🧑🏻‍🔧تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان✔️|02143840☎️


تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان


انواع خدمات مشاوره و تعمیر لباسشویی در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های لباسشویی نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر لباسشویی دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: آیا استفاده از وایتکس داخل لباسشویی مجاز است؟
    پاسخ: نباید داخل لباسشویی وایتکس ریخت زیرا باعث پوسیدگی و خرابی دستگاه خواهد شد.
  2. سوال: علت فیوز پراندن لباسشویی چسیت؟
    پاسخ: اتصالی برق و نوسان برق و آب ریختن روی سوکت های الکترونیکی دستگاه میتواند عامل پریدن فیوز باشد.
  3. سوال: آیا تکنسین که مراجعه میکند قطعات مورد نیاز برای تعمیر لباسشویی را همراه خود دارد؟
    پاسخ: کارشناسان ما معمولا قطعاتی که احتمال خرابی آن ها در لباسشویی بیشتر است را به همراه خود دارند، همچنین امکان ارسال قطعه مورد نیاز توسط پیک وجود دارد.
  4. سوال: آیا تکنسینی که برای تعمیر لباسشویی من مراجعه میکند تخصص لازم را دارد؟
    پاسخ: تمامی کارشناسان لباسشویی ما دارای مدرک فنی تعمیرات لوازم خانگی بوده و دارای تجربه چندین سال در زمینه تعمیرات هستند.
  5. سوال: وظیفه سنسور سطح اب لباسشویی چیست؟
    پاسخ: تشخیص مقدار آب موجود در دیگ برای انجام شدن عمل شستوشو وظیفه سنسور سطح آب است.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 14459.html
۱۸ اسفند ۱۴۰۱

۸ تکنولوژی دوست‌داشتنی که در دهه ۲۰۱۰ به تاریخ پیوستند

تکنولوژی حداقل در تئوری همواره در حال دستیابی به تکامل و پیشرفت است و این یعنی تکنولوژی‌های قدیمی گاهی باید کنار بروند تا راه برای چیزهای تازه باز شود. برخی از اوقات، گجت‌های بی‌نقص یا ...

تکنولوژی حداقل در تئوری همواره در حال دستیابی به تکامل و پیشرفت است و این یعنی تکنولوژی‌های قدیمی گاهی باید کنار بروند تا راه برای - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - چیزهای تازه باز شود. برخی از - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - اوقات، گجت‌های بی‌نقص یا سرویس‌هایی که هنوز به خوبی کار می‌کنند کنار گذاشته می‌شوند و به تاریخ می‌پیوندند. برخی دیگر از اوقات هم باید بپذیریم که دوران طلایی یک تکنولوژی خاص - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - به پایان رسیده و به سختی با آن خداحافظی می‌کنیم.

اگر بخواهیم به صحبت راجع به تمام تکنولوژی‌هایی بپردازیم که طی دهه گذشته به فراموشی سپرده شدند، می‌توان یک قبرستان کامل را با آن‌ها - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - پر کرد. در عوض این مقاله را اختصاص داده‌ایم به ستاره‌های دنیای تکنولوژی که درست تا پیش از کنار - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - گذاشته شدن، می‌درخشیدند.

ام‌پی۳ پلیرها - آیپاد و زون

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

وقتی فرمت فایل ام‌پی۳ با آیپاد اپل تلاقی - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - کرد، شیوه گوش سپرده ما به موسیقی هم دچار تغییر شد. مردم قبلا کاست‌های قابل - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - حمل یا سی‌دی پلیرهایی داشتند که آنقدرها هم - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - قابل حمل نبودند و اگر می‌خواستید به آلبوم یا گلچین مشخصی گوش بدهید، باید آن‌ها را با خود حمل نیز می‌کردید. آیپاد به اپل کمک کرد که در مسیر فتح جهان گام بردارد، آن هم با همراهی نرم‌افزار آیتونز. به ناگاه، مردم می‌توانستند به آسانی پلی‌لیست بسازند و صدها، و بعدتر هزاران، ترک موسیقی در جیب داشته باشند.

مایکروسافت چند سال زودتر از اپل سعی کرد با Zune - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - در مسیری مشابه قدم بگذارد، اما تکنولوژی این کمپانی در سال ۲۰۰۹ به تاریخ پیوست

از طرف دیگر، اشتراک‌گذاری و دانلود موسیقی هم آسان‌تر از همیشه شد. مایکروسافت چند سال زودتر از اپل سعی کرد با Zune در مسیری مشابه قدم بگذارد، اما تکنولوژی این کمپانی در سال ۲۰۰۹ به تاریخ پیوست. آیپاد جهان را دگرگون کرد و بنابراین - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - اندکی خنده‌دار بود که نوآوری بزرگ - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - بعدی این شرکت، یعنی آیفون، همان دیوایسی بود که شروع به زدن میخ‌ بر تابوت ام‌پی۳ پلیرها کرد. با گسترش سرویس‌های استریم موسیقی مانند اسپاتیفای و همه‌فن‌حریفی موبایل‌های هوشمند، - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - دیگر واقعا هیچکس نیازی به ام‌پی۳ پلیرها نداشت. خود فرمت ام‌پی۳ هم در سال ۲۰۱۷ نابود شد، بعد از اینکه شرکت سازنده‌اش، یعنی Fraunhofer Insitute برنامه فروش لایسنس خود را متوقف کرد.

پیام‌رسان‌های فوری - AOL، ام‌اس‌ان، بی‌بی‌ام، یاهو

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

اگر در اواخر دهه ۹۰ یا اوایل دهه ۲۰۰۰ میلادی نوجوان بوده باشید، احتمالا ساعات بسیار زیادی را صرف چت با دوستان - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - خود از طریق MSN Messenger یا AIM (مخفف AOL Instant Messenger) یا یاهو مسنجر کرده‌اید. در آن زمان چت متنی پدیده‌ای نسبتا تازه بود و هیچوقت راحت‌تر - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - از آن نتوانسته بودیم به صورت آنلاین مکالمه کنیم. اندکی بعد BBM (یا BlackBerry Messenger) پیام‌رسانی فوری، تماس‌های صوتی و حتی تماس‌های ویدیویی را به موبایل آورد، امکان برقراری چت‌های گروهی فراهم شد، می‌توانستید لوکیشن‌تان را به اشتراک بگذارید و انبوهی قابلیت دیگر که تا همین امروز کپی‌برداری می‌شوند.

با کاهش محبوبیت موبایل‌های بلک‌بری، دیگر فضایی برای BBM باقی نماند، اما در سال ۲۰۱۳ شاهد عرضه آن روی اندروید و - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - iOS بودیم

این - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - پیشروها در حوزه پیام‌رسانی، به مرور زمان جایشان را به سرویس‌های جدیدتر و بهتر دادند. مایکروسافت با خرید اسکایپ در سال ۲۰۱۲ به کار MSN پایان داد، ورایزن AOL را در سال ۲۰۱۵ خرید و سپس سرویس AIM را در سال ۲۰۱۷ متوقف کرد - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - و سرورهای - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - یاهو مسنجر هم در سال ۲۰۱۸ خاموش شد. با کاهش محبوبیت موبایل‌های بلک‌بری، دیگر فضایی برای BBM باقی نماند، اما در سال ۲۰۱۳ شاهد عرضه آن روی اندروید و iOS بودیم. این اپلیکیشن کماکان برای مشتریان سازمانی کار می‌کند، اما ورژن مصرف‌کنندگانش در ماه مه ۲۰۱۹ از کار افتاد.

استیم کنترلر، استیم لینک و استیم ماشینز

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

وقتی شرکت ولو از موفقیت بی‌نظیر خود به عنوان توسعه‌دهنده بازی Half-Life استفاده کرد تا وارد صنعت نشر بازی از طریق پلتفرم «استیم» شود، اساسا به دست کاری غافلگیرکننده زد و - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - پیروزی، تضمین شده بود. اما موفقیت توزیع دیجیتالی بازی‌ها بزرگ‌تر از آن‌چیزی بود که هرکسی می‌توانست تصورش - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - را کند و بازی‌سازان یکی پس از دیگری به استیم آمدند - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - تا از مزایای بالقوه آن مانند کاهش دردسرهای فروش بازی برخوردار شوند. ولو که احتمالا با موفقیت استیم طمعکارتر از همیشه شده بود، تصمیم گرفت دنیای کنسول را نیز به تصاحب خود درآورد و از دیوایس‌هایی به نام استیم ماشین رونمایی کرد.

چه می‌شود اگر بتوانید بازی‌های پی‌سی را روی تلویزیون اتاق پذیرایی استریم کنید؟ Steam Link دقیقا قرار بود چنین کاری کند

استیم ماشین کتابخانه کامل بازی‌های کامپیوتر شما را به اتاق پذیرایی می‌برد و میان پی‌سی و کنسول پل می‌زد. اما مشخص شد که در شش ماه نخست، تنها ۵۰۰ هزار دستگاه به فروش رفته و بنابراین علاقه‌مند باقی نگه داشتن تولیدکنندگان سخت‌افزار مانند Alienware و Zotac سخت‌تر از - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - آن چیزی که باید بود.

اما ولو یک ایده عالی دیگر هم داشت: چه می‌شود اگر بتوانید بازی‌های پی‌سی را روی تلویزیون اتاق پذیرایی استریم کنید؟ Steam Link - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - دقیقا قرار بود چنین کاری کند. و - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - برای اینکه این پیشنهاد وسوسه‌کننده‌تر شود، یک استیم کنترلر کاملا قابل شخصی‌سازی هم داشتیم. اگرچه برخی به تحسین طراحی سخت‌افزار ولو پرداختند، اما در مجموع نظرات آنقدرها مثبت نبود و ولو نتوانست سهمی از بازاری که در تصاحب سونی و - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - مایکروسافت بود به دست آورد. ولو حتی - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - قیمت باندل‌های سخت‌افزاری را کاهش داد، اما شرایط تغییر نکرد. آخرین کنترلرهای استیم - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - به قیمت ناچیز - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - ۵ دلار فروخته شدند و ولو - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - هم تولیدشان را در سال ۲۰۱۹ متوقف کرد.

تلویزیون‌های پلاسما

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

وقتی تلویزیون‌های تخت از راه رسیدند تا جایگزینی برای تلویزیون‌های بزرگ و مکعبی شکل CRT شوند، دوان دوان به استقبال‌شان رفتیم. نمایشگرها بزرگ‌تر شدند، کیفیت تصویر افزایش یافت و به نظر می‌رسید که تلویزیون‌های جدید به صورت همزمان هم فضای کمتری اشغال می‌کردند و هم انرژی - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - کمتری مصرف. نبرد بر سر نمایشگر اتاق پذیرایی شما نیز در دو جبهه دنبال می‌شد: پلاسما یا LCD/LED. اگر به دنبال بهترین کیفیت تصویر ممکن بودید، باید پلاسما را انتخاب می‌کردید که مشکی‌های - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - عمیق‌تر، زوایای دید بهتر، - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - پردازش سریع‌تر و کنتراست و رنگ‌های بهتر داشت.

تنها بهترین تلویزیون‌های LED بازار بودند که یارای رقابت با تلویزیون‌های پلاسما را از نظر کیفیت تصویر داشتند

اگرچه تلویزیون‌های LCD یا LED روشنایی بیشتری داشتند و انرژی کمتری مصرف می‌کردند، تنها بهترین تلویزیون‌های LED بازار بودند که یارای رقابت با تلویزیون‌های پلاسما را از نظر کیفیت تصویر داشتند. بنابراین چرا تولید تلویزیون‌های پلاسما در سال ۲۰۱۴ پایان یافت؟ عمدتا به خاطر اینکه تولید انبوه به کاهش قیمت تلویزیون‌های LED منجر شد و - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - پاناسونیک که اصلی‌ترین تولیدکننده تلویزیون‌های پلاسما بود مزایای خود در بازار را از دست داد. درست مانند Betamax، پلاسما از تکنولوژی‌ای ضعیف‌تر شکست خورد و تنها با ظهور OLED - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - بود که به کیفیت تصویر بهتری نسبت به پلاسما دست پیدا کردیم.

بی‌طرفی شبکه

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

ایده پشت بی‌طرفی شبکه یا Net Neutrality اینست که با هرآنچه در اینترنت یافت می‌شود باید برخورد مساوی داشت. این یعنی فارغ از اینکه می‌خواهید به کدام وب‌سایت دسترسی پیدا کنید، همواره باید سرعتی یکسان از تامین‌کننده خدمات اینترنت خود دریافت کنید. هنوز مشخص نیست - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - که مرگ بی‌طرفی شبکه چه معنایی خواهد داشت، اما این اتفاقی بود که در ماه ژوئن ۲۰۱۸ رقم خورد. رگولاتوری FCC در آمریکا به لغو - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - قوانینی پرداخت که کمپانی‌ها را از دریافت هزینه‌های مختلف از تولیدکنندگان محتوا یا کاهش سرعت دسترسی کاربران به برخی سایت‌ها و سرویس‌ها منع می‌کرد و بنابراین اپراتورها و تامین‌کنندگان خدمات اینترنت حالا می‌توانند رقبا را به چالش بکشند یا سرعت اینترنت را برای سرویس‌های - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - شریک افزایش دهند. اکثر تامین‌کنندگان خدمات اینترنت - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - در ابتدا می‌گفتند که به قواعد اینترنت آزاد پایبند باقی می‌مانند، اما - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - این موضوع کاملا به خودشان بستگی دارد. اما آنچه قطعا به مرور زمان اتفاق خواهد افتاد، مسدود شدن تورنت‌ها و اشتراک‌گذاری فایل‌هایی است که به زعم آن‌ها غیر قانونی‌ هستند.

کینکت مایکروسافت

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

کینکت که ورژن نخست آن در سال ۲۰۱۰ عرضه - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - شد و ورژن دومش همراه با کنسول ایکس باکس وان، - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - یک سیستم دوربین مادون قرمز پیشرفته و هوشمندانه بود که از طریق چند سنسور و یک میکروفون می‌توانست شما را شناسایی کند، حرکات بدن‌تان را پایش کند و به فرمان‌های صوتی پاسخ - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - دهد. این دستگاه همراه با چند بازی احمقانه و خانوادگی عرضه شد که از شما می‌خواستند - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - در مرکز اتاق هال فضا را خالی کنید و به پریدن یا تکان دادن دست‌هایتان مشغول شوید.

بازی‌های کینکت مشخصا به دنبال - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - رقابت با کنسول Wii نینتندو بودند که جهان بازی‌های کژوال - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - را تصاحب کرده بود، اما تلاش مایکروسافت ناکام بود

بازی‌های کینکت مشخصا به دنبال رقابت با کنسول Wii نینتندو بودند که جهان بازی‌های کژوال را تصاحب کرده بود، اما تلاش مایکروسافت ناکام بود. - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - بازی‌ها ناامیدکننده ظاهر شدند، کاربران با گلیچ‌های مختلف سر و کله می‌زدند و باید ۲ الی ۳ متر از تلویزیون فاصله می‌گردید تا کینکت به خوبی کار - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - کند. سخت‌افزار کینکت مشخصا جلوتر از زمان خود بود، - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - اما مایکروسافت هیچوقت نتوانست بازی‌ای برای آن بسازد که خرید سنسور را ضروری کند. وقتی روند فروش کنسول‌های ایکس باکس وان - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - بدون کینکت در سال ۲۰۱۴ آغاز شد، مشخصا مایکروسافت داشت بی‌خیال پروژه جاه‌طلبانه‌اش می‌شد و در سال ۲۰۱۷ نیز تولید - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - این دستگاه را کاملا متوقف کرد.

گوگل پلاس

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

گوگل که به راه‌اندازی - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - سرویس‌ها و گاه محصولات مختلف و سپس کنار گذاشتن‌شان معروف است، قبرستانی پر از ایده‌های جالب دارد. گوگل ریدر، گوگل باز، گوگل گلس، پروژه آرا، نکسوس پلیر، کروم‌کست آدیو، اینباکس بای جیمیل، پروژه تانگو، گوگل ناو، پیکاسا، گوگل ویو، گوگل گاگلز و گوگل دی‌دریم تنها برخی از آن پروژه‌ها هستند و این لیست می‌تواند همینطور ادامه پیدا کند. اما می‌توان بحث کرد که بزرگ‌ترین شکست گوگل - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - طی دهه ۲۰۱۰ با گوگل پلاس رقم خورد: تلاش اهالی - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - ساکن مانتین ویو برای ساخت شبکه‌ای اجتماعی که فیسبوک را به چالش می‌کشید.

گوگل پلاس که در سال ۲۰۱۱ عرضه شد، نخستین ماجراجویی گوگل در جهان شبکه‌های - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - اجتماعی نبود، اما به نظر بزرگ‌ترین تلاش‌ آن‌ها برای کسب موفقیت در این حوزه می‌رسید

گوگل پلاس که در سال ۲۰۱۱ عرضه شد، نخستین ماجراجویی گوگل در جهان شبکه‌های اجتماعی نبود، اما به نظر بزرگ‌ترین تلاش‌ آن‌ها برای کسب موفقیت در این حوزه می‌رسید. در گوگل پلاس می‌توانستید از طریق - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - Circleها مردم را - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - درون دسته‌بندی‌های مختلف قرار دهید، به صفحات سازمانی سر بزنید، به سراغ جوامع مربوط به تاپیک‌های مختلف بروید و چیزهایی از این دست. در ابتدا - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - به نظر با پدیده‌ای مهم و موفق روبه‌رو بودیم و تعداد کاربران هر روز افزایش یافت، اما بعد - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - مشخص شد که انگیجمنت کاربران بسیار پایین بود و افرادی که ثبت نام می‌کردند، معمولا می‌خواستند به سرویسی دیگر از گوگل دسترسی پیدا کنند و علاقه‌ای به گوگل پلاس نداشتند. بازطراحی شبکه اجتماعی و جدا کردن قابلیت‌های بنیادین گوگل پلاس و ارائه آن‌ها در قالب اپلیکیشن‌های جداگانه هم کمک چندانی به - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - مشکل نکرد و گوگل - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - به کار سرویس خود در سال ۲۰۱۹ پایان داد.

ویندوز فون

تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان

در ابتدای دهه ۲۰۱۰ میلادی، مایکروسافت فشاری شدید روی خود احساس - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - می‌کرد. آیفون اپل جهان را درنوردیده بود، اندروید داشت هر روز نظر تولیدکنندگان بیشتری را به خود جلب می‌کرد و ویندوز موبایل داشت از هستی ساقط می‌شد. مایکروسافت به سختی می‌توانست سهم خود از بازار موبایل‌های هوشمند را حفظ کند و زمان کاری تازه رسیده بود. به این ترتیب - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - ویندوز - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - فون ۷ از راه رسید که ظاهری جاه‌طلبانه داشت و کاشی‌هایی قابل شخصی‌سازی و انبوهی از سرویس‌های مختلف در هاب آن تعبیه شده بود.

همه عاشق استایل این سیستم عامل شدند اما ویندوز فون هیچوقت نتوانست از نظر کیفیت و کمیت اپلیکیشن‌هایش، با دو رقیب بزرگ‌تر همگام شود

همه عاشق استایل این سیستم عامل شدند که تاثیری بزرگ روی طراحی رابط کاربری گذاشته بود، اما ویندوز فون هیچوقت نتوانست از نظر کیفیت و کمیت اپلیکیشن‌هایش، با دو رقیب بزرگ‌تر - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - همگام شود. وقتی مایکروسافت ویندوز فون ۸ را عرضه کرد، سهم از بازار - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - افزایش یافت، اما برخی مشتریان - تعمیرات لباسشویی هایسنس در شهر الوند استان زنجان - وفادار عصبانی بودند که نمی‌توانستند دیوایس مبتنی بر ویندوز فون ۷ خود را به سیستم عامل جدید به‌روزرسانی کنند. تا سال ۲۰۱۴ آمار فروش کاهش یافته بود و تولیدکنندگان سرشناس هم بیش از پیش روی اندروید تمرکز می‌کردند. اوج موفقیت ویندوز فون در سال ۲۰۱۳ حاصل شد که سهمی ۳.۴ درصدی از بازار داشت. نوکیا یکی از معدود کمپانی‌هایی بود که به ساخت موبایل‌های ویندوز فون ادامه می‌داد و موفقیتی نسبی داشت. سپس مایکروسافت این شرکت فنلاندی را خرید تا خود شروع به تولید موبایل کند - این کار هم نتیجه نداد. مایکروسات سعی کرد با ویندوز ۱۰ موبایل در سال ۲۰۱۵ شروعی تازه داشته باشد، اما کار برای این سیستم عامل هم در سال ۲۰۱۷ به پایان رسید.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone