تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا تعمیرکار سولاردام بدون هماهنگی با من مراجعه میکند؟
    پاسخ: تمام تکنسین های مایکروویو قبل از مراجعه با شما تماس گرفته و زمان مراجعه را با شما هماهنگ مینمایند.
  2. سوال: روش تمیز کردن فضای داخلی ماکروفر چیست؟
    پاسخ: برای تمیز کردن فضای داخلی مایکروویو میتوان یک لیوان محلول آب و آبلیمو را به مدت 15 دقیقه در داخل دستگاه گذاشت و بعد از آن فضای داخلی را با دستمال تمیز کزد.
  3. سوال: فضای قرارگیری مایکروویو باید دارای چه شرایطی باشد؟
    پاسخ: فضای قرار گیری مایکروفر باید به گونه ای باشد که گردش هوا در اطراف و به خصوص در پشت آن مناسب باشد تا از گرم شدن بیش از حد دستگاه جلوگیری شود.
  4. سوال: دلیل خرابی لامپ مایکروفر چیست؟
    پاسخ: محکم بسته شدن درب دستگاه و یا چربی گرفتن دستگاه و نوسانات برقی میتواند باعث خرابی لامپ مایکروویو بشود.
  5. سوال: علت خرابی مگنترون مایکروفر چیست؟
    پاسخ: خرابی مگنترون میتواند در اثر استفاده از ظروف فلزی و یا استفاده طولانی مدت از برنامه مایکرو بوجود آید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 11659.html
شنبه, ۳۰ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۲:۰۰

انتشار مشخصات پردازنده‌های ۱۰ نانومتری کانن لیک اینتل؛ تراشه‌هایی که هرگز رنگ بازار را به خود ندیدند

اینتل در خانواده‌ی محصولات خود پردازنده‌هایی به‌نام کانن لیک طراحی کرده بود که احتمالا به ‌خاطر بازدهی یا طراحی ضعیف، هیچ‌گاه به بازار عرضه نشدند. 

مشخصات پردازنده‌های ۱۰ نانومتری کانن لیک (Cannonlake) اینتل توسط رسانه‌ها فاش شد. مشخصات منتشرشده، شامل اطلاعاتی از پردازنده‌های خانواده‌ی H و U و Y از سری کانن لیک هستند. این پردازنده‌ها هیچ‌گاه به بازار عرضه نشدند.

اینتل تصمیم داشت تا خانواده‌ی کانن لیک را در سال ۲۰۱۸ به بازار معرفی کند. البته اگر بحران تاریخی اینتل در ساخت تراشه‌های ۱۰ نانومتری رخ نمی‌داد، شاید پردازنده‌های مذکور در تاریخی بسیار زودتر معرفی می‌شدند. تیم آبی تصمیم داشت تا با کانن لیک، سطح جدیدی از قدرت و کارایی را به بازار معرفی کند، اما نتایج اولیه حتی از پیش‌بینی‌های داخلی خود شرکت هم بسیار عقب بودند. تأخیرهای مکرر در تولید و مشکلات دیگر بازدهی درنهایت باعث - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - شد تا اینتل به‌طور کامل پروژ‌‌ه‌ی کانن لیک را متوقف کند. تراشه‌های محدودی در سال ۲۰۱۸ به - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - بازار عرضه شدند، اما عرضه‌ی آن‌ها هیچ شباهتی به یک فروش عادی پردازنده نداشت.

پردازنده‌های - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - کانن لیک احتمالا به‌خاطر بازدهی پایین از عرضه به بازار جا ماندند

باوجود عدم عرضه‌ی پردازنده‌های کانن لیک - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - به بازار، اکنون مشخصات آن‌ها به دست رسانه‌های فناوری رسیده است. مشخصاتی که توسط افشاکننده‌های معتبر از دیتابیس 3DMark استخراج شد و جزئیات قابل‌توجهی از پردازنده‌های نسل هشتم اینتل در اختیار ما می‌گذارد. اینتل تصمیم داشت تا پردازنده‌های Cannonlake-H و U را تا هشت هسته - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - و ۱۶ ترد‌ پردازشی در سال ۲۰۱۸ به بازار عرضه کند. در عوض، در سال ۲۰۱۸ شاهد عرضه‌ی پردازنده‌های ۶ هسته‌ای ۱۲ ترد‌ی کافی‌لیک بودیم. پردازنده‌های هشت هسته‌ای و ۱۶ ترد‌ی نیز در سال ۲۰۱۹ برای لپ‌تاپ‌ها عرضه شدند که به‌نوعی نسل نهمی بودند و Coffee Lake Refresh نام داشتند. اینتل اکنون سریع‌ترین تراشه‌های هشت هسته‌ای ۱۶ ترد‌‌ی را در بازار دارد که البته با معماری ۱۴ نانومتری ساخته شده‌اند. تنها نمونه‌ی ۱۰ نانومتری به‌نام Tiger Lake-H تا پایان سال جاری به بازار عرضه می‌شود.

مشخصات منتشرشده، همگی از پردازنده‌های نمونه‌ی مهندسی استخراج شده‌اند که هیچ‌گاه به محصول نهایی نرسیدند. درنتیجه شاید سرعت کلاک آن‌ها دقیق نباشد. اولین پردازنده، با هشت هسته‌ و ۱۶ ترد‌ پردازشی، Cannonlake-H نام دارد. برخی قبلا ادعا کرده بودند که اینتل توانایی تولید این - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - پردازنده برای بازار حرفه‌ای و قدرتمند را - تعمیرات مایکروویو آریستون پیروزی - نداشته است، اما مشخصات اخیر نشان می‌دهد که آن‌ها حداقل یک نمونه برای کاربری با قدرت بالا طراحی کرده‌اند. تراشه‌ی مذکور، سرعت کلاک پایه‌ی ۱/۸ و تقویت‌شده‌ی ۲/۰ گیگاهرتز دارد. مجددا فراموش نکنید که این اعداد، مخصوص مدل مهندسی هستند.

مشخصات پردازنده‌ی دومی که به‌تازگی به‌دست رسانه‌ها رسید، یک محصول ۶ هسته‌ای با ۶ ترد‌ پردازشی و همان نام Cannonlake-H را نشان می‌دهد. سرعت کلاک پایه و تقویت‌شده در مشخصات منتشرشده، ۱/۰ گیگاهرتز بیان می‌شود. درنتیجه می‌توان با قدرت بیشتری ادعا کرد که این مشخصات، متعلق به نمونه‌ی مهندسی هستند. هر دو تراشه، در پلتفرم آزمایشی اینتل، هماهنگ با حافظه‌ی DDR4 نشان داده شده‌اند.

در بخشی از اخبار اخیر، به تراشه‌های Cannonlake-Y هم اشاره می‌شود که شامل Core M3-8114Y می‌شوند. تراشه‌ی مذکور سرعت کلاک پایه‌ی ۱/۵ گیگاهرتز دارد و مانند نمونه‌ی قبلی، اطلاعاتی از سرعت کلاک تقویت‌شده‌ی آن در دست نیست. امتیازهای اولیه‌ی تراشه‌ی Y در بنچمارک 3DMark Firestrike، امتیاز ۴،۳۸۴ را نشان می‌دهد که ۱۲ درصد بهتر از پردازنده‌ی دو هسته‌ای چهار ترد‌ی Core M3-7Y30 خانواده‌ی کیبی لیک با سرعت کلاک تقویت‌شده‌ی ۲/۶ گیگاهرتز است.

اگر در مقایسه‌ی بالا، سرعت کلاک مشابه را برای پردازنده‌ی کانن لیک در نظر بگیریم، شاهد ۱۵ تا ۲۰ درصد بهبود قدرت پردازش خواهیم بود. اگرچه چنین بهبودی قابل‌توجه به‌نظر می‌رسد، اما به‌هرحال تراشه‌ی مذکور هیچ‌گاه به تولید انبوه نرسید. مشخصات این پردازنده در اخبار سال ۲۰۱۸ نیز منتشر شده بود و همین سرعت کلاک را داشت.

آخرین تراشه‌‌ی موجود در اخبار اخیر، Cannonlake-Y با دو هسته و دو ترد‌ پردازشی است که فرکانس آن تا ۲/۲ گیگاهرتز می‌رسد. همه‌ی تراشه‌های کانن لیک، مجهز به پردازنده‌ی گرافیکی Gen 10 بودند که به‌نوعی یک ارتقاء نسبت به Gen 9.5 محسوب می‌شدند، اما درنهایت با پردازنده‌های گرافیکی Gen 11 در پردازنده‌های آیس لیک، جایگزین شدند.

درنهایت باتوجه به اخبار جدید می‌توان ادعا کرد که پردازنده‌های کانن لیک اینتل، محصولاتی قابل‌توجه بودند، اما به‌هرحال چالش‌های متعدد مانع از عرضه‌ی نهایی آن‌ها به بازار شد. شاید بتوان دلایل همیشگی همچون تأخیر در تولید در تیم آبی را به‌عنوان دلیل عدم عرضه‌ی تراشه‌ها به بازار، پذیرفت.

مشخصات فنی کامل، قیمت پردازنده در فروشگاه‌های اینترنتی و مقایسه‌ی کامل انواع CPU را در بخش محصولات مشاهده کنید؛ انواع CPU اینتل از  جمله سری‌ Core i3، Core i5 و Core i7 و پردازنده‌ مرکزی AMD رایزن (Ryzen) برای مقایسه و خرید در دسترس کاربران است. 

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone