تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: وظیفه خازن در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: خازن وظیفه دوبرابر کردن ولتاژ دریافتی از ترانس و انتقال آن به مگنترون را برعهده دارد.
  2. سوال: چه دلایلی برای روشن نشدن مایکروویو وجود دارد؟
    پاسخ: روشن نشدن مایکروفر به عواملی متعددی از جمله برد، ترموستات، فیوز و ... بستگی دارد و باید توسط تعمیرکار بررسی شود.
  3. سوال: علت گرم نکردن مایکروویو چیست؟
    پاسخ: گرم نکردن مایکروفر به عوامل متعددی از جمله مگنترون، خازن، دیود، فیوز و برد الکترونیکی ارتباط دارد که نیازمند بررسی توسط کارشناسان متخصص را دارد.
  4. سوال: آیا نصب مایکروفر در کنار اجاق گاز مشکلی ایجاد میکند؟
    پاسخ: نصب مایکروویو در کنار اجاق گاز توصیه نمیشود و بهتر است که مایکروویو به دور از منابع حرارتی قرار بگیرد.
  5. سوال: نقش ترانس در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترانس در ماکروفر وظیفه تبدیل ولتاژ220 ورودی به 2100 ولت را بر عهده دارد و آن را به خازن منتقل میکند.ُ
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 11328.html
پنجشنبه, ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۳۰

چرا نباید بنچمارک‌ها را دستاویزی برای سنجش عملکرد گوشی‌های هوشمند قرار داد؟

بنچمارک‌ها را نمی‌توان ابزارهایی مناسب برای اندازه‌گیری قدرت و کارایی گوشی‌های هوشمند دانست و امروزه بیشتر به ابزاری برای بازاریابی شرکت‌ها تبدیل شده‌اند.

تعداد زیادی از کاربران دنیای گوشی هوشمند علاقه دارند تا سخت‌افزار موجود در دستگاه خود را - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - در معرض بنچمارک قرار دهند. بنچمارک کردن خصوصا در گوشی‌های اندرویدی دشواری‌های زیادی به‌همراه دارد، چون بسیاری از اپلیکیشن‌های این سیستم‌عامل، باوجود - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - دسترسی مستقیم بخش‌هایی از آن‌ها به سخت‌افزار دستگاه، به‌صورت بومی (Native) اجرا نمی‌شوند و از ماشین مجازی به‌نام ART بهره می‌برند. درنهایت کل سستم را می‌توان با تغییراتی جزئی، دست‌‌کاری کرد. به‌هرحال شاید خود کاربر در زمانی‌که امتیاز گوشی هوشمند خود را به اشتراک می‌گذارد، قصد تقلب نداشته باشد،‌ اما نمی‌توان - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - همین ادعا را برای شرکت‌های سازنده و دیگران هم تأیید کرد.

علاوه بر احتمال تقلب، مشکل دیگر - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - بنچمارک‌ها در تفاوت آن‌ها با تجربه‌ی کاربری واقعی دیده می‌شود. درواقع امتیازها و - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - نتایجی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - که از کاربری گوشی‌های هوشمند در بنچمارک‌ها دریافت می‌کنید، عموما با تجربه‌ی واقعی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - تفاوت دارند. تراشه‌های موجود در گوشی‌های هوشمند، قطعا قدرت خارق‌العاده‌ی برابر - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - با تراشه‌های کامپیوتر شخصی یا - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - ابرکامپیوترها ندارند. ازطرفی اکثر کاربران هیچ‌گاه فعالیت‌هایی را در گوشی هوشمند انجام نمی‌دهند که نیاز به حداکثر قدرت پردازشی داشته باشد. درنتیجه بسیاری از گوشی‌هایی که امتیازهای پایینی در بنچمارک‌ها دریافت می‌کنند، احتمالا در تجربه‌ی کاربری عادی، کارایی بالایی را به شما ارائه خواهند - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - کرد. البته، برخی اوقات تولیدکننده‌های تراشه‌ی میان‌رده - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - و پایین‌رده تلاش می‌کنند تا همین کارایی را با - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - تقلب، در نتایج بنچمارک هم - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - نشان دهند. اقدامی که اخیرا نمونه‌ای از آن از مدیاتک - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - مشاهده شد.

تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی

آناندتک یکی از معتبرترین رسانه‌های سخت‌افزاری محسوب می‌شود که بسیاری از اخبار و مقاله‌های خود را با بنچمارک محصولات منتشر می‌کند. آن‌ها درواقع هر محصول مجهز به پردازنده را بنچمارک می‌کنند. همین رسانه، تقلب کردن مدیاتک را در نتایچ بنچمارک برای اولین‌بار - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - مشاهده کرد. ظاهرا شرکت تایوانی فهرستی سفید از اپلیکیشن‌های بنچمارک را در بخشی از پارتیشن دستگاه‌های اندرویدی قرار می‌دهد. طبق این فهرست، سخت‌افزار مدیاتک در سطوحی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - بالاتر از توان مرسوم، عمل می‌کرد.

برای شرح - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - ساده‌ی تقلب مدیاتک باید بدانید که شرکت، فهرستی از اپلیکیشن‌های مرسوم و محبوب بنچمارک دارد که پردازنده، آن‌ها را شناسایی می‌کند. وقتی کاربر، یکی از اپلیکیشن‌ها را اجرا کند، پردازنده‌‌ی مدیاتک می‌تواند در حداکثر سرعت خود فعالیت انجام دهند و همچنین، به دمایی بسیار بالاتر از حد مرسوم برسد. کنترلر حافظه نیز در حداکثر سرعت خود فعالیت می‌کند و پس از آزمایش، به روال مرسوم باز می‌گردد.

وقتی پردازنده با هدف کسب بالاترین امتیاز ممکن در بنچمارک، با حداکثر توان خود کار کند، یعنی تمامی فعالیت‌های دیگر گوشی هوشمند متوقف شده و تمرکز آن تنها روی اپلیکیشن بنچمارک معطوف می‌شود. درواقع سخت‌افزار به بالاترین حد توان و حتی نزدیکی نقطه‌ی تسلیم - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - می‌رسد. پس از مدتی، فشار بر سخت‌افزار کاهش پیدا می‌کند و دستگاه خنک می‌شود. در این حالت اگر مجددا اپلیکیشن را راه‌اندازی کنید، فشار افزایش می‌یابد. چنین روندی موجب دریافت امتیازهای بالاتر در آزمایش می‌شود، اما قطعا شباهتی با تجربه‌ی واقعی شما از توان سخت‌افزار در کاربری‌‌های - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - مرسوم ندارد.

تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی

تقلب - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - تاریخی در بنچمارک

تولیدکننده‌های تراشه، - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - تنها شرکت‌هایی نیستند که در نتایج بنچمارک تقلب می‌کنند. تاکنون اخبار متعددی از شرکت‌های متعدد تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند شنیده‌ایم که در نتایج بنچمارک تقلب کرده‌اند. حتی سامسونگ زمانی برای تقلب کردن در نتایج بنچمارک گوشی گلکسی S4 جریمه و محکوم به پرداحت ۱۳/۴ میلیون دلار شد. شرکت کره‌ای در آن زمان روندی مشابه با - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - تقلب اخیر مدیاتک را انجام داده بود.

شرکت‌های تولیدکننده‌ی گوشی همراه هم سابقه‌ی تقلب در نتایج بنچمارک را دارند

HTC و هواوی و سونی هم برای گوشی‌های هوشمند متعدد خود محکوم به تقلب - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - شده‌اند. آن‌ها کد‌های سیستمی را دستکاری می‌کردند تا گوشی‌های هوشمندشان، امتیاز بهتری در بنچمارک‌ها دریافت کنند. البته اخبار اخیر و رسوایی مدیاتک، کمی متفاوت و حتی خطرناک‌تر از اخبار تقلب تولید‌کننده‌های گوشی هوشمند است.

همان‌طور که گفته شد، اکنون به‌جای تولیدکننده‌ی گوشی هوشمند، تقلب یک مرحله عقب‌تر و توسط تولیدکننده‌ی تراشه انجام می‌شود. مدیاتک فایل‌های پیکره‌بندی را در پکیج بردهای خود قرار می‌دهد که به تولیدکننده‌های گوشی هوشمند ارائه می‌کند. فایل‌های مذکور، حالتی نه‌چندان امن با قدرت پردازشی بالا را در پردازنده اجرا می‌کنند. شرکت تولیدکننده‌ی گوشی می‌تواند کدهای مذکور را از محصولات خود حذف کند. به‌عنوان مثال، پس از انتشار اخبار اولیه، اوپو کدها را حذف کرد.

تقلب کردن در نتایج بنچمارک، برای شرکت‌ها کارساز - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - بوده است و مدیاتک هم مشکل خاصی را در رخداد اخیر تجربه نکرد. به‌هرحال تقلب کردن شرکت تایوانی زمانی مشخص شد که گوشی‌های هوشمند ارزان‌قیمت مجهز به پردازنده‌ی آن‌ها، درمقابل گوشی‌های قدرتمندتر با پردازنده‌های گران‌قیمت‌تر قرار گرفتند. نتایج به‌دست‌آمده بسیار به دور از واقعیت بودند و به‌نوعی رسوایی را به‌همراه داشتند. مدیاتک پردازنده‌های پرچم‌دار و قدرتمند هم تولید می‌کند که از میان آن‌ها می‌توان به خانواده‌ی Dimensity اشاره کرد. منتهی آن‌ها بیشتر با پردازنده‌های اقتصادی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - شناخته می‌شوند - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - که قدرت پردازشی قابل‌قبول را برای کاربر ارائه می‌کنند.

تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی

تولید پردازنده‌های ارزان‌قیمت به‌هیچ‌وجه رویکرد اشتباهی نیست. قطعا همه‌ی کاربران تمایل (و توان) خرید گوشی‌های هوشمند گران‌قیمت مجهز به جدیدترین پردازنده‌های کوالکام را ندارند. آن‌ها به‌دنبال تجربه‌ای عادی هستند که سیستم‌عامل و اپلیکیشن‌های روزمره را به‌راحتی اجرا کند. تقاضا برای - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - چنین محصولاتی آن‌چنان افزایش یافت که حتی اپل هم در آیفون SE 2020 به محدوده‌ی قیمتی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - زیر ۵۰۰ دلار وارد شد. آن‌چه که در رویکرد مدیاتک شرم‌آور تفسیر - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - می‌شود، فریب دادن کاربران است. درنهایت از این - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - به بعد وقتی کاربران با یک گوشی هوشمند مجهز به تراشه‌ی مدیاتک روبه‌رو می‌شوند، دیگر اعتماد زیادی به نتایج بنچمارک نخواهند داشت.

همان‌طور که گفته شد، بنچمارک‌ها به دو دلیل ابزارهای مناسبی برای اندازه‌گیری و مقایسه‌ی کارایی گوشی‌های هوشمند نیستند. دلیل اول، احتمال تقلب ازسوی شرکت‌های سازنده‌ی تراشه یا گوشی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - هوشمند و دلیل دوم، عدم شباهت - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - نتایج با تجربه‌های روزمره‌ی - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - کاربری از گوشی است. شاید آزمایش‌های مرسوم اخیر که سرعت اجرای اپلیکیشن‌ها را در گوشی‌های گوناگون بررسی می‌کنند، نتایج قابل اعتمادتری داشته باشند. درنهایت - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - اگر به‌دنبال خرید گوشی هوشمند هستید، فراموش - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - نکنید که کاربری‌های روزمره‌ی شما با بسیاری از گوشی‌های میان‌رده و پایین‌رده‌ی موجود در بازار هم ممکن می‌شود - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - و نیازی به جست‌وجو و کنکاش عمیق در نتایج بنچمارک ندارید. شاید برای انتخاب خوب، توجه به قابلیت‌های دیگر مانند - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - دوربین و کیفیت - تعمیرات مایکروویو زانوسی کاشانی - ساخت و موارد مشابه، مهم‌تر و کاربردی‌تر باشد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone