تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران


انواع خدمات مشاوره و تعمیر مایکروویو در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های مایکروویو نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02191001680
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر مایکروویو دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02191001680
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02191001680
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: دلایل خرابی المنت مایکروفر را بنویسید؟
    پاسخ: کثیفی المنت و گرفتن چربی و یا عوامل بیرون میتواند باعث آسیب رسیدن به المنت و خرابی آن بشود.
  2. سوال: وظیفه ترموستات قابلمه ای در مایکروفر چیست؟
    پاسخ: ترموستات ها به عنوان سنسور های حرارتی محافظ در مایکروفر عمل مینمایند و در صورتی که دمای مگنترون یا دمای کابین مایکروفر بیش از اندازه بالا برود برق ورودی دستگاه را قطع میکنند تا از آسیب به دستگاه جلوگیری شود.
  3. سوال: ماکروفر هرچند وقت یکبار باید سرویس شود؟
    پاسخ: بله مایکروفر باید به طور مرتب سالیانه سرویس شده و فن آن تمیز گردد و فیلتر اشعه آن باید سالی یکبار تعویض شود.
  4. سوال: علت خرابی میکروسوییچ مایکروویو چیست؟
    پاسخ: برای خرابی میکروسوییچ درب به دلایل مختلفی مانند محکم بستن درب، چربی گرفتن دستگاه، نوسانات برقی اشاره کرد.
  5. سوال: نقش المنت در مایکروویو چیست؟
    پاسخ: المنت مایکروفر وظیفه گریل کردن را برعهده دارد و برای برنامه های پخت و پز استفاده میشود.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02191001680


کد مطلب: 14686.html
سه شنبه, ۱۰ دی ۱۳۹۸ ساعت ۱۴:۳۰

مایکروسافت ۵۰ دامنه را از دسترس هکرهای کره‌ شمالی خارج کرد

مایکروسافت ۵۰ دامنه‌ی وبی را از دسترس خارج کرد که گروه هکری تالیوم برای سرقت اطلاعات از آن‌ها استفاده می‌کرد.

مایکروسافت دیروز اعلام کرد - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - با موفقیت ۵۰ دامنه‌ی - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - وب را از دسترس خارج کرده است که پیش‌تر گروه هکری با حمایت دولت کره‌شمالی از آن‌ها بهره می‌برد. ردموندی‌ها گفته‌اند از این ۵۰ دامنه برای اجرای حملات سایبری گروهی موسوم به تالیوم (Thallium) و به‌نام اختصاری APT37 استفاده می‎‌شد.

مایکروسافت گفته است تیم‌های واحد جرایم دیجیتال (DCU) و مرکز اطلاعات مربوط به تهدیدات مایکروسافت (MSTIC) ماه‌ها تالیوم را رصد کرده‌‌اند و فعالیت‌های این - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - گروه را ردیابی و از - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - زیرساخت‌های آن‌ها نقشه‌برداری کرده‌اند. ۱۸ دسامبر، غول ردموندی در دادگاه ایالت ویرجینیا دادخواستی علیه گروه تالیوم تنظیم کرد. مدت کوتاهی پس از کریسمس، مقام‌های آمریکایی حکم دادگاه را تقدیم مایکروسافت کردند و به این شرکت اجازه دادند کنترل بیش از ۵۰ دامنه را دست بگیرد که هکرهای کره‌شمالی از آن‌ها در حملات خود استفاده می‌کردند.

دامنه‌های مذکور برای ارسال ایمیل‌های فیشینگ و میزبانی از صفحات آن استفاده می‌شدند. هکرهای تالیوم قربانیانی را در این سایت‌ها فریب می‌دادند و اطلاعات و اسناد هویتی آن‌ها را به سرقت می‌بردند و از اطلاعات یادشده برای دسترسی به شبکه‌های داخلی استفاده می‌کردند. در نهایت نیز، با بهره‌گیری از - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - این دسترسی دایره‌ی حملاتشان را گسترده‌تر می‌کردند.

مایکروسافت می‌گوید علاوه‌بر ردیابی عملیات متجاوزانه‌ی تالیوم، هاست‌های آلوده را نیز شناسایی کرده است. تام برت، معاون حقوقی بخش امنیت و - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - اعتماد مشتریان در مایکروسافت، گفته است:

طبق اطلاعات به‌‌دست‌آمده از قربانیان، اهداف [گروه تالیوم] کارمندان دولت، اندیشکده‌ها، اعضای هیئت‌علمی دانشگاه‌ها، اعضای سازمان‌های متمرکز بر صلح جهانی و حقوق بشر و اشخاص حقیقی را شامل می‌شود که - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - درزمینه‌ی اشاعه‌ی - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - [سلاح‌های] هسته‌ای فعالیت می‌کنند. ناگفته نماند بیشتر اهداف در ایالات متحده و ژاپن و کره‌جنوبی مستقر بودند.

تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران

هنوز مشخص نیست - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - تعداد افرادی که تالیوم هک کرده، چند نفر بوده‌اند؛ هرچند در دادخواست مایکروسافت ادعا شده است این گروه از سال ۲۰۱۰ تاکنون فعال بوده و در آینده نیز تهدیدی بالقوه خواهند بود. مدیر مایکروسافت اظهار کرد در بسیاری از این حملات، هدف نهایی آلوده‌کردن سیستم‌های قربانیان با بدافزارهایی همچون تروجان‌های دسترسی از راه دور (RAT) نظیر KimJongRAT و BabyShark بوده است. او ادامه داد:

به‌محض اینکه این بدافزار روی کامپیوتر قربانی نصب شد، اطلاعات سیستم را استخراج و جای پایش را محکم‌تر می‌کند و منتظر دستورالعمل‌های بیشتری می‌ماند.

مایکروسافت از شرکت‌های میزبان دامنه‌ی وب‌سایت‌های مرتبط - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - با تالیوم خواسته است کنترل وب‌سایت‌هایشان را در دست بگیرند. ردموندی‌ها همچنین خواهان دریافت خسارتی - تعمیرات مایکروویو مجیک مرکز تهران - شده‌اند که دادگاه آن را تعیین می‌کند. این اولین‌باری نیست که مایکروسافت از حکم دادگاه به‌منظور ایجاد مانع برای عملیات گروه‌های هکر وابسته به کشورهای خارجی استفاده می‌کند؛ بلکه تاکنون ۱۲ بار از این روند علیه گروه‌های هکر روسی بهره برده و ۸۴ دامنه‌ی وب گروه‌های مذکور را با موفقیت از دسترس خارج کرده است. آخرین مورد مربوط به اوت ۲۰۱۸ است. این شرکت همچنین از حکم دادگاه برای مختل‌کردن عملیات گروه هکری با حمایت دولت چین با نام Barium استفاده کرده است. البته جزئیات این اقدامات چندان روشن نیست.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان


طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone