🧑🏻‍🔧تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس✔️|02143840☎️


تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس


انواع خدمات مشاوره و تعمیر جارو برقی در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های جارو برقی نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر جارو برقی دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: در صورتی که از خدمات رضایت نداشته باشیم چه اتفاقی می افتد؟
    پاسخ: دارا بودن بیش از صد هزار مشترک فعال گواه بر رضایت مشتریان از خدمات ماست؛ اما در صورتی که شما از خدمات ارائه شده توسط تعمیرکاران ما راضی نباشید در اسرع فرصت به مشکل شما رسیدگی میگردد و در صورت عدم رضایت امکان استرداد وجه پرداختی به شما وجود دارد.
  2. سوال: استاتور جاروبرقی چیست؟
    پاسخ: ستاتور، قسمت ساکن موتور می‌باشد و قظعه ای از موتور است.
  3. سوال: فضای داخلی جاروبرقی هر چندوقت یکبار باید تمیز شود؟
    پاسخ: هر 1 ماه یک بار لازم است فضای داخلی جاروبرقی تمیز شود.
  4. سوال: چرا جاروبرقی در وسط کار استوپ میکند؟
    پاسخ: در صورتی که جاروبرقی دچار خرابی قطعاتی همچون الکتریکی، موتور، گیر کردن حجم زیاد ذرات در لوله ها و... شود دستگاه خاموش میشود.
  5. سوال: ترموستات جاوبرقی چیست؟
    پاسخ: این قطعه گر حرارت یا دمای موتور به یک اندازه مشخص رسید فرمان خاموش شدن جاروبرقی را می دهد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 00541.html
۳ فروردین ۱۴۰۲

این آنتن‌های تولیدشده با چاپگرهای سه‌بعدی، می‌توانند شبکه 5G و 6G را به مناطق دورافتاده ببرند

محققان موفق شده‌اند با چاپگرهای سه‌بعدی آنتن‌هایی برای شبکه‌های 5G بسازند که عملکرد آن‌ها شبیه آنتن‌های تولیدشده در خطوط تولید معمولی است.

آنتن‌های رادیویی تولیدشده با فناوری چاپ سه‌بعدی می‌توانند دسترسی آسان‌تر به تجهیزات مخابراتی 5G و 6G و در‌نتیجه اینترنت بهتر و سریع‌تر را فراهم کنند. گروهی از محققان به‌تازگی دست به تولید چنین آنتن‌هایی زده‌اند که می‌توانند برای استفاده در مناطق دورافتاده مناسب باشند.

دانشمندان دانشگاه شفیلد آنتن‌هایی را برای استفاده از موج میلی‌متری با چاپگرهای سه‌بعدی طراحی، تولید و آزمایش کرده‌اند که قابل‌مقایسه با آنتن‌های تولیدشده در خطوط تولید عادی هستند. این آنتن‌ها می‌توانند سرعت توسعه زیرساخت‌های - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - 5G و 6G را افزایش دهند و به ساکنان مناطق - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - دورافتاده کمک کنند تا به شبکه‌های پرسرعت دسترسی داشته باشند.

درحال‌حاضر فرایند ساخت آنتن‌های لازم برای نسل جدید شبکه‌های ارتباطی کُند و پرهزینه است. همین مسئله مانع از عرضه نوآوری‌های بیشتر شده و توسعه زیرساخت‌ها را به - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - تأخیر انداخته - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - است. ولی محققان دانشگاه شفیلد با استفاده از چاپگرهای سه‌بعدی بستری را فراهم کرده‌اند تا آنتن‌ها ظرف مدت چند ساعت و با هزینه‌ای در حدود چند پوند، ساخته شوند. هزینه ساخت این آنتن‌ها با روش‌های سنتی معمولاً صدها پوند است.

آنتن‌های 5G تولیدشده با چاپگر - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - 3D مشابه آنتن‌های معمولی هستند

تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس

در بالا تصویری از مقایسه آنتن‌های تولیدشده با چاپگر سه‌بعدی و خطوط تولید عادی را می‌بینید. این آنتن‌ها از نانوذرات نقره استفاده می‌کنند که برای فرکانس‌های - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - رادیویی کاربردهای زیادی دارند و در فرکانس‌های گوناگون در شبکه‌های - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - 5G و 6G آزمایش شده‌اند.

«ادی بال» از گروه تحقیقات مخابرات دانشگاه شفیلد - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - می‌گوید: «این طراحی چاپ سه‌بعدی می‌تواند برای صنعت مخابرات متحول‌کننده باشد. این روش به ما اجازه می‌دهد تا طراحی نمونه اولیه - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - و تولید آنتن‌های شبکه‌های 5G و 6G را با هزینه بسیار کمتر و سرعتی بسیار بیشتر از روش‌های تولید موجود پیش ببریم. این سازوکار همچنین می‌تواند برای ساخت آنتن‌ها در مقیاسی بسیار بزرگ‌تر استفاده شود و درنتیجه مناطق بزرگ‌تری را پوشش دهد و نیز سریع‌ترین - تعمیرات جارو برقی در شهر جهرم استان فارس - شبکه‌های موبایلی را به بخش‌هایی از دنیا بیاورد که هنوز به آن‌ها دسترسی ندارند.»

آزمایش فرکانس‌های رادیویی این آنتن‌ها توسط «آزمایشگاه ملی اندازه‌گیری موج میلی‌متری UKRI» انجام شده که از زیرمجموعه‌های دانشگاه شفیلد است. این آزمایشگاه می‌تواند تراشه‌ها و آنتن‌هایی تا دامنه 110 گیگاهرتزی را بررسی کند.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone