تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: مایکروویو هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: ماکروفر باید به طور سالیانه سرویس و فیلتر اشعه و عایق میکای آن تعویض شود.
  2. سوال: وظیفه ترموستات قابلمه ای در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترموستات ها به عنوان سنسور های حرارتی محافظ در مایکروفر عمل مینمایند و در صورتی که دمای مگنترون یا دمای کابین مایکروفر بیش از اندازه بالا برود برق ورودی دستگاه را قطع میکنند تا از آسیب به دستگاه جلوگیری شود.
  3. سوال: مایکروفر داغ نمی کند، علت چیست؟
    پاسخ: داغ نکردن مایکروفر دلایل مختلفی میتواند داشته باشد که خرابی برد فرمان، خرابی قطعات مربوط به قسمت های ولتاژ و اشعه و یا خرابی المنت ها از مواردی است که میتوان به آن اشاره کرد که باید توسط تکنسین تعمیرات مایکروفر بررسی شود.
  4. سوال: آیا باید برای مایکروویو از محافظ برق استفاده کنیم؟
    پاسخ: به دلیل اینکه برد الکترونیکی مایکروفر و سایر قطعات برقی آن در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند استفاده از محافظ برق مناسب الزامی میباشد.
  5. سوال: وظیفه فن مایکروفر چه چیزی است و چه کاری انجام میدهد؟
    پاسخ: فن مایکروفر وظیفه خنک کردن مگنترون را بر عهده دارد و در بعضی مدل ها فن کانوکشن نیز وجود دارد که وظیفه آن پخش گرما در قسمت های مختلف فر مایکروفر میباشد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 18800.html
سه شنبه, ۱ مرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۳:۴۵

نقشه و مسیریاب نشان چگونه سریع‌ترین مسیر را انتخاب می‌کند

نشان در جریان الکامپ ۹۸ جزئیات بیشتری از سازوکار سرویس نقشه و مسیریاب خود در اختیار علاقه‌مندان گذاشت.

نقشه و مسیریاب نشان که امسال - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - برای اولین‌بار در الکامپ حضور یافته بود، ازطریق غرفه‌ی خود در سالن الکام استارز (سالن ۸ و ۹) با بازدیدکنندگان ارتباط داشت. در سومین روز برگزاری نمایشگاه، نشان در جریان ارائه‌ای در سالن ۷ در حضور محسن پورسیدآقایی، معاون حمل‌و‌نقل و ترافیک شهرداری تهران، از جزئیات فنی - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - و نحوه‌ی کارکرد سرویس نقشه و مسیریاب خود پرده برداشت.

در همان ابتدای ارائه، - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - مصطفی جلمبادانی، معمار فنی مسیریاب نشان، به توضیح یکی از - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - اصلی‌ترین پرسش‌هایی که - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - ممکن - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - است ذهن هر کاربری را به‌خود مشغول کند پرداخت: اینکه مسیریاب چگونه وضعیت ترافیکی مسیر انتخابی کاربر را مشخص می‌کند.

به‌گفته‌ی جلمبادانی، اگرچه نشان وضعیت لحظه‌ای ترافیک و سرعت خودروها در مناطق مختلف شهری را در اختیار دارد، اما این اطلاعات به‌تنهایی برای مسیریابی کافی نیست. هنگامی که کاربر مسیری را در اپلیکیشن نشان انتخاب می‌کند، وضعیت ترافیکیِ نمایش داده شده در نقاط مختلف مسیر (که بسته به سنگینی ترافیک با رنگ‌های - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - سبز و قرمز مشخص می‌شود)، وضعیت آن نقطه در همان لحظه نیست؛ بلکه آنچه مسیریاب به کاربر نشان می‌دهد، پیش‌بینی وضعیت - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - ترافیکی منطقه هنگام رسیدن کاربر به - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - آنجا است. معمار فنی مسیریاب نشان برای روشن‌تر شدن منظور خود اینگونه توضیح داد:

فرض کنید الان، ساعت ۱۲:۴۰ دقیقه از همین‌جا [محل نمایشگاه] - تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان - به سمت آزادی مسیریابی کنیم. اگرچه می‌دانیم همین حالا وضعیت ترافیکی در آزادی چگونه است، اما احتمالا ۴۰ دقیقه‌ی دیگر به مقصد خواهیم رسید و تا آن موقع وضعیت ترافیکی آزادی تغییر خواهد کرد. برای همین لازم است که ما ترافیک را پیش‌بینی کنیم.

تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان

سرویس نقشه و مسیریاب نشان برای پیش‌بینی وضعیت ترافیک در نقاط مختلف مسیر، علاوه بر استفاده از داده‌های روز، از داده‌های قدیمی در بازه‌های زمانی مشابه نیز استفاده می‌کند. جلمبادانی می‌گوید:

برای مثال، ترافیک یک منطقه در ساعت ۱۲:۴۵ دقیقه‌ی روز شنبه، به‌احتمال زیاد شبیه به ترافیک همان منطقه در ساعت ۱۲:۴۵ دقیقه‌ی شنبه‌ی گذشته خواهد بود.

مسیریاب باید بتواند وضعیت ترافیکی مقصد را قبل از رسیدن به آن پیش‌بینی کند

اما همان‌طور که در ادامه‌ی ارائه اشاره شد، پیش‌بینی وضعیت ترافیکی تنها با اتکای صرف به الگوهای تکرارشونده و سوابق تاریخی ترافیکی نیز چندان دقیق نخواهد بود؛ چرا که عوامل پیش‌بینی نشده‌ای مانند تغییر وضعیت جوی نیز ممکن است بر وضعیت ترافیکی تأثیر بگذارند. نکته‌ی جالب دیگر این است که تغییرات جوی تأثیر یکسانی بر وضعیت ترافیکی در نقاط مختلف شهر نمی‌گذارند. برای مثال بارندگی ممکن است در شمال شهر تهران باعث ایجاد ترافیک شود و در جنوب تهران تغییری در وضعیت ترافیکی ایجاد نکند. این تفاوت بین شهرهای مختلف ایران نیز صدق می‌کند. به همین دلیل است که مسیریاب نشان شهرهای ایران را «منطقه‌به‌منطقه و محله‌به‌محله» تفکیک کرده و وضعیت ترافیکی هرکدام از این مناطق را با درنظر گرفتن شرایط خاص خودشان پیش‌بینی می‌کند.

در ادامه‌ی ارائه، مباحث مطرح شده رنگ‌وبوی فنی‌تری به‌خود گرفت. به‌گفته‌ی معمار فنی نشان، سرویس مسیریاب برای اینکه بتواند با الگوهای ترافیکی منحصربه‌فردِ مناطق مختلف شهری آشنا شود، از «الگوریتم‌های پیشرفته‌ی یادگیری ماشینی» استفاده می‌کند. برای مثال الگوریتم‌های نشان با استفاده از داده‌های ترافیکی و سوابق سفر، شبیه‌ترین وضعیت ترافیکی گذشته‌ی یک منطقه را در زمانی خاص پیدا می‌کند. پس از مشخص شدن شبیه‌ترین زمان، وضعیت ترافیکی ۳۰ دقیقه‌ی آینده‌ی مسیر، براساس وضعیت ترافیکی آن منطقه در زمان متناظر (۳۰ دقیقه پس از شبیه‌ترین وضعیت ترافیکی در گذشته) پیش‌بینی می‌شود. 

تعمیرات سولاردام سامسونگ قلعه حسن خان

اما پیش‌بینی نهایی بهترین مسیر، نمی‌تواند تنها به پیداکردن الگوهای ترافیکی هفتگی متکی باشد. معمار فنی نشان در این‌باره گفت:

گاهی اوقات اتفاقات غیر نرمالی رخ می‌دهد؛ مانند وقتی که در یک منطقه تصادفی رخ می‌دهد، یا مثلا همین امروز که در اینجا نمایشگاه الکامپ برگزار شده‌است. امروز وضعیت ترافیکی منطقه دیگر شبیه به شنبه‌ی هفته‌ی گذشته نیست. ما باید در چنین مواقعی باتوجه به داده‌هایی که به دستمان می‌رسد، سریع متوجه شویم که جایی با پیش‌بینی ما تفاوت پیدا کرده است.

جلمبادانی در ادامه از ضرورت واکنش سریع مسیریاب به رویدادهای ترافیکی غیرمنتظره گفت. بنا به این ضرورت، مسیریاب نشان هر ۱۰۰ ثانیه حجم زیادی از داده‌های ترافیکی را پردازش می‌کند تا درصورت پیداکردن الگویی غیرطبیعی، کاربران را هرچه‌سریع‌تر به مسیری کم‌ترافیک‌تر هدایت کند. چنین محاسباتی که لازم است هر ۱۰۰ ثانیه تکرار شوند، به توان پردازشی بسیار بالا و انرژی زیادی نیاز دارد. نشان برای کاستن از چنین بار پردازشی، از روشی به‌نام «مسیریابی دینامیک» استفاده می‌کند.

در پایان، معمار فنی نشان از ویژگی جدید و در دست توسعه‌ای خبر داد که قرار است به‌زودی به اپلیکیشن مسیریاب نشان اضافه شود. این ویژگی با بررسی رفتار رانندگان، متوجه می‌شود که کاربران چه راه‌هایی را به مسیرهای پیشنهادی نشان ترجیح می‌دهند و درصورت تداوم این رفتار، اپلیکیشن نیز از آن پس همان مسیر را پیشنهاد خواهد داد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone