تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: تفاوت برد اینورتر با برد مین مایکروفر چیست؟
    پاسخ: برد اینورتر مایکروفر وظیفه تامین و افزایش ولتاژ ورودی به مگنترون را دارد ولی برد مین وظیفه ارسال فرمان ها به قسمت های مختلف دستگاه را برعهده دارد.
  2. سوال: نقش سنسور ترمیستور در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: ترمیستور یک مقاومت حساس به دما میباشد که وظیفه سنجیدن دمای کابین مایکروفر را برعهده دارد.
  3. سوال: سولاردام گرم نمیکند اشکال از چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروفر به عوامل متعددی از جمله مگنترون، خازن، دیود، فیوز و برد الکترونیکی ارتباط دارد که نیازمند بررسی توسط کارشناسان متخصص را دارد.
  4. سوال: در صورتی که از تعمیرات ارائه شده راضی نباشیم چه اتفاقی رخ میدهد؟
    پاسخ: دارا بودن بیش از بیست هزار مشترک فعال گواه بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که شما از خدمات ارائه شده توسط تعمیرکاران ما راضی نباشید در اسرع فرصت به مشکل شما رسیدگی میگردد و در صورت عدم رضایت امکان استرداد وجه پرداختی به شما وجود دارد.
  5. سوال: علت خرابی مگنترون مایکروفر چیست؟
    پاسخ: خرابی مگنترون میتواند در اثر استفاده از ظروف فلزی و یا استفاده طولانی مدت از برنامه مایکرو بوجود آید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 14093.html
پنجشنبه, ۲۶ دی ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۵۴

بنچمارک منتسب به تراشه‌های AMD Ryzen 4000 منتشر شد؛ جهشی عظیم در عملکرد گرافیکی

نتایج بنچمارک‌های جدید نشان می‌دهد، تراشه‌ی رایزن Ryzen 7 4800U شرکت AMD، ده درصد سریع‌تر از پردازنده‌ی Core i7-1065G7 اینتل با پردازنده‌ گرافیکی مجتمع Iris Pro است.

سری جدیدی از بنچمارک‌های منتسب به پردازنده‌‌های شتاب‌یافته‌ی (APU) رایزن ۴۰۰۰ شرکت AMD موسوم به Renoir در پایگاه داده‌ی بنچمارک 3DMark ظاهر شده است. نتایج این بنچمارک برای APU‌های جدید AMD نسبت‌به تراشه‌های سری آیس‌لیک (Ice  Lake) اینتل با پردازنده‌ی گرافیکی مجتمع نسل یازدهم این شرکت، بازدهی گرافیکی بسیار بالایی را نشان می‌دهد. بنچمارک‌های جدید - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - توسط حساب‌های کاربری ROGAME و TUM_APISAK در توییتر مشاهده شده است؛ افرادی که مشغول انجام کارهای باورنکردنی برای کشف اطلاعات پنهان از پایگاه‌های داده‌ی مختلف آنلاین هستند.

در پوشش زومیت از رویداد معرفی خانواده‌ی پردازنده‌های رایزن 4000 AMD با نام کدگذاری‌شده‌ی Renoir اشاره شد که در بنچمارک‌های ارائه‌شده توسط AMD، پردازنده‌های جدید این شرکت در قیاس با نسل دوم از خانواده‌ی تراشه‌های AMD با نام پیکاسو، - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - در عملکرد گرافیکی جهش بزرگی را به خود دیده‌اند. هر دو خانواده از پردازنده‌های AMD، در - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - اصل از معماری گرافیکی مشابه، یعنی - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - Vega بهره می‌برند، اما به لطف لیتوگرافی ساخت ۷ نانومتری، عملکرد تراشه‌های سری Renoir افزایش چشم‌گیری داشته است.

تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا

حتی رابرت هولاک، مدیر ارشد بازاریابی فنی در AMD، خود پیش‌قدم شده و می‌گوید استفاده از لیتوگرافی ۷ نانومتری این امکان را به AMD داده تا با افزایش ۵۹ درصدی عملکرد تک‌تک واحدهای محاسباتی (CU)، بازده کلی هسته‌های Vega را بالا ببرد. در قیاس با لیتوگرافی ۱۲ نانومتری، استفاده از گره‌های ۷ نانومتری به AMD اجازه داده تا سرعت کلاک پردازنده‌ی گرافیکی را تا ۱۷ درصد بالاتر - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - ببرد. این افزایش همراه‌با یک شتاب قدرتی در توان گرافیکی و پیشرفت‌های قدرتی مشابه کمک می‌کند تا عملکرد بهتری نسبت به نسل پیشین از پردازنده‌های گرافیکی مجتمع Vega حاصل شود. حساب کاربری منتسب به رابرت هولاک در توییتر به سؤال کاربری که پرسیده بود چرا این تراشه‌ها به‌جای معماری RDNA هنوز از معماری وگا استفاده می‌کنند این‌گونه پاسخ - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - داد:

زیرا جدول زمانی درست تنظیم نشد. اما هر واحد محاسباتی Vega در نسل سوم [از پردازنده‌های] موبایلی، ۵۹ درصد سریع‌تر از نسل دوم است.

اما همان‌گونه که خود مدیرعامل AMD، دکتر لیزا سو، پیش‌تر تأیید کرده، در نهایت خانواده‌ی APUهای AMD تحت معماری گرافیکی Navi در آینده معرفی خواهند شد. در هر صورت، حال با تمرکز بر بنچمارک‌ها، تنایج مربوط به - تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا - تراشه‌های 4800U و 4700U را مشاهده می‌کنیم.

در بنچمارک 3DMark 11، تراشه‌ی Ryzen 7 4800U در حدود ۱۰ درصد سریع‌تر از پردازنده‌ی Core i7-1065G7 اینتل با پردازنده‌ی گرافیکی مجتمع Iris Pro است. رایزن 7 4700U نیز در حالی‌که نسبت به پردازنده‌ی 7 4800U تراشه‌ای پایین‌رده محسوب می‌شود، ۲ درصد عملکرد بهتری درقیاس با پردازنده‌ی یادشده‌ی اینتل دارد. در نتایج مربوط به CPU Physics، یک پردازنده‌ی Ryzen 7 4800U حداکثر ۳۰ درصد سریع‌تر از پردازنده‌ی اینتل است. دلیل سرعت بالای این تراشه، بیشتر به خاطر فرکانس پردازشی بالاتر و تعداد بیشترِ هسته‌ها و رشته‌ها است. با این حال در بنچمارکی دیگر، نتایج متفاوتی را شاهد هستیم. پردازنده‌ی Core i7-10750H اینتل با وجود داشتن ۲۴ درصد سرعت کلاک بالاتر و توان طراحی حرارتی (TDP) به مراتب بیشتر، تنها ۱۵ درصد عملکرد بهتری نسبت به رایزن 7 4800U دارد. TDP در پردازنده‌ی Core i7-10750H اینتل ۴۵ وات بوده و در پردازنده‌ی مورد بحث AMD، تنها ۱۵ وات است.

بنچمارک دیگری نیز وجود دارد که نتایج مربوط به دو نوع مختلف از پردازنده‌ی Ryzen 7 4800U را به نمایش می‌گذارد. نوع بالارده‌ی تراشه‌ی مذکور نسبت به نوع پایین‌رده، ۲۰ درصد عملکرد گرافیکی بیشتر و ۷ درصد عملکرد پردازشی بهتری دارد که ممکن است نشانگر cTDP یا توان طراحی حرارتی قابل تنظیم ۲۵ واتی در طراحی لپ‌تاپ باشد.

تعمیرات سولاردام سوپرا شاهین ویلا

در قیاس با تراشه‌ی Ryzen 7 4700U، پردازنده‌ی Ryzen 7 4800U در حدود ۲۵ درصد عملکرد گرافیکی بالاتر و ۶۵ درصد عملکرد پردازشی بیشتری دارد و تمامی این ارقام ناشی از راندمان بالاتر نسبت به تراشه‌های پیکاسو است. با نگاه به امتیازهای مربوط به بنچمارک UserBenchmark، نتایج مشابهی را شاهد هستیم. پردازنده‌ی گرافیکی AMD رادئون تحت معماری وگا، ۳۴ درصد عملکرد بهتری نسبت به تراشه‌ی Iris Plus اینتل دارد. تمامی این بنچمارک‌ها نشان می‌دهد اگرچه با به‌کارگیری معماری Navi روی APUهای رایزن 4000 AMD نتایج خارق‌العاده‌ای حاصل می‌شد، اما هنوز هم AMD با بازطراحی معماری Vega روی لیتوگرافی ۷ نانومتری در بخش پردازنده‌های گرافیکی شرکت، کار شگفت‌انگیزی را انجام داده است.

نوع پردازندهتعداد هسته‌ها و رشته‌هافرکانس پردازشی پایهبیشینه کلاک بوستشمار واحدهای محاسباتی (CU) و پردازنده‌های سایه‌زن (SP)توان طراحی حرارتی (TDP)
AMD رایزن 9 4900H۸ / ۱۶نامشخصنامشخصنامشخص۴۵ وات
AMD رایزن 7 4800H۸ / ۱۶۲٫۹ گیگاهرتز۴٫۲ گیگاهرتز۸ / ۵۱۲۴۵ وات
AMD رایزن 5 4600H۶ / ۱۲۳٫۰ گیگاهرتز۴٫۰ گیگاهرتز۶ / ۳۸۴۴۵ وات
AMD رایزن 7 4800U۸ / ۱۶۱٫۸ گیگاهرتز۴٫۲ گیگاهرتز۸ / ۵۱۲۱۵ وات
AMD رایزن 7 4700U۸ / ۸۲٫۰ گیگاهرتز۴٫۱ گیگاهرتز۷ / ۴۴۸۱۵ وات
AMD رایزن 5 4600U۶ / ۱۲۲٫۱ گیگاهرتز۴٫۰ گیگاهرتز۶ / ۳۸۴۱۵ وات
AMD رایزن 5 4500U۶ / ۶۲٫۳ گیگاهرتز۴٫۰ گیگاهرتز۶ / ۳۸۴۱۵ وات
AMD رایزن 3 4300U۴ / ۴۲٫۷ گیگاهرتز۳٫۷ گیگاهرتز۵ / ۳۲۰۱۵ وات

نتایج به‌عمل آمده از بنچمارک‌ها سبب شده تا کاربران، درباره‌ی بیش از ۱۰۰ مدل از لپ‌‌تاپ‌هایی که در سه‌ماهه‌ی نخست سال جاری میلادی با پردازنده‌ی رایزن ۴۰۰۰ AMD روانه‌ی بازار می‌شوند هیجان‌زده باشند. بی‌شک در ماه‌های پیش‌رو رقابت شدیدی میان پردازنده‌های سری رایزن ۴۰۰۰ AMD و خانواده‌ی ۱۰ نانومتری تایگرلیک (Tiger Lake) اینتل شکل خواهد گرفت. بنچمارک‌هایی نیز از سری تایگرلیک منتشر شده که در اسرع وقت نتایج حاصل از بررسی آن‌ها ارائه خواهد شد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone