ی میکروفون به‌چشم می‌خورد؛ درحالی‌که لبه‌ی پایین از - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - پورت USB 2.0 Type-C، روزنه‌ی دیگر میکروفون درکنار درگاه سیم‌کارت میزبانی می‌کند.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا
تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا
تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا
تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

در - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - حالت کلی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - می‌توان کیفیت و دقت ساخت شیائومی می ۱۰ را در ردیف بهترین‌های بازار دانست؛ پنل‌های شیشه‌ای جلو و پشت به‌خوبی روی فریم سوار شده و با آن منطبق شده‌اند، انحنای بدنه در گوشه‌ها و لبه‌ها، حین کار با گوشی تجربه‌ی لذت‌بخشی به‌ارمغان می‌آورد و کلیدهای فیزیکی نیز به‌راحتی دردسترس قرار دارند. می ۱۰ در دو رنگ خاکستری و سبز براق به‌فروش می‌رسد و در هر دو نسخه نیز بسیار مستعد جذب لک و آثار انگشت است. متأسفانه خبری از - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - گواهی رسمی IP برای مقاومت در برابر آب یا گردوغبار نیست.

نمایشگر و اسپیکر

شیائومی مسیر درستی را در انتخاب پنل برای گوشی‌هایش در پیش گرفته - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - است و در سال‌های اخیر نمایشگر‌های مناسبی را به‌خصوص در سری Mi شاهد بوده‌ایم. چینی‌ها برای می ۱۰ از نمایشگر ۶٫۶۷ اینچی با رزولوشن ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - پیکسل استفاده کرده‌اند؛ به‌لطف تراکم ۳۸۶ پیکسل‌براینچ گوشی هنوز هم حس‌وحال یک پرچم‌دار را القا می‌کند؛ بدین‌مفهوم که با وضوح تصاویر مشکلی نخواهید داشت. استفاده از پنل Super AMOLED با پشتیبانی از استاندارد HDR10+ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - ویژگی تازه‌ای در محصولات سری پرچم‌دار شیائومی نیست.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

به‌لطف پشتیبانی نمایشگر می ۱۰ از نرخ نوسازی ۹۰ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - هرتزی تصویر، تجربه‌ی لذت‌بخشی از کار - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - با رابط کاربری و برخی بازی‌ها و اپلیکیشن‌ها خواهید داشت. سری اولترا از نمایشگر‌های ۱۲۰ هرتزی بهره می‌برد، اما هنوز بسیاری نمایشگر ۹۰ هرتزی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - را از نظر تعادل بین مصرف باتری و تجربه‌ی کاربری بهتر می‌دانند. نمایشگر شیائومی می 10 با - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - فرکانس ۱۸۰ هرتز از لمس‌‌شدن پنل نمونه‌برداری می‌کند؛ بدین مفهوم که دفعات بسیار بیشتری نسبت به نمایشگر گوشی‌های معمولی (عموما ۶۰ هرتز) لمس‌های کاربر ثبت می‌شود؛ این ویژگی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - برای گیمرهای موبایل گزینه‌ی مناسبی به حساب - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - می‌آید.

نمایشگر سریع و - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - پرنور با رنگ‌های چشم‌نواز و اسپیکرهای قدرتمند

در آزمایش روشنایی زومیت که با دستگاه مخصوص و با دو الگوی ۵۰ و ۱۰۰ درصد سفید انجام می‌شود می ۱۰ فوق‌العاده عمل می‌کند. با قرار دادن اسلایدر روشنایی در بالاترین حد خود، دستگاه عدد ۹۳۰ (نیمه پایینی) را با الگوی ۵۰ درصدی نشان داد و در هنگام استفاده از الگوی کاملا سفید شاهد ۷۹۰ نیت روشنایی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - بودیم که کاملا - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - مناسب است. وقتی می ۱۰ را همانند دیگر گوشی‌ها در حالت تنظیم خودکار و شرایط نوری شدید قرار دهید روشنایی تا ۱۶۵۰ نیت نیز افزایش می‌یابد که کاملا یادآور هنرنمایی پرچمداران سامسونگ در این آزمایش است؛ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - ۱۳۳۰ نیت روشنایی نیز در هنگام تنظیم خودکار نور و الگوی ۱۰۰ درصد - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - به دست آمد که نتیجه‌ای عالی محسوب می‌شود.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

روشنایی حداقل ۳٫۳ نیتی نمایشگر می ۱۰ رضایت‌بخش است؛ ولی در بین بهترین‌ها قرار نمی‌گیرد. در فضای باز به‌ویژه با فعال‌بودن حالت تنظیم خودکار مشکلی از نظر خوانایی نمایشگر نخواهید داشت. انحنای نمایشگر در دو طرف به اندازه‌ای زیاد نیست که همانند موتورولا اج پلاس شاهد هاله‌ی‌ آزاردهنده در پس‌زمینه سفید باشیم. خوشبختانه نمایشگر برای نوردهی از روش‌ DC Dimming نیز پشتیبانی می‌کند که خبر خوبی برای افراد - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - حساس است که در روشنایی کم نمایشگر از گوشی استفاده می‌کنند؛ این قابلیت با نام Anti-Flicker دردسترس کاربران قرار دارد.

عملکرد نمایشگر محصولات بالارده
محصول / پارامترهاحداقل روشناییحداکثر روشنایی دستیحداکثر روشنایی خودکارنسبت کنتراست Nativeخطای رنگ میانگین
سفیدمشکیسفیدمشکیسفیدحالت پیش‌فرضدقیق‌ترین حالت
می ۱۰۳.۳۰۹۳۰۰۱۶۵۰۲.۶۱.۹ (Original)
موتورولا اج پلاس۴.۴۰۶۲۷۰۸۹۵۳.۹۳.۶ (Natural)
گلکسی نوت ۲۰ اولترا۲.۴۰۶۹۲۰۱۴۷۰۵.۳۳.۲ (Natural)
گلکسی نوت ۲۰۲.۶۵۰۷۰۲۰۱۲۶۱۴.۹۳.۲ (Natural)
پی ۴۰ پرو۲.۶۰۵۸۰۰۶۳۰۲.۷۲.۶ (Normal)
گلکسی اس ۲۰۲۰۵۹۵۰۱۲۰۵۵.۳۳.۳ (Natural)
گلکسی اس ۲۰ پلاس۱.۹۰۶۰۴۰۱۱۷۲۵.۲۳.۳ (Natural)
گلکسی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - اس ۲۰ اولترا۱.۹۰۵۸۰۰۱۱۵۰۵.۳۳ (Natural)
شیائومی می ۹تی پرو۲.۹۰۷۲۰۰۹۴۰۴.۹۱.۶ (Standard)
آیفون ۱۱ پرو مکس۲.۲۰۱۱۳۰۰۱۱۳۰۱.۲۱.۲
آیفون ۱۱ پرو۲.۱۰۱۰۲۴۰۱۰۲۴۱.۲۱.۲
گلکسی نوت ۱۰ - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - پلاس۲.۱۰۶۴۰۰۱۲۵۵۴.۹۲.۸ (Natural)
وان‌پلاس ۷ پرو۲.۳۰۶۴۵۰۹۸۴۳ ۱.۲ (Natural)
شیائومی می ۹۲.۹۰۶۷۰۰۸۰۲۳.۳۱.۸ (Standard)
هواوی پی ۳۰ پرو۱.۷۰۶۱۰۰۷۴۸۷.۲۲.۶ (Normal)
گلکسی اس ۱۰ پلاس۲.۲۰۶۲۰۰۱۱۲۵۴.۷۳ (Natural)
آیفون XS Max۲.۴۰۹۴۰۰۹۴۰۱.۹۱.۹
* تمامی نتایج به‌دست‌آمده حاصل از آزمایش‌های زومیت در شرایط یکسان آزمایشگاهی است.

بخش تنظیمات نمایشگر در می ۱۰ یکی از کامل‌ترین‌ها در بین گوشی‌های هوشمند است؛ توضیحات در برخی بخش‌ها به فهم ساده‌تر تنظیمات کمک بسیاری می‌کند، از طرفی تعدد تنظیمات به‌ویژه در بخش - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - رنگ‌ها چندان برای کاربر عادی ضروری نیست و بیشتر او را سردرگم می‌سازد. سه حالت رنگ اصلی پیش‌فرض Auto ،Saturated و Original color در بخش Color scheme به چشم می‌خورد؛ البته ۴ حالت فرعی دیگر نیز وجود دارد.

  • Auto: حالت پیش‌فرض با پوشش ۹۵.۵ درصدی DCI-P3 و خطای میانگین مناسب ۲.۶
  • Saturated: پوشش ۹۹.۹ درصدی - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - DCI-P3 و مناسب علاقه‌مندان رنگ‌های اشباع با خطای مناسب ۳.۲
  • Original: حالت مبتنی بر فضای رنگی sRGB با خطای میانگین مناسب ۱.۹

در بررسی‌های ما حالت‌های Enhanced ،Original ،P3 - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - و sRGB تفاوت فاحشی از نظر دقت و پوشش با این سه حالت ندارند و تنها دست شما را برای انتخاب فضای رنگ متناسب با محتوا بازتر می‌کنند. به جز رنگ سفید که کمی به - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - سردی گرایش دارد شاهد یک نمایشگر کالیبره‌شده از سوی شیائومی هستیم - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - و چینی‌ها از این نظر - تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا - نمره قبولی را دریافت می‌کنند.

شیائومی پیرامون تجربه‌ی صوتی غنی و فراگیر اسپیکرهای استریوی شیائومی می ۱۰ تمرکز ویژه‌ای دارد و می‌گوید طراحی اسپیکرهای ۷-آهنربایی پرچم‌دار جدیدش در مقایسه با گذشته، بلندی صدا را ۲ برابر می‌کند و بر گستره‌ی دینامیکی صدا می‌افزاید. می ۱۰ در عمل نیز صدای شفاف، غنی و رسایی تولید می‌کند و آن را به‌راحتی می‌توان در سطح بهترین‌های بازار قرار داد.

نرم‌افزار و رابط کاربری

شیائومی می ۱۰ به‌صورت پیش‌فرض با سیستم‌عامل اندروید ۱۰ و رابط کاربری MIUI 11 به‌فروش می‌رسد؛ اما بلافاصله پس از روشن‌کردن دستگاه، به‌روزرسانی MIUI 12 دردسترس قرار می‌گیرد. از جمله‌ی مهم‌ترین تغییرات نسخه‌ی جدید MIUI می‌توان به طراحی جذاب‌ترِ کنترل سنتر، انیمیشن‌های چشم‌نوازتر، به‌روزرسانی جزئی ظاهر رابط کاربری، قابلیت‌های امنیتی بیشتر، پنجره‌های شناور و سازگاری بهتر محیط رابط کاربری با Dark Mode اشاره کرد. زومیت پیش‌تر بررسی MIUI 12 را در قالب مقاله‌ای جامع منتشر کرده است که برای کسب اطلاعات بیشتر درباره‌ی رابط کاربری گوشی شیائومی می‌توانید به آن مراجعه کنید.

دوربین

شیائومی برای پررنگ ساختن تفاوت بین دو گوشی می ۱۰ و می ۱۰ پرو، مجموعه‌ی دوربین ناکارآمدتری را برای نسخه‌ی عادی برگزیده است. در شیائومی می ۱۰ از دوربین تله‌فوتو یا پرتره خبری نیست، دوربین اولتراواید از حسگری با وضوح پایین‌ترِ ۱۳ مگاپیکسلی بهره می‌برد و دوربین اصلی برای فوکوس روی سوژه‌های دور و نزدیک صرفا به فوکوس خودکار تشخیص فاز اتکا دارد.

ظاهر کلی نرم‌افزار دوربین شیائومی می ۱۰ تفاوت فاحشی با نسخه‌های قبلی ندارد؛ اما اکنون در MIUI 12 چیدمان آیکون‌ها اندکی دستخوش تغییر شده است. به‌صورت‌ پیش‌فرض در نوار بالایی رابط کاربری می‌توان به فلش، HDR، هوش مصنوعی (AI)، تصاویر زنده، فیلترها و منوی همبرگری دسترسی داشت. با مراجعه به منوی همبرگری، امکان دسترسی به مواردی همچون نسبت تصویر، سرعت شاتر یا حالت Macro نیز وجود دارد. 

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

قابلیت جدیدی موسوم به Magic Clone می‌توان سوژه را درون یک صحنه کپی کرد و هم‌زادی مجازی برای آن پدید آورد. امکان اضافه‌سازی بی‌درنگ زیرنویس حین فیلم‌برداری مشابه قابلیت live captions گوگل نیز وجود دارد. مطابق گذشته در نیمه‌ی پایینی رابط کاربری می‌توان بین حالت‌های پراستفاده شامل عکاسی حرفه‌ای، فیلم‌برداری و پرتره جابه‌جا شد، از سوی دیگر می‌توان آیکون‌های موجود در نوار پایینی را ازطریق گزینه‌ی More شخصی‌سازی کرد. در نیمه‌ی پایینی رابط کاربری گزینه‌‌های 1X و 2X به‌همراه اولتراواید نیز به‌چشم می‌خورند که گزینه‌ی 2X صرفا بزرگنمایی دیجیتالی است.

عملکرد مطلوب دوربین اصلی در عکاسی و فیلم‌برداری، فقدان ناخوشایند دوربین تله‌فوتو

درست‌مانند می ۱۰ پرو و چندین محصول دیگر از جمله می نوت ۱۰ و موتورولا اج پلاس، گوشی هوشمند Xiaomi Mi 10 نیز در دوربین اصلی از حسگر ۱۰۸ مگاپیکسلی و 1/1.33 اینچی ISOCELL HMX سامسونگ با مدل S5KHMX برای ثبت تصاویر کمک می‌گیرد. این حسگر در پسِ لنزی با دیافراگم f/1.7 و لرزش‌گیر اپتیکال تصویر قرار گرفته است. همان‌طور که پیش‌تر اشاره شد در دوربین اصلی از فوکوس خودکار لیزری خبری نیست و صرفا فوکوس خودکار تشخیص فاز دردسترس قرار دارد.

تفاوت اصلی حسگر S5KHMX با نمونه‌ی به‌کاررفته در گلکسی اس ۲۰ اولترا / نوت ۲۰ اولترا به نوع فیلتر رنگی حسگر بازمی‌گردد؛ درحالی‌که پرچم‌داران کره‌ای‌ها با فیلتر رنگی نوناسل، هر ۹ پیکسل را ترکیب می‌کنند، فیلتر رنگی تتراسل روی حسگر S5KHMX هر ۴ پیکسل را با هدف دستیابی به تصاویر ۲۷ مگاپیکسلی درهم می‌آمیزد؛ البته نرم‌افزار دوربین می ۱۰ عکس‌های دوربین اصلی را با انجام کراپ روی تصویر، با وضوح ۲۵ مگاپیکسل ذخیره می‌کند.

گالری عکس‌های دوربین اصلی با بزرگ‌نمایی 1X و 2X

عکس‌های ثبت‌شده با بزرگنمایی 1X دوربین اصلی شیائومی می ۱۰عکس‌های ثبت‌شده با بزرگنمایی 2X دوربین اصلی شیائومی می ۱۰

متأسفانه دوربین‌های پرتره و تله‌فوتو در انحصار نسخه‌ی پرو قرار دارند؛ بنابراین گزینه‌ی 2X در رابط کاربری دوربین شیائومی می 10، در حقیقت کراپی از تصویر دوربین اصلی را تولید می‌کند.

مطابق آنچه با دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی می نوت ۱۰ تجربه کردیم، دوربین اصلی شیائومی می ۱۰ نیز در روشنایی روز، تجربه‌ی عکاسی فوق‌العاده‌ای به‌ارمغان می‌آورد. گستره‌ی دینامیکی وسیع، جزئیات بسیار زیاد و رنگ‌های زنده از جمله‌ی نقاط قوت مشترک اغلب عکس‌های ثبت‌شده با دوربین اصلی در حالت 1X هستند. دوربین شیائومی می ۱۰ به‌صورت پیش‌فرض بدون کمک‌گرفتن از هوش مصنوعی عکاسی می‌کند؛ اما فعال‌سازی AI به‌ویژه در عکاسی از آسمان به‌رنگ‌های اشباع‌شده‌ای می‌انجامد.

همان‌طور که اشاره شد، شیائومی می ۱۰ از وجود دوربین تله‌فوتو بی‌بهره است؛ اما عکس‌های 2X این گوشی هوشمند که ازطریق ایجاد کراپی روی تصویر ۱۰۸ مگاپیکسلی دوربین اصلی، سپس ذخیره‌ی آن با ابعاد ۲۵ مگاپیکسل به‌دست می‌آیند، عموما از حیث سطح جزئیات و نویز مطلوب هستند. از سوی دیگر گستره‌ی دینامیکی آن‌ها نیز با عکس‌های 1X برابری می‌کند.

شیائومی می ۱۰ از دوربین اولتراواید نیز بهره می‌برد؛ اما در مقایسه با می ۱۰ پرو هم وضوح حسگر به ۱۳ مگاپیکسل کاهش یافته، هم لنزی با دیافراگم تنگ‌ترِ f/2.4 مقابل حسگر قرار گرفته است. این لنز ۱۲ میلی‌متری میدان دید ۱۲۳ درجه‌ای را دراختیار کاربر قرار می‌دهد. دوربین اولتراواید از فوکوس خودکار بهره نمی‌‌برد؛ بنابراین نمی‌توان آن را برای ثبت عکس‌های ماکرو به‌‌کار گرفت.

گالری عکس‌های دوربین اولتراواید

عکس‌های اولتراواید شیائومی می ۱۰ در طول روز و روشنایی آفتاب عموما رضایت‌بخش هستند؛ اما چه از حیث گستره‌ی دینامیکی، چه سطح جزئیات، یک پله پایین‌تر از عکس‌های دوربین اصلی قرار می‌گیرند.

شیائومی برای ثبت عکس‌های ماکرو دوربین مجزایی با حسگر ۲ مگاپیکسلی و لنز f/2.4 دراختیار کاربر قرار می‌دهد. حسگر دوربین ماکرو پیکسل‌های نسبتا بزرگ ۱٫۷۵ میکرومتری در بطن خود دارد، از سوی دیگر وجود قابلیت فوکوس خودکار امکان عکاسی از سوژه‌های بسیار نزدیک را فراهم می‌سازد. درحالی‌که ابعاد ۲ مگاپیکسلی عکس‌ها کمی مأیوس‌کننده است؛ اما وضوح آن‌ها عموما برای اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی کافی به‌نظر می‌رسد.

گالری عکس‌های ماکرو

براثر ابعاد غول‌پیکر دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی شیائومی می ۱۰ و دیافراگم گشوده‌ی f/1.7 لنز، وسعت ناحیه‌ی فوکوس آن بسیار محدود است؛ موردی که به‌ویژه در عکاسی از سوژه‌های نزدیک با خارج از فوکوس یا تار بودن بخش‌هایی از سوژه بیش‌از‌پیش نمایان می‌شود. در تصویر زیر می‌توان به مشکل یادشده پی برد؛ جایی‌که دوربین ماکرو مشکلات مربوط به محو شدن مرزهای سوژه را ندارد، جزئیات بیشتر و رنگ‌های واقع‌گرایانه‌تری تولید می‌کند؛ اما سطح نویز آن بیشتر از تصویر کراپ‌شده‌ی دوربین اصلی است.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

می ۱۰ برای عکاسی پرتره از دوربین اصلی استفاده می‌کند؛ اما برای تفکیک بهتر سوژه از پس‌زمینه از ماژول ۲ مگاپیکسلی مجزایی نیز کمک می‌گیرد. متأسفانه در حالت پرتره امکان تغییر میدان دید به 2X برای ثبت پرتره‌های طبیعی از چهره‌ی اشخاص وجود ندارد و عکس‌های پرتره صرفا در حالت 1X ثبت می‌شوند.

گالری عکس‌های پرتره و سلفی

پرچم‌دار اقتصادی شیائومی برای ثبت عکس‌های سلفی همانند نسخه‌ی پرو به دوربین ۲۰ مگاپیکسلی با حسگر کوچک 1/3 اینچی و پیکسل‌های ۰٫۹ میکرومتری و لنز f/2.0 اتکا دارد. این دوربین فاقد لرزش‌گیر اپتیکال است؛ اما امکان پیاده‌سازی افکت بوکه و ثبت سلفی‌های پرتره به‌صورت نرم‌افزاری را فراهم می‌سازد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

بسته به‌شدت نور مصنوعی محیطی، دوربین اصلی در حالت خودکار و به‌کمک AI می‌تواند عکس‌های چشم‌نوازی با دوربین اصلی بگیرد؛ البته در چنین وضعیتی، از دست‌رفتن جزئیات در مجاورت منابع نور و نویز زیاد از جمله‌ی مهم‌ترین ضعف‌های دوربین اصلی به‌شمار می‌آید. خوشبختانه حالت Night ازطریق نوردهی بیشتر و تجمیع چندین فریم با نوردهی‌های متفاوت، تا حدود زیادی این مشکل را مرتفع می‌سازد. 

گالری عکس‌های 1X و 2X دوربین اصلی در محیط‌های کم‌نور

نمونه‌عکس 1X دوربین اصلی شیائومی می ۱۰ در تاریکینمونه‌عکس 2X دوربین اصلی شیائومی می ۱۰ در تاریکی

عکس‌های با بزرگ‌نمایی ۲ برابری می ۱۰ با وجود ماهیت دیجیتالی‌شان، رضایت‌بخش هستند، هرچند که سطح جزئیات و درجه‌ی شارپ‌ بودنشان افت محسوسی نسبت به عکس‌های 1X دارد.

دوربین اولتراواید شیائومی می ۱۰ براثر پشتیبانی‌نکردن از حالت Night و باتوجه‌به دیافراگم نه‌چندان گشوده‌ی f/2.4 در محیط‌های تاریک عموما نتایج ناامیدکننده‌ای با نویز زیاد، جزئیات اندک و رنگ‌های مرده تولید می‌کند.

گالری عکس‌های اولتراواید در محیط‌های کم‌نور

دوربین اصلی می ۱۰ قابلیت فیلم‌برداری با وضوح بالغ‌بر 8K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه را دارد. در وضوح‌های 4K و 1080p می‌توان با دوربین اصلی ویدئوهایی با نرخ‌های‌ ۳۰ و ۶۰ فریم‌برثانیه ضبط کرد، دوربین اولتراواید نیز امکان فیلم‌برداری با هر دو وضوح یادشده را دراختیار کاربر قرار می‌دهد؛ اما تنها در وضوح 1080p می‌توان ویدئوهای اولتراواید را با نرخ ۶۰ فریم‌برثانیه گرفت. نکته‌ی دیگر به فقدان قابلیت فیلم‌برداری صحنه‌ی آهسته با وضوح 1080p و نرخ‌های ۱۲۰، ۲۴۰ و ۹۶۰ فریم‌برثانیه در مقایسه با می ۱۰ پرو بازمی‌گردد.

ویدئوهای 8K و 4K با نرخ ۳۰ فریم‌برثانیه‌ای دوربین اصلی در زمینه‌ی گستره‌ی دینامیکی و سطح جزئیات بسیار تحسین‌برانگیز هستند و رنگ‌های چشم‌نوازی در بطن خود دارند. شیائومی می ۱۰ در هر دو وضوح 8K و 4K امکان بزرگ‌نمایی دیجیتال ۲ برابری را نیز فراهم می‌سازد؛ هرچند که نمی‌توان انتظار افت وضوح در مقایسه با حالت 1X را نداشت. وضعیت توصیف‌شده در مورد دوربین اولتراواید نیز تا حدودی صدق می‌کند، با این تفاوت که سطح جزئیات و رنگ‌ها به‌خوبی دوربین اصلی نیست.

با انتخاب وضوح 1080p، مطابق انتظار وضوح ویدئوها نیز نسبت به 4K افت محسوسی را تجربه می‌کند؛ اما باز هم از حیث چشم‌نوازی رنگ‌ها و گستره‌ی دینامیکی، عملکرد رضایت‌بخشی را از شیائومی می ۱۰ شاهد هستیم. با تغییر نرخ فریم به ۶۰ فریم‌برثانیه، چه در حالت 4K، چه 1080p بیت‌ریت تقریبا ثابت می‌ماند، بنابراین مایه‌ی تعجب نیست که سطح جزئیات ویدئوهای ۶۰ فریم‌برثانیه‌ای افت معناداری نسبت به حالت ۳۰ فریم‌برثانیه تجربه کند. 

بازده و عملکرد

اسنپدراگون ۸۶۵ قلب تپنده‌ی شیائومی می ۱۰ است. برخلاف انتظار، کوالکام تولید پردازنده‌ی پرچم‌دار امسال خود را به‌جای سامسونگ به TSMC تایوانی سپرد. اسنپدراگون ۸۶۵ با فرایند ساخت ۷ نانومتری بهبودیافته‌ی N7P تایوانی‌ها تولید می‌شود. در ادامه مشخصات و جزئیات فنی پردازنده‌ی شیائومی می ۱۰ را با شما به‌اشتراک می‌گذاریم. درحالی‌که نسل گذشته از هسته‌های سفارشی‌شده‌ی Kryo 485 مبتنی‌بر Cortex - A76 بهره می‌برد، مهندسان کوالکام بدون ایجاد هیچ‌گونه تغییری، هسته‌های Cortex - A77 را در اسنپدراگون ۸۶۵ به‌کار برده‌اند. کوالکام می‌گوید به‌لطف هسته‌های A77 پردازنده‌ی جدیدش بالغ‌بر ۲۵ درصد عملکرد بهتری نسبت به گذشته دارد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

یک هسته‌ی ۲٫۸۴ گیگاهرتزی A77  تحت عنوان Prime با کش ۵۱۲ کیلوبایتی L2، سه هسته‌ی ۲٫۴۲ گیگاهرتزی A77 تحت عنوان Gold هریک با کش‌های ۲۵۶ کیلوبایتی L2 و در نهایت چهار هسته‌ی کم‌مصرف ۱٫۸۰ گیگاهرتزی A55 هریک با کش‌های ۱۲۸ کیلوبایتی L2، واحد پردازش مرکزی (CPU) اسنپدراگون ۸۶۵ را شکل می‌دهند که همگی درون یک کلاستر قرار دارند. کوالکام حافظه‌ی L3 اشتراکی CPU را با افزایش ۱۰۰ درصدی به ۴ مگابایت رسانده است، بدین ترتیب اسنپدراگون ۸۶۵ دفعات کمتری نیاز به دسترسی به ماژول DRAM خواهد داشت. صرف‌نظر از ماژول اشتراک L3، اسنپدراگون ۸۶۵ مانند گذشته ۳ مگابایت کش سیستمی برای سایر بلوک‌های خود دارد که به‌خودی خود از شدت نیاز برای دسترسی به حافظه‌ی خارجی کم می‌کند.

با افزایش ۵۰ درصدی تعداد واحدهای ALU (محاسبه و منطق) و ROP (رندر پیکسل‌ها) در Adreno 650، کوالکام می‌گوید پردازنده‌ی جدیدش در رندر محتوای گرافیکی ۲۵ درصد سریع‌تر عمل می‌کند؛ البته واحد پردازش گرافیکی اسنپدراگون ۸۶۵ همانند گذشته با فرکانس ۵۶۷ مگاهرتز کار می‌کند.

مشخصات فنی اسنپدراگون ۸۶۵ در برابر اسنپدراگون ۸۵۵
پارامترها/پردازندهاسنپدراگون ۸۶۵اسنپدراگون ۸۵۵
CPUیک هسته‌ی ۲٫۸۴ گیگاهرتزی Cortex A77 با ۵۱۲ کیلوبایت کش L2
۳ هسته‌ی ۲٫۴۲ گیگاهرتزی Cortex A77 هریک با کش ۲۵۶ کیلوبایت کش L2
۴ هسته‌ی ۱٫۸۰ گیگاهرتزی Cortex A55 هریک با کش ۱۲۸ کیلوبایت L2
۴ مگابایت کش مشترک L3
یک هسته‌ی ۲٫۸۴ گیگاهرتزی Cortex A76 با ۵۱۲ کیلوبایت کش L2
۳ هسته‌ی ۲٫۴۲ گیگاهرتزی Cortex A76 هریک با کش ۲۵۶ کیلوبایت کش L2
۴ هسته‌ی ۱٫۸۰ گیگاهرتزی Cortex A55 هریک با کش ۱۲۸ کیلوبایت L2
۲ مگابایت کش مشترک L3
GPUAdreno 650
۵۶۷ مگاهرتز
Adreno 640
۵۸۵ مگاهرتز
DSP / NPUHexagon 698
۱۵ تراپس عملکرد AI (مجموع تمام ماژول‌های پردازنده)
Hexagon 698
۷ تراپس عملکرد AI (مجموع تمام ماژول‌های پردازنده)
مودم یکپارچهندارد، استفاده همراه‌با مودم خارجی X55
(5G NR Sub-6 + mmWave)
دانلود ۷۰۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۳۰۰۰ مگابیت‌برثانیه
X24 LTE Cat.20
دانلود ۲۰۰۰ مگابیت‌برثانیه
آپلود ۳۱۶ مگابیت‌برثانیه
کنترلر حافظهرم ۲۷۵۰ مگاهرتزی LPDDR5
رم ۲۱۳۳ مگاهرتزی LPDDR4X
۳ مگابایت کش سیستمی
رم ۱۸۶۶ مگاهرتزی LPDDR4X
۳ مگابایت کش سیستمی
ان‌کد/دی‌کد8K30 / 4K120 10-bit H.265
Dolby Vision, HDR10+, HDR10, HLG
4K60 10-bit H.265
HDR10, HDR10+, HLG
فرایند ساخت۷ نانومتری N7P۷ نانومتری N7

تغییر بزرگ دیگر اسنپدراگون ۸۶۵ درمقایسه‌با نسل قبل به ۴ برابر شدن توان پردازش هسته‌های Tensor در بلوک Hexagon 698 بازمی‌گردد. کوالکام مجموع نرخ پردازشی تمام بلوک‌های اسنپدراگون ۸۶۵ در زمینه‌ی هوش مصنوعی را برابر با ۱۵ تراپس عنوان می‌کند که از این مقدار حدود ۱۰ تراپس برعهده‌ی هسته‌های Tensor جدید است.

پردازنده‌ی قدرتمند با عملکرد بسیار پایدار و دمای متعادل در کاربری‌های سنگین

پردازنده‌ی پرچم‌دار کوالکام مودم یکپارچه‌ای درون خود ندارد و به‌صورت باندل با مودم X55 دراختیار تولیدکنندگان قرار می‌گیرد. این مودم به‌صورت توأمان با اتصال 5G مبتنی‌بر استانداردهای NR Sub-6 و mmWave سازگاری دارد از اتصال 5G با سرعت دانلود و آپلود بیشینه‌ی ۷۰۰۰ و ۳۰۰۰ مگابیت‌برثانیه‌ای پشتیبانی می‌کند. به‌مدد پشتیبانی از اتصال LTE Cat. 24/22، سرعت دانلود و آپلود در اتصال LTE به‌ترتیب به ۲۵۰۰ و ۳۱۶ مگابیت‌برثانیه می‌رسد.

اسنپدراگون ۸۶۵ از کنترلر رم هیبریدی LPDDR5 و LPDDR4X بهره می‌برد. حافظه‌های مبتنی‌بر استاندارد جدید سرعت بالاتر، پهنای باند بهتر و مصرف بهینه‌تر را برای دستگاه به‌ارمغان می‌آورند. از سوی دیگر کوالکام در نسل جدید میزان تأخیر در دسترسی به رم را نیز حدود ۲۰ نانوثانیه کاهش داده است که به‌خودی خود به عملکرد بهینه‌تر پردازنده می‌انجامد.

عملکرد حافظه‌ ذخیره ‌سازی ابزارهای موبایل پرچم‌دار

مدل‌ها / عملکردنرخ خواندن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن ترتیبی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ خواندن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
نرخ نوشتن تصادفی
(مگابایت‌برثانیه)
شیائومی می ۱۰۱۳۷۴٫۳۶۶۴۹٫۴۵۲۱۳٫۸۲۲۱۷٫۴۱
موتورولا اج پلاس۱۷۱۵٫۲۱۷۵۱٫۰۴۲۲۹٫۰۳۲۰۳٫۷۹
گلکسی نوت ۲۰ اولترا۱۷۷۲٫۴۴۷۸۱٫۵۹۱۸۸٫۷۵۲۲۸٫۴۱
گلکسی نوت ۲۰۱۷۰۶۵٫۵۵۷۷۱٫۳۲۰۹٫۱۳۲۳۹٫۴۹
هواوی پی ۴۰ پرو۱۸۰۹.۹۷۳۹۴٫۵۳۲۰۴٫۶۵۲۳۵٫۶۵
گلکسی S20 پلاس۱۶۲۹/۱۴۷۱۱/۸۳۲۰۱/۸۴۲۱۹/۱۲
گلکسی S20۱۶۱۸/۶۸۶۹۸/۱۶۲۰۶/۶۹۲۲۶/۲۹
گلکسی S20‌ اولترا۱۶۳۷/۹۳۷۰۳/۱۲۰۸/۵۱۲۲۸/۵۸
گلکسی S10 پلاس۷۹۳/۷۴۱۹۴/۶۳۱۳۸/۵۷۲۴/۱
می ۹‌تی پرو۸۴۶/۵۱۸۸/۶۵۱۴۳/۳۱۲۸/۲۶
آیفون ۱۱ پرو مکس۱۵۹۵۶۸۹----
آیفون ۱۱ پرو۱۵۳۱۶۵۷----
آیفون ۱۱۱۱۹۷۵۰۴----
آیفون XS Max۱۶۴۲۵۲۵----
گلکسی نوت ۱۰ پلاس۱۵۱۱/۹۵۵۸۷/۷۷۲۰۳/۰۸۲۰۵/۳۹
وان‌پلاس ۷ پرو۱۴۷۵/۸۲۳۸۵/۱۱۷۶/۴۲۷/۸۸
هواوی پی ۳۰ پرو۸۵۰/۴۶۲۵۱/۰۱۱۴۹/۲۶۱۵۵/۵۳
*تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

شیائومی می ۱۰ در دو نسخه با رم ۸ گیگابایتی سریع و بهینه‌ی LPDDR5 و حافظه‌ی ذخیره‌سازی ۱۲۸ یا ۲۵۶ گیگابایتی UFS 3.0 در بازارهای جهانی به‌فروش می‌رسد؛ بنابراین چه ازلحاظ مالتی‌تسکینگ چه سرعت بارگذاری اپلیکیشن‌ها و بازی‌ها عملکرد بسیار خوبی دارد. متأسفانه از درگاه کارت حافظه برای ارتقا حافظه‌ی ذخیره‌سازی خبری نیست.

پرچم‌دار شیائومی از نمایشگر ۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل بهره می‌برد؛ بنابراین Xiaomi Mi 10 روی کاغذ عملکرد بسیاری خوبی در زمینه‌ی اجرای بازی‌ها خواهد داشت، چراکه پردازنده برای رندر بازی‌ها با وضوح QHD تحت‌‌فشار نخواهد بود. از سوی دیگر شیائومی امکان انتخاب نرخ نوسازی از بین دو حالت ۶۰ و ۹۰ هرتز را فراهم می‌سازد که مورد دوم با نرم‌تر کردن فرایند جابه‌جایی بین منوها یا اسکرول در صفحات مختلف، تجربه‌ی بی‌نهایت لذت‌بخشی را به‌ارمغان می‌آورد. 

برای ارزیابی کارایی شیائومی می 10 از آزمون‌های نرم‌افزاری متداول زومیت کمک می‌گیریم. آزمون‌های Antutu 7 و PCMark کارایی کلی گوشی، GeekBench عملکرد پردازنده‌ مرکزی در بارهای پردازشی تک یا چندهسته‌ای و آزمون‌های 3DMark و GFXBench بازده‌ گرافیکی گوشی را زیر ذره‌بین قرار می‌دهند. تمامی آزمون‌های گرافیکی به‌‌صورت Offscreen اجرا می‌شوند؛ بنابراین وضوح یا نرخ نوسازی نمایشگر تأثیری بر نتیجه‌ی حاصل نخواهد داشت. در هر صورت آزمون‌های زیر با تنظیمات پیش‌فرض نمایشگر (نرخ ۹۰ هرتزی) اجرا شده‌اند.

جدول بنچمارک‌ ابزارهای موبایل پرچم‌دار
محصول / بنچمارکAnTutu 8
3DMarkPCMark
Work 2.0
GeekBench 5GFXBench
IceStormSling Shot Extreme
OpenGL
Overall / Web BrowsingSingle / MultiAztec Ruins Vulkan
High Tier 
Manhattan 3.1Car ChaseT-Rex
UnlimitedUnlimited(Onscreen / Offscreen (FPS
شیائومی می ۱۰۵۶۳۸۰۶۷۲۰۵۱۷۷۸۹۱۰۹۴۳
۸۷۶۱
۹۰۴
۳۳۳۷
۳۰
۲۰
۷۶
۸۴
۴۵
۵۰
۹۰
۲۰۱
موتورولا اج پلاس۵۸۵۷۴۵۸۷۴۳۶۸۲۶۶۱۲۰۲۸
۱۱۵۲۳
۹۱۳
۳۳۸۷
۳۲
۲۱
۸۳
۸۹
۴۸
۵۲
۹۰
۲۰۹
گلکسی نوت ۲۰ اولترا۵۰۵۲۳۲۶۸۵۳۶۷۳۲۵۱۰۰۰۳
۸۷۹۴
۹۴۱
۲۷۸۴
۱۲
۱۹
۴۰
۸۳
۲۱
۴۹
۶۰
۱۴۴
گلکسی نوت ۲۰۵۰۴۷۸۹۶۷۱۰۵۷۲۴۰۱۰۳۳۴
۸۸۴۰
۹۰۳
۲۷۳۶
۲۰
۲۰
۵۹
۸۵
۴۲
۵۰
۶۰
۱۹۴
گلکسی نوت ۱۰ پلاس
(۲۲۸۰ × ۱۰۸۰)
۴۵۴۳۲۲۵۰۱۵۸۵۱۶۱۹۰۲۸
۸۳۱۴
۷۲۸
۲۰۸۶
۲۰
۱۷
۵۷
۷۱
۳۸
۴۲
۶۰
۱۷۰
هواوی پی ۴۰ پرو (Perf. mode) ۶۸۹۱۸۶۴۱۰۱۰۴۲۸
۹۶۴۶
۷۷۹
۳۲۱۸
۱۶
۱۷
۵۲
۷۵
۳۱
۴۵
۸۲
۱۵۲
گلکسی S20۵۰۵۰۴۱۶۴۹۴۷۷۱۸۸۱۰۳۵۱
۹۲۸۱
۹۱۲
۲۸۰۱
۲۳
۲۰
۴۸
۸۵
۴۴
۵۰
۶۰
۲۰۰
گلکسی S20 اولترا۵۲۷۴۲۹۷۱۶۳۲۷۲۳۰۱۰۴۰۲
۹۲۵۳
۹۱‌۷
۲۷۷۴
۲۰
۲۰
۵۹
۸۵
۴۵
۵۱
۶۰
۲۰۰
گلکسی اس ۱۰ پلاس
(۲۲۸۰ × ۱۰۸۰)
۴۱۴۰۸۰۵۶۴۹۷۴۵۵۳۷۶۰۲
۸۳۴۲
۷۵۶
۲۰۹۲
۱۹
۱۵
۵۷
۶۷
۴۰
۴۳
۶۰
۱۶۹
می ۹‌تی پرو۴۴۵۰۰۹۶۰۵۵۵۵۸۲۹۹۵۴۹
۷۸۰۴
۷۳۶
۲۷۸۰
۲۳
۱۶
۵۷
۶۷
۳۶
۴۲
۶۰
۱۶۶
شیائومی می ۹۴۳۸۶۰۸۶۰۵۴۵۵۸۲۳۸۸۸۲
۷۵۴۱
۶۶۷
۲۵۳۷
۲۳
۱۵
۵۲
۵۷
۳۵
۳۹
۶۰
۱۴۱
وان‌پلاس ۷ پرو
(۹۰ هرتز)
۴۷۲۲۷۲۷۰۱۰۲۶۰۷۱۹۱۹۶
۷۳۲۰
۷۲۱
۲۶۴۰
۱۳
۱۶
۱۹
۴۰
۳۱
۶۶
۶۰
۱۶۰
آیفون ۱۱ پرو مکس۵۴۷۱۹۳۹۷۰۱۴۶۴۱۱ (Metal)--۱۳۱۰
۳۳۶۸
۴۵.۳
۲۸.۸
۵۹.۲
۱۰۰.۱
۴۹.۶
۶۴.۶
۵۹.۸
۲۸۶.۷
 آیفون ۱۱ پرو ۵۴۶۰۰۵۹۶۷۱۲۶۴۳۸ (Metal)--۱۳۱۵
۳۳۶۱
۴۵.۳
۲۸.۴
۵۹.۹
۱۱۶.۳
۴۸.۹
۶۲.۷
۶۰.۰
۲۹۷.۱
آیفون ۱۱۵۲۲۱۷۰۹۷۱۶۹۶۵۵۸--۱۳۲۶
۳۲۶۲
۵۹.۹
۳۱.۶
۶۰.۰
۱۰۴.۶
۶۰.۰
۷۱.۶
۶۰.۰
۲۷۲.۲
آیفون XS Max ۴۵۳۰۸۹۷۷۴۲۸۴۲۰۱--۱۱۰۸
۲۶۱۸
۳۴.۴
۱۸.۴
۵۰.۵
۶۶.۳
۳۲.۱
۴۰.۹
۵۹.۹
۱۹۷.۸
گلکسی نوت ۱۰ پلاس
(۲۲۸۰ × ۱۰۸۰)
۴۵۴۳۲۲۵۰۱۵۸۵۱۶۱۹۰۲۸
۸۳۱۴
۷۲۸
۲۰۸۶
۲۰
۱۷
۵۷
۷۱
۳۸
۴۲
۶۰
۱۷۰
*تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

شیائومی می ۱۰ و موتورولا اج پلاس از پردازنده‌ی یکسان اسنپدراگون ۸۶۵ استفاده می‌کنند؛ اما نتایج به‌دست‌آمده برای پرچم‌دار شیائومی در مقایسه با اج پلاس اندکی در سطح پایین‌تری قرار می‌گیرند؛ به‌عنوان مثال می‌توان به اختلاف ۴ تا ۵ درصدی دو دستگاه در بنچمارک‌های گرافیکی Offscreen اشاره کرد. دلیل چنین اختلافی را می‌توان به تمایل شیائومی برای پایین‌ نگه‌داشتن دمای گوشی جست‌وجو کرد.

به‌لحاظ تئوری، نرخ نوسازی نمایشگر باعث تغییر توان پردازشی پردازنده نمی‌شود؛ اما پایین‌بودن آن می‌تواند کاربر را از تجربه‌‌کردن تمام این توان پردازشی محروم سازد؛ بدین مفهوم که چنانچه پردازنده‌ای، محتوای گرافیکی را با نرخ ۱۲۰ فریم‌برثانیه رندر کند؛ کاربر روی نمایشگر ۶۰ هرتزی، با نرخ به‌مراتب کمتری این محتوا را تماشا خواهد کرد.

برای ارزیابی تأثیر ارتقا نرخ نوسازی نمایشگر، آزمون‌های Onscreen بنچمارک GFXBench را با هر دو حالت ۶۰ هرتز و ۹۰ هرتز روی موتورولا اج پلاس اجرا می‌کنیم:

تفاوت عملکرد شیائومی می ۱۰ در نرخ‌های نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز
وضوح نمایشگرGFXBench
Aztec Ruins Vulkan
High Tier
Manhattan 3.1Car ChaseT-Rex
VulkanOpenGL
۶۰ هرتز۳۰۶۰۴۵۶۰
۹۰ هرتز۳۰۷۶۴۵۹۰

ازآنجاکه آزمون PCMark Work 2.0 با شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره، امتیازی را به عملکرد دستگاه نسبت می‌دهد؛ بنابراین آزمون یادشده را با دو نرخ نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز، روی شیائومی می ۱۰ اجرا می‌کنیم تا به‌نوعی تجربه‌ی لذت‌بخش حاصل از ارتقا نرخ نوسازی را در مواردی همچون وب‌گردی به تصویر بکشیم.

تفاوت عملکرد موتورولا اج پلاس در کاربری‌های روزمره با نرخ نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز
نرخ نوسازیامتیاز کلیوب‌گردیویرایش ویدئوویرایش اسنادویرایش عکسکار با داده‌های حجیم
۹۰ هرتز۱۰۹۴۳۸۷۶۱۶۷۰۹۱۱۵۰۵۲۷۳۱۶۸۴۹۶
۶۰ هرتز۹۸۴۷۷۱۲۲۵۷۹۰۱۰۹۷۶۲۵۹۸۸۷۸۶۹

بنچمارک‌ها می‌توانند ایده‌ای اولیه از توان پردازشی هر محصول ارائه دهند؛ اما ازآنجاکه در بازه‌ی زمانی کوتاهی دستگاه را تحت‌فشار قرار می‌دهند، معیار مناسبی برای ارزیابی عملکرد در کاربری واقعی نیستند. زومیت برای شبیه‌سازی چنین سناریویی، آزمون گرافیکی سنگین Sling Shot Extreme OpenGL ES3.1 را ۱۰ بار به‌صورت متوالی روی گوشی با وضوح +FHD و نرخ نوسازی ۶۰ هرتز اجرا می‌کند، این آزمون، محتوای گرافیکی را با رزولوشن ۱۴۴۰ × ۲۵۶۰ پیکسل رندر می‌کند و با رزولوشن یکسان با صفحه‌نمایش گوشی به‌نمایش می‌گذارد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

چینی‌ها می‌گویند پردازنده‌ی می ۱۰ به‌لطف محفظه‌ی بزرگ بخار، گرافیت ۶ لایه و ژل رسانای حرارت، ۱۰٫۵ درجه‌ی سلسیوس کمتر داغ می‌شود. پرچم‌دار شیائومی در آزمون استرس زومیت، با اختلاف ۳٫۵ درصدی در مرحله‌ی نخست امتیاز کمتری نسبت به موتورولا اج پلاس (با پردازنده‌ی یکسان) کسب کرد؛ اما در ادامه توانست چه از حیث سطح عملکرد چه پایداری هر دو گوشی هوشمند موتورولا اج پلاس و گلکسی نوت ۲۰ اولترا (با پردازنده‌ی اکسینوس ۹۹۰) با اختلافی فاحش پشت‌سر بگذارد. می ۱۰ در بدترین حالت حدود ۸ درصد افت عملکرد تجربه می‌کند و دمای بیشینه‌ی پردازنده‌ی آن از ۴۲ درجه‌ی سلسیوس تجاوز نمی‌کند.

باتری

یکی از ویژگی‌های کلیدی هر گوشی هوشمند ایده‌آلی، شارژدهی طولانی باتری آن است. مهندسان شیائومی برای دستیابی به چنین ویژگی مهمی، می ۱۰ را به باتری ۴۷۸۰ میلی‌آمپرساعتی مجهز کرده‌اند. باتری شیائومی می ۱۰ در مقایسه با نسل گذشته افزایش ظرفیت ۴۴ درصدی تجربه می‌کند و حتی محصولات ۶٫۵ تا ۶٫۷ اینچی شاخصی همچون گلکسی اس ۲۰ پلاس و وان‌پلاس ۸ را پشت‌سر می‌گذارد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

برای ارزیابی عمر باتری و شارژدهی آن سراغ آزمون‌های باتری زومیت می‌رویم. ازآنجاکه شیائومی می ۱۰ از نمایشگر +FHD بهره می‌برد و به‌صورت پیش‌فرض با نرخ نوسازی ۹۰ هرتزی به‌دست کاربر می‌رسد؛ بنابراین آزمون‌های شارژدهی زومیت را با حفظ همین شرایط روی این گوشی اجرا می‌کنیم.

بالغ‌بر ۲ روز شارژدهی در کاربری‌های نیمه‌سنگین

برای اجرای آزمون پخش ویدئو معیار زومیت با وضوح HD، ابتدا اتصالات بی‌سیم دستگاه را غیرفعال می‌سازیم، صدای اسپیکر را قطع می‌کنیم و روشنایی نمایشگر را روی ۲۰۰ نیت قرار می‌دهیم. شیائومی می 10 چه در حالت ۶۰ هرتز، چه ۹۰ هرتز در کاربری‌هایی همچون پخش ویدئو با تعدادی از اپلیکیشن‌های شناخته‌شده که به نرخ فریم بالایی نیاز ندارند، نرخ نوسازی را به ۶۰ هرتز کاهش می‌دهد؛ از همین رو مدت‌زمان پخش ویدئوی معیار ما در هر دو نرخ نوسازی ۶۰ یا ۹۰ هرتز، بدون تفاوتی فاحش، ۲۰ ساعت و ۳ دقیقه بود.

محصول / آزموننمایشگرباتریویدئو GFXBenchManhattan 3.1PCMark
Work 2.0
ابعاد و رزولوشنمیلی‌آمپرساعتدقیقه:ساعتطول‌عمر باتری
(دقیقه)
عملکرد طولانی‌مدت
(فریم)
افت عملکرد
(درصد)
دمای بیشینه
(درجه‌ی سلسیوس)
دقیقه:ساعت
شیائومی می ۱۰۶٫۶۷ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۷۸۰۲۰:۰۳۲۵۰٫۲۳۶۸۵۱۹٫۸۴۶۱۲:۰۱
موتورولا اج پلاس۶٫۷ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۵۰۰۰۱۹:۵۱۳۰۰٫۹۴۱۲۹۱۹٫۶۴۹٫۵۱۳:۵۳
گلکسی نوت ۲۰ اولترا۶٫۹ اینچ
۳۰۸۸ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۵۰۰۲۴:۱۷۲۲۹٫۵۱۵۵۳۵۷٫۷۴۶٫۷۱۱:۰۷
گلکسی نوت ۲۰۶٫۷ اینچ
۲۴۰۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۳۰۰۲۲:۱۳۲۲۵٫۶۱۵۳۲۵۸٫۴۴۷٫۷۱۰:۳۵
هواوی پی ۴۰ پرو
(Performance)
۶٫۵۸ اینچ
۲۶۴۰ × ۱۲۰۰ پیکسل
۴۲۰۰--۲۰۲٫۱۳۱۷۸۰٫۵۴۷۱۱:۵۱
هواوی پی ۴۰ پرو۱۹:۲۱۴۳۱٫۰۱۴۲۲۵۶٫۵۳۷٫۵۱۲:۴۳
گلکسی S20 پلاس
+FHD و ۶۰ هرتز
۶٫۷ اینچ
۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۵۰۰۱۷:۱۳۳۱۹/۵۱۴۳۵۳۸/۲۴۳/۷۵۸:۵۹
گلکسی S20
+FHD و ۶۰ هرتز
۶٫۲ اینچ
۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۶:۴۰۲۹۷/۰۱۴۴۸۳۷/۶۴۶/۲۵۹:۱۹
گلکسی S20 اولترا
+FHD و ۶۰ هرتز
۶٫۹ اینچ
۳۲۰۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۵۰۰۰۱۸:۰۷۳۳۳/۵۱۳۲۷۶۳/۹۴۳/۵۱۰:۳۴
شیائومی می ۹تی پرو۶٫۳۹ اینچ
۲۳۴۰ × ۱۰۸۰ پیکسل
۴۰۰۰۲۱:۲۸۲۷۵/۸۲۵۰۳۲۹/۶۴۰∼۱۲:۴۱
آیفون ۱۱ پرو مکس۶٫۵ اینچ
۲۶۸۸ × ۱۲۴۲ پیکسل
۳۹۶۹۱۶:۲۳۳۸۱/۶۳۰۱۳.۷------
آیفون ۱۱ پرو۶٫۳۹ اینچ
۲۴۳۶ × ۱۱۲۵ پیکسل
۳۰۴۶۱۴:۰۳۲۵۱/۱۸۳۰۹۶.۳------
آیفون ۱۱۶٫۱ اینچ
۱۷۹۲ × ۸۲۸ پیکسل
۳۱۱۰۱۲:۱۷۶۹۲/۹۷۳۷۱۸.۲------
گلکسی نوت ۱۰ پلاس۶٫۸ اینچ
۳۰۴۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۳۰۰۱۵:۲۵۲۲۹/۶۱۲۴۳۳۸/۳۴۵/۵Failed
وان‌پلاس ۷ پرو
(۹۰ هرتز)
۶٫۶۷ اینچ
۳۱۲۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۰۰۰۱۴:۱۷FailedFailed----۹:۵۲
گلکسی اس ۱۰ پلاس۶٫۴ اینچ
۳۰۴۰ × ۱۴۴۰ پیکسل
۴۱۰۰۱۶:۳۵۲۳۹/۲۲۲۸۴۳۵/۴۴۰/۴۱۰:۴۲
*تمامی بنچمارک‌های ذکرشده در این جدول را زومیت اجرا کرده است.

پرچم‌دار موتورولا در آزمون ۳۰ مرحله‌ای و گرافیکی GFXBench که شارژدهی و پایداری عملکرد را در شرایطی مشابه اجرای بازی FHD موردارزیابی قرار می‌دهد، تا مرحله‌ی نهم با رندر تعداد ۴۶۰۰ فریم عملکرد بسیار پایدار و خوبی دارد، اما از مرحله‌ی یازدهم پس از افتی ۱۹ به عملکرد پایدار خود با نرخ حدودی ۳۷۰۰ فریم‌برمرحله آزمون را ادامه می‌دهد.

آزمون Work 2.0 Battery از بنچمارک PCMark با شبیه‌سازی کاربری‌های روزمره نظیر وب‌گردی، ویرایش عکس، فیلم و اسناد، می‌تواند در قالب معیاری استاندارد، مدت‌زمان روشن‌ماندن دستگاه را در استفاده‌های نیمه‌سنگین تخمین بزند. شیائومی می ۱۰ با شرایط پیش‌فرض در آزمون PCMark مدت‌زمان بسیار خوب ۱۲ ساعت و یک دقیقه را ثبت کرد؛ اما با کاهش نرخ نوسازی به ۶۰ هرتز، نتیجه‌ی حاصل با بهبود ۲ ساعت و ۳۰ دقیقه‌ای به نتیجه‌ی کم‌نظیر ۱۴ ساعت و ۳۴ دقیقه می‌رسد.

تفاوت شارژدهی شیائومی می ۱۰ در نرخ‌های نوسازی ۶۰ و ۹۰ هرتز
نرخ نوسازی / آزمونپخش ویدئوGFXBenchPCMark Work 2.0
۹۰ هرتز۲۰:۰۳۲۵۰٫۲۱۲:۰۱
۶۰ هرتز۲۰:۰۳۲۷۸٫۱۱۴:۳۴

شیائومی می ۱۰ از استاندارد شارژ سریع Quick Charge 4.0+ و Power Delivery 3.0 پشتیبانی می‌کند و به‌صورت پیش‌فرض با شارژر ۳۰ واتی به‌فروش می‌رسد که ظرف ۳۰ دقیقه حدود نیمی از ظرفیت باتری و طی یک ساعت و ۲۰ دقیقه، کل باتری را به‌صورت کامل شارژ می‌کند. از سوی دیگر می ۱۰ امکان شارژ سریع بی‌سیم با توان بیشینه‌ی ۳۰ وات را نیز دارد.

جمع‌بندی

اگر فقدان ماژول اختصاصی تله‌فوتو برای ثبت عکس‌های بزرگ‌نمایی‌شده و دوربین اولتراواید نه‌چندان توانمند را کنار بگذاریم، شیائومی می ۱۰ تقریبا در تمامی سطوح می‌تواند با کیفیت مطلوبی انتظاراتمان از یک گوشی پرچم‌دار را برآورده سازد. ترکیب خوش‌ساخت گوریلا گلس ۵ و آلومینیوم درکنار انحناهای ظریف بدنه، تجربه‌ی لذت‌بخشی برای کاربر به‌ارمغان می‌آورد، ترکیب نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED سازگار با +HDR10 به‌همراه اسپیکرهای استریوی توانمند، برای تجربه‌ی چندرسانه‌‌ای ایده‌آل به‌نظر می‌رسد، پردازنده‌ی قدرتمند اسنپدراگون ۸۶۵ به‌لطف سیستم خنک‌کننده‌ی کارآمد دستگاه، عملکردی پایدار دارد و حتی تحت بارهای پردازشی سنگین نیز حرارت آزاردهنده‌ای تولید نمی‌کند، از سوی دیگر باتری ۴۷۸۰ میلی‌آمپرساعتی دستگاه نیز می‌تواند تا دو روز نیز پاسخگوی نیازهای نیمه‌سنگین کاربر باشد.

تعمیرات سولاردام بیترون شهرآرا

در حقیقت آنچه می ۱۰ را در سطحی پایین‌تر از نسخه‌ی پرو یا تعدادی از رقبا قرار می‌دهد، مصالحه‌ای است که چینی‌ها در بخش دوربین برای پایین‌ نگه‌داشتن قیمت تمام‌شده‌ی دستگاه بدان تن داده‌اند. دوربین ۱۰۸ مگاپیکسلی می ۱۰ براثر فقدان فوکوس لیزری، در مقایسه با می نوت ۱۰ (یا می ۱۰ پرو) عملکرد کُندتری در فوکوس روی سوژه‌های نزدیک‌ دارد، براثر فقدان دوربین تله‌فوتو، بزرگنمایی تنها تا سطح 2X و به‌صورت کراپی روی تصویر دوربین اصلی انجام می‌گیرد و از سوی دیگر دوربین اولتراواید دستگاه نیز مطابق انتظار در سطح بهترین‌های بازار نیست. صرف‌نظر از موارد یادشده، مجموعه‌ی دوربین شیائومی می ۱۰ تجربه‌ی عکاسی لذت‌بخشی را به‌ویژه در طول روز به‌ارمغان می‌آورد و می‌تواند رضایت طیف گسترده‌ای از کاربران را جلب کند.

نظر شما کاربران عزیز زومیت درباره‌ی شیائومی می ۱۰ چیست؟ آیا پرچم‌دار نسبتا خوش‌قیمت‌ترِ شیائومی نظر شما را جلب کرده است یا رقبای دیگر به آن ترجیح می‌دهید؟ دیدگاه خود را با ما و سایر اعضای خانواده‌ی زومیت به‌اشتراک بگذارید. شما کاربران زومیت در صورت تمایل می‌توانید گوشی هوشمند شیائومی می ۱۰ را از فروشگاه اینترنتی شیائومی 360 تهیه کنید.

نکات مثبت

  • طراحی ارگونومیک و بدنه‌ی خوش‌ساخت
  • عملکرد بسیار پایدار و دمای متعادل پردازنده در پردازش‌های سنگین
  • شارژدهی بسیار خوب با امکان شارژ سریع ۳۰ واتی
  • نمایشگر ۹۰ هرتزی AMOLED با روشنایی کم‌نظیر
  • اسپیکرهای استریوی توانمند
  • عکاسی و فیلم‌برداری 4K مطلوب دوربین اصلی در طول روز 

نکات منفی

  • فقدان دوربین تله‌فوتو و اتکا بر بزرگنمایی دیجیتال
  • دوربین نه‌چندان توانمند دوربین اولتراواید
  • فقدان گواهی رسمی IP برای مقاومت مقابل آب و گردوغبار

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone