تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: برد اینورتر مایکروویو چه فرقی با برد مین آن دارد؟
    پاسخ: برد مین مایکروویو وظیفه ارسال فرمان ها به قسمت های مختلف دستگاه را دارد و برد اینورتر وظیفه تامین و افزایش ولتاژ ورودی به مگنترون را دارد.
  2. سوال: علت نچرخیدن سینی مایکروفر چه میتواند باشد؟
    پاسخ: نچرخیدن سینی مایکروفر میتواند مربوط به خرابی موتور گردان، سینی، ریل، کوبلن، میکروسوییچ درب یا برد دستگاه باشد و باید توسط متخصص تعمیرات مایکروفر بررسی شود.
  3. سوال: آیا اشعه مایکروویو خطرناک است؟
    پاسخ: در صورت بسته بودن کاور مایکروفر اشعه آن خطرناک نیست ولی بهتر است فاصله یک متری حفظ شود.
  4. سوال: دلایل خرابی المنت مایکروفر را بنویسید؟
    پاسخ: کثیفی المنت و گرفتن چربی و یا عوامل بیرون میتواند باعث آسیب رسیدن به المنت و خرابی آن بشود.
  5. سوال: آیا مایکروویو به سرویس سالیانه احتیاج دارد؟
    پاسخ: مایکروویو باید به طور سالیانه سرویس و فن آن تمیز شود و فیلتر اشعه نیز باید سالیانه یک بار تعویض گردد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 19282.html
چهار شنبه, ۱۲ تیر ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۴۵

آزمایش موفقیت‌‌آمیز سیستم خروج اضطراری کپسول اوریون ناسا

با آزمایش موفقیت‌‌آمیز سامانه‌ی LAS، نسل بعدی فضاپیمای سرنشین‌‌دار ناسا یک گام دیگر به مرحله‌‌ی عملیاتی نزدیک شد.

عصر روز گذشته، دوم ژوئیه، کپسول اوریون (Orion) موفق شد آزمایش پرتاب اضطراری مهم را با موفقیت پشت سر بگذارد. سامانه‌ی پرتاب اضطراری یا LAS نوعی سامانه‌ی ایمنی خدمه‌‌ی پرواز محسوب می‌‌شود که - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - برای جداسازی سریع کپسول حامل خدمه از راکت پرتابگر در شرایط اضطراری (مثلا خطر انفجار قریب‌‌الوقوع) استفاده می‌‌شود. با این آزمایش موفقیت‌‌آمیز، مشخص شد در صورت مواجه - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - با شرایط اضطراری حین پرتاب، فضانوردان در این نوع کپسول‌های فضایی می‌توانند خود را نجات دهند. اولین پرتاب سرنشین‌‌دار این کپسول قرار است در سال ۲۰۲۲ انجام شود.

اشلی ترپلی، مدیر ایمنی پرواز ناسا، در گزارش خود از روند انجام آزمایش دیروز گفت:

منظره از اینجا (روی زمین) بسیار زیبا به نظر می‌رسید. فکر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - می‌‌کنم این آزمایش عالی بود و هیچ‌‌ چیز نمی‌‌توانست بهتر از این باشد. همه‌‌چیز فوق‌‌العاده بود.

در ساعت ۱۵:۳۰ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - دوم ژوئیه، نسخه‌‌‌ای آزمایشی از کپسول اوریون از ایستگاه نیروی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - هوایی کیپ‌‌کاناورال در فلوریدا پرتاب شد. کپسول با کمک موتور تک‌‌مرحله‌‌ی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - بازساری‌‌شده از موشک بالستیک قاره‌‌پیمای پیسکیپر (Peacekeeper) به آسمان پرتاب شد و بعد از ۵۲ ثانیه، یعنی زمانی‌‌ که کپسول به ارتفاع ۳۱ هزار پایی از زمین رسید، سامانه‌ی LAS نصب‌شده روی کپسول فعال شد.

سامانه‌ی LAS موتور با پیشرانه‌‌ی ۱۸۰ تنی اوریون را روشن کرد - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - و در نتیجه، نیرویی معادل 7G (هفت برابر میزان ثابت گرانش G) برای جداسازی از بوستر آزاد شد (میزان نیروی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - گرانش حس‌‌شده روی زمین برابر با 1G است). مقام‌های ناسا می‌‌گویند در زمان فعال‌‌سازی LAS، اوریون در دما و - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - فشار بسیار زیادی قرار داشته و - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - سرعتی معادل ۱,۳۰۰ کیلومتربرساعت را تجربه می‌‌کرده - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - است.

دقیقا ۸۰ ثانیه پس از آغاز پرتاب و در ارتفاع ۴۴ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - هزار پایی، کلاهک LAS جدا شد و اوریون آزادانه به‌‌ پرواز درآمد و اندکی بعد شروع به کاهش ارتفاع کرد. پس از گذشت si دقیقه از شروع آزمایش، کپسول با سرعتی معادل ۵۰۰ کیلومتربرساعت در فاصله‌‌ی ۱۱ کیلومتری از ساحل فلوریدا درون اقیانوس اطلس سقوط کرد. مقام‌های ناسا می‌‌گویند احتمالا کپسول اوریون در اثر شدت برخورد متلاشی شده و اکنون در اعماق اقیانوس است.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل

تصویر علاقه‌‌مندان به پرتاب سامانه‌ی LAS - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - اوریون در کیپ‌‌کاناورال از فلوریدا

البته، این سرنوشت برای کپسول اوریون همان‌‌ چیزی بود که پیش‌‌تر نیز انتظار - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - آن می‌‌رفت؛ چراکه این کپسول فاقد هرگونه چتر نجات یا سامانه کنترل ارتفاع بود (واضح است که درباره‌ی آزمایش کپسول سرنشین‌‌دار، کپسول به امکانات یادشده مجهز خواهد شد). مارک کراسیچ، مدیر برنامه‌‌ی اوریون، در کنفرانسی خبری در روز قبل از انجام پرتاب گفت:

رویکرد آزمایش - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - فعلی این است که تنها در کوتاه‌‌ترین زمان ممکن انجام شود؛ چراکه ما به داده‌‌های (این آزمایش) نیاز داریم.

اشاره‌‌ی کراسیچ به داده‌‌های حاصل از اندازه‌‌گیری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - دما و فشار و دیگر متغیرهایی است که ۹۰۰ حسگر نصب‌‌شده روی کپسول جمع‌‌آوری ‌‌می‌کند. او می‌‌افزاید این اطلاعات برای مأموریت‌‌های آینده موردنیاز بوده‌اند.

یکی از این مأموریت‌‌های آینده شامل مأموریت آرتمیس - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - ۱ خواهد بود که اولین پرواز اوریون به‌‌همراه راکت عظیم SLS ناسا محسوب خواهد شد. این مأموریت که هنوز - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - در مراحل توسعه قرار دارد، قرار است در تابستان سال آینده انجام شود و در آن، کپسول اوریون بدون سرنشین به سفری آزمایشی در مدار ماه اعزام شود. این اولین - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - مأموریتی خواهد بود که در آن پس از سال‌‌ها انتظار، از راکت SLS ناسا استفاده خواهد شد.

در ادامه نیز، مأموریت آرتمیس ۲ برای سال ۲۰۲۲ برنامه‌‌ریزی شده و قرار است اولین پرتاب سرنشین‌‌دار - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - این سامانه باشد. اگر همه‌‌ چیز مطابق برنامه پیش رود، این مأموریت کنارگذر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - قمری اولین مأموریت سرنشین‌‌دار بشر در مدار خارج از زمین، درست ۵۰ سال پس از پایان مأموریت‌‌های آپولو در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - سال ۱۹۷۲ خواهد بود.

مأموریت‌‌های آرتمیس بخشی از برنامه‌‌ها‌‌ی اکتشاف قمری بلندپروازانه‌‌ی ناسا به‌‌ شمار می‌‌آید که در آن، قرار است تا سال ۲۰۲۴، فضانوردان را روی سطح قطب جنوب ماه فرود آورد و در ادامه، زمینه را برای اولین حضور بلندمدت و پایدار بشر روی کره‌‌ی ماه فراهم کند. پیش‌‌بینی می‌‌شود این مأموریت‌‌ها بتوانند زمینه را برای برداشتن گام بزرگ بعدی بشر در سفر به مریخ مساعد کنند؛ چشم‌‌اندازی که با وجود برخی گمانه‌زنی‌ها و تردیدهای جدی، ناسا امیدوار است در دهه‌‌ی ۲۰۳۰ بدان دست یابد.

آزمایش پرواز روز گذشته با نام رسمی Ascent Abort-2 شناخته می‌‌شود. همان‌‌ طور که از نام این پروژه - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - برمی‌‌آید، پرتاب اخیر در حقیقت دومین آزمایش برای سامانه‌ی پرتاب - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک در محل - اضطراری اوریون به‌‌شمار می‌‌آید. اولین پرتاب در ماه مه سال ۲۰۱۰ انجام گرفت و در آن، سامانه‌ی LAS اوریون موفق شد کپسول آزمایشی از روی سکوی زمینی پرتاب کند.

سامانه‌‌های خروج اضطراری بخشی از تجهیزات ایمنی فضاپیماهای سرنشین‌‌دار محسوب می‌‌شوند. برای مثال، فضاپیمای سایوز (Soyuz) روسیه نیز هم‌‌اکنون به چنین کلاهک‌‌هایی مجهز است. این سامانه‌ی اضطراری در اکتبر سال گذشته و در جریان پرتابی سرنشین‌‌دار به‌‌ مقصد ایستگاه فضایی بین‌‌الملی استفاده شد. پیش از آن نیز، در مأموریت سایوز دیگری در سال ۱۹۸۳، فضانوردان مجبور شده بودند از این سامانه‌ی خروج اضطراری استفاده کنند. گفتنی است شاتل فضایی ناسا نیز که اکنون ناسا دیگر کاملا آن را کنار گذاشته، به سامانه‌ی LAS مجهز نبود؛ از این‌ رو، خدمه‌‌ی بخت‌‌برگشته‌‌ی مأموریت چلنجر در ژانویه‌‌ی ۱۹۸۶ هیچ راهی برای فرار از بوستر معیوب راکت خود نداشتند.

همچنین، دو کپسول فضایی دیگر به نام‌‌های CST-100 Starliner و Crew Dragon که شرکت‌‌های بوئینگ و اسپیس ایکس (SpaceX) مشغول ساختشان هستند، از پیشرانه‌‌های متصل به بدنه استفاده نمی‌کنند. در این نوع طراحی جدید، از سامانه‌‌های Pusher (هل‌‌دهنده) استفاده می‌‌شود و در آن‌‌ها از موتورهای Puller (کشنده) نصب‌شده بر بالای کپسول خبری نیست.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone