تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد


انواع خدمات مشاوره و تعمیر یخچال و فریزر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های یخچال و فریزر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر یخچال و فریزر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: فاصله استاندارد یخچال از طرفین باید چقدر باشد؟
    پاسخ: یخچال باید از پشت با دیوار حداقل 10 سانتی متر فاصله داشته باشد و از طرفین بهتر است 5 سانتی متر فاصله داشته باشد.
  2. سوال: یخساز فقط یخ خرد میدهد و یخ درشت نمیدهد ، علت چیست؟
    پاسخ: استفاده دیر به دیر از یخساز و یا قطع و وصل برق ممکن است باعث ایجاد چسبندگی در یخ های درون باکس یخ شده و امکان خروج یخ به صورت قالبی از بین می رود. همچنین خرابی سلونوئید یا گیربکس یخ ریز نیز میتواند باعث شوند که یخ فقط به صورت خرد شده بیرون بیاید.
  3. سوال: آیا باید بعد از عقب یا جلو کشیدن یخچال ، دستگاه را چند ساعت از برق بکشیم؟
    پاسخ: خیر، در صورت عقب یا جلو کشیدن یخچال و کج نکردن دستگاه نیازی به خاموش کردن دستگاه به مدت طولانی نیست.
  4. سوال: تفاوت ترمودیسک و سنسور دیفراست در چیست؟
    پاسخ: سنسور دیفراست یک مقاومت الکتریکی میباشد که به صورت کاملا الکترونیکی عمل میکند اما ترمودیسک یک ترموستات حساس به تغییرات دمایی بوده و به صورت مکانیکال و صفر و یکی عمل نموده و مانند یک کلید فرمان قطع و وصل المنت را اعلام میکند.
  5. سوال: سوختن موتور یخچال چیست؟
    پاسخ: عوامل متعددی میتواند باعث سوختن موتور یا همان کمپرسور یخچال شود. نوسانات برقی ، خرابی برد الکترونیکی ، خرابی ترموستات ، کثیف بودن کندانسور ، خرابی فن کندانسور ، فاصله کم یخچال از اطراف و پشت ، کیپی لوله موئی ، نشتی در سیکل گاز و ... جزو عواملی هستند که میتوانند باعث شوند کمپرسور یخچال دچار آسیب گردد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 08497.html
چهار شنبه, ۲۷ فروردین ۱۳۹۹ ساعت ۱۹:۰۰

گوگل روی تراشه اختصاصی برای سری جدید پیکسل و کروم بوک کار می‌کند

تراشه اختصاصی گوگل که لقب وایت‌چپل را یدک می‌کشد، از فرایند تولید پنج‌نانومتری سامسونگ استفاده خواهد کرد.

از زمان معرفی اولین سری از گوشی موبایل پیکسل گوگل، شاهد استفاده‌ی آن‌ها از تراشه‌های اسنپدراگون ساخت کوالکام بودیم. اولین گوشی گوگل از سری پیکسل در سال ۲۰۱۶ با اسنپدراگون ۸۲۱ رونمایی شد و در سری پیکسل ۴ نیز با وجود استفاده از پردازنده عصبی پیکسل، همچنان جدیدترین مدل تراشه‌ی کوالکام در آن زمان، اسنپدراگون ۸۵۵، استفاده شد.

حال به‌نظر می‌رسد رویه‌ی تولید گوشی‌های هوشمند پیکسل گوگل در حال تغییر است و غول نرم‌افزاری می‌خواهد نه‌تنها برای گوشی‌های هوشمند، بلکه برای کروم‌بوک‌ها نیز تراشه‌ی اختصاصی تولید کند. طبق گزارش‌ها، گوگل مشغول همکاری با سامسونگ برای ساخت تراشه اختصاصی است و گویا از این تراشه در گوشی‌های هوشمند سال ۲۰۲۱ پیکسل استفاده خواهد شد.

اکسیوس فردی است که خبر ساخت تراشه اختصاصی گوگل را تأیید - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - کرده است. او به نام این تراشه نیز اشاره کرده و گویا در‌حال‌حاضر با لقب وایت‌چپل (Whitechapel) در شرکت گوگل شناخته می‌شود. جالب است بدانید اکسیوس استفاده از این تراشه در کروم‌بوک‌های نسل بعدی را نیز تأیید می‌کند.

درادامه‌ی گزارش اشاره شده که گوگل هم‌اکنون نسخه‌ای آزمایشی از تراشه‌ی اختصاصی را دریافت کرده است. طبق گفته‌های افشاگر این خبر، تراشه را مهندسان گوگل طراحی و آن را با استفاده از فرایند تولید لیتوگرافی پنج‌نانومتری سامسونگ تولید خواهند کرد. از جزئیات سخت‌افزاری تراشه وایت‌چپل گوگل می‌توان به هشت هسته‌ی ساخت Arm اشاره کرد. این تراشه از فناوری یادگیری - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - ماشینی توسعه‌یافته‌ی گوگل نیز استفاده می‌کند.

تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد

این اولین‌بار نیست - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - که خبری در فضای مجازی مبنی‌بر همکاری مشترک گوگل با سامسونگ برای تولید تراشه منتشر می‌شود و چندی پیش نیز، خبری منتشر شد که از همکاری گوگل با بخش اکسینوس سامسونگ برای - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - ساخت - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - تراشه‌ای اختصاصی خبر می‌داد.

در گزارش قبلی، جزئیات بیشتری از مشخصات سخت‌افزاری تراشه در دست ساخت گوگل ارائه شده است. گویا پردازنده‌ی مرکزی - تعمیر ساید بای ساید جنرال الکتریک یافت آباد - هشت‌هسته‌ای از دو هسته‌ی معرفی‌نشده‌ی کرتکس A78 و دو هسته‌ی کرتکس A76 و چهار هسته‌ی کرتکس A55 تشکیل شده است. پردازنده گرافیکی MP20 ساخت Arm نیز وظیفه‌ی محاسبه داده‌های گرافیکی را به‌عهده دارد. تراشه‌ی معرفی‌نشده‌ی وایت‌چپل از واحد پردازش عصبی توسعه‌یافته‌ی گوگل نیز بهره می‌برد.

دیدگاه شما چیست؟ آیا همکاری گوگل با سامسونگ برای ساخت تراشه‌ای اختصاصی اقدام درستی است؟

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone