تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا استفاده از محافظ برق برای مایکروویو ضروری است؟
    پاسخ: بله، با توجه به اینکه برد مایکروفر در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند، بهتر است از یک محافظ استاندارد استفاده نمایید.
  2. سوال: بابت تعمیر مایکروویو چه هزینه ای دریافت می شود؟
    پاسخ: دستگاه مایکروویو باید در ابتدا توسط تکنسین متخصص بررسی شده و پس از آن هزینه تعمیر آن به شما اعلام میگردد.
  3. سوال: خازن در مایکروفر چه عملی را انجام میدهد؟
    پاسخ: در مایکروفر خازن عمل دوبرابر کردن ولتاژ دریافت شده از ترانس و انتقال آن به مگنترون را انجام میدهد.
  4. سوال: فضای داخلی مایکروفر هر چندوقت یکبار باید تمیز شود؟
    پاسخ: فضای داخلی مایکروویو را بهتر است بعد از هربار استفاده تمیز کزد و به طور سالیانه فیلتر اشعه آن را تعویض کرد.
  5. سوال: وظیفه فن مایکروفر چه چیزی است و چه کاری انجام میدهد؟
    پاسخ: فن مایکروفر وظیفه خنک کردن مگنترون را بر عهده دارد و در بعضی مدل ها فن کانوکشن نیز وجود دارد که وظیفه آن پخش گرما در قسمت های مختلف فر مایکروفر میباشد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 17486.html
پنجشنبه, ۲۱ شهریور ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۱۵

اپلیکیشن‌های مخرب اندرویدی حاوی بدافزار Joker به آمار نیم میلیون نصب رسیدند

بدافزار اندرویدی Joker برای نفوذ به دستگاه‌های کاربران از طریق اپلیکیشن‌های موجود در گوگل پلی فعالیت می‌کند و به آمار نصب نیم میلیونی رسیده است.

کمپین بدافزاری جدید با نفود به گوگل پلی از طریق اپلیکیشن‌های متعدد، در دستگاه‌های هوشمند کاربران نصب می‌شود و هدف اصلی یعنی کلاهبرداری تبلیغاتی را انجام می‌دهد. بدافزار اصلی برای اجرای کمپین مورد نظر، - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - Joker نام دارد. الکسیس کوپرینز، محقق تهدید امنیت سایبری شرکت CSIS Security Group هفته‌ی گذشته، اخبار ردگیری تروجان مذکور را به رسانه‌های - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - اعلام کرد. او ادعا می‌کند که تاکنون ۲۴ اپلیکیشن اندرویدی آلوده به جوکر شناسایی شده‌اند.

آمار گروه امنیتی نشان می‌دهد که اپلیکیشن‌های مخرب تاکنون - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - بیش از - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - ۴۷۲ هزار بار در دستگا‌ه‌های قربانی نصب شده‌اند. این اپلیکیشن‌ها حاوی بدافزاری بودند که نام - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - جوکر توسط همین گروه امنیتی برای آن انتخاب شد. البته این نام به یکی از نام‌های دامنه‌ی سرور C2 یا Command-and-Control دست‌اندرکاران کمپین نفوذ نیز مرتبط می‌شود.

بدافزار جوکر با استفاده از کدهای جاوا اسکریپت حضور خود را در دستگاه قربانی مخفی - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - می‌کند. به‌علاوه با تکنیک‌های متعدد نیز کدهای بدافزار قفل می‌شوند. در بسیاری از موارد، بدافزار در فریمورک‌های تبلیغاتی متصل به اپلیکیشن‌های آلوده ادغام شده بود. کد این بدافزار شامل کاربردهای عمومی تروجان‌ها همچون دزدیدن پیامک، اطلاعات مخاطبان و اطلاعات - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - دستگاه - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - می‌شود. البته جوکر یک قدم فراتر می‌رود و با اجرای کمپین‌های تبلیغاتی - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - در دستگاه - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - قربانی، برای مجرم سایبری درآمد ایجاد می‌کند.

جوکر می‌تواند با شبیه‌سازی کلیک و ثبت‌نام مخفیانه‌ی کاربر در سرویس‌های پولی، با شبکه‌های تبلیغاتی و وب‌سایت‌ها تعامل کند. به‌عنوان مثال در برخی از دستگاه‌های قربانی در دانمارک، در سیستمی با هزینه‌ی هفتگی هفت دلار ثبت‌نام انجام شد. شبیه‌سازی کلیک، استخراج پیامک تأیید از داخل دستگاه و اتصال به کدهای وب‌سایت مقصد، فرایندی بود که - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - قربانی را بدون اطلاع خودش در سرویس پولی ثبت‌نام می‌کرد. در موارد دیگر، رویکرد ساده‌تری از سوی بدافزار انجام شده و شاید تنها پیامکی به سرویس‌های پولی مخابراتی ارسال شود.

درحال حاضر ۳۷ کشور به‌عنوان مقاصد حمله‌ها و کمپین‌های جوکر کشف شده‌اند. از میان آن‌ها می‌توان به چین، بریتانیا، آلمان، فرانسه، سنگاپور و استرالیا اشاره کرد. بسیاری از اپلیکیشن‌هایی که توسط گروه امنیتی کشف - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - شدند، شامل فهرستی از کدهای موبایل کشورهای گوناگون (MCC) هستند. جوکر برای فعالیت بهتر ابتدا شماره‌ی سیم‌کارت گوشی قربانی را پیدا می‌کند و سپس آن را با فهرست MCC تطبیق می‌دهد. به‌عنوان مثال بسیاری از این اپلیکیشن‌ها - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - بدافزار را روی دستگاه کاربران آمریکایی و کانادایی نصب نمی‌کنند. البته برخی از آن‌ها هم هیچ محدودیتی در اجرا در کشورهای گوناگون ندارند.

تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر

هنوز اطلاع زیادی از فرد یا گروه اجراکننده‌ی کمپین جوکر در دست نیست. البته رابط کاربری مدیریت C2 و برخی از کدهای - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - موجود نشان می‌دهد که توسعه‌دهنده‌های بدافزار احتمالا چینی هستند. گوگل - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - به‌خاطر تعداد بالای نصب پیش از انتشار رسمی اخبار نفوذ جوکر از سوی گروه امنیتی، تمامی اپلیکیشن‌های مخرب را از گوگل پلی حذف کرد. به‌هرحال اگر شما هریک از اپلیکیشن‌های زیر را در دستگاه اندرویدی خود نصب کرده‌اید، تأکید می‌شود که در اولین فرصت آن‌ها را حذف کنید:

  • Advocate Wallpaper
  • Age Face
  • Altar Message
  • Antivirus Security – Security Scan
  • Beach Camera
  • Board picture editing
  • Certain Wallpaper
  • Climate SMS
  • Collate Face Scanner
  • Cute Camera
  • Dazzle - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - Wallpaper
  • Declare Message
  • Display Camera
  • Great VPN
  • Humour Camera
  • Ignite Clean
  • Leaf Face Scanner
  • Mini Camera
  • Print Plant scan
  • Rapid Face Scanner
  • Reward Clean
  • Ruddy SMS
  • Soby - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - Camera
  • Spark Wallpaper

رخداد کنونی، دومین مرتبه در هفته‌های گذشته است که بدافزار در اپلیکیشن‌های مشهور اندرویدی کشف می‌شود. در ماه اوت، کسپرسکی خبر از کشف بدافزار اندرویدی در اپلیکیشن مشهور CamScanner داد. کوپرینز در پایان اطلاع‌رسانی پیرامون کمپبن سایبری و بدافزار جوکر، به اهمیت مجوز - تعمیرات مایکروویو ناسیونال آزاد شهر - در اپلیکیشن‌های اندرویدی اشاره کرد. او تأکید می‌کند که کاربران هنگام نصب توجه زیادی به دسترسی‌های مورد نظر اپلیکیشن داشته باشند. برخی از اپلیکیشن‌های مخرب در همان مراحل نصب به‌روشنی دسترسی به بخش‌هایی را درخواست کرده بودند که برای کارایی اصلی، نیازی به آن‌ها نداشتند. هرگاه چنین مجوزهایی را در اپیکیشن‌های اندرویدی و خصوصا انواع کوچک و کمتر شناخته‌شده مشاهده کردید، بهتر است درباره‌ی نصب آن تجدیدنظر کنید.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone