🧑🏻‍🔧تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس✔️|02143840☎️


تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس


انواع خدمات مشاوره و تعمیر پکیج در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های پکیج نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر پکیج دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: چرا پکیج دائما دچار افت می شود؟
    پاسخ: دلایل مختلفی مانند نشتی آب از سیستم، خراب شدن سوپاپ اطمینان فشار و یا هواگیری رادیاتورها همگی می توانند منجر به افت فشار سیستم شوند.
  2. سوال: وظیفه شیر اطمینان پکیج چه می باشد؟
    پاسخ: شیر اطمینان قظعه ایمنی برای کنترل ورود و خروج آب می باشدو
  3. سوال: آیا باید برای پکیج از محافظ برق استفاده کنیم؟
    پاسخ: بله، با توجه به اینکه برد پکیج در برابر نوسانات برقی آسیب پذیر هستند، بهتر است از یک محافظ استاندارد استفاده نمایید.
  4. سوال: وظیفه و کاربرد فلوسوئیچ یا فلومتر پکیج چیست؟
    پاسخ: قطعه است که برای تنظیم آب گرم و اطلاع به برد استفاده می شود.
  5. سوال: ترموستات دود در پکیج چیست؟
    پاسخ: ترموستات دود متصل به کلاهک تعدیل در دمای ۷۵ درجه مدار آن باز میشود
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 06321.html
۲۶ اسفند ۱۴۰۱

پردازنده‌های دسکتاپ چند هسته‌ای از کجا آمده‌اند و چه آینده‌ای خواهند داشت؟

امروزه اکثر محصولات الکترونیکی که در اطرافمان می‌بینیم از CPU استفاده می‌کنند، البته استفاده از پردازنده‌ها تنها محدود به این دستگاه‌ها نمی‌شود و حتی فضاپیماها هم از آن‌ها بهره می‌برند. با این حال، کامپیوترها و ...

امروزه اکثر محصولات الکترونیکی که در اطرافمان می‌بینیم از CPU استفاده می‌کنند، البته استفاده از پردازنده‌ها تنها محدود به این دستگاه‌ها نمی‌شود و حتی فضاپیماها هم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - از - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - آن‌ها بهره می‌برند. با این حال، کامپیوترها و گوشی‌های هوشمند مرسوم‌ترین دستگاه‌هایی هستند - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - که ما از آن‌ها استفاده می‌کنیم و از پردازنده - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - مرکزی بهره می‌برند. این - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازنده‌ها پیکربندی‌های متنوعی دارند، اما چندین سال می‌شود که دیگر خبری - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - از پردازنده‌های تک هسته‌ای نیست و تنها با پردازنده - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - های چند هسته ای روبه‌رو هستیم. اما این پردازنده‌ها از کجا آمده‌اند، چه مسیری را طی کرده‌اند و چه آینده‌ای در انتظار - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - آن‌هاست؟

CPU قلب یک دستگاه محسوب می‌شود و کارهای مختلفی از اجرای دستورالعمل‌ها گرفته تا هدایت سایر قطعات را برعهده دارد. اگر کامپیوتری که از آن استفاده می‌کنید، عمری کمتر از دو دهه داشته باشد، به احتمال بسیار زیاد از پردازنده‌ای چند هسته‌ای بهره می‌برد، البته این موضوع تنها درباره این محصولات صادق نیست و حتی گوشی‌های هوشمند و دستگاهی مانند اپل واچ سری 7 هم تراشه‌های چند هسته‌ای دارند. اندازه کوچک اپل واچ، ساعت هوشمندی که اغلب اوقات روی مچ کاربران قرار دارد، نشان می‌دهد که معماری چند هسته‌ای تا چه اندازه مهم است و می‌تواند چه تاثیری روی عملکرد دستگاه‌ها داشته باشد.

حکمرانی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازنده های چند هسته ای در دنیای PC

تعداد هسته‌های پردازنده‌ها در سال‌های اخیر افزایش داشته - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - و حتی اینتل در جدیدترین نسل از پردازنده‌های Core موسوم به آلدر لیک از 16 هسته استفاده کرده است. با این وجود، طبق گزارشی که Steam ماهانه منتشر می‌کند، اکثر کاربران از پردازنده‌های - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - 4 یا 6 هسته‌ای استفاده می‌کنند و سهم پردازنده‌های 8 هسته‌ای هم رو به افزایش است، با این - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - حال پردازنده‌های 10، 12 و 16 هسته‌ای هنوز سهم کمی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - در بازار دارند و مدتی طول می‌کشد که به - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - جریان اصلی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تبدیل شوند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

قبل از اینکه بیشتر وارد جزییات شویم، باید بگوییم که در این مقاله با پردازنده‌های دسکتاپ سروکار داریم، با این حال اکثر گفته‌ها تفاوتی با پردازنده‌های موبایل و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - سرور ندارند و برای آن‌ها هم صادق است.

اول از همه بیایید به سراغ خود هسته برویم و آن را تعریف کنیم. - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - هسته یا Core، یک ریزپردازنده کاملا مستقل است که می‌تواند برنامه‌های کامپیوتری را اجرا کند. یک هسته معمولا شامل بخش محاسبات، منطق، واحد کنترل، کش و همچنین باس‌های دیتا - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - می‌شود که به آن اجازه می‌دهند بطور مستقل دستورالعمل‌های برنامه‌ها را اجرا کند.

یک پردازنده چند هسته ای به پردازنده‌ای گفته می‌شود که درونش بیش از یک هسته دارد و این هسته‌ها با همدیگر به صورت یک واحد کار می‌کنند. این پیکربندی به هسته‌ها اجازه می‌دهد که - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - برخی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - منابع رایج مانند کش را با یکدیگر به اشتراک بگذارند که چنین کاری به افزایش سرعت اجرای برنامه‌ها کمک می‌کند. با توجه به این موضوع، احتمالا تصور می‌کنید که هرچقدر تعداد هسته‌ها بیشتر باشد، برنامه‌ها سریع‌تر اجرا می‌شوند. اما باید بگوییم همیشه چنین چیزی صادق نیست و تعداد هسته‌های بالاتر نمی‌تواند بطور قطع - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - عملکرد بالاتر را تضمین کند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

یکی از مباحث در زمینه طراحی CPU که می‌تواند کاربران را سردرگم کند، تفاوت میان هسته منطقی و فیزیکی است. یک هسته فیزیکی به واحد سخت افزاری فیزیکی اشاره دارد که از ترانزیستورها و مدارها تشکیل شده است. اما در سوی مقابل، هسته منطقی به توانایی اجرای رشته یا ترد (Thread) مستقل هسته اشاره دارد. البته این رفتار تنها وابسته به خود هسته CPU نیست و عوامل دیگری هم در آن نقش دارند که برای مثال می‌توان به سیستم عامل برای زمانبندی این - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازش‌ها اشاره کرد.

یکی دیگر از این عوامل، توسعه برنامه به گونه‌ای - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - است که بتواند از حالت چند ریسمانی یا Multithreading است. این ویژگی چالش‌برانگیز است چرا که دستورالعمل‌هایی که یک برنامه واحد را - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - می‌سازند، به سختی مستقل هستند.

علاوه بر این، یک هسته منطقی نشان‌دهنده نگاشت منابع مجازی به منابع - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - هسته فیزیکی است، بنابراین اگر یک منبع فیزیکی توسط یک رشته استفاده شود، رشته‌های دیگر که به همین منبع نیاز دارند، باید فعالیتشان را متوقف کنند که روی عملکرد تاثیر منفی دارد. بنابراین یک هسته فیزیکی باید به گونه‌ای طراحی شود - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - که امکان اجرای همزمان بیش از یک رشته را فراهم کند. در این حالت تعداد هسته‌های منطقی نشان‌دهنده تعداد رشته‌هایی است که می‌تواند بطور همزمان اجرا کند.

تقریبا طراحی تمام CPUهای اینتل و AMD به گونه‌ای است که به چند ریسمانی همزمان دو طرفه (SMT) محدود می‌شود، در حالی که - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - برخی پردازنده‌های IBM از SMT هشت طرفه هم پشتیبانی می‌کند که اغلب در سرورها و سیستم‌های ورک‌استیشن استفاده می‌شوند. البته عملکرد CPU تنها به خودش مربوط نمی‌شود و سیستم عامل به همراه برنامه در - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - حال استفاده هم روی آن تاثیر دارند.

دوران پیش از - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - CPUهای چند هسته‌ای

همانطور که می‌توان حدس زد، از همان ابتدا با پردازنده های چند هسته ای روبه‌رو نبوده‌ایم و مدتی طول کشیده - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تا مهندسان به چنین سبک طراحی دست پیدا کنند. پیش از آن‌ها، با پردازنده‌های تک هسته‌ای روبه‌رو بودیم که تنها یک هسته فیزیکی داشتند. اولین پردازنده‌ای که بطور تجاری - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - عرضه شد، اینتل 4004 بود که سال 1971 از راه رسید.

این پردازنده 750 کیلوهرتزی نه تنها طراحی ریزپردازنده را متحول کرد، بلکه انقلابی در کل صنعت - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - مدار مجتمع ایجاد کرد. تقریبا در همان زمان‌ها، پردازنده‌های قابل توجهی دیگری هم از راه رسیدند که برای مثال می‌توان به TMS-0100 - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - شرکت «تگزاس اینسترومنت» - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اشاره کرد. از آن زمان تا به امروز، عملکرد پردازنده‌ها به لطف افزایش فرکانس و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پهنای باند باس بهبود پیدا کرده است. این موضوع در اینتل 8086 مشهود بود؛ پردازنده‌ای که در - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - سال 1979 از راه رسید و حداکثر فرکانس 10 مگاهرتز داشت.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

اینتل با پردازنده 4004 دنیای ریزپردازنده‌ها را متحول کرد

اینتل در پردازنده 8086 نسبت به 4004، از 10 برابر ترانزیستور بیشتر استفاده کرد که - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - البته برای چندین نسل تعداد ترانزیستورها تغییری نکرد و مشخصات فنی بهبود - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - داشتند. در کنار بهبود فرکانس و پهنای باند دیتا، موارد دیگری مانند واحدهای اختصاصی نقطه شناوری و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - بهبودهای مجموعه دستورالعمل (ISA) منجر به بهبود عملکرد CPUها شدند.

ادامه تحقیق و توسعه شرکت‌ها و البته افزایش سرمایه‌گذاری‌ها باعث خلق طراحی پردازنده اینتل i386 شد که امکان اجرای موازی چندین دستورالعمل را فراهم می‌کند. چنین دستاوردی با جداسازی جریان اجرای دستورالعمل به مراحل مجزا بدست آمد، بنابراین زمانی که یک دستورالعمل در یک مرحله اجرا می‌شد، امکان اجرای دستورالعمل‌های دیگر در مراحل دیگر وجود داشت.

در آن سال‌ها معماری سوپراسکالر هم معرفی شد که می‌توان آن را پیش زمینه‌ای برای طراحی چند هسته‌ای دانست. سوپراسکالر برخی واحدهای اجرای دستورالعمل را کپی می‌کند که امکان اجرای چندین دستورالعمل بطور همزمان را به CPU می‌دهد. اینتل i960CA، پردازنده‌های سری 29000 شرکت AMD و موتورولا MC88100 تعدادی از اولین - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازنده‌های تجاری با این فناوری هستند.

یکی از دلایل - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اصلی افزایش عملکرد پردازنده‌ها در هر نسل، پیشرفت - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - فناوری ترانزیستورها بود که امکان کوچک کردن اندازه آن‌ها را فراهم کرد. همین پیشرفت‌ها - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - باعث کاهش چشمگیر ولتاژ عملیاتی شد و همچنین CPUها به تعدادی بسیا بیشتری ترانزیستور - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - مجهز شدند. علاوه بر این، اندازه کلی پردازنده‌ها کاهش یافت، میزان حافظه کش بیشتر شد و شتاب‌دهنده‌های اختصاصی برای آن‌ها درنظر گرفته شد.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

در سال 1999 شرکت AMD‌ پردازنده محبوب «اتلون» (Athlon) را روانه - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - بازار کرد که فرکانس 1 گیگاهرتز را در اختیار کاربران قرار - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - می‌داد و تمام فناوری‌های بالا - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - را داشت. این - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تراشه عملکرد فوق‌العاده‌ای داشت، اما این موضوع مانع از پیشرفت در این صنعت نشد و شرکت‌ها به بهینه‌سازی و نوآوری‌هایشان ادامه دادند.

تمام این تلاش‌ها منجر به تولید پردازنده تک هسته‌ای شد که موفقیتی بزرگ در آن زمان به حساب می‌آمد. این پردازنده، اینتل پنتیوم 4 بود که حداکثر فرکانسی برابر 3.8 گیگاهرتز داشت و همچنین از 2 رشته پشتیبانی می‌کرد. در آن زمان همین افزایش فرکانس‌ها باعث می‌شد که فکر کنیم شرکت‌ها به سمت فرکانس‌های 10 گیگاهرتزی هم می‌روند، اما این موضوع به ضرر کاربران تمام می‌شد.

با این حال فرکانس پردازنده‌ها افزایش پیدا کرد و اندازه ترانزیستورها هم کوچکتر شد که تمام آن‌ها منجر به افزایش عملکرد CPUها شد، اما در این میان یک مشکل وجود داشت: افزایش مصرف انرژی بخاطر ارتباط میان توان و فرکانس. این افزایش توان نتیجه‌اش افزایش نشتی جریان بود. اگرچه چنین موضوعی برای یک پردازنده با 25 هزار ترانزیستور مشکل بزرگی نیست، اما چیپ‌های - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - مدرن که از میلیاردها ترانزیستور بهره می‌برند، با مشکل بزرگی روبه‌رو می‌شوند.

افزایش فرکانس باعث افزایش دمای پردازنده می‌شود که همین مشکل در صورتی که گرما به درستی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - و بطور موثر پخش نشود، آسیب به CPU را در پی دارد. همین محدودیت در فرکانس باعث شد که شرکت‌ها به فکر طراحی جدیدی برای پردازنده‌ها باشند تا همچنان بتوانند عملکردشان را بهبود دهد.

ورود به دوره پردازنده - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - های چند هسته ای

اگر پردازنده‌های تک هسته‌ای با چندین هسته منطقی را یک انسان درنظر بگیریم، فردی می‌شود که یک مغز و چندین بازو دارد. اما در پردازنده‌های چند هسته‌ای موضوع متفاوت است و برای مقایسه با انسان، باید فردی درنظر گرفته شود که چندین مغز و چندین بازو داشته باشد. این موضوع به معنای آن است - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - که قدرت - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تفکرتان بطور چشمگیری افزایش پیدا می‌کند. اما قبل از اینکه به سراغ پردازنده های چند هسته ای - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - برویم، بیایید نگاهی به سیستم‌های چند پردازنده‌ای داشته باشیم.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

این سیستم‌ها بیش از یک CPU فیزیکی دارند و منابع و حافظه را از طریق یک مادربورد با یکدیگر به اشتراک می‌گذارند. مانند اکثر سیستم‌های خلاقانه، این طراحی هم برای سرورها و ابرکامپیوترها ایجاد شد، - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اما به علت عملکرد نامناسبی که داشت، هیچ‌وقت بطور - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - عمده وارد دنیای کامپیوترهای مصرفی نشد. این سیستم‌ها باید از طریق باس‌ها و رم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - خارجی با یکدیگر ارتباط برقرار کنند که این موضوع منجر به تاخیر بالایی می‎‌شود.

اگرچه رم سرعت بالایی دارد، اما در مقایسه با رجیسترها و همچنین حافظه کش که در هسته CPU قرار دارند، سرعتش بسیار پایین‌تر است. علاوه بر این، اکثر برنامه‌های دسکتاپ به شکلی نوشته نشده‌اند که بتوانند از چنین سیستم‌هایی استفاده کنند، بنابراین این سبک طراحی برای سیستم‌های خانگی کاربردی ندارد.

در مقابل، با - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - CPUهای چند هسته‌ای روبه‌رو هستیم که تمام هسته‌ها روی یک پکیج قرار می‌گیرند و باس‌های سریع‌تری برای برقراری ارتباط با یکدیگر دارند. علاوه بر این، این هسته‌ها از کش - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اشتراکی بهره می‌برند که از کش اختصاصی هرکدام از هسته مجزا است و با کاهش چشمگیر تاخیر، به ارتباط میان هسته‌ای کمک می‌کند. در نهایت چنین سبک طراحی عملکرد بسیار بهتری نسبت به سیستم‌های چند هسته‌ای دارد و برنامه‌های کامپیوتر بهتر می‌توانند از آن استفاده کنند.

در سال 2001، اولین پردازنده چند هسته‌ای - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - واقعی دنیا با معماری Power4 از سوی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - IBM عرضه شد و همانطور که انتظار می‌رود، برای ورک‌استیشن‌ها و سرورها مورد - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - استفاده قرار گرفت. اما مدت زیادی طول نکشید تا اینتل چنین سبک طراحی را برای پردازنده‌های مصرفی استفاده کرد. در سال 2005، اینتل اولین پردازنده دو هسته‌ای خود را - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - برای مصرف‌کنندگان عادی عرضه کرد. در همان سال AMD هم پردازنده‌هایش را با معماری «اتلون X2» در - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اختیار کاربران قرار داد.

با کاهش رقابت در زمینه فرکانس، شرکت‌ها روی نوآوری‌های دیگری برای بهبود عملکرد CPU تمرکز کردند که نتیجه‌اش، چندین بهینه‌سازی طراحی و بهبودهای کلی معماری بود. یکی از جنبه‌های اصلی طراحی چند هسته‌ای، افزایش تعداد هسته‌ها در هر نسل بود. اینتل با پردازنده‌های سری Core 2 شروع به عرضه CPUهای دو هسته‌ای کرد و به مرور زمان - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تعداد آن‌ها را افزایش داد و شاهد عرضه پردازنده‌های چهار هسته‌ای بودیم. رقیب اینتل یعنی AMD هم چنین مسیری را پیش گرفت و پردازنده‌های اتلون 64 X2 با طراحی دو هسته‌ای از راه رسیدند و CPUهای Phenom - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - شامل طراحی‌های سه و چهار هسته‌ای می‌شدند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

اینتل با Core 2 و AMD با اتلون 64 X2 وارد بازار پردازنده‌های چند هسته‌ای شدند

حالا در جدیدترین پردازنده‌های این کمپانی‌ها با هسته‌های بسیار - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - بیشتری روبه‌رو - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - هستیم. پردازنده‌های نسل یازدهم Core اینتل حداکثر از 10 هسته و 20 رشته بهره می‌برند و در پردازنده‌های نسل دوازدهم اینتل موسوم به Alder Lake شاهد استفاده از حداکثر 24 رشته هستیم. این - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازنده‌ها از معماری هیبریدی بهره می‌برند و در بالاترین نسخه خود دارای 8 هسته قدرتمند - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - و 8 هسته کم‌مصرف هستند که در مجموع تعداد هسته‌ها را به 16 عدد می‌رساند.

در کنار افزایش تعداد هسته‌ها، این شرکت‌ها میزان - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - حافظه و سطح کش را هم در CPUهای خود افزایش داده‌اند و همچنین با افزونه‌های ISA جدید و بهینه‌سازی‌های معماری روبه‌رو هستیم.

تا به اینجای کار از پردازنده های چند هسته ای دسکتاپ حرف زدیم و اشاره‌ای به - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - CPUهای مخصوص لپ‌تاپ نداشتیم، اما مانند تمام نوآوری‌ها، - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - این پردازنده‌ها هم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پیشرفت‌های چشمگیری داشته‌اند. در این بخش شرکت‌ها روی توازن میان مصرف - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - انرژی و عملکرد تمرکز دارند که نتیجه‌اش - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - دستیابی به پردازنده‌ها با مصرف انرژی بسیار بهینه شده است.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

برای مثال می‌توان به تراشه اپل سیلیکون M1 اشاره کرد که در کنار بهره‌وری انرژی بالا، عملکرد فوق‌العاده‌ای هم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - دارد. البته کوپرتینویی‌ها چیپ‌های M1 پرو و مکس را هم معرفی کرده‌اند که در - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - رده بالاتری نسبت به M1 قرار می‌گیرند. البته اپل در این زمینه تنها نیست و ویندوز 11 بطور بومی از معماری Arm پشتیبانی می‌کند که نتیجه‌اش ورود تراشه‌های کم‌مصرف و قدرتمند کوالکام و سامسونگ به بازار لپ‌تاپ‌های ویندوزی خواهد بود.

اگرچه هم اکنون با چندین - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - تراشه با مصرف انرژی بهینه روبه‌رو هستیم، اما چنین موفقیتی یک شبه بدست نیامده و نتیجه سال‌ها تلاش سازندگان CPU مانند اینتل، اپل، کوالکام و AMD است. در سال‌های آینده هم این شرکت‌ها به نوآوری در این حوزه ادامه خواهند داد و شاهد پردازنده‌های مخصوص لپ‌تاپ بهینه‌تر خواهیم بود تا در کنار عملکرد مناسب، شارژدهی بالایی را هم برای کاربران این محصولات به ارمغان بیاورند.

آینده پردازنده‌های دسکتاپ

همانطور که پردازنده‌های تک هسته‌ای به تاریخ پیوسته‌اند، احتمالا روزی چنین سرنوشتی هم در انتظار پردازنده های چند - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - هسته ای خواهد بود. اما پیش از اینکه چنین روزی را ببینیم، شاهد بهینه‌سازی‌هایی در این طراحی‌ها خواهیم بود. در حقیقت شرکت‌های اینتل و AMD رویکرد متفاوتی را برای ایجاد تعادل میان عملکرد و بهره‌وری انرژی در پردازنده‌هایشان در پیش گرفته‌اند.

جدیدترین پردازنده‌های دسکتاپ اینتل یا همان آلدر لیک، از - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - طراحی منحصر به‌فردی بهره می‌برند که شامل ترکیبی از هسته‌های قدرتمند و کم‌مصرف می‌شود. در حقیقت اینتل برای این سبک طراحی از تراشه‌های موبایل و معماری big.LITTLE الهام گرفته است. بالاترین عضو این خانواده از 8 هسته قدرتمند با 16 رشته و 8 هسته کم‌مصرف بهره می‌برد که تعداد کل رشته‌ها را به 24 عدد می‌رساند.

در مقابل اینتل، AMD قرار دارد که ظاهرا هنوز اعتقادی به معماری هیبریدی ندارد، با این حال همچنان می‌خواهد تعداد هسته‌های پردازنده‌هایش را افزایش دهد. طبق شایعات، نسل بعدی CPUهای دسکتاپ این کمپانی با معماری Zen 4 به 32 هسته مجهز می‌شوند، اما نمی‌دانیم AMD چگونه می‌خواهد این هسته‌ها را در یک دای (Die) قرار دارد و از چه طراحی استفاده کند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

در کنار شایعات، خود AMD اطلاعات رسمی درباره پردازنده‌های آینده‌اش اعلام کرده که یکی از آن‌ها، فناوری کش «3D-V» است که امکان قرارگیری میزان بالایی کش در بالای هسته پردازنده را فراهم می‌کند. این رویکرد منجر به کاهش میزان تاخیر و همچنین افزایش چشمگیر عملکرد CPU می‌شود. این فناوری همچنین منجر به شکل جدیدی از قرارگیری هسته‌ها روی دای می‌شود و پتانسیل زیادی برای آینده دارد.

در مقابل تمام رویکردها، با یک مشکل روبه‌رو هستیم: اندازه ترانزیستورها. اندازه ترانزیستور با توجه به دانش کنونی‌مان یا آنطور که آن‌ها را می‌شناسیم، در حال نزدیک شدن به یک محدودیت است و نمی‌توانیم آن‌ها را کوچکتر کنیم. در حال حاضر با پردازنده‌های 5 و 4 نانومتری روبه‌رو هستیم و شرکت‌های - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - TSMC و سامسونگ روی لیتوگرافی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - 3 نانومتری کار می‌کنند. در ادامه با ترانزیستورهای کوچکتر و حداکثر 1 نانومتری روبه‌رو می‌شویم، اما بطور دقیق نمی‌دانیم بعد از آن چه چیزی در انتظار این صنعت است.

در حال حاضر تلاش‌ها معطوف به پیدا کردن جایگزینی برای سیلیکون است که یکی از آن‌ها، نانولوله‌های کربنی است که کوچکتر از سیلیکون هستند و می‌توان برای مدت طولانی‌تری روی کاهش ابعاد آن‌ها کار کرد. یکی دیگر از بخش‌هایی که پژوهشگران روی آن‌ها تمرکز کرده‌اند، پیکربندی ترانزیستورها و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - نحوه قرارگیری آن‌ها درون دای‌ها است که برای مثال می‌توان به فناوری V-Cache شرکت AMD و بسته‌بندی Foveros-3D شرکت اینتل اشاره کرد که می‌توانند منجر به بهبود ادغام IC و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - همچنین افزایش عملکرد شوند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

یکی دیگر از پخش‌هایی که می‌تواند دنیای محاسبات را - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - متحول کند، پردازنده‌های فوتونیک است. برخلاف فناوری ترانزیستور - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - نیمه‌رسانا که حول الکترونیک - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - است، پردازنده‌های فوتونیک بجای الکترون‌ها از نور یا فوتون‌ها استفاده می‌کنند. با توجه به ویژگی‌های نور با مزیت امپدانس بسیار پایین‌تر در مقایسه با الکترون‌ها که باید از سیم‌های فلزی عبور کنند، سرعت پردازنده‌ها افزایش چشمگیری پیدا می‌کند.

اگر بخواهیم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - واقع‌بینانه به موضوع نگاه کنیم، احتمالا ده‌ها سال با ساخت کامپیوترهای نوری فاصله - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - داشته باشیم، اما احتمالا در چندین سال آینده می‌توانیم کامپیوترهای هیبریدی را ببینیم که CPUهای فوتونیک را با مادربوردهای الکترونیکی سنتی و سایر تجهیزات ترکیب می‌کند تا عملکرد مطلوبی را در - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - اختیارمان قرار دهند.

در حال حاضر چندین شرکت روی سیستم‌های محاسباتی نوری کار می‌کنند که برای - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - مثال می‌توان به «Lightmatter» و «LightElligence» اشاره کرد. البته کمپانی‌های دیگری هم در این زمینه مشغول فعالیت هستند تا این فناوری را بطور تجاری روانه بازار کنند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

یکی دیگر از سیستم‌هایی که پژوهشگران - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - بطور جدی روی آن کار می‌کنند، کامپیوترهای کوانتومی هستند که رویکرد متفاوتی دارند و سال‌ها - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - با رواج این سیستم‌ها فاصله داریم. البته در سال‌های اخیر پیشرفت‌های زیادی در این زمینه صورت گرفته است. اولین پردازنده‌های 1 کیوبیتی در گذشته نه چندان دور معرفی شدند و - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - یک پردازنده 54 - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - کیوبیتی هم در سال 2019 از سوی گوگل معرفی شد.

رقابت در دنیای کامپیوترهای کوانتومی بسیار فشرده است و برای مثال یک تیمی از طراحان چینی - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - از - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - سوپرکامپیوتر 66 کیوبیتی خود در سال 2021 رونمایی کردند و پس از آن کمپانی‌هایی مانند IBM تراشه محاسبات کوانتومی 127 کیوبیتی خود را معرفی کردند. گوگل و مایکروسافت هم در این زمینه مشغول فعالیت هستند.

تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس

اگرچه شانس کمی برای استفاده از این فناوری‌ها در سیستم‌های خانگی در آینده نزدیک وجود دارد، اما در نهایت یکی از این تکنولوژی‌های نوین به دست مصرف‌کننده عادی هم می‌رسد. استفاده گسترده از فناوری‌های نوین، منجر به کاهش - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - هزینه‌های آن‌ها می‌شود و شرکت‌ها شروع به سرمایه‌گذاری روی نسل بعدی آن‌ها می‌کنند.

در این مطلب سعی کردیم - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - نگاهی مختصر به تاریخچه - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پردازنده های چند هسته ای داشته باشیم و همچنین چندین پیش‌بینی برای آینده پردازنده‌های دسکتاپ ارائه کنیم. اگر می‌خواهید بیشتر با CPU آشنا شوید، - تعمیرات پکیج گلدیران در شهر لارستان استان فارس - پیشنهاد می‌کنیم مطلب آناتومی CPU را بخوانید. در این مطلب دیجیاتو هم می‌توانید بطور کامل با رایانش کوانتومی آشنا شوید.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone