🧑🏻‍🔧تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان✔️|02143840☎️


تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان


انواع خدمات مشاوره و تعمیر اجاق گاز و فر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های اجاق گاز و فر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر اجاق گاز و فر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: چرا فندک اجاق گاز یا فر من کار نمی کند؟
    پاسخ: قطع برق و خرابی میکروسوئیچ جرقه زن باعث می شود فندک دستگاه شما کار نکند.
  2. سوال: نقش و کاربرد تایمر فر چه می باشد؟
    پاسخ: تایمر وظیفه تعیین مدت زمان و ایجاد هماهنگی میان قطعات مختلف در فر را دارد.
  3. سوال: علت فیوز پراندن اجاق گاز و فر چسیت؟
    پاسخ: در قسمت های الکترونیکی فر برقی و اجاق گاز (فندک و ترموستات)ممکن است اتصالی در هنگام نشت اب یا خرابی ایجاد شود که باعث پریدن فیوز خواهد شد.
  4. سوال: وظیفه و کاربرد سیم فندک در اجاق گاز چیست؟
    پاسخ: سیم ها نازک و کوچکی هستند که وظیفه انتقال جریان الکتریکی برای فنک را به عهده دارند.
  5. سوال: چقدر طول میکشد اجاق گاز و فر من تعمیر شود؟
    پاسخ: بعد از مراجعه کارشناس و بررسی ایراد دستگاه، زمان مورد نیاز تعمیر و تحویل دستگاهتان به شما اعلام میگردد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 33961.html
۲۹ بهمن ۱۴۰۱

بررسی یک ادعا: یوتوب به دنبال حضور در ایران با پذیرش همه شروط؟

مذاکره‌های پشت پرده در دنیای سیاست و اقتصاد همواره در جریان هستند؛ چه به نتیجه برسند و چه نرسند، چه ما از آنها آگاه شویم و چه نشویم. اما این‌بار پای یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های ...

مذاکره‌های پشت پرده در دنیای سیاست و اقتصاد همواره در جریان هستند؛ چه به نتیجه برسند و چه نرسند، - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - چه - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - ما از آنها آگاه - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - شویم و چه نشویم. اما این‌بار پای - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - یکی از بزرگ‌ترین - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - پلتفرم‌های جهان به میان - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - آمده است و گفته می‌شود یوتوب با بیش از ۱.۸ میلیارد کاربر، به حضور در بازار ایران علاقه نشان داده و تمایل داشته با قبول شروطی که از سوی کشور ما مشخص می‌شوند، در بازار ایران - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - حاضر باشد. بیایید از زوایای مختلف این ادعا را بررسی کنیم.

تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان

به گزارش تابناک، یوتوب با تماس یک طرف ایرانی - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - که به نظر می‌رسد یک شرکت اینترنتی در داخل کشورمان بوده (احتمالا دیتاسنتر) به بازار ایران علاقمند شده و پذیرفته تا استانداردهای قانونی و همچنین استانداردهای فرهنگی و اخلاقی ایران را بپذیرد. چنین پذیرشی به معنای آن بوده - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - که با - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - آی.پی ایران، بعضی از ویدیوها برای کاربر ایرانی پخش نشود.

مسئولین ایرانی اما به موضوع خروج ارز در قالب پهنای باند - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - توجه می‌کنند و سپس گفته می‌شود که یوتوب حتی مایل بوده سرورهایش را در یک شرکت ایرانی قرار دهد تا این مشکل نیز حل شود. اما این اتفاق در نهایت رخ نمی‌دهد. چرا؟

تابناک، بدون ذکر نام مسئولان می‌نویسد: «برخی مسئولین با رفع محدودیت از این سرویس مخالفت کرده‌اند؛ - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - مسئولینی که از قضا شعار شفافیت می‌دهند اما وقتی منافع‌شان در کف یک مجموعه بومی مشابه یوتوب باشد، با رفع فیلتر این سرویس بین الملل مخالفت می‌کنند.»

آمارها دروغ نمی‌گویند

تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان

شاید این چندمین باری باشد که می‌شنوید یک سرویس خارجی برای بقا یا حضور در کشورمان، با مسئولین مذاکره می‌کند؛ مذاکراتی که البته قرار است پشت درهای بسته باقی بماند اما معمولاً پس از چند سال فاش می‌شوند.

بزرگ‌ترین نمونه این مذاکرات، سفر «پاول دورف» مدیرعامل تلگرام به ایران است. این سفر در زمان وزارت «محمود واعظی»، وزیر ارتباطات دولت یازدهم انجام شد و تلگرام با دولت ایران توافقات خاصی - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - داشت که هنوز هم جزییات کاملاً روشنی از آن در دست نیست و برخی عقیده دارند فیلتر - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - این پیام رسان در اردیبهشت ماه، به دلیل عبور از خط قرمزهایی بود که مدیرعامل پیشتر قول عدم عبور از آنها را داده بود.

اینجا باید - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - توجه کرد که توافقات دولت یازدهم با - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - تلگرام -دست‌کم بر اساس اطلاعاتی که وجود دارد- در سال ۹۴ انجام شده - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - است. تلگرام در سال ۹۴، ۲۰۰ میلیون کاربر نداشت و به عنوان - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - یک پیام‌رسان کوچک در سطح جهان، به چنین توافقاتی نیاز شدید داشت تا بتواند رشد کند.

این‌بار اما صحبت از یکی از بزرگ‌ترین پلتفرم‌های جهان با سابقه‌ای بیشتر از ۱۳ سال فعالیت است؛ پلتفرمی که بر اساس گزارش‌ها بیشتر از ۱.۸ میلیارد کاربر دارد و روزانه ۵ میلیارد ویدیو در آن دیده می‌شود. این البته به - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - معنای آن نیست که یوتوب علاقه‌ای به بازار ایران - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - ندارد. یوتوب، گوگل و شرکت مادر آنها «آلفابت»، با وجود داشتن چندین پلتفرم که کاربران آنها از مرز میلیارد گذشته‌، هنوز تشنه کاربر جدید - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - هستند.

حقیقت این است که نه تنها یوتوب، بلکه همه شرکت‌های فعال حوزه تکنولوژی -آمریکایی و غیرآمریکایی- به بازار ایران و ۶۰ میلیون کاربر آنلاینی که هنوز تجربه کاملی از خدمات الکترونیکی نداشته‌اند، علاقه دارند. اما بعید به نظر می‌رسد یوتوب با این حجم از کاربر، زیر بار پذیرش شروط خاصی برای به دست آوردن ۶۰ میلیون کاربر جدید رفته باشد.

درآمد - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - گوگل از سه سرویس - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - جستجو، اندروید و یوتوب در سه ماه دوم سال ۲۰۱۸ - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - معادل ۲۶ میلیارد دلار بوده است. پس از به خاطر سپردن این رقم، به این نکته هم توجه کنید که علت وجود یوتوب، اول نمایش تبلیغات است نه صرفاً خدمت به خلق.

مشخصاً حضور یوتوب در ایران، هزینه‌های جانبی این شرکت را افزایش می‌دهد در حالی که بعید است بتواند تبلیغاتی را برای کاربران - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - ایرانی به نمایش بکشد و کسب درآمد کند. مشکل، از تحریم‌های آمریکا سرچشمه می‌گیرد و این شرکت حق - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - چنین - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - فعالیت درآمدزایی را نخواهد داشت. در نتیجه، از بیرون ایران، تبلیغ‌دهنده‌ای به دلیل تحریم‌ها وجود ندارد که بخواهد خدماتش را به کاربران ایرانی نمایش دهد و از داخل ایران، خود یوتوب به دلیل تحریم‌ها نمی‌تواند نمایش تبلیغات و کسب‌درآمد از شرکای ایرانی را بپذیرد و از گزند جریمه‌های میلیاردی دولت آمریکا در امان بماند.

این‌ها طبیعتاً مسائلی هستند که مدیران یوتوب، هرچقدر هم که ایران را دوست داشته باشند، پیش از «پذیرش تمام شروط» در خلوتشان به آنها - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - فکر کرده‌اند.

انگشت اتهام نامرئی

انگشت اتهامی که در گزارش مورد بحث، بدون ذکر نام به سوی «مسئول علاقمند به شفاف‌سازی» و «مجموعه بومی» کشیده شده بیشتر از هرچیز یادآور شخص «محمدجواد آذری جهرمی» وزیر ارتباطات و «آپارات»، بزرگ‌ترین سرویس به اشتراک گذاری ویدیو در ایران است.

در عمل اما داستان به همین سادگی نیست چرا که «اینترنت» در ایران تنها یک متولی یا تصمیم‌گیرنده ندارد. تجربه نشان داده است که ۸ عضو کمیته فیلترینگ (۶ وزیر و ۲ نماینده مجلس) به رفع - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - فیلتر سرویسی مانند توییتر رضایت می‌دهند و نامه می‌نویسند، اما این درخواست رد می‌شود. از سوی دیگر مرکز ملی فضای مجازی و شورای عالی فضای مجازی تصمیم‌گیرنده‌های دیگر این صنعت هستند.

تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان

در نتیجه وضعیت فعلی نمایان‌گر آن است که وزارت ارتباطات و شخص وزیر ارتباطات بیشتر درگیر اجرا هستند تا تصمیم‌گیری. به پاسخ جهرمی به سوال دیجیاتو مبنی بر آخرین فعالیت‌ها برای رفع فیلتر توییتر و یوتوب (در اسفند ۹۶) دقت کنید: «رفع فیلتر این سرویس‌ها موضوعی است که نیاز به هماهنگی کامل بین دستگاه‌ها دارد. امیدوارم این جمع بندی سریع‌تر توسط مرکز ملی فضای مجازی انجام - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - شود.»

انگشت اتهام بعدی به سوی آپارات کشیده شده است. مجموعه‌ای که به گفته مدیرعاملش کمتر هفته‌ای است که یک پایش در دادسرا نباشد و عقیده دارد محتوای یوتوب به هیچ وجه از سوی مقامات ایرانی پذیرفته نیست، چرا که خودش به دلیل محتوایی که در آپارات قرار می‌گیرد، باید پاسخ‌گو باشد. «محمدجواد شکوری مقدم» مدیرعامل صبا ایده و آپارات در مصاحبه خود با دیجیاتو گفته بود: «در کشوری که تلگرام فیلتر می‌شود و نظر بر این است که اینستاگرام هم بسته شود، آیا محتوای یوتوب در این ایدئولوژی و فضا می‌تواند منتشر شود؟»

به نشانه‌ها دقت کن

شاید غول‌های اینترنتی ایرانی مثل آپارات، دیجیکالا، اسنپ - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - و کافه‌بازار از حضور رقیب جهانی‌شان در - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - ایران استقبال نکنند اما آنچه باعث می‌شود رقبای آنها در ایران نباشند، خود این شرکت‌ها نیستند بلکه نهادهای حاکمیتی مختلف، چنین تصمیمات بزرگی را در سطح کلان می‌گیرند.

تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان

جدا از نهادهایی که به شکل مستقیم برای اینترنت و سرویس‌های فعال و غیرفعال تصمیم‌گیری می‌کنند، نباید نقش صدا و سیما را نیز - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - در این میان فراموش کرد؛ سازمانی که مدعی اصلی - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - «صوت و تصویر فراگیر» است و تا کنون تلاش‌های - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - بسیاری برای به دست گرفتن مدیریت این عرصه داشته. اوایل اردیبهشت ماه بود که اعضای کمیسیون فرهنگی مجلس به دنبال تصویب طرحی بودند که مسئولیت صدور مجوز و تنظیم مقررات صوت و تصویر در فضای مجازی و نظارت - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - بر آن را انحصاراً در اختیار صدا و سیما قرار دهد.

ماده دوم این طرح، مشخصاً فضای مجازی را هدف گرفته بود؛ به این معنا که تمام تولید کنندگان محتوای ویدیویی و صوتی ملزم می‌شدند تا از صدا و سیما مجوز بگیرند. این طرح البته فعلاً نتیجه نرسیده است اما برای بار چندم، - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - صدا و سیما تلاش کرد تا کنترل فضای مجازی را به این شکل در دست گیرد. با توجه به شناختی که از صدا - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - و سیما و خط قرمزهایش وجود دارد، شاید حضور یوتوب در ایران، در زمانی که این سازمان تلاش می‌کند برای صوت و تصویر در فضای مجازی تصمیم‌گیری کند، بیشتر شبیه به یک شوخی باشد.

موضوع و نشانه دیگری که نمی‌توان به راحتی از کنار آن عبور کرد، بسته شدن حساب‌های صدا و سیما در یوتوب است. ابتدای شهریور، گوگل ۳۹ حساب کاربری منتسب به ایران را در یوتوب مسدود کرد؛ حساب‌هایی که گوگل عقیده داشت آنها به شکل پنهان مرتبط با صدا و سیمای ایران (IRIB) بوده‌اند. این اتفاق واکنش رسمی صدا و سیما و - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - انتشار - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - بیانیه از سوی این سازمان را در پی داشت.

زمانی که تمام این نشانه‌ها را در کنار - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - هم قرار می‌دهیم، سخت می‌توان پذیرفت که یوتوب در تلاش برای حضور در بازار ایران بوده است. یوتوب حتی اگر به بازار ایران علاقه داشته باشد، که دارد، بعید است بخواهد به خاطر آن هزینه - تعمیرات اجاق گاز و فر آلتون در شهر سنندج استان کردستان - کند و شرایط خاص را بپذیرد.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone