🧑🏻‍🔧تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس✔️|02143840☎️


تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس


انواع خدمات مشاوره و تعمیر ظرفشویی در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های ظرفشویی نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر ظرفشویی دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: تکنسین چقدر شول می کشد بعد از سفارش مراجعه کند؟
    پاسخ: نهایت زمان برای رسیدن تکنسین در خدمت شما 1 ساعت می باشد.
  2. سوال: چرا ماشین ظرفشویی من روشن نمی شود؟
    پاسخ: نقص فنی در مدار ها و فیوز های ، خرابی سیم های برق و یا اختلال در عملکرد میکروسوئیچ درب میتواند باعث روشن نشدن دستگاه شود.
  3. سوال: چرا ظروف من بعد از شستشو داری خط و خش می شوند؟
    پاسخ: برای استفاده از ظرفشویی نیاز است ظروف را بدون هیچ شستشویی دیگر و فقط با خارج کردن ذرات غذا از روی آنها داخل ظرفشویی قرار دهیم .
  4. سوال: علت سروصدا در حین کار ظرفشویی چیست؟
    پاسخ: ممکن است به دلیل درست نچیدن ظروف ، معیوب بودن پمپ و ... سروصدای زیادی را هنگام کار ظرفشویی بشنویم.
  5. سوال: علت طولانی شدن زمان شستشو ظروف چیست؟
    پاسخ: خراب شدن بعضی از قطعات مانند ترموستات ، موتور تایمر ، قطعه گرماساز و ... را می توان از عوامل این مشکل نام برد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 00687.html
۳ فروردین ۱۴۰۲

علی بابا، غول تجارت الکترونیک چین با تحریم‌های آمریکا و انگلیس نمی‌تواند تراشه‌های پیشرفته «Arm» بخرد

«علی بابا» به یکی از اولین قربانیان تحریم‌های گسترده ایالات متحده و بریتانیا تبدیل می‌شود و دیگر نمی‌تواند تراشه‌های «آرم» را خریداری کند.

«علی بابا» غول تجارت الکترونیک چین، به یکی از اولین قربانیان تحریم‌های - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - گسترده ایالات متحده و بریتانیا تبدیل می‌شود و دیگر نمی‌تواند تراشه‌های پیشرفته «آرم» را خریداری کند.

محدودیت‌های گسترده صادرات آمریکا و انگلیس شرایطی را برای علی بابا چین به‌وجود آورده - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - است که نتواند پیشرفته‌ترین تراشه‌های آرم را خریداری کند .

به گزارش فایننشال تایمز، آرم به این نتیجه رسیده - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - است که جدیدترین تراشه‌های سری Neoverse V را نمی‌تواند به علی‌بابا بفروشد. ایالات متحده و بریتانیا چنین فروشی را تأیید نمی‌کنند و مجوز صادرات تراشه به چین ارائه نمی‌کنند.

ایالات متحده در ماه اکتبر محدودیت‌های گسترده‌ای را برای فروش تراشه به چین اعمال کرد تا جلوی پیشرفت‌های نظامی و فناوری پکن را گرفته و به چین - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - آسیب برساند. تولیدکنندگانی مانند «اینتل» و «میکرون» برای صادرات تجهیزات و نیمه‌هادی - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - به شرکت‌های چینی باید از وزارت بازرگانی ایالات متحده مجوز دریافت کنند. به همین شکل بریتانیا نیز محدودیت‌های صادراتی مشابهی را تعیین کرده است که صادرات تراشه‌های قدرتمند به چین را محدود می‌کند.

تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس

محدودیت‌های آمریکا و انگلیس برای چینی‌ها - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - مشکل‌ساز می‌شود

مقر اصلی شرکت Arm در بریتانیا است و این شرکت تحت مالکیت سرمایه گذار ژاپنی سافت بانک (SoftBank) قرار دارد. به‌دلیل قوانین صادرات که ۴۲ کشور - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - را در‌بر می‌گیرد، این شرکت قادر به فروش تراشه‌های پیشرفته خود - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - به چین نیست. آرم در بیانیه‌ای به فایننشال تایمز اعلام کرده است که نمی‌تواند تراشه‌های پیشرفته خود را به چین بفروشد. - تعمیرات ظرفشویی بکو در شهر فسا استان فارس - این تراشه‌ها تحت ‌عنوان فناوری با منشأ ایالات متحده طبقه‌بندی شده‌اند و به همین دلیل امکان فروش آن‌ها به چین وجود ندارد.

گفته می‌شود با این رویکرد این احتمال وجود دارد که شرکت‌های چینی در حوزه رایانش ابری و یادگیری ماشینی عقب بمانند. شرکت‌های چینی نمی‌توانند تراشه‌های Neoverse V1 و V2 را خریداری کنند و به همین دلیل در توسعه رایانش ابری و یادگیری ماشینی با مشکلاتی روبه‌رو می‌شوند.

چنین کنترل‌های صادراتی می‌تواند توانایی چین در ساخت تراشه‌های پیشرو را به‌‌صورت جدی تحت تأثیر قرار دهد. با وجود اینکه چین بسیاری از گوشی‌هایی را که کاربران آمریکایی استفاده می‌کنند، تولید می‌کند، هنوز امکان فروش گوشی‌های هواوی در آمریکا وجود ندارد.

به ‌نظر می‌رسد ژاپن و هلند نیز قصد دارند در اعمال محدودیت‌های مشابهی به ایالات متحده و بریتانیا بپیوندند. باید دید در این پروسه، چین چه مسیری را طی خواهد کرد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone