تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: چقدر طول میکشد تا تعمیرکار سولاردام جهت رفع عیب مراجعه کند؟
    پاسخ: نهایتا پس از 60 دقیقه بعد از ثبت درخواست کارشناسان سولاردام ما با شما تماس گرفته و جهت زمان مراجعه، با شما هماهنگ میکنند.
  2. سوال: آیا استفاده از ظروف فویلی آلومینیومی درون مایکروویو مجاز است؟
    پاسخ: خیر، نباید از ظروف فویلی در مایکروویو استفاده کرد چراکه میتواند باعث آسیب رسیدن به مگنترون و یا آتش سوزی در دستگاه بشود.
  3. سوال: چه تضمینی برای حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: تمامی کارشناسان سولاردام ما دارای مدارک تایید شده از تمامی مراجع نظارتی و انتظامی بوده و دوره های ارتباطی برخورد با مشتری را گذرانده اند.
  4. سوال: فضای داخلی مایکروویو را هر چند وقت یکبار باید تمیز کنیم؟
    پاسخ: بهتر است فضای داخلی مایکروفر بعد از هربار استفاده تمیز شده و فیلتر اشعه مایکروفر هر یکسال یکبار تعویض گردد.
  5. سوال: آیا خالی روشن کردن مایکروفر ایراد دارد؟
    پاسخ: در صورتی که مایکروفر خالی روشن شود اشعه لیزر به آنتن مگنترون برگشته و دچار جرقه و آسیب میگردد. جدا از خالی روشن کردن مایکروفر خودداری کنید.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 19927.html
دوشنبه, ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۲۱:۳۰

بیوگرافی انریکو فرمی، فیزیک‌دان ایتالیایی ملقب‌به معمار عصر هسته‌ای

انریکو فرمی، دانشمند ایتالیایی بود که در سال‌های ابتدایی قرن بیستم با اختراعاتش، دنیا را به عصری جدید از فناوری و چالش هم‌زمان هدایت کرد.

انریکو فرمی (Enrico Fermi)، دانشمند فیزیک‌دان ایتالیایی-آمریکایی بود که به‌عنوان سازنده‌ی اولین رآکتور هسته‌ای جهان شناخته می‌شود. به - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - او لقب - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - «معمار عصر هسته‌ای» و «معمار بمب اتمی» داده می‌شود. فرمی از معدود فیزیک‌دانانی بود که در فیزیک نظری و کاربردی به‌صورت هم‌زمان فعالیت می‌کرد. او پتنت‌های متعددی در زمینه‌ی استفاده از انرژی هسته‌ای داشت و درنتیجه‌ی تلاش‌هایش، جایزه‌ی نوبل فیزیک را به‌خاطر کشف عناصر فرااورانیم در سال ۱۹۳۸ دریافت کرد.

سازنده‌ی اولین رآکتور هسته‌ای جهان علاوه‌بر مطالعات اصلی خود، فعالیت‌هایی در زمینه‌ی توسعه‌ی مکانیک ایستایی، نظریه‌ی کوانتوم و فیزیک ذرات داشت. درواقع اولین دستاوردهای علمی او نیز در فیزیک ایستایی ظهور پیدا کرد. او از یافته‌های ولفگانگ پائولی برای توسعه‌ی نظریه‌هایی پیرامون گازهای ایده‌آل استفاده کرد که درنهایت منجر به ظهور مبحثی به‌نام ایستایی فرمی-دیراک شد.

فرمی در سال ۱۹۳۸ و به‌خاطر پیاده‌سازی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - قوانین نژادپرستانه در ایتالیا، به آمریکا مهاجرت کرد. او در زمان جنگ جهانی دوم در پروژه‌ی منهتن - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - مشغول به کار بود و اولین رآکتور هسته‌ای را نیز در خلال همین پروژه توسعه داد. با وجود اینکه بسیاری فرمی را از دانشمندان تأثیرگذار در جریان توسعه‌ی بمب اتم می‌دانند، طبق نظر برخی مورخان، او از مخالفان سرسخت سلاح‌های هسته‌ای بود.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

امضای انریکو فرمی

تولد و تحصیل

انریکو فرمی در ۲۹ سپتامبر سال ۱۹۰۱ در رم متولد شد. او سومین فرزند آلبرتو و ایدا دِگاتیس فرمی بود. مادرش ایدا، معلم بود و نقش مهمی در تربیت و آموزش - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فرزندان خود ایفا کرد. پدرش آلبرتو، یکی از بازرس‌های ارشد وزارت ارتباطات ایتالیا بود. 

انریکو تحصیلات ابتدایی را در یک مدرسه‌ی گرامر محلی گذراند، اما از ابتدا علاقه‌ی خود را به ریاضیات و فیزیک نشان داد. دوستان و همکاران پدرش در آن سال‌ها نقش مهمی در پرورش علاقه‌ی انریکو داشتند. زمانی‌که انریکو ۱۴ ساله بود، برادر بزرگ‌ترش از دنیا رفت. او علاقه‌ی شدیدی به - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - برادرش داشت و این اتفاق، تأثیری منفی در روحیاتش گذاشت.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

محل - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - تولد فرمی در رم

والدین انریکو برای رهایی او از غم و اندوه از دست دادن برادر، پسرشان را به تمرکز روی تحصیل و مطالعه تشویق می‌کردند. او در جریان مطالعات ابتدایی در حوزه‌ی فیزیک، به‌صورت اتفاقی با کتابی نوشته‌شده در نیم قرن قبل آشنا و بیش‌ازپیش مجذوب علم فیزیک - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - شد. کتاب Elementorum Physicae mathematicae نوشته‌ی آندرآ کارافا، با نگارشی متعلق به سال انتشار یعنی ۱۸۴۰، مفاهیم پایه‌ای ریاضیات و فیزیک را آموزش داده بود که منجر به علاقه‌مندی هرچه بیشتر انریکو به علوم پایه شد. 

مطالعه‌ی کتابی بسیار قدیمی، فرمی را به علوم پایه علاقه‌مند کرد

انریکو پرسیکو از دوستان کودکی و نوجوانی فرمی بود که درکنار او آزمایش‌های متعدد فیزیک کاربردی انجام می‌داد. آن‌ها با همکاری هم یک ژیروسکوپ ساختند و حتی آزمایش‌هایی برای - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - اندازه‌گیری جاذبه‌ی زمین انجام دادند.

فرمی در ژوئیه سال ۱۹۱۸ از دبیرستان فارغ‌التحصیل شد و به مؤسسه‌‌ی آموزشی اسکولا در پیزا رفت. او در آنجا با فرانکو رازتی دوست شد که در آینده ارتباط و همکاری نزدیکی با هم شکل دادند. از دیگر افراد تأثیرگذار در زندگی فرمی در دانشگاه اسکولا می‌توان به مدیر آزمایشگاه فیزیک دانشگاه، لوئیجی پاچیانتی اشاره کرد. پاچیانتی درباره‌ی آن سال‌ها گفته بود که به‌جای آموزش به فرمی، مطالبی را از او می‌آموخت.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

پلاک یادبود فرمی در خیابانی در رم

محاسبات تنسوری یکی از مباحث مهمی بود که - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فرمی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در سال‌های ابتدایی دانشگاه با آن آشنا شد و ازطریق آن‌ها دانش خود را پیرامون نسبیت عام توسعه داد. او به‌قدری در فیزیک کوانتوم مطالعه داشت که به پیشنهاد - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - پاچیانتی از همان ابتدا سمینارهایی را در این حوزه در دانشگاه برگزار می‌کرد. فرمی ابتدا ریاضیات را به‌عنوان رشته‌ی تحصیلی خود انتخاب کرده بود،‌ اما به‌سرعت به فیزیک تغییر مسیر داد. بخش اصلی از آموزه‌های او نیز ازطریق خودآموزی به‌دست آمد که مطالعاتی در حوزه‌ی نسبیت عام، مکانیک کوانتوم و فیزیک اتمی بود.

فرمی در سال ۱۹۲۰ به دانشکده‌ی فیزیک دانشگاه اسکولا رفت. در آن دانشکده - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - تنها او به‌همراه رازتی و نلو کارارا حضور داشتند و پاچیانتی اجازه‌ی استفاده‌ی آزاد از - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - آزمایشگاه را به آن‌ها می‌داد. بلورشناسی با پرتوی ایکس، از زمینه‌های اصلی مطالعات و آزمایش‌های فرمی در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - آن سال‌ها بود. او به‌کمک هم‌کلاسی‌های خود آزمایش‌های متعددی را در این حوزه انجام داد و در سال ۱۹۲۱ اولین مقاله‌‌های علمی خود را با تمرکز روی انرژی‌‌ الکترواستاتیکی منتشر کرد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

شماتیکی از طرح فضای اقلیدسی فرمی

مطالعات فرمی در آن سال‌ها روی مفاهیم الکترومغناطیسی و ارتباط و تضاد آن‌ها با نظریه‌ی نسبیت متمرکز بود. او مقاله‌ای پیرامون همین تضادها منتشر کرد که با استقبال خوب جوامع و نشریه‌های علمی همراه بود. مقاله‌ی او به زبان‌ آلمانی نیز ترجمه شد. مقاله‌ی بعدی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به اصول هم‌ارزی می‌پرداخت و درنتیجه‌ی آن مفاهیمی مشهور به مختصات فرمی معرفی شدند. او در مقاله‌ی خود اثبات کرد که در خط جهانی نزدیک به خط زمان، فضا عملکردی شبیه به فضای اقلیدسی خواهد داشت.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

درکنار ولفگانگ پائولی و ورنر هایزنبرگ

مقاله‌های فرمی در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سال - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - ۱۹۲۲ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - باعث شدند که او در سن ۲۰ سالگی مدرکی معادل کارشناسی از دانشگاه دریافت کند. در آن سال‌ها مطالعات فیزیک نظری آن‌چنان در ایتالیا طرفدار نداشتند و نظریه‌ها بیشتر از سوی آلمانی‌ها - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - ارائه می‌شدند. فرمی که آزمایش‌های فیزیک کاربردی خود - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - را در آزمایشگاه خانگی‌اش انجام می‌داد، در زمان حضور در دانشگاه تمرکز بیشتری روی فیزیک نظری داشت. به‌هرحال او از معدود ایتالیایی‌های بود که نظریه‌های فیزیک را در دهه‌های ابتدایی قرن بیستم مطرح کرد.

فرمی در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سال ۱۹۲۳ مأمور به نوشتن مقدمه‌ای برای نسخه‌ی ایتالیایی کتاب «اصول نظریه‌ی نسبیت اینشتین» - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نوشته‌ی اوت کپف شد. او در جریان نوشتن مقدمه، متوجه انرژی پتانسیلی هسته‌ای در فرمول مشهور اینشیتن شد. او نتیجه گرفت که در آینده‌ی نزدیک امکان آزادسازی این حجم از انرژی طبق نظریه‌ی اینشتین ممکن نخواهد بود. 

از اتفاقات مهم دوران تحصیل فرمی می‌توان به تحصیل در دانشگاه گوتینگن و تحت تعلیمات مکس بورن اشاره کرد. او در آنجا با دانشمندان بزرگی همچون - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - ورنر هایزنبرگ و پاسکال جوردن هم آشنا شد. او پس از یک ترم تحصیل در گوتینگن به لیدن رفت تا تحصیلاتش را در آنجا ادامه دهد. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بورسیه‌ی تحصیل در لیدن توسط ویتو وولترا برای فرمی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - پیشنهاد شده و از سوی بنیان راکفلر به او اهدا شده بود. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فرمی در لیدن با هندریک لورنتس و آلبرت اینشتین هم دیدار کرد. ساموئل گودسمیث و جان تینبرگن از دوستان فرمی در لیدن بودند که بعدها به دانشمندان بزرگی تبدیل شدند.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

فرمی (وسط) درکنار رازتی (چپ)

فرمی پس از پایان تحصیلات در لیدن، مشغول آموزش فیزیک ریاضیاتی و مکانیک نظری در دانشگاه فلورانس شد. او در آنجا به‌همراه دوست قدیمی‌اش رازتی آزمایش‌هایی را با موضوع تأثیر میدان‌های مغناطیسی روی بخار جیوه انجام داد. در همان سال‌ها، سمینارهایی در دانشگاه سپینزا رم ایتالیا نیز - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - با موضوع مکانیک کوانتوم و فیزیک حالت جامد توسط فرمی برگزار می‌شد. او با وجود - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - مهارت و دانش بالا در مکانیک کوانتومی، در آن سال‌ها اعتقاد داشت که - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - هنوز کاربردی واقعی برای این علم وجود ندارد.

فیزیک - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - کوانتوم و مفاهیم ذرات، اولین زمینه‌های تحقیقاتی فرمی بودند

ولفگانگ پائولی در سال ۱۹۲۵ مقاله‌‌ی مشهور اصل طرد را منتشر کرد. فرمی با بهره‌گیری از مبانی همین مقاله، طرد پاولی را روی گازهای بی‌اثر پیاده‌سازی کرد. این تحقیقات در یافته‌های بعدی فرمی و نتیجه‌گیری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - پیرامون رفتار ذرات اهمین بالایی داشت. یافته‌های فرمی کمی بعد توسط دانشمند برتانیایی پائول دیراک توسعه یافت. امروزه ذره‌هایی که از اصل طرد پاولی پیروی کنند به‌نام فرمیون شناخته می‌شوند.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

تدریس در دانشگاه رم

فرمی پس از انتشار مقالات متعدد به‌دنبال شغلی به‌صورت تدریس - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در دانشگاه بود. او ابتدا برای تدریس در دانشگاه کالیاری در ساردینیا اقدام کرد. درجه‌های استادی در آن سال‌ها توسط گروهی از اساتید دانشگاه تأیید یا رد می‌شدند. فرمی در اولین تلاش خود موفق نبود و جیوانی جیورجی به‌عنوان استاد فیزیک ریاضیاتی انتخاب شد.

دانشگاه سپینزا در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - رم، مقصد بعدی تلاش‌های فرمی برای رسیدن به کرسی استادی بود. کرسی مورد نظر، یکی از سه کرسی جدید بود که به اصرار اورسو ماریو کوربینو برای مطالعات فیزیک نظری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در دانشگاه‌های ایتالیا تأسیس شد. کوربینو خودش در هیأت انتخاب استاد برای کرسی جدید حضور داشت و امیدوار بود کرسی جدید زمینه را برای پیشرفت هرچه - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بیشتر ایتالیا در فیزیک فراهم کند. درنهایت فرمی توسط هیئت اساتید انتخاب شد و کوربینو به او - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در انتخاب تیم تحقیقاتی کمک کرد.

در میان اولین دانشجوهای فرمی در دانشگاه رم چهره‌های مشهوری همچون ادواردو آمالدی، برونو پونتکوروو، اتوره مایورانا و امیلیو سگره به چشم می‌خورند. فرانکو رازتی نیز به‌عنوان دستیار درکنار فرمی مشغول به کار شد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

درکنار دانشجویان دانشگاه رم

فرمی در سال ۱۹۲۸ با یکی از دانشجوهای دانشگاه به‌نام لارا کاپون ازدواج کرد. حاصل این ازدواج دو فرزند به‌نام‌های نلا و جولیو بود. ازدواجی که در مسیر آینده‌ی زندگی فرم نقشی اساسی داشت. موسلینی در سال ۱۹۲۹ فرمی را به عضویت آکادمی سلطنتی ایتالیا درآورد و در همان سال نیز این دانشمند به حزب فاشیست پیوست. پس از آن که حزب فاشیست تصمیم گرفت تا سیاست‌های خود را نزدیک به ناسیونال سوسیالیست‌های آلمانی تنظیم کند، فرمی از حزب خارج شد. سیاست‌های جدید - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - براساس ایجاد محدودیت برای یهودی‌ها اجرا می شدند که همسر فرمی را تحت شرایط نامناسب قرار می‌داد. به‌علاوه بسیاری از همکاران او نیز در آن سال‌ها شرایط نامناسبی را سپری می‌کردند.

نظام فاشیستی ایتالیا، فرمی را مجبور به مهاجرت به آمریکا کرد

دوران تدریس در رم با دستاوردهای مهمی از سوی فرمی و همکارانش همراه - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بود. او ابتدا مقاله‌ای با موضوع آشنایی با - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فیزیک اتمی منتشر کرد که به منبعی برای یادگیری دانشجویان ایتالیایی تبدیل شد. او همچنین سخنرانی‌ها و دوره‌های آموزشی متعددی در رم برگزار می‌کرد تا علم جدید - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فیزیک - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - را در میان اساتید و دانشجوهای ایتالیایی گسترش دهد. فعالیت‌های فرمی به‌خوبی در محافل علمی ایتالیا نتیجه دادند و علاقه‌مندان به‌مرور از کشورهای دیگر برای تحصیل به ایتالیا می‌آمدند. در میان آن‌ها چهره‌های مشهوری همچون هانس بته هم حضور داشتند. بته بعدها در مقاله‌ی فرمی با موضوع ارتباط الکترون‌ها به او کمک کرد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

شماتیک واپاشی بتا

در آن سال‌ها مسئله‌ی واپاشی بتا یکی از حوزه‌های چالشی علم - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فیزیک بود. در چنین وضعیتی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - یک الکترون از هسته‌ی اتم ساطع می‌شود. پائولی قبلا برای توضیح این پدیده و در جهت وفاداری به قانون پایستگی انرژی، ذره‌های نامرئی بدون نیرو و با جرم ناچیز - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - را تصور کرده بود که همراه‌با الکترون ساطع می‌‌شد. فرمی از ایده‌ی او استفاده کرد و با انتشار مقاله‌هایی پیرامون ذره‌ی مذکور، درنهایت آن را به‌نام نوترینو مطرح کرد.

نظریه‌ی فرمی پیرامون ذره‌ی نوترینو بعدا به‌نام برهم‌کنشی فرمی مشهور شد. این - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نظریه یکی از چهار نیروی بنیادی هستی را توضیح می‌دهد. البته نوترینو درنهایت پس از مرگ فرمی کشف شد، اما نظریه‌‌ی او نشان می‌داد که چرا پیدا کردن این ذره این‌چنین دشوار بوده است. زمانی‌که فرمی مقاله‌ی خود را برای - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - چاپ در مجله‌ی بریتانیایی Nature ارسال کرده بود، سردبیر مجله استدلال‌های او را بسیار دور از علم فیزیک خواند و مقاله را چاپ نکرد. به‌هرحال مقاله بعدا به زبان‌های آلمانی و ایتالیایی منتشر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - شد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

تحقیقات فیزیک کاربردی و جایزه نوبل

تحقیقات پیرامون بمباران عناصر با ذرات آلفا، فرمی را به مطالعه‌ی فیزیک کاربردی تشویق کرد. او تصمیم گرفت تا مطالعه روی ذرات نوترون را به‌صورت جدی ادامه دهد و رادیواکتیو را به‌عنوان تمرکز اصلی مطالعات انتخاب کرد. بمباران نوترونی در آزمایشگاه تحت مدیریت فرمی، روی ۲۲ عنصر گوناگون انجام شد تا تأثیرات نفوذ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نوترون - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به هسته‌ی اتم‌ها بررسی شود. او درنهایت نتیجه‌ی آزمایش‌های خود را در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سال ۱۹۳۴ به زبان ایتالیایی چاپ کرد.

تحقیقات بمباران نوتریونی فرمی روی توریم و اورانیم نتایج جالب توجهی داشت. خاصیت رادیواکتیو این دو عنصر باعث می‌شد تا نتیجه‌ی بمباران به‌خوبی مشخص نشود. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به‌هرحال در ادامه‌ی آزمایش‌ها عناصر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سبک‌تر از اورانیم و سنگین‌تر از مس از روند آزمایش خارج شدند و فرمی به این نتیجه رسید که عناصر جدیدی بر اثر بمباران نوترونی تشکیل شدند. او عناصر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - جدید را هسپریم و آسونیم نامید.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

در بخش دیگری از آزمایش‌های فرمی و همکارانش، دستاورد جالبی پیرامون بمباران نوترونی عناصر کشف شد. آن‌ها به این نتیجه - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - رسیدند که آزمایش‌ها در میزهای چوبی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بهتر از میزهای با روکش سنگی انجام می‌شود. فرمی به یاد داشت که چادویک هم احتمال کاهش سرعت ذرات نوترونی توسط پارافین را مطرح کرده بود. او آزمایشی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - را با استفاده از پارافین انجام داد و به این نتیجه رسید که نقره - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بر - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - اثر بمباران با نوترون‌های کندتر، صدها برابر رادیواکتیویته‌ی بیشتر دریافت می‌کند.

جایزه‌ی نوبل به‌خاطر کشف مواد فرااورانیمی و واکنش‌های هسته‌ای به فرمی اهدا شد

فرمی از آزمایش پارافین حدس زد که برخورد با اتم‌های هیدروژن باعث تغییر در نتایج آزمایش می‌شود. همین اتم‌ها در میز چوبی هم حضور داشتند و تا حدودی شک او را تأیید می‌کردند. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به‌همین دلیل آزمایش‌ها روی آب هم انجام شد و درنهایت اتم‌های هیدروژن به‌عنوان عناصر کاهنده‌ی سرعت نوترون‌ها مطرح شدند. فرمی نتیجه‌گیری کرد که هرچه عدد اتمی عنصر مقابل بمباران نوترونی پایین‌تر باشد، انرژی بیشتری از نوترون کاسته خواهد شد. فرمی دلیل رادیواکتیویته‌تر شدن عناصر با - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بمباران سرعت پایین را هم شرح داد. از نظر او، به دام انداختن ذره‌های نوترونی با سرعت پایین‌تر، آسان‌تر بود. او معادله‌ای را نیز برای توضیح افزایش اثر رادیواکتیو تدوین کرد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

درکنار هنری والتر زین

در سال ۱۹۳۸، مؤسسه‌ی نوبل جایزه‌ی فیزیک خود را به فرمی ۳۷ ساله اهدا کرد. او به‌خاطر کشف - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - وجود عناصر رادیواکتیوی جدید و همچنین کشف - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - واکنش‌های هسته‌ای بر اثر بمباران نوترونی، مفتخر به - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - دریافت جایزه‌ی نوبل شد. او - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - جایزه‌ی خود را در استکهلم دریافت کرد و از همان‌جا به‌جای بازگشت به خانه در ایتالیا، به‌همراه خانواده‌اش به نیویورک سیتی رفت و برای اقامت دائم در آمریکا اقدام کرد. تصمیم او برای مهاجرت به آمریکا نیز در اثر قوانین جدید ضد یهود - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - ایتالیا اتخاذ شد.

پروژه‌ی منهتن و رآکتور هسته‌ای

به محض رسیدن فرمی به آمریکا در سال ۱۹۳۹، پنج دانشگاه به او پیشنهاد تدریس دادند و دانشمند ایتالیایی، از میان آن‌ها دانشگاه کلمبیا را انتخاب کرد. فرمی در سال ۱۹۳۸ اخبار آزمایش بمباران نوترونی اورانیوم توسط اوتو هان و فریتز استراسمن را شنیده بود. آزمایش‌هایی که بر اثر یافته‌های لیزه مایتنر و اوتو فریش انجام شد و به‌نوعی تأیید نظریه‌ی شکافت هسته‌ای او بود.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

پس از تأیید نظریه‌ی شکافت هسته‌ای از سوی جوامع علمی،‌ تحقیقات برای استفاده از انرژی آن شروع شد. دانشمندان دانشگاه کلمبیا تصمیم گرفتند که انرژی ساطع‌شده از شکافت اورانیوم با نوترون را محاسبه کنند. در ۲۵ ژانویه‌ی سال ۱۹۳۹، در زیرزمین تالار پوپین در آزمایشگاه کلمبیا، تیمی از دانشمندان متشکل از انریکو فرمی، اولین آزمایش شکافت هسته‌ای را در آمریکا انجام دادند. 

ایجاد واکنش‌های زنجیره‌ای تابش نوترون، دلیل - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - اصلی ساخت رآکتور هسته‌ای - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بود

پس از درک اولیه‌ی شکافت هسته‌ای توسط دانشمندان سرتاسر جهان، نوبت به آزمایش کنترل شکافت رسید. دانشمندان فرانسوی قبلا ادعا کرده بودند که تعداد نوترون‌های ساطع‌شده از اورانیم پس از بمباران نوترونی، بیش از نوترون‌‌های جذب‌شده خواهد بود. چنین رویکردی احتمال واکنش‌های زنجیره‌ای بر اثر بمباران را افزایش می‌داد. فرمی همچنین نظری داشت و کمی بعد - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به‌همراه همکارانش روی ۲۰۰ کیلیوگرم اکسید اورانیم آزمایش انجام دادند تا شکافت هسته‌ای را در ابعاد گسترده‌تر بررسی کنند.

فرمی برای بررسی واکنش زنجیره‌ای اورانیوم، دست به طراحی دستگاهی برای ایجاد چنین واکنش‌هایی زد که همان رآکتور هسته‌ای بود. نرخ جذب نوترون‌ها توسط هیدورژن موجود در آب - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نشان می‌داد که نمی‌توان رآکتور را با اورانیوم و آب به‌عنوان آرام‌کننده‌ی نوترون اجرا کرد. فرمی پیشنهاد داد که از بلوک‌های اکسید اورانیوم و گرافیت به‌عنوان آرام‌کننده استفاده شود. چنین دستگاهی نرخ جذب نوترون‌ها را کاهش می‌داد و درنتیجه واکنش‌های زنجیره‌ای ممکن می‌شد. 

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

طرح شماتیک رآکتور شیکاگو

لئو زیلارد یکی از - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - همکاران فرمی در آزمایش رآکتور بود. او و فرمی با وجود همکاری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در نگارش - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - مقاله پیرامون تولید نوترون از اورانیوم، اختلافاتی جزئی با هم داشتند. فرمی جزو اولین افرادی بود که پس از موفقیت آزمایش‌ها، مقامات نظامی را از اثرات احتمالی استفاده از انرژی هسته‌ای مطلع کرد. منتهی سخنرانی‌های او نتیجه‌‌ی مناسبی در پی نداشت و نیروی دریایی آمریکا تنها ۱،۵۰۰ دلار به ادامه‌ی تحقیقات در دانشگاه کلمبیا کمک مالی کرد. در ادامه‌ی همان سال، نامه‌ی معروف دانشمندان هسته‌ای همچون زیلارد، یوجین واینر و ادوارد تلر با امضای اینشتین به رئیس‌جمهور آمریکا روزولت ارسال شد که تهدید ساخت بمب اتم توسط آلمانی‌ها را جدی بیان می‌کرد. روزولت در پاسخ به نامه، کمیته‌‌ای را برای تحقیقات پیرامون این موضوع تشکیل داد.

تشکیل کمیته‌ی تحقیقاتی به‌معنای سرمایه‌گذاری بیشتر روی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - تحقیقات فرمی بود. فرمی برای ادامه‌ی تحقیقات به دانشگاه شیکاگو رفت و در آن زمان - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - پلوتونیوم را نیز به موضوع آزمایش‌ها اضافه کرد. او و تیمش به ساخت رآکتور هسته‌ای نزدیک و نزدیک‌تری می‌شدند، اما انجام آزمایش‌های آن در دانشگاه شیکاگو - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در مرکز شهر، عقلانی نبود. به‌هرحال پس از کمی برنامه‌ریزی و عدم موفقیت در جابه‌جایی آزمایشگاه به بیرون - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - از شهر، فرمی ادعا کرد که رآکتور را در زیرزمین یکی از زمین‌های ورزشی دانشگاه می‌سازد.

آزمایش فرمی درنهایت در دوم دسامبر سال ۱۹۴۲ با موفقیت انجام شد و اولین رآکتور جهان به‌نام Chicago Pile-1 شروع به کار کرد. تمامی فرایندها با - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - دقت فراوان انجام شدند و به‌محض موفقیت‌آمیز بودن اولین واکنش زنجیره‌ای در رآکتور، تماسی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - برای اعلام آن با - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - جیمز کونانت، مدیر وقت کمیته‌ی تحقیقات پیشرفته‌ی دفاعی آمریکا برقرار شد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

مدل سه‌بعدی رآکتور شیکاگو

پس از موفقیت نمونه‌ی اولیه‌ی رآکتور فرمی، برای پیشگیری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - از هرگونه خطرات برای سلامت جامعه، ادامه‌ی تحقیقات در جنگل آرگون در نزدیکی شیکاگو - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - انجام شد. تحقیقات پیرامون کاربردهای نوترون‌های ایجادشده در رآکتور، موضوع تمرکز بعدی فرمی بود. او - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - آزمایشگاه آرگون را به‌صورت مستقل مدیریت می‌کرد و کاربردهای زیستی و پزشکی اولین اهداف آزمایش‌ها با رآکتور شیکاگو بودند.

پس از رآکتور هسته‌ای، نوبت به نظارت بر پروژه ساخت بمب اتم - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - رسید

پس از موفقیت فرمی در ساخت رآکتور هسته‌ای، طراحی و ساخت نمونه‌های دیگر در آمریکا شروع شد. مرکز بعدی، به‌نام X-10 در اوک ریج تأسیس شد که فرمی به‌عنوان دانشمند ناظر در فرایند آن دخیل بود. موفقیت رآکتور اوک ریج، دستاورد بزرگ دیگری برای آمریکایی‌ها بود تا در استفاده از پلوتونیوم در کاربردهای هسته‌ای تجربه کسب کنند. رآکتور بعدی که تحت مدیریت و نطارت فرمی ساخته شد، B Reactor نام داشت که در سایت هسته‌ای هانفورد کار خود را شروع کرد.

فرمی در سال ۱۹۴۴ حق شهروندی آمریکا را دریافت کرد. مقصد بعدی او، پروژه‌‌ی Y در لوس آلاموس نیومکزیکو بود که با هدف ساخت اولین بمب اتمی در جریان جنگ جهانی دوم فعالیت می‌کرد. فرم درگیر فرایندهای مدیریت و نظارت بر تحقیقات بمب اتمی آمریکایی‌ها شد و در سال ۱۹۴۵ اولین آزمایش بمب هسته‌ای آمریکا - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به‌نام ترینیتی را نیز از نزدیک مشاهده کرد. او با بررسی دامنه‌ی انفجار، قدرت بمب آزمایش‌شده را برابر با ۱۰ کیلوتن تی‌ان‌تی بیان کرد. 

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

آگهی فوت فرمی در روزنامه

آمریکایی‌ها در سیستم هسته‌ای خود کمیته‌ای برای تصمیم‌گیری درباره‌ی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نحوه‌ی استفاده از بمب اتمی تشکیل داده بودند. فرمی عضو آن کمیته بود و یکی از نتایج جلسه‌های آن‌ها، مجوز استفاده از بمب بدون - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - اطلاع با هدف مراکز صنعتی بود. او و بسیاری از دانشمندان لوس آلاموس از جزئیات حمله‌ی اتمی به هیروشیما و ناکازاکی مطلع نبودند. به‌علاوه فرمی مخالف ایده‌های حکومت جهانی و استفاده از بمب اتم برای جلوگیری از جنگ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - بود. او به‌خاطر همین اعتقادات در انجمن دانشمندان بمب هسته‌ای لوس آلاموس عضو نشد.

فعالیت‌های پس از جنگ و مرگ

فرمی در سال ۱۹۴۵ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به‌‌عنوان استاد فیزیک دانشگاه شیکاگو مشغول به کار شد. او - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در همان سال عضو آکادمی ملی علوم آمریکا نیز شد. نزدیکی آزمایشگاه آرگون به شیکاگو باعث شد تا فرمی علاوه‌بر تدریس، فرایندهای آزمایشگاهی را نیز - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در آرگون ادامه دهد. پراکندگی نوترونی از موضوعات مورد مطالعه‌ی دانشمند ایتالیایی در آن سال‌ها بود که با همراهی لئونا مارشال انجام می‌شد. به‌علاوه فرمی تحقیقات خود را در فیزیک نظری هم ادامه داد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

فرمی درکنار همسرش لارا

در سال ۱۹۴۹، اولین جنگ‌افزار هسته‌ای اتحاد جماهیر شوروی منفجر شد. فرمی به‌همراه ایزیدور رابی، از دیگر دانشمندان هسته‌ای نامه‌ای سرگشاده به کمیته‌ی انرژی هسته‌ای آمریکا نوشتند و اخطارهای جدی اخلاقی و فنی نسبت به توسعه‌ی بمب‌های هیدروژنی بیان کردند. باوجوداین،  فرمی به‌عنوان مشاور درکنار تیم توسعه‌ی بمب هیدروژنی در لوس آلاموس حضور یافت.

فرمی در سال‌های پایانی عمر، روی تدریس در دانشگاه متمرکز بود

فرمی در سال‌های پایانی فعالیت تمرکز خود را روی تدریس در دانشگاه شیکاگو گذاشت. او - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - دانشجوهای بزرگی داشت که از میان آن‌ها می‌‌توان به جرومی فریدمن، ماروین گلدبرگر و - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - آرتور - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - روزنلفد اشاره کرد. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فیزیک ذرات، حوزه‌‌ی اصلی تمرکز تحقیقات فرمی در آن سال‌ها بود که بررسی ذرات پیون و میون، بخش مهمی از آن را به خود اختصاص می‌داد. تابش‌های کیهانی از دیگر حوزه‌های تحقیقاتی فرمی در سال‌های پس از جنگ بود. او مقاله‌ای پیرامون منبع تابش‌های کیهانی نوشت و در آن ادعا کرد که تابش‌ها ازطریق موادی ایجاد می‌شوند که در فضای بین ستاره‌ای شتاب می‌گیرند. 

یکی از نقل‌قول‌های فرمی در سال‌های پایانی عمر پیرامون تحقیقات دانشمندان، نکات جالب توجهی درباره‌ی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - تحقیقات هسته‌ای و به‌طور کلی مطالعات علمی دارد. او در جایی گفته بود:

شاید برخی افراد با خود بگویند که این همه تلاش برای جمع‌آوری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - حقایق علمی چه فایده‌ای دارد؟ - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - حقایقی که به‌جز چند پروفسور موبلند برای هیچ فرد دیگری مفید نخواهند بود. چون بسیاری از مردم هیچ درکی از حقایق ندارند. برای پاسخ به این سؤال می‌توان یک پیش‌بینی ارائه داد.

تاریخ علم و فناوری - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - به ما یاد می‌دهد که پیشرفت‌های علمی در درک ابتدایی از جهان، دیر یا زود به کاربردهای فنی و صنعتی منجر می‌شوند. کاربردهایی که درنهایت رخدادهایی انقلابی در زندگی همه‌ی مردم ایجاد می‌کنند. من تصور نمی‌کنم که افزایش درک درباره‌ی زیرساخت‌های اساسی ماده، از قانون بالا پیروی نکند. به‌هرحال می‌توانم بگویم انسان زمانی به بلوغ کافی می‌رسد که از قدرت‌های دریافت‌شده از طبیعیت، استفاده‌ی مفید داشته باشد.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

مقبره‌ی انریکو فرمی در شیکاگو

انریکو فرمی در ۲۸ نوامبر سال ۱۹۵۴ در سن ۵۳ سالگی و بر اثر سرطان معده درگذشت. او روزهای پایانی را در خانه‌اش - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در شیکاگو گذراند و مراسم یادبود نیز در دانشگاه شیکاگو راکفلر کاپل برگزار شد. جسد او در گورستان اوک وودز به خاک سپرده شد.

جوایز و افتخارات

فرمی در سال‌های فعالیت علاوه‌بر دریافت جایزه‌ی نوبل، جوایز علمی متعددی را دریافت کرد. - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - مدال ماتوچی در سال ۱۹۲۶، مدال هیوز در سال ۱۹۴۲، مدال فرانکین در سال ۱۹۴۷ و جایزه‌ی رامنفورد در - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سال ۱۹۵۳ به او اهدا شد. مدال شایستگی ایالات متحده‌ی آمریکا در سال ۱۹۴۶ به‌خاطر همکاری‌های فرمی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - در پروژه‌ی منهتن، به این دانشمند ایتالیای تعلق - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - گرفت. در سال ۱۹۵۰، آکادمی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - سلطنتی علوم لندن، فرمی را به‌عنوان عضو خارجی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - پذیرفت.

انریکو فرمی دو دستاورد متناقض هسته‌ای برای بشریت به ارمغان آورد

در سال ۱۹۹۹، مجله‌ی تایم نام فرمی را در میان ۱۰۰ فرد برتر قرن بیستم قرار داد. او همیشه در محافل علمی به‌عنوان فیزیک‌دانی ماهر با توانایی‌های بالا در هر دو حوزه‌ی فیزیک نظری و کاربردی شناخته شده است. او استادی قابل احترام در میان دانشجویانش بود و به اهمیت دادن به جزئیات، سادگی در تدریس و آمادگی کامل برای کلاس‌ها شهرت داشت. فرمی روش‌هایی برای محاسبه‌ی سریع پاسخ‌های حدودی مسائل هم داشت که بعدا به روش فرمی مشهور شد و امروزه، به‌عنوان یکی از روش‌های حل مسئله - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - آموزش داده می‌شود.

تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران

پلاک یادگار فرمی در باسیکیلا فلورانس ایتالیا

شهرت - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - و دستاوردهای انریکو فرمی باعث شد تا نام این دانشمند برای موضوعات و مکان‌های - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - متعددی استفاده شود. شتاب‌دهنده‌ی ذرات - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - فرمی‌لب در ایلی‌نوی یکی از مکان‌هایی است که نام دانشمند ایتالیایی را یدک می‌کشد. به‌علاوه یک تلسکوپ فضایی اشعه‌ی گاما نیز به‌نام فرمی وجود دارد که در مدار نزدیک به زمین فعالیت می‌کند. رآکتورهای هسته‌ای متعددی نیز در آمریکا فعالیت می‌کنند که به‌نام فرمی شناخته می‌شوند.

از سال ۱۹۵۶، کمیسیون انرژی اتمی ایالات متحده بالاترین جایزه‌ی افتخاری خود را - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - جایزه‌ی فرمی - تعمیرات مایکروویو جنرال الکتریک مرکز تهران - نام‌گذاری کرد. از میان دانشمندانی که مفتخر به جایزه‌ی فرمی شده‌اند می‌توان به بزرگانی همچون اوتو هان، رابرت اوپنهایمر، ادوارد تلر و هانس بیته اشاره کرد.

انریکو فرمی دانشمندی بود که نامش را درکنار دو دستاورد متناقض جهان ثبت کرد. او در ساخت اولین رآکتور هسته‌ای جهان نقش داشت که امروزه دستاوردهای بزرگ علمی و فناوری با استفاده از همان مفاهیم کسب می‌شوند. درکنار این کشف بزرگ، نام بمب اتم قرار می‌گیرد که پس از اولین آزمایش‌های فرمی و همکارانش، به بزرگ‌ترین تهدید جنگ‌افزاری جهان تبدیل شد که بسیاری از درگیری‌های کنونی سرتاسر جهان، به خاطر آن ایجاد شده‌اند.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone