تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: فن در مایکروفر چه نقشی دارد؟
    پاسخ: وظیفه فن خنک کردن مگنترون است . بعضی از مدل ها دارای فن کانوکشن هستند که عمل پخش گرما در قسمت های دیگر ماکرووفر را انجام میدهند.
  2. سوال: آیا استفاده از محافظ برق برای مایکروویو ضروری است؟
    پاسخ: بله، با توجه به اینکه برد مایکروفر در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند، بهتر است از یک محافظ استاندارد استفاده نمایید.
  3. سوال: مایکروویو هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: ماکروفر باید به طور سالیانه سرویس و فیلتر اشعه و عایق میکای آن تعویض شود.
  4. سوال: نقش سنسور ترمیستور در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: ترمیستور یک مقاومت حساس به دما میباشد که وظیفه سنجیدن دمای کابین مایکروفر را برعهده دارد.
  5. سوال: آیا تکنسین که مراجعه میکند قطعات مورد نیاز برای تعمیر مایکروویو را همراه خود دارد؟
    پاسخ: تکنسین های ما قطعاتی که خرابی آن ها بیشتر در مایکروویو رخ میدهد را همراه خود دارند و در صورتی که قطعه همراه تکنسین نباشد امکان ارسال قطعه مورد نیاز با پیک وجود دارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 13108.html
یکشنبه, ۴ اسفند ۱۳۹۸ ساعت ۱۹:۳۰

آلفابت پروژه تولید برق با استفاده از کایت را متوقف کرد

پروژه پرنده‌های تأمین‌کننده‌ی برق از انرژی بادی Makani، یکی از برنامه‌های بلندپروازانه‌ی آلفابت بود که به‌خاطر چالش‌های متعدد طراحی و اجرایی، تعطیل شد.

آلفابت به‌صورت رسمی خبر از - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - تعطیلی پروژه‌ی Makani داد. این پروژه با هدف طراحی و توسعه‌ی پرنده‌هایی طراحی شده بود که انرژی - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - باد - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - را به نیروی برق تبدیل کنند. ظاهرا کایت‌های ماکانی هیچ‌گاه به پروژه‌ی پرواز نخواهند رسید.

ماکانی در سال ۲۰۰۶ تأسیس و هفت سال پیش به عضوی از گوگل/آلفابت تبدیل شد. زیرمجموعه‌ی Google X که مدیریت پروژه‌های بلندپروازنه‌ی علمی این شرکت را برعهده داشت، مدیریت ماکانی را نیز برعهده گرفت. سال گذشته آن‌ها از زیرمجموعه‌ی واحد X خارج شده و به بخشی مستقل در آلفابت تبدیل شدند. اخبار جدید، پایان عمر ماکانی را به‌عنوان یکی دیگر از تلاش‌های متفرقه‌ی آلفابت نشان می‌دهند. ازطرفی آن‌ها امید دارند که همکاری خود را با شل، یکی از اولین شرکای استراتژیک، ادامه دهند تا شاید کارایی‌های جدیدی برای فناوری کشف کنند.

تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو

آسترو تلر، رئیس هیئت‌مدیره‌ی ماکانی و از اعضای ارشد Moonshot در X، در بیانیه‌ای پیرامون تعطیلی پروژه‌ی ماکانی گفت:

پس از بررسی فاکتورهای متعدد، من اعتقاد دارم که مسیری طولانی و پرخطر برای رسیدن به راهکاری تجاری در پیش داریم. درواقع مسیر به‌قدری بحران دارد که دیگر ماکانی به‌عنوان پروژه‌ای منطقی برای آلفابت شناخته نمی‌شود.

اگرچه سرمایه‌گذاری در تمامی ایده‌های مرتبط با محیط زیست و اقلیم، مثبت و وسوسه‌انگیز به‌نظر می‌رسد، باید دیدی روشن در پروژه‌ها داشته و در تخصیص منابع به آن‌ها دقت بیشتری داشته باشیم.  واقع‌نگری در پروژه‌های - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - محیط زیستی نه‌تنها در کسب‌وکار الزامی محسوب - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - می‌شود، بلکه برای حل بهتر بحران‌های - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - زیست‌محیطی نیز حیاتی است.

تیم ماکانی در زمان فعالیت در - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - آلفابت موفق به تولید نمونه‌ی اولیه با توانایی تولید ۲۰ کیلووات برق شد. در ادامه‌ی فرایندهای توسعه‌ای، نمونه‌هایی با توانایی تولید ۶۰۰ کیلووات هم ساخته شدند. ازطرفی باوجود تمامی پیشرفت‌ها، آلفابت مسیر روشنی را در پیش‌روی ماکانی ندید و به‌نوعی بازگشت سرمایه را در آن - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - مشاهده نکرد.

تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو

فورت فلکر، در سال ۲۰۱۵ در مرکز X مدیریت ماکانی را برعهده گرفت. او درباره‌ی تصمیم - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - جدید آلفابت می‌گوید:

ساختن یک روش جدید برای بهره‌برداری از انرژی باد، به‌معنای روبه‌رو شدن با چالش‌های کسب‌وکاری در کنار چالش‌های مهندسی - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - خواهد بود. باوجود پیشرفت‌های فنی - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - متعدد، مسیر به‌سمت تجاری‌سازی، طولانی‌تر و پرریسک‌تر از انتظارها به‌نظر می‌رسد. درنتیجه، از امروز سفر ماکانی در آلفابت به پایان می‌رسد.

گوگل احتمالا در زمان خرین ماکانی و اضافه کردن آن به پروژه‌های بلندپروانه‌ی خود، برنامه‌ی خاصی برای تبدیل کردن آن به کسب‌وکار منطقی نداشته است. البته اکنون دیگر زمان - تعمیرات مایکروویو کنوود تهران نو - فعالیت‌های بلندپروازنه‌ی گوگل به پایان رسیده است و احتمالا به‌مرور باید منتظر تبدیل شدن پروژه‌های دیگر به شرکت‌های مسقل باشیم. شرکت‌هایی که هرکدام از آن‌ها احتمال دچار شدن به سرنوشت ماکانی را دارند.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone