🧑🏻‍🔧تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران✔️|02143840☎️


تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران


انواع خدمات مشاوره و تعمیر اجاق گاز و فر در محل شما

مشاوره رایگان

بسیاری از خرابی های اجاق گاز و فر نیازی به تعمیرکار ندارد و شما میتوانید خودتان مشکل را رفع نمایید. جهت دریافت مشاوره رایگان تماس بگیرید.
02143840
phone


استفاده از قطعات اورجینال

تمام قطعات مورد استفاده برای تعمیر اجاق گاز و فر دارای ضمانت 90 روزه میباشند تا مشتریان با خیالی آسوده خدمات مطلوب را دریافت نمایند.
02143840
phone


اعزام فوری کارشناس

فقط با یک تماس بلافاصله کارشناس به محل شما اعزام می گردد. همچنین میتوانید به صورت آنلاین درخواست تعمیر دستگاه خود را ثبت نمایید.
02143840
phone


مزایا و برتری تعمیرچی

سوالات متداول

  1. سوال: ترانس جرقه زن در اجاق گاز و فر چیست؟
    پاسخ: ترانس جرقه زن همزمان با باز کردن ولوم گاز ها جرقه ها در کنار خروجی گاز ها ایجاد می کند.
  2. سوال: فن خنک کننده در فر چه وظیفه ای دارد؟
    پاسخ: بعضی از فر ها مخصوصا فر های برقی دارای فن خنک کننده هستند که فر را بعد از پخت پز به اندازه کافی خنک کند.
  3. سوال: شرایط مناسب برای نگهداری از اجاق گاز و فر چیست؟
    پاسخ: فضای قرار گیری اجاق گاز و فر باید به گونه ای باشد از اطراف مخصوصا از کمد ها و کابینت حدودا 30 سانتی متر فاصله داشته باشد.
  4. سوال: چرا شعله اجاق گاز من دود می کند؟
    پاسخ: شعله ها در هنگام بد سوختن ممکن است دود کنند که از عوامل آن میتوان به گرفتگی خروجی ها، وجود چربی و ذرات و ... اشاره کرد.
  5. سوال: آیا تضمینی برای حفظ حریم شخصی من وجود دارد؟
    پاسخ: بله، تمامی کارشناسان ما دارای مدارک تایید شده از تمامی مراجع نظارتی و انتظامی بوده و دوره های ارتباطی برخورد با مشتری را گذرانده اند و جای هیچ نگرانی در این مورد وجود ندارد.
متن مطلب      کل مطالب     

تلفن تماس : 02143840


کد مطلب: 41842.html
۲۱ بهمن ۱۴۰۱

باتری‌های آب-محور؛ رویای فراموشی انفجار موبایل‌ها

همه ما به عنوان کاربران موبایل‌های هوشمند، تا کنون داغ شدن باتری این دستگاه‌ها را حس کرده‌ایم. همین داغ شدن در اثر عوامل دیگر می‌تواند منجر به آتش گرفتن موبایل شود؛ اتفاقی که تقریباً هر ...

همه ما به عنوان کاربران موبایل‌های هوشمند، تا کنون داغ شدن باتری این دستگاه‌ها را حس کرده‌ایم. همین داغ شدن در اثر عوامل دیگر می‌تواند منجر به آتش گرفتن موبایل شود؛ اتفاقی - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - که - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - تقریباً هر چند ماه یک بار، در گوشه و کنار جهان برای یک کاربر موبایل رخ - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - می‌دهد.

اما تیمی از پژوهشگران دانشگاه میرلند تحقیقی را انجام داده‌اند و خبر می‌دهند که امکان دارد با استفاده - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - از آب، خطر انفجار باتری‌های موبایل را کاهش داد. برای درک این موضوع، نیاز داریم تا ابتدا - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - ساختار باتری‌هایی که در موبایل‌تان وجود دارند را کوتاه بررسی کنیم: موبایل‌های هوشمند امروزی از باتری‌های لیتیوم-یونی بهره می‌برند. درون این باتری‌ها، الکترولیت‌ها هستند که به یون‌ها کمک می‌کنند تا میان الکترودها حرکت کنند. مشکل داغ شدن و یا انفجار موبایل، از سوی همین الکترولیت‌ها به وجود می‌آید که یک مواد شیمیایی است.

تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران

در این میان باتری‌هایی که - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - داخل آنها از آب استفاده شده نیز وجود دارد اما به دلیل انفعال پایین‌شان، اینگونه باتری‌ها معمولاً قدرتمند - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - نیستند. با این حال محققان دانشگاه مریلند موفق شده‌اند نوعی باتری با الکترولیت‌ آب-محور تولید کنند که خطر انفجارش در حد صفر است و می‌تواند به ۴ ولت برسد که تقریباً برابر با - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - باتری‌های امروزی محتوی مواد شیمیایی و قابل اشتعال است.

تا اینجای کار همه چیز - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - عالی به نظر می‌رسد اما تیم توسعه‌دهنده مشکل اصلی باتری‌اش را، عمر بسیار کوتاه آن می‌داند. باتری‌های جدید را تنها می‌توان ۷۰ بار شارژ کرد و چرخه شارژ بسیار - تعمیرات اجاق گاز و فر پادیسان در شهر امیرکلا استان مازندران - کوتاهی دارند. این در حالیست که باتری‌هایی که امروز در موبایل‌ها مورد استفاده هستند، دست‌کم تا ۵۰۰ بار شارژ شدن را بدون پذیرش تخریب زیاد تحمل می‌کنند.

در صورتی که تیم پژوهشی دانشگاه میرلند بتواند چرخه عمر باتری‌ها را افزایش دهد، شاید بتوانیم در آینده نزدیک موبایل‌ها یا ابزارهای دیجیتالی امن‌تری داشته باشیم.

اشتراک گذاری این صفحه با دوستانتان
ارسال نظر
نام شما
ایمیل
نظر
دیدگاه ها
هنوز دیدگاهی برای این صفحه ثبت نشده است



طراحی سایت و سئو توسط گلهای اندیشه
phone