تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: تفاوت مایکروویو سولاردام با معمولی چیست؟
    پاسخ: مایکروفر توسط اشعه مواد غذایی را گرم میکند اما سولاردام علاوه بر اشعه توسط المنت های هالوژنی وظیفه گرم کردن را انجام میدهد.
  2. سوال: ترانس در ماکروویو چه نقشی را ایفا میکند؟
    پاسخ: ترانس در ماکروفر وظیفه تبدیل ولتاژ220 ورودی به 2100 ولت را بر عهده دارد و آن را به خازن منتقل میکند.ُ
  3. سوال: نحوه گرم شدن غذا در مایکروفر چگونه انجام میشود؟
    پاسخ: نحوه کار ماکروویو به این صورت است که با ارسال امواج به مولکول های داخل مواد غذایی، باعث جنبش آن ذرات شده و بر اثر تبخیر آب داخل مواد غذایی، عمل گرم شدن انجام میگیرد.
  4. سوال: آیا اشعه مایکروویو خطرناک است؟
    پاسخ: اشعه مایکروفر در هنگامی که کاور دستگاه بسته باشد خطرناک نیست ولی بهتر است فاصله یک متر در هنگام کارکرد با مایکروفر رعایت شود.
  5. سوال: در صورتی که از خدمات رضایت نداشته باشیم چه اتفاقی می افتد؟
    پاسخ: داشتن بیش از بیست هزار مشترک فعال گواهی بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که به هر دلیل شما از خدمات ارائه شده توسط همکاران ما رضایت نداشته باشید در کوتاه ترین زمان ممکن به مشکل شما رسیدگی خواهد شد و در صورت عدم رضایت امکان بازگشت وجه پرداختی وجود دارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 15149.html
چهار شنبه, ۲۰ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۱۸:۰۵

ناسا قدرتمندترین راکتش را رونمایی کرد

ناسا سرانجام پس از وقفه‌های متعدد هسته‌ی مرکزی راکت قدرتمند اسپیس لانچ سیستم را رونمایی کرد. این راکت فضانوردان ناسا را تا سال ۲۰۲۴ به سطح ماه بازخواهد گرداند.

جیم برایدنستاین، مدیر ناسا روز دوشنبه اعلام کرد این سازمان ساخت راکت غول‌پیکری را به‌پایان رسانده که قرار است فضانوردان آمریکایی را - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - پس از نیم‌قرن به سطح ماه بازگرداند. برایدنستاین متعهد شد مأموریت بازگشت به‌ ماه با وجود - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - وقفه‌های متعدد به‌وجودآمده در ساخت راکت یادشده، در سال ۲۰۲۴ انجام خواهد شد.

راکت جدید ناسا که با عنوان اسپیس لانچ سیستم (SLS) شناخته می‌شود، با ۶۵ متر ارتفاع هم‌اندازه‌ی ساختمانی ۲۰ طبقه است و بلندترین راکتی محسوب می‌شود که تاکنون ساخته شده است. ناگفته نماند این سامانه‌ی پرتاب فضایی قدرتمندترین راکت موجود به‌شمار می‌آید و به‌نحوی طراحی شده است که پیش از جداشدن از کپسول سرنشین‌دار اوریون که مرحله‌ی فوقانی راکت است، به سرعت رکوردشکن ۲۳ ماخ دست یابد.

تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور

تصویر - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - هنری از اسپیس لانچ سیستم روی سکوی پرتاب

مقاله‌های مرتبط:

ساخت اسپیس لانچ سیستم تاکنون با تأخیرها و اضافه‌هزینه‌های متعدد همراه بوده است؛ به‌نحوی که نخستین پرتاب راکت ابتدا قرار بود در - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - نوامبر ۲۰۱۸ به‌وقوع بپیوندد و هزینه‌ی تمام‌شده‌ی آن نیز با ۲۹ درصد افزایش از ۶/۲ میلیارد دلار به ۸ میلیارد دلار افزایش یافته است.

مدیر ناسا درحالی‌که درمقابل هسته‌ی مرکزی غول‌پیکر و نارنجی‌رنگ اسپیس لانچ سیستم در کارخانه‌ی مونتاژ میشو در نیواورلئان ایستاده بود، - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - لحظه‌ی رونمایی راکت را روز بسیار مهمی دانست و گفت:

ما در مسیر رسیدن به مأموریت آرتمیس ۳ و رساندن نخستین فضانورد زن و سپس مرد به قطب جنوب ماه در سال ۲۰۲۴، در حال پیشرفت چشمگیری هستیم.

طبق گزارش ارزیابی امسال، مأموریت آرتمیس ۱ احتمالا در ژوئن - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - ۲۰۲۰ (خرداد یا تیر ۹۹) انجام خواهد شد و نخستین آزمایش بدون سرنشین خواهد بود. ناسا قصد دارد به‌منظور استخراج یخ‌آب قمری که در سال ۲۰۰۹ کشف شد، در قطب جنوب ماه فرود بیاید تا از این ماده برای پشتیبانی از حیات و تجزیه به هیدروژن و اکسیژن و استفاده به‌عنوان سوخت راکت - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - بهره گیرد.

تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور

اجزای اسپیس لانچ سیستم (برای مشاهده تصویر در اندازه‌ی بزرگ روی آن کلیک کنید)

سازمان فضایی آمریکا بازگشتش به ماه را به‌عنوان پیش‌زمینه‌ای برای مأموریت بعدی به مریخ در دهه‌ی ۲۰۳۰ می‌داند. با‌این‌حال، موانع پیش‌ روی در مسیر بازگشت به ماه، تنها به هزینه‌های ساخت راکت محدود نمی‌شود. ناسا در سال ۲۰۱۹ برای ساخت و تکمیل اسپیس لانچ سیستم و کپسول مسافربری اوریون و برنامه‌ی سامانه‌های زمینی اکتشاف درحدود ۳۴ میلیارد دلار هزینه کرده است. پیش‌بینی می‌شود مجموع هزینه‌ها تا سال ۲۰۲۴ به بیش از ۵۰ میلیارد دلار افزایش یابد. علاوه‌بر معضل هزینه‌ها، آینده‌ی مأموریت بازگشت به ماه در گرو تداوم پشتیبانی سیاست‌مداران - تعمیرات سولاردام ویرپول امین حضور - کاخ‌سفید و نمایندگانی است که درنهایت، وظیفه‌ی تخصیص بودجه را برعهده دارند.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone