تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: علت سوختن لامپ مایکروویو چیست؟
    پاسخ: محکم بسته شدن درب دستگاه و یا چربی گرفتن دستگاه و نوسانات برقی میتواند باعث خرابی لامپ مایکروویو بشود.
  2. سوال: در صورتی که از تعمیرات ارائه شده راضی نباشیم چه اتفاقی رخ میدهد؟
    پاسخ: داشتن بیش از بیست هزار مشترک فعال گواهی بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که به هر دلیل شما از خدمات ارائه شده توسط همکاران ما رضایت نداشته باشید در کوتاه ترین زمان ممکن به مشکل شما رسیدگی خواهد شد و در صورت عدم رضایت امکان بازگشت وجه پرداختی وجود دارد.
  3. سوال: وظیفه فیوز در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: فیوز مایکروفر وظیفه محافظتی را برعهده دارد و از خرابی ترانس و مگنترون جلوگیری میکند.
  4. سوال: آیا استفاده از ظروف فویلی آلومینیومی درون مایکروویو مجاز است؟
    پاسخ: استفاده از ظروف فویلی ممکن است باعث ایجاد جرقه و آسیب دیدن مگنترون و یا آتش سوزی مایکروفر شود. حتما از گذاشتن ظروف آلومینیومی و فلزی داخل مایکروفر خودداری نمایید.
  5. سوال: آیا نصب مایکروویو در کنار اجاق گاز ایراد دارد؟
    پاسخ: بهتر است مایکروفر به دور از منابع حرارتی نصب گردد و در صورتی که محل استقرار اجاق گاز دقیقا کنار مایکروفر میباشد بهتر است به صورت همزمان از دو دستگاه استفاده نشود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 11800.html
یکشنبه, ۲۴ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۰۰

جزئیات همکاری آموزش‌و‌پرورش با پیام‌رسان‌ها برای ایجاد شبکه اختصاصی دانش‌آموزان

مدیران پیام‌رسان‌ها معتقدند تمام انتظارات آموزش‌وپرورش را برآورده کرده‌اند؛ اما در تصمیمی ناگهانی از پروژه‌ی شبکه‌ی اختصاصی دانش‌آموزان کنار گذاشته‌ شده‌اند. بااین‌حال، آموزش‌وپرورش نظر متفاوتی درباره‌ی این ماجرا دارد.

ماجرا از جایی آغاز شد که با شیوع ویروس کرونا در کشور، مدارس تعطیل - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - شدند و تصمیم گرفته شد شبکه‌ای اجتماعی طراحی شود تا مدیران و معلمان بتوانند ازطریق آن محتوای آموزشی را - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - با دانش‌آموزان به‌اشتراک بگذارند. طبق اعلام محسن حاجی میرزایی، وزیر آموزش‌وپرورش، شبکه‌ی اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) شبکه‌ای است که فرایند آموزش دانش‌آموزان را حفظ می‌کند و ظرفیت‌ها و قابلیت‌های فراوانی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - دراختیار کادر آموزشی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - و دانش‌آموزان قرار می‌دهد.

راه‌اندازی شبکه‌ی اجتماعی اختصاصی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - برای دانش‌آموزان (شاد) موضوع جدیدی نیست؛ زیرا سال ۱۳۹۴، حمیدرضا کفاش، معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش، در گفت‌وگو با ایسنا اعلام کرده بود مراحل مطالعاتی شبکه‌ی اجتماعی دانش‌آموزان با عنوان «شاد» به‌پایان رسیده و در حال طی مراحل صدور مجوز است. با‌این‌حال اسفند - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - ۱۳۹۶، ایسنا گزارش داد معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرده راه‌اندازی شبکه‌ی اجتماعی شاد اجرایی نشده و به‌جای آن شبکه‌ی تعاملی سینا راه‌اندازی شده - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - است. تلویزیون تعاملی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - سینا ازطریق گوشی تلفن‌همراه با اپلیکیشن سینا روبیک دریافت‌کردنی بود که گفته می‌شود بر بستر پیام‌رسان روبیکا اجرا شده بود. باوجوداین، این‌طورکه به‌نظر می‌رسد، عملکرد شبکه‌ی تعاملی سینا نیز موفق نبود تا اینکه با شیوع ویروس کرونا، باردیگر موضوع شبکه‌ی اجتماعی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - اختصاصی برای دانش‌آموزان مطرح شد.

شبکه‌ی اجتماعی شاد با هدف سامان‌دهی آموزش مجازی معلمان و بنابر مسئولیت اجتماعی در مدت زمان تعطیلی مدارس در وزارت آموزش‌وپرورش طراحی و اجرا شد. زیرساخت اجرای این طرح استفاده از پیام‌رسان‌های داخلی و قرار بود با همکاری پنج پیام‌رسان سروش، روبیکا، - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بله، گپ و آی‌گپ راه‌اندازی شود - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - و مدیر هر مدرسه پیام‌رسان مدنظرش را از میان این پیام‌رسان‌ها انتخاب کند. مدتی بعد، آموزش‌وپرورش در اطلاعیه‌ای پلتفرم اختصاصی آموزش‌وپرورش به‌نام SHADAP را معرفی کرد و از سایر پیام‌رسان‌ها صحبتی به‌میان نیاورد. روز بعد مهدی انجیدنی، مدیرعامل پیام‌رسان گپ، با انتشار توییتی اعلام کرد وزارت آموزش‌وپرورش اپلیکیشن اختصاصی خود را با همکاری انحصاری روبیکا عرضه کرده است که این موضوع را آموزش‌وپرورش رد کرد.

به‌گفته‌ی انجیدنی، پروژه‌‌ای ملی با حضور پیام‌رسان‌های فعال در کشور در حال شکل‌گیری بود؛ اما آموزش‌وپرورش ۱۵ فروردین‌ سال جاری در - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - درخواست - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - جدیدی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - این موضوع را مطرح کرد که دانش‌آموزان باید در فضایی ایزوله از سایر کاربران پیام‌رسان‌ باشند که این خواسته را پیام‌رسان‌ها در کمتر از ۴۸ ساعت در قالب - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - Kid Mode اجرا کردند - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - و تحویل دادند. باوجوداین - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - به‌گفته‌ی انجیدنی، وزارت آموزش‌وپرورش ۲۱ فروردین‌ سال جاری در بخشنامه‌ای، از همکاری انحصاری خود با پیام‌رسان روبیکا در قالب کلاینتی اختصاصی به‌نام شاد خبر داده است.

وزارت آموزش‌وپرورش نیز با انتشار بیانیه‌ای در ۲۳ فروردین‌، توضیحاتی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - در‌این‌زمینه داد. در این بیانیه‌، نوشته شده است بعد از تعطیلی مدارس به‌علت شیوع ویروس کرونا در کشور، - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - در گام اول پخش زنده‌ی دروس با همکاری صداوسیما انجام شد که تا حدودی مفید بود؛ اما نتوانست نیازهای آموزشی دانش‌آموزان - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مانند تعامل با معلمان و هدایت فضای آموزشی را برطرف کند؛ به‌همین‌دلیل، آموزش‌وپرورش تصمیم گرفت «شبکه‌ی فراگیر ارتباط معلم با دانش‌آموز» را راه‌اندازی کند.

وزارت آموزش‌وپرورش درادامه‌ی بیانیه‌ی خود نوشته است در ابتدا تصور می‌شد تعامل با پیام‌رسان‌های داخلی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بتواند نیاز آن‌ها را برطرف کند؛ اما اختصاصی‌نبودن این فضا، نبود همراهی مناسب پیام‌رسان‌ها با بخش فنی برای انجام آزمایش‌های موردنیاز، تأمین‌نشدن ویژگی‌های خواسته‌شده‌ی آموزش‌وپرورش به‌وسیله‌ی پیام‌رسان‌ها، بروز ملاحظات مهم فنی و انتقاد درست برخی متخصصان از امکان درز اطلاعات دانش‌آموزان باعث شد این وزارتخانه تصمیم بگیرد شبکه‌ی اختصاصی مستقل و جداگانه‌ای راه‌اندازی کند - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - که در مالکیت خودش - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - باشد. طبق گفته‌ی وزارت آموزش‌وپرورش، در پی این تصمیم همه‌ی شرکت‌های پیام‌رسان - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مشارکت‌کننده ازجمله روبیکا، گپ، سروش، بله و آی‌گپ کنار گذاشته شدند؛ شرکت‌هایی که خدمات خود را برای بررسی به آموزش‌وپرورش ارائه کرده بودند و این موضوع امری معمول در روابط کارفرمایی‌پیمان‌کاری است.

آموزش‌وپرورش درادامه توضیح داد - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بعد از بررسی‌های تخصصی به‌منظور پیداکردن پلتفرم اختصاصی، مجموعه‌ی همراه‌اول و ایرانسل برای ایجاد ظرفیت مدنظر آموزش‌وپرورش مناسب تشخیص داده شدند. درنهایت، همراه‌اول شروط فنی سخت‌گیرانه را پذیرفت و توافق‌نامه‌ای برای ایجاد «شبکه‌ی آموزشی دانش‌آموز» (شاد) بین دو طرف امضا شد. همچنین، پروانه‌ی بهره‌برداری (لایسنس) همه‌ی پلتفرم‌های مربوط به شاد در راستای مسئولیت اجتماعی اپراتور اول به وزارت آموزش‌وپرورش به‌صورت نامحدود داده شد. بعد از تلاش تیم فنی و آزمایش‌های سختگیرانه برای جلوگیری از خطاهای احتمالی، شبکه‌ی تعاملی «شاد» - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - ۲۱ فروردین‌ سال جاری راه‌اندازی شد.

طبق گفته‌ی آموزش‌وپرورش، در کمتر از هشت ساعت از راه‌اندازی شبکه‌ی شاد، تعداد نصب شبکه به بیش از یک‌میلیون و هفتصدهزار نفر رسید و بیش از ۹۰ درصد مدیران دوره‌ی ابتدایی به سامانه وارد شدند و کلاس‌های مجازی را راه‌اندازی کردند. وزارت آموزش‌وپرورش با راه‌اندازی پلتفرم اختصاصی در مالکیت انحصاری خود معتقد است فضایی امن برای برقراری ارتباط میان معلمان و - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - دانش‌آموزان ایجاد کرده است. این وزارتخانه در اطلاعیه‌ی خود نوشته است:

معتقدیم در حوزه‌ی پلتفرم نیاز به اعمال حاکمیت از نوع مالکیت وجود دارد؛ اما در سطح سرویس و خدمات آماده‌ی همکاری همه‌جانبه با بخش خصوصی و ارائه‌دهندگان خدمات آموزش مجازی به‌منظور اتصال به پلتفرم شاد برای ارتقای کیفیت آموزشی دانش‌آموزان هستیم؛ اما اجازه‌ی ایجاد انحصار از هیچ نوعش به هیچ - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بخش و گروهی ازجمله پیام‌رسان‌ها داده نخواهد شد. جزئیات این همکاری را در روزهای آینده این وزارتخانه منتشر - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - خواهد کرد.

درپایان، ضمن تکذیب برخی اخبار کذب درخصوص نبود مالکیت آموزش‌وپرورش یا اختصاصی‌ یا ایزوله - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نبودن شبکه خاطرنشان می‌سازد که این نرم‌افزار را نهادهای دانشگاهی کشور بررسی و تأیید کرده‌اند. بنابراین، ضمن دعوت از متخصصان صاحب صلاحیت این حوزه برای بررسی این نرم‌افزار، حق آموزش‌وپرورش برای - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پیگیری حقوقی این گونه دعاوی نادرست محفوظ است و درصورت تکرار آن‌ها اقامه‌ی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - دعوی حقوقی اقدام خواهد شد.

مهدی شرفی، سرپرست مرکز برنامه‌ریزی و فناوری اطلاعات وزارت آموزش‌وپرورش، نیز در گفت‌وگو با پیوست گفته است با توافقنامه‌ی میان همراه‌اول و وزارت آموزش‌وپرورش، شبکه‌ی اجتماعی دانش‌آموزان (شاد) را این اپراتور ایجاد کرده است. طبق گفته‌ی او، مالکیت این شبکه‌ی اجتماعی کاملا دراختیار آموزش‌وپرورش و همراه‌اول موظف است ۱۵ سال به این وزارتخانه خدمات پشتیبانی ارائه و لایسنس نامحدودی برای پشتیبانی از این شبکه‌ی اجتماعی دراختیار آموزش‌وپرورش قراردهد. او به توییت مدیرعامل پیام‌رسان گپ درباره‌ی اینکه وزارت آموزش‌وپرورش برخلاف توافق‌ها انحصاری وارد همکاری با روبیکا شده، واکنش نشان داد و گفت:

تمامی پیام‌رسان‌ها می‌توانند با این شبکه‌ی اجتماعی و آموزش‌وپرورش برای توسعه‌ی آموزش مجازی همکاری کنند. بخش خصوصی می‌تواند - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - با گرفتن اعتبارنامه‌های لازم همچنان سرویس آموزش مجازی ارائه کنند. - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پیام‌رسان‌های داخلی می‌توانند ازطریق APIهای این پلتفرم به دیتای تنظیم‌گیری ما متصل - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - شوند و خدمات و سرویس‌های مدنظر خود را ارائه دهند.

شرفی درادامه‌ی صحبت‌هایش گفت تنها دانش‌آموزان و معلمان و مدیران به شبکه‌ی شاد دسترسی دارند. او یکی از - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - کاستی‌های فعالیت‌های پیام‌رسان‌ها را ایزوله‌نبودن محیط ارائه‌شده‌ی آن‌ها عنوان کرد و گفت زیرساخت فعلی شاد کاملا اختصاصی و مستقل است. به‌گفته‌ی شرفی، یکی از مشکلات پیام‌رسان‌ها - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - این بود که بستری امن و ایزوله برای دانش‌آموزان نداشتند و حتی با برطرف‌شدن این مشکل با اضافه‌شدن حالت KIDMODE، بازهم کارشناسان فنی می‌گویند امکان دورزدن محیط ایزوله‌ی دانش‌آموزان وجود داشت. شرفی درپایان گفت:

شبکه‌ی اجتماعی دانش‌آموزان باید حتما تمامی اصول فرهنگی و اخلاقی را پوشش دهد و ابزاری که استفاده می‌شود، امن و کاملا شناخته شده باشد. اگر شخصی غیر از دانش‌آموزان و معلمان و مدیران اپلیکیشن شاد را نصب کنند، کاربردی برای آنان نخواهد داشت و نمی‌توانند از آن استفاده کنند. در مرحله‌ی اول، اجازه‌ی دسترسی به خانواده نیز داده نشده است و این محیط فقط محیطی امن برای دانش‌آموزان است و هیچ محتوایی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - غیر از محتوای آموزشی روی این شبکه - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - قرار نمی‌گیرد.

ادعای آموزش‌وپرورش مبنی‌بر امن و ایزوله نبودن محیط پیام‌رسان‌ها در حالی مطرح می‌شود که مدیران پیام‌رسان‌ها می‌گویند به آن‌ها گفته شد باید از ۱۵ فروردین‌ دسترسی دانش‌آموزان ایزوله باشد و آن‌ها در - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مدت ۴۸ ساعت حالت Kid Mode را روی اپلیکیشن‌های خود فعال کرده بودند. مدیران پیام‌رسان‌های داخلی می‌گویند طراحی کلاینت اختصاصی در تفاهم‌نامه‌ی میان وزارت آموزش‌وپرورش و پیام‌رسان‌ها مطرح نشده بود. برخی از آن‌ها این موضوع را دامپینگ (بازارشکنی یا قیمت‌شکنی) می‌دانند و می‌گویند همراه‌اول دامپینگ شدیدی در فضای رقابتی ایجاد کرده است و برخی دیگر آموزش‌وپرورش را به‌عنوان متولی، مقصر این ماجرا می‌دانند.

زومیت برای کسب اطلاعات بیشتر، با مرتضی رحیمی، مدیر پیام‌رسان سروش‌پلاس، گفت‌وگو کرد. رحیمی در پاسخ به پرسش - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - ما درباره‌ی دلیل این ماجرا گفت:

ماجرا از اوایل اسفند سال گذشته و از جایی آغاز شد که با شیوع ویروس کرونا و ادامه‌دارشدن آن، - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - از پیام‌رسان‌ها خواسته شد به‌‌دلیل تعطیل‌شدن مدارس، زیرساختی برای ۱۴ میلیون دانش‌آموز تهیه کنند تا مدیر هر مدرسه با انتخاب پیام‌رسان مدنظر خود، کارهای آموزشی مانند اشتراک‌گذاری فیلم، تبادل پیام میان معلمان و دانش‌آموزان، حضوروغیاب و برگزاری آزمون آنلاین را ازطریق - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - آن انجام دهد. شروع ثبت‌نام و به‌عبارتی ورود معلم و مدیر و دانش‌آموز ازطریق رباتی انجام می‌شد که به سامانه‌ی آموزش‌وپرورش متصل بود و بعدازآن، سایر خدمات ازطریق گروه و کانال‌های پیام‌رسان انجام می‌شد.

قرار بود مدیر هر مدرسه از بین پنج پیام‌رسانی که اعلام آمادگی کرده بودند، یک پیام‌رسان را انتخاب کند. به‌عنوان مثال، پیام‌رسان ایتا اعلام آمادگی نکرده بود. تقریبا تمام مدارس نیز پیام‌رسان مدنظر خود را انتخاب کردند. به‌عنوان مثال، از بین حدود ۷۰ هزار مدرسه‌، تقریبا ۳۴ هزار مدرسه سروش‌پلاس و حدود ۲۴ هزار مدرسه روبیکا را را انتخاب کرده بودند.

تا اینکه آموزش‌وپرورش بحث جدیدی مطرح کرده و به‌ازای هر کاربر درخواست پول کرد. به‌عبارت‌دیگر، خدمات رایگانی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - را در نظر نگرفته بودند که پیام‌رسان‌ها با تقبل هزینه‌‌های نرم‌افزاری و سخت‌افزاری در این مقیاس ارائه می‌دهند. دلیل این پیشنهاد آموزش‌وپرورش نیز آن بود که روبیکا اولین‌بار این پیشنهاد را مطرح و به‌عبارتی آموزش‌وپرورش را تحریک کرده بود که به‌ازای - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - هر کاربر حاضر است مبلغ غیرمتعارفی پرداخت کند. البته این موضوع با توضیحات کسب‌وکاری و برگزاری جلسه‌ای با وزیر محترم آموزش‌وپرورش و وزیر محترم ارتباطات و معاون محترم علمی رئیس‌جمهور منتفی شد؛ زیرا در چنین وضعیتی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - که پیام‌رسان خدماتی را رایگان ارائه می‌دهد، پرداخت پول به‌ازای هر کاربر معنایی ندارد. بعد از منتفی‌شدن این موضوع، تفاهم‌نامه‌ای با پیام‌رسان‌ها منعقد شد کار پیش برود.

بعد از این ماجرا، مافیای آموزش درباره‌ی محتوای پیام‌رسان‌ها فیلم‌هایی تهیه کردند و می‌گفتند بچه‌ها با استفاده از این پیام‌رسان‌ها وارد محیطی می‌شوند که محتوای - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مبتذلی دارد. در همین زمینه، وزارت آموزش‌وپرورش از ما خواست نسخه‌ای ایزوله و مستقل تهیه کنیم و ما نیز طبق تعهد خود به قانون صیانت از کودکان و زیر فشار شدید کاری، حالت Kid Mode را به پیام‌رسان اضافه کردیم. به‌عبارت‌دیگر، حالتی را افزودیم تا والدین بر کار بچه‌ها نظارت کنند و آنان می‌توانستند حالت دانش‌آموزی را روی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پیام‌رسان فعال کنند تا بچه‌ها در محیطی ایزوله قرار بگیرند و امکان دسترسی به محتوای عمومی و جست‌وجو و تماس غیرفعال شود. این امکان را فراهم کردیم؛ اما درنهایت بعد از گذشت ۴۵ روز و تلاش بی‌وقفه‌ی همکارانمان، وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد نسخه‌ی اختصاصی می‌خواهد؛ یعنی نسخه‌ای - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - که تحت مالکیت آموزش‌وپرورش قرار گیرد. به آن‌ها اعلام کردیم تهیه‌ی نسخه‌ی اختصاصی روندی مشخص دارد و معمولا ازطریق برگزاری مناقصه‌ی عمومی یا روال واگذاری امتیاز و سپس سرمایه‌گذاری، سخت‌افزار و نرم‌افزار تهیه و آزمایش امنیت و - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بار انجام می‌شود؛ اما وزارت آموزش‌وپرورش اعلام کرد با همراه‌اول قرارداد بسته است. روبیکا نیز نسخه‌ی روبیکس خود را تنها با تغییر لوگو و بدون اضافه یا کم کردن خدماتی دراختیار آموزش‌وپرورش - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - قرار داد. معلوم نیست همراه‌اول با چه توجیهی چنین کاری - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - را انجام داده است.

رحیمی در پاسخ به این پرسش که «پس روبیکا نسخه‌ی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مستقل مدنظر آموزش‌و‌پرورش را دراختیار آن‌ها قرار داد؟» گفت:

بله، اما چنین درخواستی از ابتدا مطرح نشده بود. بعد از گذشت ۴۵ روز که درخواست‌های آن‌ها را انجام دادیم، چنین موضوعی، یعنی نسخه‌ی اختصاصی را مطرح کردند. همراه‌اول دامپینگ شدیدی در فضای رقابتی ایجاد کرد، بدین‌صورت که فضایی رایگان دراختیار آموزش‌وپرورش قرار داد و حتی سخت‌افزارهای مدنظر را - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نیز تأمین کرد تا آموزش‌و‌پرورش بعدا و در فرصتی مناسب، هزینه‌ی آن را پرداخت کند. - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - اپلیکیشن و برند نیز کاملا تحت مالکیت آموزش‌وپرورش است.

او در - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پاسخ به این پرسش که «آیا قراردادی بین آموزش‌وپرورش و پیام‌رسان‌ها بسته شده بود که امکان پیگیری و - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - شکایت وجود داشته - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - باشد؟» پاسخ داد:

با آموزش‌وپرورش تفاهم‌نامه امضا کرده بودیم که بار مالی نداشت. این موضوع را به لحاظ قانونی ازطریق شورای رقابت پیگیری می‌کنیم. همراه‌اول با دامپینگی که ایجاد کرد، فضای رقابتی را از بین برد. فضا به این شکل بود که پنج اپلیکیشن در این پروژه همکاری کردند و مدیر هر مدرسه، پیام‌رسان مدنظر خود را انتخاب می‌کرد؛ یعنی هم مدارس دستشان در انتخاب اپلیکیشن - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - برتر باز بود و هم اینکه امکانی فراهم می‌کرد تا سرویس‌ها - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - و شرکت‌های آموزشی کوچک می‌توانستند با ما یا سایر پیام‌رسان‌ها - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مذاکره کرده و همکاری کنند. قصد نداشتیم همه‌ی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - کارها - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - را خودمان انجام دهیم و می‌توانستیم در ارائه‌ی خدماتی مانند کلاس مجازی با سایر شرکت‌ها همکاری کنیم و خدمات مدنظر آموزش‌و‌پرورش را توسعه دهیم.

در‌حال‌حاضر، آموزش‌وپرورش برای توسعه‌ی خدمات خود فقط وابسته به روبیکا است و ازآنجاکه روبیکا در این - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مدل مسائل به‌شدت انحصارگرا است، از نظر ما توفیقی نخواهد داشت و این بار کج هرگز به منزل - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نخواهید رسید. با همکاری - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - سایر پیام‌سان‌‌ها می‌‌توان این بار را تقسیم کرد تا خدمات بهتری به دانش‌آموزان ارائه - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - شود؛ اما به‌نظر می‌رسد آموزش‌وپرورش به کیفیت خدمات اهمیتی نمی‌دهد و تنها به این فکر می‌کند که در بحران کرونا توانسته است پیام‌رسان انحصاری از همراه‌اول بگیرد.

مدیر پیام‌رسان سروش پلاس در پاسخ به این پرسش که «آیا حق لغوکردن - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پروژه در تفاهم‌نامه‌ی میان - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پیام‌رسان‌ها و وزارت آموزش‌وپرورش وجود داشته - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - یا - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - خیر؟» - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - توضیح داد:

خیر، تنها نکته‌ی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - موجود این بود که تفاهم‌نامه را امضا کردیم؛ اما وزارت آموزش‌وپرورش به این - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بهانه که هنوز - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مقام مسئول وزارتخانه مشخص نشده، تفاهم‌نامه را امضا نکرد. بااین‌حال، متن هر دو تفاهم‌نامه را تأیید کرده بود و ما هم طبق اعتمادمان به وزارت آموزش‌وپرورش، آن‌ها را امضا کردیم. در هیچ‌کدام - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - از تفاهم‌نامه‌ها، موضوع اپلیکیشن اختصاصی مطرح نشده - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - بود و تنها بحث ایزوله‌کردن محیط برای دانش‌آموزان عنوان شده بود.

رحیمی در پاسخ به این پرسش که «آیا همکاری دانشگاه شریف برای تأمین امنیت با این موضوع ارتباطی داشته است یا خیر؟» گفت:

خیر، در این ماجرا از نام دانشگاه شریف سوءاستفاده شد. صرفا یکی از شرکت‌های متعلق به یکی از استادان دانشگاه شریف، API GatewayI تهیه - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - کرد که ربات پیام‌رسان‌ها برای گرفتن دیتای آموزش‌وپرورش ازجمله اطلاعات مدرسه و کلاس مدیران و معلمان - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - به آن متصل می‌شد. موضوع اپلیکیشن شاد که متعلق به همراه‌اول است، به دانشگاه شریف ارتباطی ندارد.

مدیر پیام‌رسان سروش‌پلاس درپایان گفت این - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - موضوع را پیگیری حقوقی خواهد کرد؛ زیرا همراه‌اول روند اشتباهی را در بازار شروع کرده است. رسیدگی به درخواست وزارت آموزش‌وپرورش برای ما و سایر شرکت‌ها مهم بود و در این مدت از تعطیلات خود صرف‌نظر کردیم و در بحران کرونا و تعطیلات نوروز، با در‌نظر‌گرفتن - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نکات بهداشتی برای سلامت - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - کارمندانمان آن‌ها را سر کار آوردیم. اینکه هر نهاد و سازمانی بخواهد پیام‌رسان اختصاصی داشته باشد، توجیه اقتصادی ندارد. فردا وزارتخانه‌های مختلف برای کارهای ملی خود یک پیام‌رسان ایجاد می‌کنند و این امر غیر از هدردادن منابع و موازی‌کاری، نارضایتی مردم از - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نصب چند اپلیکیشن برای کارهای محدود - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - را به‌دنبال خواهد داشت.

درباره‌ی این موضوع زومیت با میثم عسگری، مدیرعامل پیام‌رسان آی‌گپ، نیز به گفت‌وگو نشست. او معتقد است آموزش‌وپرورش مقصر چنین اتفاقی است و می‌گوید آی‌گپ آخرین پیام‌رسانی بود که وارد این عرصه شد؛ زیرا وزارت ارتباطات این پیام‌رسان را به وزارت آموزش‌وپرورش معرفی نکرده بود و تازه - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - ۲۹ اسفند ۱۳۹۸ و بعد از توییت اعتراضی او، آموزش‌وپرورش با آن‌ها تماس گرفت و درخواست همکاری مطرح کرد. به‌همین‌دلیل، فشار روی تیم فنی بسیار زیاد بود. عسگری گفت:

تیم فنی ما در ایام تعطیلات نوروز سر کار آمده بودند تا بتوانیم پروژه‌ی آموزش‌وپرورش را - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پیش ببریم. آموزش‌وپرورش در - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - این مدت مسیر خود را چندین‌بار عوض کرد و درنهایت تصمیم گرفت پیام‌رسان‌ها از این موضوع خارج شوند. آموزش‌وپرورش به - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - ما پیام‌رسان‌ها با ارسال - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نامه‌ای - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - مکتوب اعلام کرد با‌توجه‌به حساسیت‌ها، با شما همکاری نخواهیم کرد.

عسگری درادامه - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - افزود از نحوه‌ی همکاری جدید آموزش‌وپرورش اطلاعی ندارد که انحصاری یا غیرانحصاری است و مجموعه‌های دیگر را مقصر نمی‌داند. او مقصر اصلی را آموزش‌وپرورش می‌داند که کار را به‌صورت غیرحرفه‌ای و غیراخلاقی و خارج از هرگونه توافقی انجام داده است. به‌گفته‌ی او، آموزش‌وپرورش مسئولیت راهبری این پروژه را برعهده داشته و از پنج پیام‌رسان برای پیاده‌سازی آن دعوت کرده است. تیم‌های فنی پیام‌رسان‌ها در ایام تعطیلات کار خود را انجام داده‌اند؛ اما درنهایت بدون ارائه‌ی دلیل منطقی و حتی آزمایش - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - فنی کنار گذاشته شده‌اند. 

درحالی‌که آموزش‌وپرورش نبود همراهی مناسب پیام‌رسان‌ها با بخش فنی برای انجام آزمایش‌های - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - موردنیاز را یکی از دلایل همکاری‌نکردن با پیام‌رسان‌ها عنوان کرده است، مدیرعامل آی‌گپ می‌گوید آزمایش فنی روی پیام‌رسان‌ها انجام نشده است. عسگری درادامه می‌گوید تیم فنی آی‌گپ خواسته‌ی آموزش‌وپرورش مبنی‌بر ایزوله‌کردن پیام‌رسان برای دانش‌آموزان را با مُد دانش‌آموزی اجرا کرده است؛ اما - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - درنهایت، آموزش‌وپرورش این راه‌حل را رد و به‌صورت یک‌طرفه از پروژه عقب‌نشینی کرد.

عسگری درادامه به هزینه‌های سنگین تحمیل‌شده به آی‌گپ بابت این موضوع اشاره کرد و اینکه به‌خاطر - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - پروژه‌ی آموزش‌وپرورش کارمندان این شرکت هم فیزیکی و هم دورکاری در تعطیلات مشغول کار بودند. مدیرعامل آی‌گپ در پاسخ به این پرسش که «تکلیف هزینه‌ها چه خواهد شد؟» گفت:

آموزش‌وپرورش قرارداد امضاشده‌ای از سمت خودش با ما نداشت. ما توافق‌نامه و تعهداتی را امضا کرده بودیم و منتظر امضای آن‌ها بودیم که این کار انجام نشد؛ به‌همین‌دلیل، شاید نتوانیم هزینه‌ها را جبران کنیم. مقصر اصلی بلاتکلیفی‌ها و صدمات واردشده به پیام‌رسان‌ها آموزش‌وپرورش است.

بچه‌هایی که در سیستم آموزش‌وپرورش در حال یادگیری هستند، چه آینده‌ای خواهند داشت؟ این پذیرفته - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - نیست که سیستم آموزشی از روی هیجان تصمیماتی می‌گیرد و بعد از زحماتی که برایش کشیده می‌شود، تصمیم دیگری برای اجرا اتخاذ می‌کند. درباره‌ی شرکت‌هایی که پیشنهادهای دیگری به آموزش‌وپرورش داده‌اند، نظری ندارم و مقصر اصلی این موضوع را آموزش‌وپرورش می‌دانم.

عسگری در پاسخ به این پرسش که «آیا زحمت‌های کشیده‌شده برای پیاده‌سازی پروژهبه‌طورکلی از بین رفته است؟» گفت: 

به سرویس اصلی - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - آموزش‌وپرورش وصل بودیم و آموزش‌وپرورش عملیات را در سرور خود هدایت می‌کرد. به‌عبارت‌دیگر، تنها بستر ارائه‌ی سرویس بودیم؛ به‌همین‌دلیل، نمی‌توان از کارهای انجام‌شده استفاده‌ی دیگری کرد. نهایتا تجربه‌ی ارزنده‌ای کسب کردیم - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - که از این به‌بعد، بدون قرارداد کاری انجام ندهیم. تیم ما به‌‌دلیل وضعیت بحرانی کشور و دانش‌آموزان - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - تصمیم گرفت کار را بدون دید تجاری و درآمدی پیش ببرد تا دانش‌آموزان دور از فضای آموزشی بتوانند - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - تعامل مناسبی با معلمان خود داشته باشند؛ اما آموزش‌وپرورش درنهایت تصمیم دیگری گرفت.

با اینکه آموزش‌وپرورش دلایلی ازجمله اختصاصی‌نبودن فضا، نبود همراهی مناسب پیام‌رسان‌ها با بخش فنی برای انجام آزمایش‌های موردنیاز تأمین‌نشدن ویژگی‌های خواسته‌شده‌ به‌وسیله‌ی پیام‌رسان‌ها، بروز ملاحظات مهم فنی و امکان درز اطلاعات دانش‌آموزان را به‌عنوان دلایل همکاری‌نکردن با پیام‌رسان‌ها عنوان کرد و درنهایت تصمیم گرفت - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - شبکه‌ی اختصاصی مستقل و ایزوله برای دانش‌آموزان راه‌اندازی کند، مدیران پیام‌رسان‌ها می‌گویند انتظارات آموزش‌وپرورش را برآورده کرده‌اند و این وزارتخانه را مقصر ماجرا می‌دانند. باید - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - دید در روزهای آینده دو طرف ماجرا توضیحات کامل‌تری ارائه خواهند کرد یا خیر. - تعمیرات سولاردام سانی تهران ویلا - دیدگاه شما درباره‌ی این ماجرا چیست؟ 

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone